venejo Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Πρέπει να μας δουλεύουν κανονικά εκεί στην ms . Μου κάνει αναβάθμιση το messenger και μου βγάζει ξανά επιλογές για κλήση ομιλίας και βίντεο, gif και την επομενη μέρα χωρίς λόγο τα ξανά αφαιρούν και μένει η επιλογή gif. Αυτά μου τα εμφάνισε και εμένα στην πρώτη εκκίνηση μετά την αναβάθμιση και δε τα ξανάδα. Η αλήθεια είναι ότι είπα ότι μου φάνηκε πως τα είδα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μία από τα ίδια. Όσο ήταν ενεργά δοκίμασα να κάνω κλήση και βιντεοκλήση.. πήγαινε ειδοποίηση στον άλλον αλλά όταν απαντούσε δεν γινόταν τίποτα. Επίσης δοκίμασε άλλος να μου κάνει κλήση και χτυπούσε σε μένα αλλά όταν απαντούσα μετά πάλι τίποτα. Από εκεί και έπειτα δεν έχουν διορθώσει το πρόβλημα με τις φωτογραφίες στο messenger. Όταν έχουμε βγάλει μία φωτογραφία με την εφαρμογή του κινητού και μετά θέλουμε να την στείλουμε στο messenger, δεν εμφανίζεται! Πρέπει να κλείσουμε τον messnger και να τον ανοίξουμε ξανά. Το ίδιο συμβαίνει και στην εφαρμογή facebook. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Κακά τα ψέματα αν κάποιος έχει ανάγκη το Facebook και το Messenger για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους μονόδρομο είναι το android/ios. Όπως το είπα και νωρίτερα το Facebook είναι ότι νάνε και δεν βάλαμε καν την λειτουργία live video και το messenger μάλλον θα πάρουμε σύνταξη μέχρι να προσθέσουν κλήση/βίντεο κλήση. Δεν έχουν διορθώσει καν το αρχικό πρόβλημα με το λεξικό στο πληκτρολόγιο και στα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 Κακά τα ψέματα αν κάποιος έχει ανάγκη το Facebook και το Messenger για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους μονόδρομο είναι το android/ios. Όπως το είπα και νωρίτερα το Facebook είναι ότι νάνε και δεν βάλαμε καν την λειτουργία live video και το messenger μάλλον θα πάρουμε σύνταξη μέχρι να προσθέσουν κλήση/βίντεο κλήση. Δεν έχουν διορθώσει καν το αρχικό πρόβλημα με το λεξικό στο πληκτρολόγιο και στα δυο. Αυτό με το λεξικό στο messenger πολύ σπαστικό. Χρησιμοποιώ συχνά το messenger του Facebook σε επαγγελματικό ας πούμε επίπεδο, μιας και χρειάζεται να επικοινωνώ με συναδέλφους στη δουλειά μας συχνά, αλλά όταν πάω να γράψω κάτι και ξαφνικά σταματάει η πρόβλεψη, μου τη σπάει γιατί μερικές φορές η επικοινωνία μεταξύ μας πρέπει να γίνεται γρήγορα. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2016 ήθελα να ήξερα,τι έχουν στο μυαλό τους κάθε φορά που τα βάζουν και βγάζουν. Χίλιες φορές να μην τα δείχνουν αφού δεν λειτουργούν,παρά να παίζουν με τα νεύρα μας. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Σήμερα πριν από καμιά ώρα το 830 μου ενημέρωνε και εγκαθιστούσε ήδη ενημερωμένες και εγκατεστημένες εφαρμογές για πρώτη φορα! :worry: Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; :confused: Όλα 25 στο σύνολο... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Για όσους χρειαστούν service στο lumia τους https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh43np6 Ειναι η επίσημη εφαρμογή όπου έχει πολλα χρήσιμα πραγματάκια εκει.. Όλοι μας πρέπει να την εγκαταστήσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 καλημέρα και υγεία σε όλους. Nokia lumia 730 μετά την τελευταία αναβάθμιση μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα. όταν κάνω μια κλήση μου γυρίζει το ακουστικό μόνο του στο bluetooth, ενώ δεν έχω ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή και δίχως να έχω συσκευή bouethooth. επίσης ξαφνικά, δίχως να έχω τίποτα ανοιχτό μου αδειάζει την μπαταρία, π.χ. από 70% σε 30% σε λίγες ώρές. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agg70s Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους, υπαρχει καποιο εορτολογιο με ανταποκριση στις επαφες? Εχω το 1520 με 10αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Σήμερα πριν από καμιά ώρα το 830 μου ενημέρωνε και εγκαθιστούσε ήδη ενημερωμένες και εγκατεστημένες εφαρμογές για πρώτη φορα! :worry: Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; :confused: Όλα 25 στο σύνολο... Καλημερα evris, Μήπως άλλαξες στις ρυθμίσεις της οθόνης το μέγεθος κειμενου και εφαρμογών; Συνήθως μετα από αυτήν την αλλαγή ξανακάνει τόσα πολλα updates μαζεμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους, υπαρχει καποιο εορτολογιο με ανταποκριση στις επαφες? Εχω το 1520 με 10αρια. Εορτολόγιο 365.Συνδέεται και με τις επαφές αν και δεν την έχω ενεργοποιήσει αυτήν την λειτουργία. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Εορτολόγιο 365.Συνδέεται και με τις επαφές αν και δεν την έχω ενεργοποιήσει αυτήν την λειτουργία. Την πέρασα, αλλά ούτε καν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να κάνει η εφαρμογή, διότι πολύ απλά δεν κάνει τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τις επαφές του κινητού. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ενημερώθηκε ξανά το Viber, εντάξει ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τι αναβαθμίζουν..... Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Ενημερώθηκε ξανά το Viber, εντάξει ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πλέον τι αναβαθμίζουν..... Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..... Άλλαξε χρώμα μόνο και έχει περισσότερες εικόνες φοντου! ;) :p Ελληνικά πάλι δεν έχει! Edit: Ανεβάζει πλέον και πάνω από 24MB βίντεο!!!!! :) :) Ανέβασα ένα με 65MB για δοκιμη και το ανέβασε! Το νέο όριο δεν ξέρω ποιο είναι βέβαια! :worry: Edited December 26, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Καλημερα evris, Μήπως άλλαξες στις ρυθμίσεις της οθόνης το μέγεθος κειμενου και εφαρμογών; Συνήθως μετα από αυτήν την αλλαγή ξανακάνει τόσα πολλα updates μαζεμένα. Ναι, το έκανα αυτό! Τι σχέση έχουν οι αναβαθμίσεις μ' αυτό; προσαρμόζουν το μέγεθος της γραμματοσειράς; Στα 8.1 δεν γινόταν αυτό! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Ναι, το έκανα αυτό! Τι σχέση έχουν οι αναβαθμίσεις μ' αυτό; προσαρμόζουν το μέγεθος; Στα 8.1 δεν γινόταν αυτό! κ όμως,όταν αλλάζεις το μέγεθος,σου κάνει ενημέρωση. το γιατί δεν το ξέρω βέβαια,αλλά το έχει κάνει και σε εμένα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Άλλαξε χρώμα μόνο και έχει περισσότερες εικόνες φοντου! ;) :p Ελληνικά πάλι δεν έχει! Edit: Ανεβάζει πλέον και πάνω από 24MB βίντεο!!!!! :) :) Ανέβασα ένα με 65MB για δοκιμη και το ανέβασε! Το νέο όριο δεν ξέρω ποιο είναι βέβαια! :worry: Μπράβο βρε συ evris2013 που μου άνοιξες τα μάτια.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Μπράβο βρε συ evris2013 που μου άνοιξες τα μάτια.... Χάχα τώρα λείπουν τα ελληνικά μόνο.... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Το όριο που έχει στην αποστολή βίντεο το Viber είναι 180 second από ότι είδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Το όριο που έχει στην αποστολή βίντεο το Viber είναι 180 second από ότι είδα. Που το είδες; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Την πέρασα, αλλά ούτε καν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να κάνει η εφαρμογή, διότι πολύ απλά δεν κάνει τίποτα σε ότι έχει να κάνει με τις επαφές του κινητού. Όντως έχεις δίκιο. Το δοκίμασα τώρα και δεν καταλαβαίνω πώς λειτουργεί με τις επαφές και τι θέλει να κάνει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Που το είδες; Πήγα να στείλω για δοκιμή ένα πολύ μεγάλο και το έγραψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Πήγα να στείλω για δοκιμή ένα πολύ μεγάλο και το έγραψε. Μαλιστα, λιγο περίεργο αυτο βέβαια γιατί σε περιορίζει σε 3λεπτο βίντεο. Δεν καταλαβαίνω ομως το γιατί βάζει οριο χρονου και όχι μεγέθους που ειναι το πιο λογικό, δηλ. απλα προσαρμόζει την ποιοτητα του βίντεο αναλογικά με τον χρόνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 καλημέρα και υγεία σε όλους. Nokia lumia 730 μετά την τελευταία αναβάθμιση μου έχει παρουσιαστεί το εξής πρόβλημα. όταν κάνω μια κλήση μου γυρίζει το ακουστικό μόνο του στο bluetooth, ενώ δεν έχω ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή και δίχως να έχω συσκευή bouethooth. επίσης ξαφνικά, δίχως να έχω τίποτα ανοιχτό μου αδειάζει την μπαταρία, π.χ. από 70% σε 30% σε λίγες ώρές. Μου το κάνει το 435. Κάνε επανεκκίνηση για να στρώσει. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 (edited) Μαλιστα, λιγο περίεργο αυτο βέβαια γιατί σε περιορίζει σε 3λεπτο βίντεο. Δεν καταλαβαίνω ομως το γιατί βάζει οριο χρονου και όχι μεγέθους που ειναι το πιο λογικό, δηλ. απλα προσαρμόζει την ποιοτητα του βίντεο αναλογικά με τον χρόνο; Δηλαδή 3 λεπτά ασχέτως MB; Θα προτιμούσα να το περιορίζει σε όγκο και όχι σε χρόνο! Στα άλλα λειτουργικά έχει περιορισμό ή είναι απεριόριστο; Edit: Πριν λιγο ανέβασα ακόμα ένα βίντεο στο Viber στα 720p/30fps που είχα τραβήξει με N8 τότε! Διάρκεια: 2:31 λεπτά Όγκος: 126,17MB Edited December 27, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts