snapp Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Έχω εδώ και ένα μήνα το 640χl και δεν έχω τίποτα εναντίον των wp. (Αν είχα δεν θα το αγοραζα). Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ένας κολοσσός έχει το ios και τρέχει όλες τις app και ο άλλος κολοσσός έχει τόσο φτωχό store......απογοητεύτηκα. Και μία συμβουλή (χωρίς παρεξήγηση). Όταν ένα υλικό το οποίο έχουμε (είτε αυτοκίνητο είτε κινητό κλπ) έχει αδυναμίες δεν τις προσπερναμε ή την "λέμε" σε οποιον τις τονίζει.....αν δεν μιλήσουμε και επισημάνουμε τις αδυναμίες ποτέ δε θα διορθωθούν.... Δεν νομίζω εδώ μέσα να είπε κανείς το αντίθετο από αυτό που λες. Οτί δηλαδή όλα είναι καλά. Δεν είναι όσο καλά θα θέλαμε αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει οτι δεν έχουν γίνει πολλά βήματα προς το καλύτερο όσο αφορά το store. Έχουμε δρόμο ακόμα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Έχω εδώ και ένα μήνα το 640χl και δεν έχω τίποτα εναντίον των wp. (Αν είχα δεν θα το αγοραζα). Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ένας κολοσσός έχει το ios και τρέχει όλες τις app και ο άλλος κολοσσός έχει τόσο φτωχό store......απογοητεύτηκα. Και μία συμβουλή (χωρίς παρεξήγηση). Όταν ένα υλικό το οποίο έχουμε (είτε αυτοκίνητο είτε κινητό κλπ) έχει αδυναμίες δεν τις προσπερναμε ή την "λέμε" σε οποιον τις τονίζει.....αν δεν μιλήσουμε και επισημάνουμε τις αδυναμίες ποτέ δε θα διορθωθούν.... Η ειρωνεία είναι ότι η συμβουλή σου, είναι το επάγγελμα μου αφού είμαι μηχανικός των υλικών, και ξέρω αρκετά καλά πως να τα βελτιώνω και να τα αναπτύσσω. Αλλά έγραφες για θέματα που υπάρχουν από Σεπτέμβρη, και όπως είδες προκάλεσες σε όλους εύλογες απορίες. Κανένας δεν είπε να μη τα πούμε, αφού αν δεν τονίσει τα προβλήματα κάποιος δεν πρόκειται να λυθούν. Ωστόσο, φαντάσου την αντίδραση σου μέχρι πριν 9 μήνες που τίποτα από ότι έχουμε τώρα δεν υπήρχε (μόνο καλύτερη μπαταρία :p ). Για εμάς έχουν γίνει πολλά βήματα μπροστά, και γίνονται ακόμα περισσότερα, κρατώντας σε ένα αρκετά καλό ποσοστό την σταθερότητα του τηλεφώνου. Προφανώς υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα, και όχι μόνο με τις εφαρμογές (πράγματα που έχουμε συζητήσει εδώ και πολύ καιρό). Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 @matsilas Που να ήσουν δλδ στα WP πριν δυο χρόνια που ξεκίνησα εγώ, και που πριν αρκετά χρόνια ήταν οι περισσότεροι εδώ μέσα, θα είχες απογοητευθεί πλήρως με όλα αυτά που ζητάς. Πάντως μην κάνεις συγκρίσεις, τα WP 10 έχουν κάνει τεράστια βήματα μπροστά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Δηλαδη ολόκληρη microsoft δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει developers (που σίγουρα έχει στον στολο της) ή τις εταιριες ώστε να βελτιώσουν ή κατασκευασουν εφαρμογές γιαυτην???Αφού το έκανε ή apple ας το κάνει έστω και αργά ή microsoft. Είναι πολύ απλό για να μην το κανει τόσα χρόνια.... Το tapatalk δεν συνεργάζεται σωστά στα windows με όλα τα φόρουμ που παρακολουθώ.........δυστυχώς.......και γιαυτη τη δουλειά φτιάχτηκε..... Γιατί δεν δοκιμάζεις το mTalk το οποιο είναι μακράν καλυτερη από το tapatalk... Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Θα ηθελα μια εφαρμογη που να μου ανοιγει και να κλεινει το WiFi τις ωρες που θα το ρυθμιζω εαν υπαρχει.. Απο μονο του εχει 1 ωρα, 4 ωρες και 1 ημερα το οποιο δεν με βολευει συν το οτι δεν εχει απενεργοποιηση Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Θα ηθελα μια εφαρμογη που να μου ανοιγει και να κλεινει το WiFi τις ωρες που θα το ρυθμιζω εαν υπαρχει.. Απο μονο του εχει 1 ωρα, 4 ωρες και 1 ημερα το οποιο δεν με βολευει συν το οτι δεν εχει απενεργοποιηση Για να μην ανοίγει αυτόματα το WiFi, επιλέγεις το "μη αυτόματα". Sent from mTalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_12 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Για να μην ανοίγει αυτόματα το WiFi, επιλέγεις το "μη αυτόματα". Sent from mTalk Διάβασες τι λέει ή απλά έδωσες μια απάντηση στην τύχη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Νομίζω ότι απαντούσε στο σκέλος ότι δεν έχει μόνιμη απενεργοποίηση. Για το πρώτο σκέλος (να προγραμματίζεις πότε θα ανοίγει και πότε θα κλείνει) προσωπικά δεν έχω δει κάποια έτοιμη εφαρμογή. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει με αυτή την κλήση στο API https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/xaml/windows.devices.radios.radio.setstateasync.aspx αλλά πιθανόν δεν υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον για να το ανεβάσει κάποιος σε εφαρμογή του store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 (edited) Σήμερα έβγαλε εφαρμογή η Cyta για πλήρη έλεγχο κινητής και καρτοκινητής(όταν βγει). Είναι για Android και σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει και για IOS. Μου είπαν ότι έχουν ενημέρωση ότι θα βγει ΚΑΙ για windows mobile αλλά σε δεύτερη φάση. Βλέπω τον τελευταίο καιρό ότι κάτι πάει να αλλάξει στο store και με τον καιρό όλο και περισσότερες εφαρμογές έχουμε. Δειλά δειλά μεν αλλά σε σχέση με παλιότερα δεν θα έβγαζαν καθόλου για windows εφαρμογή. Τώρα μπορεί να καθυστερούν λίγο αλλά τουλάχιστον ενημερώνουν ότι θα βγάλουν σίγουρα. Edited May 25, 2016 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Μένει να βγάλει και η Τράπεζα Πειραιώς εφαρμογή για Windows phones! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 ενημέρωση και τις εφαρμογές word,one note κλπ,ταινίες και τηλεόραση και για το whats up της cosmote. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Το βάζω εδώ, αν και μάλλον είναι θέμα των 10 builds. Με την τελευταία επίσημη, εκτός του ότι δεν μετράει σωστά τα data σε 3g, το οποίο έχει ήδη αναφερθεί και διευκρινιστεί, δεν μηδενίζει κιόλας τη χρήση στην ημερομηνία που έχει οριστεί. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να μπαίνω κάθε τόσο στην Cosmote να βλέπω τη χρήση μου ή να στέλνω το μυνηματάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. May 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2016 Το βάζω εδώ, αν και μάλλον είναι θέμα των 10 builds. Με την τελευταία επίσημη, εκτός του ότι δεν μετράει σωστά τα data σε 3g, το οποίο έχει ήδη αναφερθεί και διευκρινιστεί, δεν μηδενίζει κιόλας τη χρήση στην ημερομηνία που έχει οριστεί. Οπότε αναγκαστικά πρέπει να μπαίνω κάθε τόσο στην Cosmote να βλέπω τη χρήση μου ή να στέλνω το μυνηματάκι. Το ιδιο συμβαινει και σε μενα. Εκδοση 318. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Μετα την τελευταια αναβαθμηση παρατηρησα οτι δεν εχει ομιλια ουτε οι χαρτες ουτε το here drive + .Το παρατηρησε κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Για οποιον δεν ειναι ικανοποιημενος απο το Groove Music (οπως εγω) υπαρχει διαθεσιμο στο Store (δεν ξερω εδω και ποσο καιρο) το Foobar 2000, το οποιο χρησιμοποιω εδω και πολλα χρονια στους υπολογιστες μου και ειναι ενας εξαιρετικος player. Μεχρι στιγμης και η mobile εκδοχη του φαινεται πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Για οποιον δεν ειναι ικανοποιημενος απο το Groove Music (οπως εγω) υπαρχει διαθεσιμο στο Store (δεν ξερω εδω και ποσο καιρο) το Foobar 2000, το οποιο χρησιμοποιω εδω και πολλα χρονια στους υπολογιστες μου και ειναι ενας εξαιρετικος player. Μεχρι στιγμης και η mobile εκδοχη του φαινεται πολυ καλη. Εγώ προτείνω core player και quick play pro Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sir-Lancelot Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Για οποιον δεν ειναι ικανοποιημενος απο το Groove Music (οπως εγω) υπαρχει διαθεσιμο στο Store (δεν ξερω εδω και ποσο καιρο) το Foobar 2000, το οποιο χρησιμοποιω εδω και πολλα χρονια στους υπολογιστες μου και ειναι ενας εξαιρετικος player. Μεχρι στιγμης και η mobile εκδοχη του φαινεται πολυ καλη. Μπράβο φίλε μου για την ενημέρωση. Αν δεν το έλεγες δεν θα το έψαχνα. Όντως βγήκε το foobar2000 για τα wm10 και μάλιστα UWP. Και έχει και καλά σχόλια μέχρι τώρα. https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/foobar2000-mobile/9NBLGGH5XS5X Edited May 26, 2016 by Sir-Lancelot Παράθεση To ride abroad redressing human wrongs, To speak no slander, no, nor listen to it, To honor his own word as if his god's, To lead sweet lives in purest chastity, To love one maiden only, And worship her by years of noble deeds... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Γειά σε όλους,αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος,προσπαθώ να προσθέσω λογαριασμό mail τής otenet και δεν ξέρω πως και τι νά βάλω στις παραμέτρους.Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μετα την τελευταια αναβαθμηση παρατηρησα οτι δεν εχει ομιλια ουτε οι χαρτες ουτε το here drive + .Το παρατηρησε κανεις αλλος? Το here maps , drive + και οι φωνητικές οδηγίες; Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 (edited) Γειά σε όλους,αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος,προσπαθώ να προσθέσω λογαριασμό mail τής otenet και δεν ξέρω πως και τι νά βάλω στις παραμέτρους.Ευχαριστώ εκ τών προτέρων. Μάλλον πρέπει να πας Manage Accounts - Add Account - Advanced Set Up Μετά περνάς ρυθμίσεις αντίστοιχες με αυτές https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/email/-/support/article/1295444;jsessionid=E8D77333D84180179C1D6B0C80ED226A.node5_1_OTEGR δηλαδή εισερχόμενα imap.otenet.gr εξερχόμενα mailgate.otenet.gr κλείνεις τελείως την εφαρμογή από την μνήμη, την ανοίγεις και δοκιμάζεις αν συγχρονίζει με αυτά τα setting. Edited May 27, 2016 by georgb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μάλλον πρέπει να πας Manage Accounts - Add Account - Advanced Set Up Μετά περνάς ρυθμίσεις αντίστοιχες με αυτές https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/email/-/support/article/1295444;jsessionid=E8D77333D84180179C1D6B0C80ED226A.node5_1_OTEGR δηλαδή εισερχόμενα imap.otenet.gr εξερχόμενα mailgate.otenet.gr κλείνεις τελείως την εφαρμογή από την μνήμη, την ανοίγεις και δοκιμάζεις αν συγχρονίζει με αυτά τα setting. Σ' ευχαριστώ πολύ,θα τό δοκιμάσω Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Για οποιον δεν ειναι ικανοποιημενος απο το Groove Music (οπως εγω) υπαρχει διαθεσιμο στο Store (δεν ξερω εδω και ποσο καιρο) το Foobar 2000, το οποιο χρησιμοποιω εδω και πολλα χρονια στους υπολογιστες μου και ειναι ενας εξαιρετικος player. Μεχρι στιγμης και η mobile εκδοχη του φαινεται πολυ καλη. Πραγματικά καλός Player όσο αφορά το pc αλλά στην mobile έκδοση δεν μπορώ να φτιάξω λίστες, γίνεται η όχι ακόμη? Πάντως για μένα ο κορυφαίος player είναι ο loco music Player το μόνο που του λείπει είναι crossfader (κάτι που έχει ο foobar) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoachAce Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Το here maps , drive + και οι φωνητικές οδηγίες; Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Ναι αμε αυτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 εδω και καιρο εχω το προβλημα. οι ρυθμισεις απο τα 8αρια δεν δουλευουν. αν καποιος βρει τη λυση, παρακαλω να το πει. ευχαριστω Μάλλον πρέπει να πας Manage Accounts - Add Account - Advanced Set Up Μετά περνάς ρυθμίσεις αντίστοιχες με αυτές https://www.cosmote.gr/fixed/help-and-support/internet/email/-/support/article/1295444;jsessionid=E8D77333D84180179C1D6B0C80ED226A.node5_1_OTEGR δηλαδή εισερχόμενα imap.otenet.gr εξερχόμενα mailgate.otenet.gr κλείνεις τελείως την εφαρμογή από την μνήμη, την ανοίγεις και δοκιμάζεις αν συγχρονίζει με αυτά τα setting. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 εδω και καιρο εχω το προβλημα. οι ρυθμισεις απο τα 8αρια δεν δουλευουν. αν καποιος βρει τη λυση, παρακαλω να το πει. ευχαριστω Το δοκίμασα μόλις τώρα και δείχνει να δουλεύει οκ. http://s33.postimg.org/mck4s1n0f/wp_ss_20160527_0001.png Τις ιδιες ρυθμίσεις έβαλα, πας manage accounts , add account, advanced setup , internet email εκει βαζεις imap4 και στα πεδία συμπληρώνεις εισερχόμενα imap.otenet.gr εξερχόμενα mailgate.otenet.gr για email βαζεις ονομα@otenet.gr και για user id βάζεις σκέτο ότι είναι πριν το @. Το μοναδικό έξτρα που χρειάστηκε να κάνω ήταν την πρώτη φορά που το πέρασα να κλείσω τελείως την εφαρμογή από την μνήμη και να την ανοίξω πάλι γιατι την πρώτη φορά έδειχνε συνέχεια να συγχρονίζει χωρίς να κατεβάζει τα email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts