aimilios Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Crysis foreva! :p Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 NBA Live 08 Είχα 8 χρόνια να πιάσω sports game :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Το απολυτο pc game ειναι ενα....Football Manager 2008!! Ειναι το μονο παιχνιδι που ο καθε gamer παιζει με διαφορετικο τροπο. Σημασια δεν εχει να παρεις ενα πρωταθλημα ενα κυπελο ή ενα Τσου Λου σημασια εχει η διαφορετικη τεχνικη που ακολουθει ο καθε παικτης αυτου του παιχνιδιου. Με αλλον τροπο κερδιζω εγω με αλλον ο αλλος, διαφορετικη προπονηση κανω εγω διαφορετικη ο αλλος....και παει λεγοντας!!! "Οοοο οοο trip-αρομαι και παιζω FM" :p:p μαζι σου φιλε.απιστευτο παιχνιδι. κολλημα απο το 2001. δυσκολη αρρωστια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Crysis foreva! :pCrysis τέλος. Call of Duty 4 τώρα! :D Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlrs Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 Εγώ έχω κολλήσει μ' αυτό:D http://www.nittolegends.com/default.aspx Αντε να βρεθεί και κανένας αλλός να κάνουμε ομάδα... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2007 εγω κολλησα τωρα με το Ciao bella. simulation game που εσυ εχεις τον ρολο της Elena και σκοπος σου ειναι να τυλιξεις τον γαμπρο...14 επιπεδα συνολικα,εγω κολλησα στο 7ο...:(:help: :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. December 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2007 Crysis τέλος. Call of Duty 4 τώρα! :D Πολύ ωραίο και το Call of Duty. Αλλά ακόμα πιο σύντομο από το Crysis στο single player... (Υπάρχει ένα extra level μετά τα credits :D) patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 εγω δεν πολυπαιζω στον υπολογιστη... ασχολουμε με αλλα ασχετα θεματα! αλλα τωρα προσπαθω να ;)βαλω ;) το prince of Persia the two thrones αλλα, χρειαζομαι καποιες ακομα πληροφοριες!! οποιος εχει αυτο το game ας απευθυνθει με προσωπικο Pm σε μενα! ευχαριστω!;) Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 ego pali exo kolisei me to bmw m3 challenge.bebaia den to paizo spiti alla se net cafe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 WoW ;) P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τωρα ασχολουμαι με το Diablo II και το rollercoaster tycoon χεχε παλια παιχνιδακια αλλα.. δεν ξεχνιουντε τοσο ευκολα!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Τωρα ασχολουμαι με το Diablo II και το rollercoaster tycoon χεχε παλια παιχνιδακια αλλα.. δεν ξεχνιουντε τοσο ευκολα!!! ;) τετοιο κολημα με παιχνιδι σαν αυτο δεν εχω φαει ποτε.ωρες καθομουν και επαιζα.τωρα που μου το θυμισες θα το ξαναπαιξω.αλλα πιο απο τα τρια?μαλλον το τελευταιο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Εμένα τώρα τα Χριστούγεννα μου ήρθε στο μυαλό το Diablo I (+Hellfire), τερμάτισα το Diablo I και τώρα κάνω τα έξτρα quests του Hellfire. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Football Manager 2008 σταθερη αξια!!! Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 τετοιο κολημα με παιχνιδι σαν αυτο δεν εχω φαει ποτε.ωρες καθομουν και επαιζα.τωρα που μου το θυμισες θα το ξαναπαιξω.αλλα πιο απο τα τρια?μαλλον το τελευταιο! Το expansion παιζω! Ναι ειναι πολυ ωραιο παιχνιδι. Ευτυχως που μαθαινω γρηγορα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murex Δημ. January 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2008 Call of duty 4 και Witcher. Οτι προλαβω μέχρι την Κυριακή, μετά τέλος! http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Οblivion και Gothic 3. Μεγαλα μανικια!!!! http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vigilante Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Sinking Island.. Benoit Sokal rules. Απίστευτο παιχνιδάκι. Trust no one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 DIRT. τελος!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 πλεον Call Of Duty 4 Multiplayer....TOP! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simossays Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 half life, half life, παίζεται όλοι Half life, Κι εμένα που μου το έφεραν δώρο αναγκάζομαι να το πουλήσω λόγω PC! γμτ! ποιος είναι ο αγαπημενος σας χαρακτήρας στο Team Fortress2? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 Ποιο ειναι το εβδομο επιπεδο του ciao bella?Πες να δωσουμε κανα hint Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 half life, half life, παίζεται όλοι Half life, Κι εμένα που μου το έφεραν δώρο αναγκάζομαι να το πουλήσω λόγω PC! γμτ! ποιος είναι ο αγαπημενος σας χαρακτήρας στο Team Fortress2? Οχι βεβαια, μην το πουλήσεις!!Μήπως πρεπει να κάνεις μια μικρη αναβαθμισούλα?:) http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Οχι βεβαια, μην το πουλήσεις!!Μήπως πρεπει να κάνεις μια μικρη αναβαθμισούλα?:) Ναι καιρος ειναι..! :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prokopas Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 WOW :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts