Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και μέσα στο σπίτι να είσαι και σταματημενος να είσαι, όταν ορίσεις προορισμό πρέπει να μιλήσει. Πχ "προχώρησε 5χλμ ευθεία" κλπ

Ακριβώς αυτό!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ένδειξη χαμηλής φόρτισης είχα κι εγώ με το 830 με τον δικό του φορτιστή! Με ένα soft reset έστρωσε.

Εγώ είχα και έχω την Battery για την ένδειξη φόρτισης!

Παιδιά καλησπέρα...Το mTalk δεν υπάρχει πια στο store? Δεν μπορώ να το βρω....

mTalk https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh1zvs8

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το αλλάξω αυτό για να μπορώ να στέλνω αξιολόγηση στο Messenger και στο Facebook;

Το Store φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζει ότι άλλαξα συσκευή και έμεινε στο 830! Ενώ το 830 το κατάργησα από το Store και έμεινε το 950!

http://imgur.com/bFFAZ8m

για τον φιλο με το προβλημα φορτισης,αλλαξε καλωδιο,το ιδιο εκανε και σε εμενα καποτε και απο τοτε που αλλαξα καλωδιο,σταματησε να το λεει.

Μου το έκανε και μένα για καιρό, και τώρα δεν φορτίζει καθόλου. Τελικά διαπίστωσα ότι το καλώδιο είναι κομμένο πάνω ψηλά και έτσι άλλαξα φορτιστή και τώρα όλα οκ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ να το αλλάξω αυτό για να μπορώ να στέλνω αξιολόγηση στο Messenger και στο Facebook;

Το Store φαίνεται ότι δεν αναγνωρίζει ότι άλλαξα συσκευή και έμεινε στο 830! Ενώ το 830 το κατάργησα από το Store και έμεινε το 950!

http://imgur.com/bFFAZ8m

Μπες στο λογαριασμό σου Microsoft και διέγραψε το 830 και οποιαδήποτε άλλη συσκευή δεν έχεις πλέον στην κατοχή σου για να μην μπερδεύεται το σύστημα.

https://account.microsoft.com/devices

Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC

iOSiPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) Microsoft BAND

✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3

Μπες στο λογαριασμό σου Microsoft και διέγραψε το 830 και οποιαδήποτε άλλη συσκευή δεν έχεις πλέον στην κατοχή σου για να μην μπερδεύεται το σύστημα.

https://account.microsoft.com/devices

Μεγάλη χαζομάρα! Πρέπει να κάνω επανεκκινηση της συσκευής και αν μπω πάλι με τον λογαριασμό θα εμφανιστεί εδώ πάλι, μου γράφει! :(

Edit: Το έσβησα το 830 από τον λογαριασμό, έκανα και επανεκκινηση! Είδα ξανά στο λογαριασμό, έμεινε το 950 xl μόνο του!

Όταν μπαίνω στο store και πάω στο messenger και Facebook, πάλι μου δείχνει τον περιορισμό στα 2GB στα κόκκινα και πάλι ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει τα σχετικά και δεν μπορώ να κάνω σχόλιο σε αυτές τις εφαρμογές!!! :(

Άλλη λύση δεν υπάρχει; :worry:

Edited by evris2013

Μεγάλη χαζομάρα! Πρέπει να κάνω επανεκκινηση της συσκευής και αν μπω πάλι με τον λογαριασμό θα εμφανιστεί εδώ πάλι, μου γράφει! :(

Edit: Το έσβησα το 830 από τον λογαριασμό, έκανα και επανεκκινηση! Είδα ξανά στο λογαριασμό, έμεινε το 950 xl μόνο του!

Όταν μπαίνω στο store και πάω στο messenger και Facebook, πάλι μου δείχνει τον περιορισμό στα 2GB στα κόκκινα και πάλι ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζει τα σχετικά και δεν μπορώ να κάνω σχόλιο σε αυτές τις εφαρμογές!!! :(

Άλλη λύση δεν υπάρχει; :worry:

Μην δινεις σημασια evris, μαλλον εχουν αφαιρεσει την δυνατοτητα να σχολιαζεις ακομα και αν πληροίς τις προϋποθέσεις.

Ειναι πονηροι αυτοι του facebook, με τοσα αρνητικα σχολια θα πηγαινε η βαθμολογια στο 0..χαχαχα

Ενω στις beta μπορεις κανονικα να σχολιασεις νομιζω..ετσι δεν ειναι?

Μην δινεις σημασια evris, μαλλον εχουν αφαιρεσει την δυνατοτητα να σχολιαζεις ακομα και αν πληροίς τις προϋποθέσεις.

Ειναι πονηροι αυτοι του facebook, με τοσα αρνητικα σχολια θα πηγαινε η βαθμολογια στο 0..χαχαχα

Ενω στις beta μπορεις κανονικα να σχολιασεις νομιζω..ετσι δεν ειναι?

Ναι σε αυτές μπορώ!

Πάντως δεν βλέπω να έχουν κάποιες σημαντικές διαφορές μεταξύ τους! Εννοώ οι beta με τις κανονικές!

Απλα οι κανονικές πιάνουν πιο πολύ χώρο νομίζω!

Fastbook for facebook

Εφαρμογή για Facebook ίδιο στυλ με slimsocial.

Εμενα μου φαίνεται ότι ρολλαρει καλύτερα.

Σε 640 όπου δεν παλεύεται Facebook και messenger είναι η μόνη λύση.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Fastbook for facebook

Εγώ είχα τη slim social στο 830 μου τότε, πιο καλή από την fastbook. Νομίζω ότι σε αυτήν δεν μπορείς τίποτα να ανεβάσεις αν δεν κάνω λάθος!

Επίσης είχα και το Facebook beta! Το χάλασαν κι αυτό; :confused:

Fastbook for facebook

Δεν μου άρεσε καθόλου, σβήστηκε κατευθείαν. Αφενός οι διαφημίσεις στο πάνω μέρος αφετέρου οι ίδιες επιλογές πάνω και κάτω στην οθόνη, σου δημιουργούν την αίσθηση πως πρέπει να βλέπεις σε πολύ λιγότερο από 5 ιντσες.

Υπάρχει τρόπος να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης εισερχομενων σε κάθε σιμ;Αν ναι πως γιατι δεν βρήκα κάτι σχετικο;Ευχαριστώ, σε (640ds)
Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Υπάρχει τρόπος να βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης εισερχομενων σε κάθε σιμ;Αν ναι πως γιατι δεν βρήκα κάτι σχετικο;Ευχαριστώ, σε (640ds)

Ρυθμισεις-εξατομικευση-ηχοι-διαχειρηση ηχων εφαρμογών-τηλεφωνο sim1 η sim2-ηχος ειδοποίησης.

Αν δεν θελεις καποιον από τους ηχους που υπαρχουν κατεβασε καποια εφαρμογή(εγω εχω το ringtone maker)και φτιαξε καποιον από την βιβλιοθηκη της μουσικης.

Μπορεις να βαλεις και ξεχωριστο ηχο για κάθε επαφη μεσα από την επεξεργασια των επαφων.

Ρυθμισεις-εξατομικευση-ηχοι-διαχειρηση ηχων εφαρμογών-τηλεφωνο sim1 η sim2-ηχος ειδοποίησης.

Αν δεν θελεις καποιον από τους ηχους που υπαρχουν κατεβασε καποια εφαρμογή(εγω εχω το ringtone maker)και φτιαξε καποιον από την βιβλιοθηκη της μουσικης.

Μπορεις να βαλεις και ξεχωριστο ηχο για κάθε επαφη μεσα από την επεξεργασια των επαφων.

Οκ,το έκανα,σ' ευχαριστώ πολύ.Όσο για τις επαφές το είχα κάνει ήδη.

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οκ,το έκανα,σ' ευχαριστώ πολύ.Όσο για τις επαφές το είχα κάνει ήδη.

Άλλαξα τους ήχους σε κάθε κάρτα,όμως δεν δουλεύει,παρα μόνο ο ήχος που εχω σαν γενικό ήχο κλήσης.Οι ήχοι των επαφών δουλεύουν καλα.Ποιά επιλογή θα πρέπει να εχω σαν γενικο ήχο κλήσης για να δουλέψουν οι ήχοι στις διαφορετικές σιμ.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Fastbook for facebook

Το SlimSocial for Facebook,είναι καλύτερο.

Στο Instagram υποστηρίζει live video, γιατί μπορεί να δω αλλα Οχι να στείλω

Το 6tag ανεβάζει βίντεο live, αλλά μικρού μήκους νομίζω!

Μόλις πριν λίγο ήρθε το Viber 6.6!!!!

Χωρίς ελληνικά ακόμα.... :(

Αφού τα είπαμε αυτά εδώ και δύο εβδομάδες περίπου, όταν έρθει με ελληνικά θα ενημερώσω....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών