Jump to content

MotoFan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    113
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MotoFan

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

MotoFan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Kαλησπέρα σε όλους. Έχω πάρει μια άλλη συσκευή android. Μπορεί κάποιος να μου πεί άν μπορούμε και πως, να μεταφέρουμε μηνύματα χωρίς sd? Όπως καταλαβαίνετε basic user. Έυχαριστώ πολύ.
  2. Δεν ξέρω άν έχει νόημα. Αν συνεχίσει δηλαδή να έχει τέτοια κολλήματα απλά κοιτάω για νέα συσκευή. Θα το έχω πάντως υπόψιν thanx.
  3. H συσκευή άρχισε να κάνει νεράκια..παγώματα/restart όχι τόσο συχνά, κολλήματα και αργοπορίες αρκετά συχνά και ένα πιο γρήγορο άδειασμα της μπαταρίας. (όπως έχω ξαναπεί είμαι απλός χρήστης τηλέφωνο,μήνυμα και σερφάρισμα).
  4. Καλού κακού ας ξεθάψουμε τίποτα χρήσιμο απ την αποθήκη:cry::lol:
  5. Άν και το πρόβλημα δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες, δεν φαίνεται φώς στον ορίζοντα..Οπότε συνεχίζουμε αγγλιστί :lol:
  6. Eδώ και κάποιο καιρό χρησιμοποιώ το Plantronics E50. Όλα πολύ καλά όσο αφορά τον ήχο συνομιλίας (ποιότητα,ένταση) και την κατασκευή. Τελευταίες μέρες ξεκίνησαν κάποιες αποσυνδέσεις στο άσχετο. Βέβαια μπορεί να φταίει και η ms αλλά οk.
  7. Xαχαχαχαχα ναι έχει και τέτοια πλεονεκτήματα εντάξει μιλάμε για χαμό..τουλάχιστον έχουμε μια ας πούμε πλοήγηση..αλλά πρέπει να κοιτάω για άλλη συσκευή δυστυχώς.
  8. Προς το παρών μένουμε στα αγγλικά. Άκουσα προχτές...proceed to Ταϊσέως (Θησέως) και μου φυγε το τιμόνι απ τα γέλια.
  9. Συμφωνώ και γω, δείχνει να δουλεύει, θενξ για το tip παίδες!! :yahoo: Είχα δει πάντως και απ έξω αναφορές για πρόβλημα μετά το upd.
  10. Έστω και έτσι πρέπει να μας αντιμετωπίσουν ώς είδος προς εξαφάνιση, μια προστασία ξέρω γω κάτι :lol::lol::lol:
  11. Μόλις πατήσεις το link, δίπλα απο το μπλε πλαίσιο "reply" γράφει "i have the same question" πατάς εκεί. Ως τώρα νομίζω είναι 18 που έχουν πατήσει..αλλάξτε και καμιά ip μπας και φτάσουμε τους 100 και δούμε κανα θαύμα..:lol:
  12. https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/all/navigation-failure-mobile-phones-app/fc4715b5-099b-4fac-a76f-8ee09ee4fab3 Ψηφίστε το και δω μπας και..
  13. Αν και περιμένω ότι θα έρθει κάποιο upd, το θέμα είναι τραγικό. Η μόνη "απαίτηση" απ την συσκευή (πέρα απο τα βασικά) είναι η πλοήγηση. Απ ότι βλέπω μάλλον πρέπει να κοιτάω για κάτι άλλο.
  14. Tα ίδια και εδώ. Δεν βλέπει σύνδεση με τίποτα. Με βρίσκει ώς θέση αλλά δεν μπορεί να βρεί οδούς κλπ για πλοήγηση. Eπίσης μου "πάγωσε" 2-3φορές. Αν τα παίξουν και οι χάρτες κλάφτα Χαράλαμπε..
  15. Ξέθαψα και το δικό μου moto και θέλω να το αναστήσω. Σε πρώτη φάση βλέπω φορτίζει αλλά δεν ανάβουν οι οθόνες στο καπάκι (φαίνονται γράμματα κλπ αλλά πρέπει να ρίξω φώς για να δώ). Πιθανώς θα έχει και άλλα θέματα. Υπάρχει κάποιο μαγαζί που να αναλαμβάνει να κάνει ένα τσεκ και να είναι σε λογικά πλαίσια οι τιμές του?
×
×
  • Create New...