vasileios13 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Σε συνέχεια με το θέμα που εχει δημιουργηθεί μετα το update με τους player στην αναπαραγωγή τραγουδιων.Ο υπεύθυνος για τον core player μου απάντησε οτι σήμερα κυκλοφορεί ενα update που εκτος των αλλων θα λύνει και το πρόβλημα αυτο, ειδωμεν!!!! Ήρθε πριν λίγο,το update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Η εφαρμογή daily pic ενημερώνει την οθόνη κλειδώματος αυτόματα από τις ρυθμίσεις της, άσχετα που δεν εμφανίζεται στις εφαρμογές της οθόνης κλειδώματος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ναι άμα το έχεις ορίσει από την εφαρμογή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μόλις το έκανε αυτόματα. Πολύ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XARHS1991 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Στο photos add-ins έχουν αφαιρέσει την δυνατότητα για action shots ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Νέο update για windows camera με forced HDR και pause στο video :up: Δε μπορώ να το πάρω. Δοκίμασε κανείς; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Νέο update για windows camera με forced HDR και pause στο video :up: Δε μπορώ να το πάρω. Δοκίμασε κανείς; Μόλις μου την έκανε update εμένα πριν λίγο στο 640XL.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Μόλις μου την έκανε update εμένα πριν λίγο στο 640XL.:) Εμένα στο 950 όχι ακόμα. Νομίζω σε slow ring έχει δωθεί. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Παιδιά κάποια εφαρμογή για youtube που να παίζει και ακόμη όταν βγεις απο αυτή και να κατεβάζει σε mp3 υπάρχει? Το tubecast και το mytube κάνουν αυτό που θες και είναι και από τα καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Νέο update για windows camera με forced HDR και pause στο video :up: Δε μπορώ να το πάρω. Δοκίμασε κανείς; Το πήρα το update σε build 14295, αλλά έχω ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα με την κάμερα, το update μου έδωσε το video pause και το HDR, ΑΛΛΑ δεν δουλεύει το HDR, είναι off χωρίς να μπορώ να το ενεργοποιήσω και ούτε έφτιαξε και τα προηγούμενα προβλήματα, δεν δουλεύει το touch to focus καθόλου, δεν υπάρχει ρύθμιση για φλας ούτε στο βίντεο ούτε για τις φωτογραφίες και ούτε στα settings υπάρχει επιλογή για το πως θα δουλεύει το φλας όταν κάνεις touch to focus ( τώρα είναι off αλλά είναι με τις ώρες του), και με το τωρινό update κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα ή κάνω εναλλαγή από βίντεο σε κάμερα ή το αντίστροφο ανοίγει και το φλας για 2 δευτερόλεπτα. Να πω ότι δεν έκανα hard reset να πω φταίει αυτό, αλλά τι να πω.... Θα περιμένω καινούριο build μπας και φτιάξει αλλιώς μετά ξανά hard reset, θα φτιάξει όμως ;; αυτό είναι το θέμα... Αφού οι native εφαρμογές ενημερώνονται ξεχωριστά έπρεπε με update να φτιάξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Το πήρα το update σε build 14295, αλλά έχω ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα με την κάμερα, το update μου έδωσε το video pause και το HDR, ΑΛΛΑ δεν δουλεύει το HDR, είναι off χωρίς να μπορώ να το ενεργοποιήσω και ούτε έφτιαξε και τα προηγούμενα προβλήματα, δεν δουλεύει το touch to focus καθόλου, δεν υπάρχει ρύθμιση για φλας ούτε στο βίντεο ούτε για τις φωτογραφίες και ούτε στα settings υπάρχει επιλογή για το πως θα δουλεύει το φλας όταν κάνεις touch to focus ( τώρα είναι off αλλά είναι με τις ώρες του), και με το τωρινό update κάθε φορά που ανοίγω την κάμερα ή κάνω εναλλαγή από βίντεο σε κάμερα ή το αντίστροφο ανοίγει και το φλας για 2 δευτερόλεπτα. Να πω ότι δεν έκανα hard reset να πω φταίει αυτό, αλλά τι να πω.... Θα περιμένω καινούριο build μπας και φτιάξει αλλιώς μετά ξανά hard reset, θα φτιάξει όμως ;; αυτό είναι το θέμα... Αφού οι native εφαρμογές ενημερώνονται ξεχωριστά έπρεπε με update να φτιάξει.... Δεν το έχω ψάξει για το HDR αλλά νομίζω ότι δεν το υποστηρίζει η κάμερα που έχει η συσκευή ( 535 ) και γι' αυτό είναι off στις ρυθμίσεις. Edited March 29, 2016 by Brainmorf Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 (edited) Δεν το έχω ψάξει για το HDR αλλά νομίζω ότι δεν το υποστηρίζει η κάμερα που έχει η συσκευή ( 535 ) και γι' αυτό είναι off στις ρυθμίσεις. Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό, όταν είχα κατεβάσει την ProShot trial μια χαρά έβγαζε hdr φωτογραφίες. Και κάτι άσχετο πριν μήνες είχαν βάλει ψηφιακό σταθεροποιητή βίντεο και το έβγαλαν... τι τους πείραζε... πολύ καλή δουλειά έκανε. Δίνει features σε όλους τους insiders για να τα δοκιμάσουμε και μετά τα κρατάει μόνο σε μερικές συσκευές, είναι και αυτή η M$ ώρες ώρες για σφαλιάρες... Edited March 29, 2016 by bep1995 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Κάμερα δεν ενημερώθηκε ακόμα αλλά σήμερα ενημέρωσα: FitBit Γρήγορα αποτελέσματα Ταινίες και τηλεόραση Φωτογραφίες MS Τηλέφωνο Ms Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Τι άλλαξε στο τηλέφωνο; Και εγώ την ενημέρωσα χθες, αλλά δεν κατάλαβα διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 δεν ξέρω δεν βλέπω τίποτα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ababapanos Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Καλησπερα , εχω το 640 XL, μεχρι τωρα και στο iphone που ειχα αλλα και στο android , υπηρχε μια εφαρμογη η IPCAM config και με αυτη μπορουσα να εχω προσβαση ασυρματα στις ip καμερες μου στο σπιτι απο οπου και αν ειμουν. Εδω στα windows υπαρχει καπια αντιστοιχη εφαρμογη που να δουελευει με ολες τις ip καμερες? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. March 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2016 Καλησπερα , εχω το 640 XL, μεχρι τωρα και στο iphone που ειχα αλλα και στο android , υπηρχε μια εφαρμογη η IPCAM config και με αυτη μπορουσα να εχω προσβαση ασυρματα στις ip καμερες μου στο σπιτι απο οπου και αν ειμουν. Εδω στα windows υπαρχει καπια αντιστοιχη εφαρμογη που να δουελευει με ολες τις ip καμερες? Έχει αρκετές,εγώ προσώπικα χρησιμοποιώ το Ip cam soft pro Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Το update της εφαρμογής windows camera το έχετε πάρει όλοι; Έχει δύο ημέρες που βγήκε κι εμένα δεν μου έχει έρθει κάτι ακόμη... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Νομίζω πως το πήρα, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αν έχει pause στην λήψη video τότε το έχεις πάρει... Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Το update της εφαρμογής windows camera το έχετε πάρει όλοι; Έχει δύο ημέρες που βγήκε κι εμένα δεν μου έχει έρθει κάτι ακόμη... Την πήρα προχθές αλλά δεν κατάλαβα διαφορά... Με το να εγκαταστήσω περισσότερες εφαρμογές που λέει κάπου εκεί στο μενού της κάμερας θα έχω περισσότερα features? :confused: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cna Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καταρχάς το update παρέχει επιλογή force HDR και pause στην λήψη video. Από εκεί και μετά εάν εγκαταστήσεις περισσότερες εφαρμογές από το μενού θα έχεις εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το lumia panorama, lumia selfie κτλ. Παράθεση 1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763 2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Έχω πρόβλημα με την εφαρμογή της Εθνικής τράπεζας, μου βγάζει παράθυρο διαλόγου 'λάθος, δοκιμάστε αργότερα '. Συμβαίνει και σε κανένα άλλον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Καταρχάς το update παρέχει επιλογή force HDR και pause στην λήψη video. Από εκεί και μετά εάν εγκαταστήσεις περισσότερες εφαρμογές από το μενού θα έχεις εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το lumia panorama, lumia selfie κτλ. Δεν βλέπω πουθενά hdr... Μάλλον δεν το υποστηρίζει το 550 :O Έβαλα το office lens! Φαίνεται χρήσιμο σαν εργαλείο! Άσχετο αλλά στο store έχω δει δύο ενοχλητικά πράγματα και θα ήθελα να μάθω αν ισχύουν και σε άλλους. Το ένα είναι στα screenshots που έχει κάθε εφαρμογή για samples, όταν πατάω πάνω για να τα δω σε κανονικό μέγεθος κόβει το κάτω μέρος της εικόνας. Το δεύτερο είναι όταν πατάω πάνω στα δικαιώματα που χρησιμοποιεί η εφαρμογή σε κάθετη προβολή μου κόβει όλη τη δεξιά μεριά του πλαισίου που εμφανίζονται και μόνο σε landscape τα εμφανίζει σωστά. Υπάρχει κάτι που δεν έχω ρυθμίσει σωστα; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2016 Αν έχει pause στην λήψη video τότε το έχεις πάρει... Α εντάξει ησύχασα, δεν το πήρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts