Brousko Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 (edited) Διαβάζετε τί λέει. What's up έιπε όχι what's app. [εν τω μεταξύ εμένα το what's app δεν λειτουργεί καλά. Όποτε μία επαφή μου φτιάξει λογαριασμό, ενώ δεν είχε, δεντην εμφανίζει. Πρέπει να απεγκαταστήσω την εφαρμογή και να την ξανακατεβάσω.] Επίσης, το Viber όντως λειτουργεί καλά, αλλά δεν έχει ελληνικά. τέλος. Συμβουλή: Πήγαινε σε κάποιο καλό android σε αυτά τα χρήματα. Edited December 20, 2016 by Brousko Παράθεση Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Διαβάζετε τί λέει. What's up έιπε όχι what's app. [εν τω μεταξύ εμένα το what's app δεν λειτουργεί καλά. Όποτε μία επαφή μου φτιάξει λογαριασμό, ενώ δεν είχε, δεντην εμφανίζει. Πρέπει να απεγκαταστήσω την εφαρμογή και να την ξανακατεβάσω.] Επίσης, το Viber όντως λειτουργεί καλά, αλλά δεν έχει ελληνικά. τέλος. Συμβουλή: Πήγαινε σε κάποιο καλό android σε αυτά τα χρήματα. Ευχαριστω πολυ παιδια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Windows Maps και Groove Music δεν κάνουν update, μαζί με το Store, με το τελευταίο να μην προχωράει εδώ και κάτι μήνες... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Windows Maps και Groove Music δεν κάνουν update, μαζί με το Store, με το τελευταίο να μην προχωράει εδώ και κάτι μήνες... Δηλαδη υπαρχει καποιο πρόβλημα με αυτές τις δυο εφαρμογες? Οι χαρτες ειδικα είναι ένα από τα ατου των windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Windows Maps και Groove Music δεν κάνουν update, μαζί με το Store, με το τελευταίο να μην προχωράει εδώ και κάτι μήνες... Οι χάρτες και το Store αναβαθμίστηκαν στις 14/12 ενώ το Groove Music στις αρχές του μήνα εάν θυμάμαι καλά. Τι εννοείς ότι δεν κάνουν update; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μόλις αναβαθμίστηκε το Viber, πλέον είναι στην έκδοση 6.5 .... Ελλήνικος ακόμη Έγινε όμως πιο γρήγορο και πιο smooth στο σκρολάρισμα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Δηλαδη υπαρχει καποιο πρόβλημα με αυτές τις δυο εφαρμογες? Οι χαρτες ειδικα είναι ένα από τα ατου των windows. Δεν κάνουν το update, που γράφει ο συμφορουμίτης από κάτω. Οι χάρτες και το Store αναβαθμίστηκαν στις 14/12 ενώ το Groove Music στις αρχές του μήνα εάν θυμάμαι καλά. Τι εννοείς ότι δεν κάνουν update; Αυτό το update δεν το εγκαθιστούν. Εμφανίζουν μήνυμα λάθους και δεν γίνεται. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Μόλις αναβαθμίστηκε το Viber, πλέον είναι στην έκδοση 6.5 .... Έφυγε και αυτό το ελεεινό μωβ και έγινε λίγο πιο μπλε. Τόσα χρόνια αναρωτιέμαι τι τους εμπόδιζε να το αλλάξουν. Αυτό το update δεν το εγκαθιστούν. Εμφανίζουν μήνυμα λάθους και δεν γίνεται. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Σου βγάζει το update και δεν ολοκληρώνεται; Μήπως κάτι γίνεται λάθος από την μεριά σου; Σε εμένα γιατί τις έκανε τις αναβαθμίσεις; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 εμένα δεν μου ήρθε ενημέρωση για το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Ενημερώθηκε το messenger, στα 230 mb φτάνει η αναβάθμιση..... Επανήλθαν τα GIF Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα........ Edited December 21, 2016 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ενημερώθηκε το messenger, στα 230 mb φτάνει η αναβάθμιση..... Επανήλθαν τα GIF Ανοίγει πολύ πιο γρήγορα........ Σε τι συσκευή; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Εμενα ούτε Viber ούτε Messenger δεν μου ήρθε ακόμα! Ούτε σε 950XL ούτε στο 830! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Σε τι συσκευή; 950 XL..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 950 XL..... Μάλιστα Καλώς Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 (edited) Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Σου βγάζει το update και δεν ολοκληρώνεται; Μήπως κάτι γίνεται λάθος από την μεριά σου; Σε εμένα γιατί τις έκανε τις αναβαθμίσεις; Επιλέγω το update, "γεμίζει" η progress bar με το κατέβασμά του, αλλάζει το downloading σε installing και στο τέλος δεν εγκαθίσταται, δίνοντάς μου μήνυμα λάθους. Πάντα την ίδια διαδικασία κάνω για τα updates. Δεν άλλαξε κάτι. Edited December 21, 2016 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Eρώτηση για το fb, αναθεώρηση χρονολογίου π.χ για μια κοινοποίηση που σε έχουν βάλει και πρέπει να εγκρίνεις για να γίνει προσθήκη..απο που γίνεται; Δεν μπορούσα να το βρώ με τπτ. -950xl- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Υπαρχει βελτίωση σε εφαρμογές όπως Facebook, viber κτλ;;το store βελτιώνεται η παραμένει φτωχό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μετά από Update,sofascore δεν μου ανοίγει. Lumia 640. Άλλως με το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Κανονικα σε εμενα με το ιδιο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Υπαρχει βελτίωση σε εφαρμογές όπως Facebook, viber κτλ;;το store βελτιώνεται η παραμένει φτωχό; Για ποια συσκευή ενδιαφέρεσαι; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Υπαρχει βελτίωση σε εφαρμογές όπως Facebook, viber κτλ;;το store βελτιώνεται η παραμένει φτωχό; Ότι αφορά το store το θεωρώ ακόμα πολύ φτωχό σε σχέση με το ανταγωνισμό ναι μεν κάτι έχει αλλά παραμείνει στο πάτο χωρίς ποικιλία και φυσικά με τις εφαρμογές της Microsoft να δουλεύουν πολύ καλύτερα στο android. Τώρα τα Facebook πάει έτσι και έτσι με αρκετά καλύτερη εμπειρία σε συσκευές με 2 gb ram αλλά γενικά έχει θέμα στης ειδοποίησες και τρώει κολλήματα το πλακάκι και καθυστερεί να ανοίξει μερικές φορές. Το messenger ακόμα χωρίς δυνατότητα για κλήση και βίντεο κλήση. Viber ας πούμε οκ αλλά χωρίς ελληνικά και αυτό με πρόβλημα στο πλακάκι όπως και το Instagram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μετά από Update,sofascore δεν μου ανοίγει. Lumia 640. Άλλως με το ίδιο πρόβλημα; όχι,ανοίγει κανονικά. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Μετά από Update,sofascore δεν μου ανοίγει. Lumia 640. Άλλως με το ίδιο πρόβλημα; όχι μια χαρά είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Το sofascore παντα λειτουργουσε υποδειγματικα..5 αστερακια..κανενα θεμα μετα το Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Πρέπει να μας δουλεύουν κανονικά εκεί στην ms . Μου κάνει αναβάθμιση το messenger και μου βγάζει ξανά επιλογές για κλήση ομιλίας και βίντεο, gif και την επομενη μέρα χωρίς λόγο τα ξανά αφαιρούν και μένει η επιλογή gif. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts