montoya_42 Δημ. October 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2016 ειδοποιηση στο πλακακι εννοεις? Και στο πλακάκι και στην εφαρμογή Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Πήρε κανένας το χθεσινό update του Facebook (69.648.46637.0)? Εγώ ακόμη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 οχι βέβαια.:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nak1nak Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 οκ επελεξα να μην γινεται συγχρονισμος σε ανεπιθυμητα και καδο αλλα η εφαρμογη εχει φτασει στα 560mb καμια αλλαγη.Μπορω να καθαρισω την μνημη με καποιο τροπο? Τα δοκίμασα όλα, δεν κατάφερα τίποτα όμως.Αισίως φθάσαμε 430 Mb.Μήπως το πρόβλημα είναι στο ημερολόγιο και όχι στην αλληλογραφία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 (edited) Ουτε εγώ το πήρα! Ουτε αυτό της κάμερας! Edit: Ξέχασα. Εγώ έχω την beta του Facebook! :sorry: Edited October 30, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Τα δοκίμασα όλα, δεν κατάφερα τίποτα όμως.Αισίως φθάσαμε 430 Mb.Μήπως το πρόβλημα είναι στο ημερολόγιο και όχι στην αλληλογραφία; Έχεις πολλά event αποθηκευμένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Τα δοκίμασα όλα, δεν κατάφερα τίποτα όμως.Αισίως φθάσαμε 430 Mb.Μήπως το πρόβλημα είναι στο ημερολόγιο και όχι στην αλληλογραφία; Στις ρυθμίσεις, στους λογαριασμούς αλληλογραφίας, στη διαχείριση των λογαριασμών, στις επιλογές συγχρονισμού και στο σημείο που λέει λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τι επιλογή έχεις βάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nak1nak Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Στις ρυθμίσεις, στους λογαριασμούς αλληλογραφίας, στη διαχείριση των λογαριασμών, στις επιλογές συγχρονισμού και στο σημείο που λέει λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τι επιλογή έχεις βάλει; Στο λήψη νέου περιεχομένου έχω βάλει με βάση τη χρήση μου, στην λήψη μηνυμάτων έχω τις τελευταίες 7 ημέρες και στο επιλογή συγχρονισμού, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενεργό.Λογαριασμό αλληλογραφίας έχω έναν, τον outlook. Επίσης έχω σβήσει σχεδόν όλα τα μηνύματα,άφησα 20-30 απαραίτητα. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον όλους τους φίλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Πήρε κανένας το χθεσινό update του Facebook (69.648.46637.0)? Εγώ ακόμη. Μας τρολλαρεις; Που να πάμε βρε με 1 gb? Χαχαχααχα!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ταξιδάκι σε άγνωστα μέρη (εντός Ελλάδας), άψογη η λειτουργία των χαρτων, κανένα μα κανένα πρόβλημα! Κι εκεί που φτάνεις στον προορισμό....τι το θες το hdr on vforvendetta85? Κόλλημα αρκετών δευτερολέπτων στην 2η συνεχόμενη. Κλείσιμο και άνοιγμα η εφαρμογή για να ξεκολλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Μας τρολλαρεις; Που να πάμε βρε με 1 gb? Χαχαχααχα!!!!!!!! Μετά από το update, θα κλείνει και το os, μόνο και μόνο για να τρέχει το app! :lol: :lol: (πλάκα κάνω, μη βαρέσετε οι υπόλοιποι... ) Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Ταξιδάκι σε άγνωστα μέρη (εντός Ελλάδας), άψογη η λειτουργία των χαρτων, κανένα μα κανένα πρόβλημα! Κι εκεί που φτάνεις στον προορισμό....τι το θες το hdr on vforvendetta85? Κόλλημα αρκετών δευτερολέπτων στην 2η συνεχόμενη. Κλείσιμο και άνοιγμα η εφαρμογή για να ξεκολλήσει. Οταν εγω τα λεω ειμαι κακος..αυτο το θεμα με το hdr αντιλλαμβανεσαι πως υπαρχει απο πριν το καλοκαιρι? Και το εχω αναφερει στα σχολια απο τοτε..και δεν προκειται να φτιαχτει οπως φαινεται..το ιδιο και το βιντεο σταθεροποιητη ακομα εχει κοληματα..δεν εχω λογια πια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Μετά από το update, θα κλείνει και το os, μόνο και μόνο για να τρέχει το app! :lol: :lol: (πλάκα κάνω, μη βαρέσετε οι υπόλοιποι... ) Δεν κοροϊδεύουν τους καμένους mr_47... Χάχα.. Αισθανόμαστε κάπως μειονεκτικά..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Πήρε κανένας το χθεσινό update του Facebook (69.648.46637.0)? Εγώ ακόμη. Άκυρο. Δόθηκε μόνο στα pc Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δεν κοροϊδεύουν τους καμένους mr_47... Χάχα.. Αισθανόμαστε κάπως μειονεκτικά..... Κι εγώ καμμένος είμαι. Το 640 έχω. :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Ότι δίνουν στα pc δεν τα δίνουν και στα mobile; universal υποτίθεται.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Ότι δίνουν στα pc δεν τα δίνουν και στα mobile; universal υποτίθεται.... Λέξη κλειδί το "υποτίθεται"... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 καλησπερα παιδια, η ενσωματωμενη επιλογη "σκαν" bar codes που υπηρχε στα 8.1 με τον μεγεθυντικο φακο, υπαρχει στα 10αρια ? ή αφαιρεθηκε ? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 καλησπερα παιδια, η ενσωματωμενη επιλογη "σκαν" bar codes που υπηρχε στα 8.1 με τον μεγεθυντικο φακο, υπαρχει στα 10αρια ? ή αφαιρεθηκε ? Προς το παρόν στα W10 μπορείς να σκανάρεις bar codes ή QR codes μόνο με 3rd party εφαρμογή. Μια πολύ καλή εφαρμογή είναι η QR Scanner RS. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλησπέρα, όταν αναβαθμίστηκε το outlook στον υπολογιστή, πήγα στις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στους λογαριασμούς σύνδεσα και έναν gmail λογαριασμό που έχω. Στο lumia 640XL LTE που έχω, έχω συνδέσει και εκεί τον ίδιο gmail λογαριασμό μου και έχω προβεί και στην ενσωμάτωση των εισερχομένων emails. Όμως από τη στιγμή που σύνδεσα και στον outlook λογαριασμό μου σε υπολογιστή το gmail, στο lumia μου δείχνει δύο φορές τα ίδια emails. Όταν διέγραψα μετά πάλι το gmail account μου στον υπολογιστή, στο 640 μου τα δείχνει κανονικά. Κάνω κάτι λάθος εγώ; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλησπέρα, όταν αναβαθμίστηκε το outlook στον υπολογιστή, πήγα στις ρυθμίσεις του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στους λογαριασμούς σύνδεσα και έναν gmail λογαριασμό που έχω. Στο lumia 640XL LTE που έχω, έχω συνδέσει και εκεί τον ίδιο gmail λογαριασμό μου και έχω προβεί και στην ενσωμάτωση των εισερχομένων emails. Όμως από τη στιγμή που σύνδεσα και στον outlook λογαριασμό μου σε υπολογιστή το gmail, στο lumia μου δείχνει δύο φορές τα ίδια emails. Όταν διέγραψα μετά πάλι το gmail account μου στον υπολογιστή, στο 640 μου τα δείχνει κανονικά. Κάνω κάτι λάθος εγώ; Μήπως, εκτός από τη σύνδεση στο τηλέφωνο, έχεις περασμένο και "απλά" το gmail; Φαντάζομαι, με τη σύνδεση στον υπολογιστή, δε χρειάζεται να περάσεις και το gmail στο 640 σου. Μόνο με το outlook, θα έρχονται και τα μηνύματα του gmail. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Μήπως, εκτός από τη σύνδεση στο τηλέφωνο, έχεις περασμένο και "απλά" το gmail; Φαντάζομαι, με τη σύνδεση στον υπολογιστή, δε χρειάζεται να περάσεις και το gmail στο 640 σου. Μόνο με το outlook, θα έρχονται και τα μηνύματα του gmail. Αυτό υποθέτω και εγώ πως πρέπει να έγινε. Το διέγραψα τώρα, αλλά θα δοκιμάσω πάλι. Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με κάποιες επαφές. Επειδή είχα πολύ πιο παλιά Windows κινητό, εποχής Windows mobile 6,0 (HTC touch) και είχα αποθηκευμένες κάποιες επαφές τις οποίες μετά τις είχα μεταφέρει σε διάφορα λειτουργικά και τώρα πάλι στο Outlook, μου δείχνει κάποιες από αυτές σε αποθήκευση Outlook και Outlook(2). Μου τις δείχνει σε μία επαφή, αλλά όταν πηγαίνω στην επεξεργασία κάποιας, με ρωτάει ποια να επεξεργαστώ, την Outlook ή την Outlook(2). Εάν πάω σε διαγραφή της Outlook(2) θα σβηστούν και στο Outlook οι αντίστοιχες ή μόνο του δεύτερου λογαριασμού; Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Αυτό υποθέτω και εγώ πως πρέπει να έγινε. Το διέγραψα τώρα, αλλά θα δοκιμάσω πάλι. Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι σχετικά με κάποιες επαφές. Επειδή είχα πολύ πιο παλιά Windows κινητό, εποχής Windows mobile 6,0 (HTC touch) και είχα αποθηκευμένες κάποιες επαφές τις οποίες μετά τις είχα μεταφέρει σε διάφορα λειτουργικά και τώρα πάλι στο Outlook, μου δείχνει κάποιες από αυτές σε αποθήκευση Outlook και Outlook(2). Μου τις δείχνει σε μία επαφή, αλλά όταν πηγαίνω στην επεξεργασία κάποιας, με ρωτάει ποια να επεξεργαστώ, την Outlook ή την Outlook(2). Εάν πάω σε διαγραφή της Outlook(2) θα σβηστούν και στο Outlook οι αντίστοιχες ή μόνο του δεύτερου λογαριασμού; Αυτό θα το κοιτούσα στο λογαριασμό, στο internet. Αλλά, για τον "τωρινό" λογαριασμό σου, όχι αυτόν από το htc touch. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 ήρθε ενημέρωση για την κάμερα αλλά timelapse δεν βλέπω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Σήμερα πήρα το update στην κάμερα. Τime lapse στο 640xl,ούτε καν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts