kodorevi8ulis Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Κανένα νέο από πειραιώς όσον αφορά στα εμβάσματα εξωτερικού έχουμε? άλλαξε ο μήνας οπότε στέλνε οσο προλαβαίνεις :)) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2016 Πως μπορώ να συνδέσω ένα λογαριασμό μου με το paypal ώστε να φορτίσω το balance μου; Έχω συνδέσει χρεωστική αλλά δεν μπορώ να αγοράσω λόγω cc. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Πως μπορώ να συνδέσω ένα λογαριασμό μου με το paypal ώστε να φορτίσω το balance μου; Έχω συνδέσει χρεωστική αλλά δεν μπορώ να αγοράσω λόγω cc. Ευχαριστώ. Λογικά δε μπορείς γιατί έτσι θα παρέκαμπτες το capital control με τις ευλογίες της ελληνικής σου τράπεζας, πράγμα παράδοξο. Το πιο απλό είναι να βγάλεις την Revolut κάρτα ανοίγοντας λογαριασμό με μια κίνηση και 0 κόστος στην Αγγλία. Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Λογικά δε μπορείς γιατί έτσι θα παρέκαμπτες το capital control με τις ευλογίες της ελληνικής σου τράπεζας, πράγμα παράδοξο. Το πιο απλό είναι να βγάλεις την Revolut κάρτα ανοίγοντας λογαριασμό με μια κίνηση και 0 κόστος στην Αγγλία. Πως μπορώ να συνδέσω ένα λογαριασμό μου με το paypal ώστε να φορτίσω το balance μου; Έχω συνδέσει χρεωστική αλλά δεν μπορώ να αγοράσω λόγω cc. Ευχαριστώ. Διαβασε εδω :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Μπορω να συνδεσω στη revolut ΜΟΝΟ την προπληρωμενη μου και να τραβαω απο εκει? All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Μπορω να συνδεσω στη revolut ΜΟΝΟ την προπληρωμενη μου και να τραβαω απο εκει? όχι μέσω εμβάσματος βάζεις λεφτά στην κάρτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Atmogia Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλημερα συνδέσα το λογαριασμό μου με το paypal Έχω συνδέσει και χρεωστική Να προχωρησω σε αγορα θα περασει?απο κινα μερια αγορα η πρεπει να φορτωσω to balance μου??????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλημερα συνδέσα το λογαριασμό μου με το paypal Έχω συνδέσει και χρεωστική Να προχωρησω σε αγορα θα περασει?απο κινα μερια αγορα η πρεπει να φορτωσω to balance μου??????? ας είναι και στις Μπαχάμες, δεν έχει σημασία το μέρος ψάχνεις να δεις αν στο συγκεκριμένο μαγαζί περνάνε απευθείας οι αγορές ή όχι (αν είναι γνωστό δηλαδή και έχει αγοράσει κόσμος από εδώ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos79 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά άκουσα πως μέχρι τέλος του 16 και αφού κλείστηκε η συμφωνία με τα μέτρα απο την κυβερνηση και δντ θα υπάρξει κάποια μερική άρση των capital controls μένει να το δούμε και στην πράξη αυτό,και απλά το αναφέρω εδώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Παιδιά άκουσα πως μέχρι τέλος του 16 και αφού κλείστηκε η συμφωνία με τα μέτρα απο την κυβερνηση και δντ θα υπάρξει κάποια μερική άρση των capital controls μένει να το δούμε και στην πράξη αυτό,και απλά το αναφέρω εδώ. ναι εγω το διαβασα εδω http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/85795/trapeza-elladas-apaiteitai-syntetagmeno-sxedio-gia-tin-katargisi-ton-capital-controls σημερα , μακαρι να γινει . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jon_robocop Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 (edited) Αρκεί να μην έχει ξεπεράσει το μηνιαίο όριο εμβασμάτων η τράπεζα σου και να μπορεί να περάσει το έμβασμά σου στη revolut :) Edited May 14, 2016 by jon_robocop Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Οσο υπάρχουν λεφτα στις τράπεζες και εχουμε κρίση δεν θα φυγουν τα capital controls γιατι πολυ απλα με το που καταργηθει ο περιορισμός ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα πανε τρεχοντας να βγαλουν τα λεφτα τους και να τα πανε αλλού (εξω πχ). Εδω βλεπουμε οτι καποιοι παρακαμτουν τα capital controls και γινετε χαμος, οποτε δεν βλεπω συντομα να καταργούνται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 γιατι πολυ απλα με το που καταργηθει ο περιορισμός ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ θα πανε τρεχοντας να βγαλουν τα λεφτα τους και να τα πανε αλλού (εξω πχ). :) - ο συνφορουμιτης ειναι κακοπιστος, μα ερχεται η αναπτυξη αγαπητε το 2017 και δεν θα εχουμε προβλημα, πλεον το balance θα φορτωνεται κανονικα χωρις παρακαψεις κλπ και ολα θα ειναι παραδεισενια-λιγη υπομονη χρειαζεται και βγαινουμε απο το τουνελ (για πολλοστη φορα αυτη η υποσχεση παντως.....) NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ArisL Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 να ρωτήσω κάτι κι εγώ. προσπαθώ να κάνω μια αγορά από TINYDEAL. έχω χρήματα στο balance άλλα δεν αρκούν και έχω και στην REVOLUT που έχω συνδέσει με το PP και φτάνουν με το παραπάνω. αλλά μου λέει αυτό. τι κάνω στραβά: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπερα στο thread, προσπαθω 2 μερες τωρα για αγορα απο ebay και πωλητη απο UK, μεσω paypal και της χρονια συνδεδεμενης καρτας Eurobank debit mastercard και δεν περναει με τιποτα.... (card denied κλπ). Αλλη καρτα δεν υπαρχει διαθεσιμη και το "παραξενο" ειναι οτι πριν 1,5 μηνα περασε ακριβως παρομοια αγορα που δεν εγκρινονταν οταν προσπαθουσα με πωλητη απο Κινα - θεμα τυχης? Δηθεν "χαλαρωνουν" δηλ. οι online αγορες απο εξωτερικο? Το αλλο που θελω να ρωτησω αν δεν περασει η αγορα, ειναι τι προτεινετε εναλακτικα απο την περισσοτερη online εμπειρια σας? Καποιο site που να εχω καλυτερες πιθανοτητες? Αλλος τροπος πληρωμης πλην paypal στο ebay υπαρχει ή δεν θα βοηθησει αν το προβλημα τελικα ειναι στην καρτα λογω CControls? Αλλος τυπος ελληνικης καρτας που θα βοηθουσε ωστε να μη μπω αδικα στον κοπο με φιλους κλπ? Καθε ιδεα δεκτη...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπερα στο thread, προσπαθω 2 μερες τωρα για αγορα απο ebay και πωλητη απο UK, μεσω paypal και της χρονια συνδεδεμενης καρτας Eurobank debit mastercard και δεν περναει με τιποτα.... (card denied κλπ). Αλλη καρτα δεν υπαρχει διαθεσιμη και το "παραξενο" ειναι οτι πριν 1,5 μηνα περασε ακριβως παρομοια αγορα που δεν εγκρινονταν οταν προσπαθουσα με πωλητη απο Κινα - θεμα τυχης? Δηθεν "χαλαρωνουν" δηλ. οι online αγορες απο εξωτερικο? Το αλλο που θελω να ρωτησω αν δεν περασει η αγορα, ειναι τι προτεινετε εναλακτικα απο την περισσοτερη online εμπειρια σας? Καποιο site που να εχω καλυτερες πιθανοτητες? Αλλος τροπος πληρωμης πλην paypal στο ebay υπαρχει ή δεν θα βοηθησει αν το προβλημα τελικα ειναι στην καρτα λογω CControls? Αλλος τυπος ελληνικης καρτας που θα βοηθουσε ωστε να μη μπω αδικα στον κοπο με φιλους κλπ? Καθε ιδεα δεκτη...! πως χαλάρωσαν οι Online αγορές τον τελευταίο καιρό ; έτσι είναι εδώ και πολλούς μήνες , αλλού περνάει αλλού όχι , παίζει ρόλο και πως είναι δηλωμένος ο πωλητής, τι αγορά θες να κάνεις (π.χ. ρούχα δεν...) κλπ διάφοροι λένε ότι με amex είναι καλύτερα τα πράγματα , αλλιώς ψάχνεις για paypal balance ή για κάρτα στυλ revolut / leupay (που δεν είναι ελληνικές κάρτες) υ.γ. αφού δεν αναφέρεις τι προσπαθείς να αγοράσεις πως θα σου προτείνει κάποιος άλλο site ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Για χαλάρωση εννοώ αυτά που διαχέονται από ΜΜΕ κλπ τα οποία προφανώς όπως διαπιστώνω στην πράξη είναι για τις online αγορες από εξωτερικό, φουμαρα... Anyway, προσπαθώ να αγοράσω θήκη για το Nexus 5 μου, την bumper case της Google, μάλλον δύσκολη έτσι κι αλλιώς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Για χαλάρωση εννοώ αυτά που διαχέονται από ΜΜΕ κλπ τα οποία προφανώς όπως διαπιστώνω στην πράξη είναι για τις online αγορες από εξωτερικό, φουμαρα... Anyway, προσπαθώ να αγοράσω θήκη για το Nexus 5 μου, την bumper case της Google, μάλλον δύσκολη έτσι κι αλλιώς... η χαλάρωση είχε γίνει καιρό πριν (δεν ξέρω αν άλλαξε τίποτα πρόσφατα) για αυτό και αγοράζαμε κάποια πράγματα τώρα λύσεις σου είπα τις λέξεις κλειδιά για να ψάξεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Οταν αναφερομαστε στο paypal balance εννοουμε το "τρικ" με το request money? Η υπαρχει πιθανοτητα φορτωνοντας απλα το paypal account που ηδη εχω με χρηματα απο τον λογαριασμο μου στην Eurobank με την διαδικασια top up που υπαρχει στο site του Paypal να περασει η αγορα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Οταν αναφερομαστε στο paypal balance εννοουμε το "τρικ" με το request money? Η υπαρχει πιθανοτητα φορτωνοντας απλα το paypal account που ηδη εχω με χρηματα απο τον λογαριασμο μου στην Eurobank με την διαδικασια top up που υπαρχει στο site του Paypal να περασει η αγορα? ναι μπορείς , εφόσον έχεις ήδη συνδεδεμένο λογαριασμό να κάνεις top up με έμβασμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλο κι αυτο...πηγα να κανω αρχικα Link bank account της Eurobank στο paypal και μου εβγαλε μηνυμα οτι ειναι disabled...!!?! Και φυσικα ειναι ενας απόλυτα ενεργος λογαριασμος που τον χρησιμοποιω καθε μερα! Εχει αντιμετωπισει αλλος θεμα με το Paypal και την συγκεκριμενη τραπεζα? Νομιζω οτι το Paypal μας εχει δει πολυ στραβα τελικα από τα CC και επειτα και ισως η πιο καλη λυση επι του παροντος ειναι η Revolut... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλο κι αυτο...πηγα να κανω αρχικα Link bank account της Eurobank στο paypal και μου εβγαλε μηνυμα οτι ειναι disabled...!!?! Και φυσικα ειναι ενας απόλυτα ενεργος λογαριασμος που τον χρησιμοποιω καθε μερα! Εχει αντιμετωπισει αλλος θεμα με το Paypal και την συγκεκριμενη τραπεζα? Νομιζω οτι το Paypal μας εχει δει πολυ στραβα τελικα από τα CC και επειτα και ισως η πιο καλη λυση επι του παροντος ειναι η Revolut... Aπο την ημερα των cc το pp μπλοκαρε το συστημα της προσθεσης λογαριασμου. Μπορεις μονο να τους στειλεις μυνημα μεσω του message center και να τους ζητησεις να σου προσθεσουν οι ιδιοι τον λογαριασμο, θα σου ζητησουν ταυτοτητα και ενα τελευταιο statement του λογαρισμου, εαν εγκριθει θα στον περασουν. With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hehe Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 (edited) Καλημέρα, Προσπαθώ σήμερα να στείλω χρήματα μέσω 2ου λογαριασμού email (χωρίς εγγραφή στο paypal) στον 1ο προσωπικό μου (έχω κάνει εγγραφή στο paypal) και δεν μου δίνει τη δυνατότητα να το κάνω αν δεν γραφτώ και για τον 2ο λογαριασμό email στο paypal. Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο γίνεται αυτό? Μέχρι πρότινος δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.. Edited May 22, 2016 by hehe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 καλησπερα απο ειδα μια ενημερωση στο internet banking της τραπεζας πειραιως παλι το οριο εμβασματων εξαντληθηκε; για τον μηνα Μαιο; . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 καλησπερα απο ειδα μια ενημερωση στο internet banking της τραπεζας πειραιως παλι το οριο εμβασματων εξαντληθηκε; για τον μηνα Μαιο; . Ποια ειναι η ερωτηση σου; βλεπω ερωτηματικο Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts