zurabi_97 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Με την νέα έκδοση του instagram μου βγάζει μόνο τις φωτο του άλμπουμ κάμερας. Δεν μου βγάζει και τους άλλους φακέλους. Το κάνει και σε σας αυτό ; Sent from mTalk Ναι... Δυστυχώς Sent from mTalk UWP WTC-7-100 Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Για να αγορασω κάποιες εφαρμογες είδα οτι υπάρχουν κάρτες xbox με διάφορες αξίες. Τις εχει χρησιμοποιήσει κανεις; Ειναι ακριβώς οπως η prepaid card από Τραπεζα; Πως την καταχωρώ στο store; Επίσης είμαι region και γλώσσα uk. Λογικά δεν θα εχω θεμα? ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανεις ποτε θα βγει εφαρμογη Eurobank για ws. Η καινουρια τους εφαρμογη για iOS android ειναι καταπληκτική. Σε εμάς γιατι το φτύσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Για να αγορασω κάποιες εφαρμογες είδα οτι υπάρχουν κάρτες xbox με διάφορες αξίες. Τις εχει χρησιμοποιήσει κανεις; Ειναι ακριβώς οπως η prepaid card από Τραπεζα; Πως την καταχωρώ στο store; Επίσης είμαι region και γλώσσα uk. Λογικά δεν θα εχω θεμα? ----- προσθήκη μηνύματος 112 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξέρει κανεις ποτε θα βγει εφαρμογη Eurobank για ws. Η καινουρια τους εφαρμογη για iOS android ειναι καταπληκτική. Σε εμάς γιατι το φτύσιμο; Έχει βγει για τη Eurobank και δεν έχει καμία διαφορά με αύτη του Android. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αναβάθμιση για μπόλικες εφαρμογές. Όσες φαίνονται + ringtone maker Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αναβάθμιση για μπόλικες εφαρμογές. Όσες φαίνονται + ringtone maker Καλημέρα σε κανονική έκδοση η σε insider είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλημέρα σε κανονική έκδοση η σε insider είσαι? Καλημέρα. Σε κανονική. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ευχαριστώ δεν μου έρχεται τίποτα εμενα Καλά δεν έρχονται πάντα ταυτόχρονα..! Εγώ είμαι με UK region, αν παίζει ρόλο..! Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλά δεν έρχονται πάντα ταυτόχρονα..! Εγώ είμαι με UK region, αν παίζει ρόλο..! Εγώ έχω ως προεπιλογή τη περιοχή Ελλάδας και μου ήρθαν κάποιες από τις ενημερώσεις. Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αναβάθμιση για μπόλικες εφαρμογές. Όσες φαίνονται + ringtone maker Εμένα κάποιες τις έκανε τις προηγούμενες μέρες και τις υπόλοιπες τις κάνω τώρα. Είμαι με region Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Εμένα κάποιες τις έκανε τις προηγούμενες μέρες και τις υπόλοιπες τις κάνω τώρα. Είμαι με region Ελλάδα. Ναι, δεν έρχονται ταυτόχρονα! Για το Ringtone Maker το είχα διαβάσει πριν 2 μέρες ότι άλλαξε το UI και θα ερχόταν αναβάθμιση. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 ΝμΝαι, δεν έρχονται ταυτόχρονα! Για το Ringtone Maker το είχα διαβάσει πριν 2 μέρες ότι άλλαξε το UI και θα ερχόταν αναβάθμιση. Έγινε πιο ωραίο τώρα. Ακριβώς πριν δυο μέρες μου ήρθε εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο το Viber έφτιαξε, πλέον και χωρίς να κάνω τίποτα μου έρχονται οι ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος κανονικά.... Τι να πω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Όσο κι αν φαίνεται απίστευτο το Viber έφτιαξε, πλέον και χωρίς να κάνω τίποτα μου έρχονται οι ενημερώσεις στην οθόνη κλειδώματος κανονικά.... Τι να πω. Αυτό ναι, αν και θα ήταν ακόμη καλύτερο να απαντούσε κάποιος μέσω Toast notification χωρίς να μπαίνει κάποιος μέσα στην εφαρμογή. Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Αυτό ναι, αν και θα ήταν ακόμη καλύτερο να απαντούσε κάποιος μέσω Toast notification χωρίς να μπαίνει κάποιος μέσα στην εφαρμογή. Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Στο μέλλον φαντάζομαι θα γίνει κι αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Στο μέλλον φαντάζομαι θα γίνει κι αυτό. Ανυπομονώ να γίνει αυτό το συντομότερο Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σχετικά με το Skype στα win10, ναι μεν είμαι συνδεδεμένος αλλά στους άλλους φαίνομαι να είμαι σε αποσύνδεση. Από ο,τι έχω διαβάσει εδώ, έτσι κάνει το skype στα WP. Αν με καλέσουν χτυπάει κανονικά. Αν όμως μου στείλουν μήνυμα κειμένου δεν έρχεται ειδοποίηση. Οι ρυθμίσεις στην εφαρμογή είναι όπως πρέπει. Είναι κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Κυκλοφόρησε η εφαρμογή του ΟΑΣΑ που έχει live όλα τα λεωφορεία... https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/oasa-telematics/9nblggh4nx0l Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Να πω κι εγώ πως το Shazam δεν λειτουργεί (με 3g τουλάχιστον). Soundhound, έτσι κι αλλιώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Όταν προσπαθώ να ανεβάσω βίντεο στο instagram μετά το editing με πετάει έξω από την εφαρμογή. Μήπως έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και αν ξέρει κάνεις πως λύνεται; Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Όταν προσπαθώ να ανεβάσω βίντεο στο instagram μετά το editing με πετάει έξω από την εφαρμογή. Μήπως έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα και αν ξέρει κάνεις πως λύνεται; Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G το ίδιο έχω και εγώ δεν λύνεται φιλε πρέπει να το φτιάξουν μέχρι τότε 6tag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 το ίδιο έχω και εγώ δεν λύνεται φιλε πρέπει να το φτιάξουν μέχρι τότε 6tag Είναι σαν να έχεις κινητό με 512 MB Ram και το app να ζητάει 1 GB μίνιμουμ .... Και να κάνει τέτοια... Μακάρι το συντομότερο να φτιαχτεί. Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botakias Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπέρα σας, Έχω το lumia 535 ds πριν κάτι μήνες είχα κατεβάσει την technical preview windows 10 όταν έγινε ενημέρωση από πλευράς της Microsoft για την release version αποφάσισα να την εγκαταστήσω όπου έκανα διαγραφή το account που είχα στο windows insider, μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό με αποτέλεσμα να κολλήσει, έκανα κάποιες προσπάθειες να το ξεκολλήσω αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατέβασα από το site της Microsoft to recover tool και το επανέφερα στην αρχική έκδοση την 8.1 Windows και αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει όλες τις ρυθμίσεις όπως ήταν αναμενόμενο. Στο κινητό έχω δύο κάρτες sim, στην πρώτη έχω Vodafone και στην δεύτερη Cosmote, τα δεδομένα κινητής τα έχω στην Vodafone. Έκανα εγκατάσταση την release έκδοση των Windows 10 και μέχρι τότε όλα καλά. Όταν πήγα όμως να στείλω ένα mms μου εμφάνισε μήνυμα ότι δεν πραγματοποιήθηκε η αποστολή, τα δεδομένα από την δεύτερη κάρτα sim τα έχω απενεργοποιημένα. Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου δώσανε κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες δεν δούλεψαν ποτέ, έχω επικοινωνήσει 5 φορές μαζί τους αλλά τίποτα δεν βγάζω άκρη μαζί τους μέχρι που μου είπαν ότι οι ρυθμίσεις που έχουν είναι για windows 7 και όχι για windows 10. Το mobile internet παίζει κανονικά. Μπορεί κάποιος/α αν γνωρίζει ποιες είναι οι ρυθμίσεις τις Vodafone για MMS για το Lumia 535 DS με Windows 10; Ευχαριστώ εν των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Καλησπέρα σας, Έχω το lumia 535 ds πριν κάτι μήνες είχα κατεβάσει την technical preview windows 10 όταν έγινε ενημέρωση από πλευράς της Microsoft για την release version αποφάσισα να την εγκαταστήσω όπου έκανα διαγραφή το account που είχα στο windows insider, μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση το κινητό με αποτέλεσμα να κολλήσει, έκανα κάποιες προσπάθειες να το ξεκολλήσω αλλά δεν έγινε τίποτα. Κατέβασα από το site της Microsoft to recover tool και το επανέφερα στην αρχική έκδοση την 8.1 Windows και αυτό βέβαια είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει όλες τις ρυθμίσεις όπως ήταν αναμενόμενο. Στο κινητό έχω δύο κάρτες sim, στην πρώτη έχω Vodafone και στην δεύτερη Cosmote, τα δεδομένα κινητής τα έχω στην Vodafone. Έκανα εγκατάσταση την release έκδοση των Windows 10 και μέχρι τότε όλα καλά. Όταν πήγα όμως να στείλω ένα mms μου εμφάνισε μήνυμα ότι δεν πραγματοποιήθηκε η αποστολή, τα δεδομένα από την δεύτερη κάρτα sim τα έχω απενεργοποιημένα. Επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της Vodafone και μου δώσανε κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες δεν δούλεψαν ποτέ, έχω επικοινωνήσει 5 φορές μαζί τους αλλά τίποτα δεν βγάζω άκρη μαζί τους μέχρι που μου είπαν ότι οι ρυθμίσεις που έχουν είναι για windows 7 και όχι για windows 10. Το mobile internet παίζει κανονικά. Μπορεί κάποιος/α αν γνωρίζει ποιες είναι οι ρυθμίσεις τις Vodafone για MMS για το Lumia 535 DS με Windows 10; Ευχαριστώ εν των προτέρων Οι ρυθμίσεις MMS δεν διαφέρουν για την κάθε συσκευή, μπες εδώ και ακολούθα οδηγίες. (Θα ήταν καλο να έμπαινες λίγο στο topic για την καρτοκινητή της Vodafone για να γράψεις την ερώτηση σου). Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botakias Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ευχαριστώ πολύ!!! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι ρυθμίσεις MMS δεν διαφέρουν για την κάθε συσκευή, μπες εδώ και ακολούθα οδηγίες. (Θα ήταν καλο να έμπαινες λίγο στο topic για την καρτοκινητή της Vodafone για να γράψεις την ερώτηση σου). Απεστάλη από mTalk Lumia 640 XL DS 3G Από το site της Vodafone έχω προσπαθήσει να λάβω αυτόματα τις ρυθμίσεις για MMS αλλά μου εμφανίζει το μήνυμα ότι το "Ο αριθμός τηλεφώνου Vodafone δεν είναι έγκυρος" αυτό μάλλον γίνεται διότι ο αριθμός του κινητού μου είναι από 697....το κείμενο εικόνας το πληκτρολογώ σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Κυκλοφόρησε η εφαρμογή του ΟΑΣΑ που έχει live όλα τα λεωφορεία... https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/oasa-telematics/9nblggh4nx0l ΩΩΩΩΩΩΩ Αν και μένω Θεσσαλονίκη, τρομερά καλό νέο! Μόλις λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της σε android? Μωρέ μπράβο!! :cool: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts