Jump to content

Paypal - Capital Controls [ONLY]

evi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη ποσο παραπανω χρεωνεσαι αμα τη μετατροπη η pp?(π.χ για μια αγορα που θα κοστισει 10 ευρω ποσα κραταει?)

Το PP δε σου κρατάει κάποια αμοιβή για τη μετατροπή, απλώς την κάνει με δική του ισοτιμία, που είναι σημαντικά χειρότερη από αυτήν που δίνουν οι τράπεζες εδώ (και ακόμα περισσότερο από αυτήν που δίνει το Revolut). Είναι ένας -ακόμα- τρόπος να βγάλουν το... κάτι τις τους παραπάνω και αυτοί :p

Ένας άλλος παράγοντας για να αποφασίσεις ποιος τελικά θέλεις να σου κάνει τη μετατροπή είναι η τράπεζα που χρησιμοποιείς.

Κάποιες (όπως -νομίζω- η Πειραιώς) χρεώνουν και αμοιβή για τη μετατροπή, ενώ κάποιες (π.χ. Alpha, Εθνική - αν δεν κάνω λάθος) δε χρεώνουν.

Οπότε, αν χρησιμοποιείς κάρτα από τράπεζα που δε σε χρεώνει για τη μετατροπή, επιλέγεις σταθερά αυτήν για να κάνει τη μετατροπή.

Αν η τράπεζά σου χρεώνει κάτι, τότε το πράγμα παίζεται ανάλογα με το ποσό της πληρωμής που θέλεις να κάνεις.

Για μικρο-ποσά, η αμοιβή της τράπεζας θα είναι -προφανώς- ένα σημαντικό μέρος του ποσού, οπότε εκεί επιλέγεις το μικρότερο από δύο κακά και αφήνεις το PP να κάνει τη μετατροπή.

Για μεγαλύτερα ποσά, εξετάζεις την ισοτιμία που δίνει η τράπεζά σου, αυτήν που δίνει το PP, συνυπολογίζεις και το ποσό που θα σε χρεώσει η τράπεζα και αποφασίζεις..

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα! Η skrill συνδέεται κανονικά στο pay pal?Γίνονται κανονικά αγορές από σελίδες?

Εγώ την έχω συνδέσει κανονικά αλλά έχω διαβάσει για άλλους που δεν μπόρεσαν.. Τυπικά το paypal λέει ότι δεν την υποστηρίζει αλλά εγώ δεν είχα πρόβλημα..

Εγώ την έχω συνδέσει κανονικά αλλά έχω διαβάσει για άλλους που δεν μπόρεσαν.. Τυπικά το paypal λέει ότι δεν την υποστηρίζει αλλά εγώ δεν είχα πρόβλημα..

Έκανα λογαριασμό και πήγα να στείλω λεφτά στην skrill με top up . αλλά δεξιά είχε ένα κείμενο που έλεγε ότι τα ο λογαριασμός από θα στείλω τα λεφτά πρέπει να είναι ο ίδιος οπότε έφαγα πόρτα και από εκεί... :(

Και είμαστε να αναζήτηση ξανά...

Έκανα λογαριασμό και πήγα να στείλω λεφτά στην skrill με top up . αλλά δεξιά είχε ένα κείμενο που έλεγε ότι τα ο λογαριασμός από θα στείλω τα λεφτά πρέπει να είναι ο ίδιος οπότε έφαγα πόρτα και από εκεί... :(

Και είμαστε να αναζήτηση ξανά...

Εχεις λογαριασμο στην AlphaBank ;

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Προσπαθώ να κάνω μια αγορά απο Banggood, μέσω paypal, όπου έχω 110$ στο balance. To συνολικό ποσό της αγοράς ειναι 145$. Το πρόβλημα ειναι οτι δοκιμάζω με τρεις διαφορετικές κάρτες να συμπληρώσω τα 35$ που λείπουν και δεν μπορώ να τα καταφέρω με καμμία απο αυτές. Τί γίνεται; Έχω πέσει θύμα των capital controls για 35$. Υπάρχει τρόπος να ολοκληρώσω την αγορά μου;

Προσπαθώ να κάνω μια αγορά απο Banggood, μέσω paypal, όπου έχω 110$ στο balance. To συνολικό ποσό της αγοράς ειναι 145$. Το πρόβλημα ειναι οτι δοκιμάζω με τρεις διαφορετικές κάρτες να συμπληρώσω τα 35$ που λείπουν και δεν μπορώ να τα καταφέρω με καμμία απο αυτές. Τί γίνεται; Έχω πέσει θύμα των capital controls για 35$. Υπάρχει τρόπος να ολοκληρώσω την αγορά μου;

1. Καταθεση 35€ στο balance

2. Revolut

3. Skrill

4. AMEX

Οχι!Μονο στην εθνικη εχω!Για να ανοιξω εκει λογαριασμο?

1. Λογαριασμο δεν μπορεις να ανοιξεις λογω capital control

2. Απο την ΕΤΕ κανεις καταθεση στον λογαριασμο της skrill στην Alpha Bank

Μόνο με έμβασμα, όχι με κάρτα.

Κοστος μεσω ebanking 1€. Εμφανιζεται σε δυο εργασιμες στο paypal balance

Μόνο με έμβασμα, όχι με κάρτα.

Τα προιοντα που έχω παραγγείλει ειναι στο καλάθι μου. Υπάρχει περίπτωση αν δοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή να γίνει δεκτή η συναλλαγή;

Τα προιοντα που έχω παραγγείλει ειναι στο καλάθι μου. Υπάρχει περίπτωση αν δοκιμάσω κάποια άλλη στιγμή να γίνει δεκτή η συναλλαγή;

Πολυ μικρη η πιθανοτητα αυτη. Δοκιμασε .....

1. Λογαριασμο δεν μπορεις να ανοιξεις λογω capital control

2. Απο την ΕΤΕ κανεις καταθεση στον λογαριασμο της skrill στην Alpha Bank

Ναι,αλλα αμα δεις δεξια που πατας για να στειλης εμβασμα λεει οτι ο λογαριασμος οπου θα στειλω τα λεφτα πρεπει να ειναι το ιδιο με το ονομα που εχω στο skrill!!Οταν στελνω λεφτα απο τον λογαριασμο μου δεν φαινομαι εγω σαν εντολεας γιατι το ιντερνετ bancking δεν το ανοιξα εγω....

Ναι,αλλα αμα δεις δεξια που πατας για να στειλης εμβασμα λεει οτι ο λογαριασμος οπου θα στειλω τα λεφτα πρεπει να ειναι το ιδιο με το ονομα που εχω στο skrill!!Οταν στελνω λεφτα απο τον λογαριασμο μου δεν φαινομαι εγω σαν εντολεας γιατι το ιντερνετ bancking δεν το ανοιξα εγω....

Δικο σου λογαριασμο καταθεσεων εχεις σε καποια τραπεζα ;

Δικο σου λογαριασμο καταθεσεων εχεις σε καποια τραπεζα ;

Δυστηχος οχι...Δεν χρειαστικε ποτε!!Με καλυπτε ενας και δεν ανοιξα πουθενα...:(

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!!

Edited by Bayern

Παιδιά θα αναφέρω κάτι που συμβαίνει γενικότερα τον τελευταίο καιρό..

Ίσως επηρρεαζει η κατάσταση των c.controls και συμβαίνει..

Δεν μπορώ να κάνω confirm my debit card όπως παλιότερα στην κάρτα ανάληψης της Εurobank (TT) καθώς η Εθνική (παλιότερα το έκανα με χρεωστική κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ που ήταν και Mastercard) και η κάρτα ανάληψης τύπου mastercard όταν πάω να κάνω confirm και μου λέει μετά 2 εργάσιμες να δω στο σημείο και υποδεικνύει δίπλα από την ημερομηνία το μέρος που αρχίζει με PPΧΧΧΧ και αντί Χ είναι τα ψηφία της επιβεβαίωσης της κίνησης εμένα πλέον δεν μου εμφανίζει πουθενά το PP με τα ψηφία παρά μόνο την κράτηση -1.50 ευρώ που κάνει το Paypal και ως χαρακτηρισμός γράφει απλά "ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΩΝ" τετραψήφιο αριθμό επιβεβαίωσης πουθενά!!

Είναι λόγω των κάπιταλ κοντρόλς ή έχει γίνει άλλο κάτι;

Μήπως στις κάρτες της Εθνικής γίνεται με άλλη επιλογή από το ΑΤΜ η εκτύπωση του τετραψήφιου με το PP??

Edited by x+y=z

Παιδιά θα αναφέρω κάτι που συμβαίνει γενικότερα τον τελευταίο καιρό..

Ίσως επηρρεαζει η κατάσταση των c.controls και συμβαίνει..

Δεν μπορώ να κάνω confirm my debit card όπως παλιότερα στην κάρτα ανάληψης της Εurobank (TT) καθώς η Εθνική (παλιότερα το έκανα με χρεωστική κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ που ήταν και Mastercard) και η κάρτα ανάληψης τύπου mastercard όταν πάω να κάνω confirm και μου λέει μετά 2 εργάσιμες να δω στο σημείο και υποδεικνύει δίπλα από την ημερομηνία το μέρος που αρχίζει με PPΧΧΧΧ και αντί Χ είναι τα ψηφία της επιβεβαίωσης της κίνησης εμένα πλέον δεν μου εμφανίζει πουθενά το PP με τα ψηφία παρά μόνο την κράτηση -1.50 ευρώ που κάνει το Paypal και ως χαρακτηρισμός γράφει απλά "ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΩΝ" τετραψήφιο αριθμό επιβεβαίωσης πουθενά!!

Είναι λόγω των κάπιταλ κοντρόλς ή έχει γίνει άλλο κάτι;

Μήπως στις κάρτες της Εθνικής γίνεται με άλλη επιλογή από το ΑΤΜ η εκτύπωση του τετραψήφιου με το PP??

Έτσι φαίνεται στην εκτύπωση του ΑΤΜ. Όπως είπε και ο Μάκης, θα πας σε κάποιο γραφείο της τράπεζας (όχι στα ταμεία) με την ταυτότητα σου και θα ζητήσεις την ανάλυση.

Εγώ εξήγησα ακριβώς ότι ήθελα την κίνηση του paypal, ζήτησα ακριβώς το νούμερο δίπλα στο PP και μου είπε η κοπέλα τον τετραψήφιο αριθμό, τον οποίο απλά τον σημείωσα σε ένα χαρτάκι και έφυγα. :)

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Έτσι φαίνεται στην εκτύπωση του ΑΤΜ. Όπως είπε και ο Μάκης, θα πας σε κάποιο γραφείο της τράπεζας (όχι στα ταμεία) με την ταυτότητα σου και θα ζητήσεις την ανάλυση.

Εγώ εξήγησα ακριβώς ότι ήθελα την κίνηση του paypal, ζήτησα ακριβώς το νούμερο δίπλα στο PP και μου είπε η κοπέλα τον τετραψήφιο αριθμό, τον οποίο απλά τον σημείωσα σε ένα χαρτάκι και έφυγα. :)

Και αφου πας κανε και μια αιτηση για ebanking να τα βλεπεις μονος σου απο δω και περα

Και αφου πας κανε και μια αιτηση για ebanking να τα βλεπεις μονος σου απο δω και περα

Και αν έχεις καιρό να πας στην Τράπεζα πάρε μαζί σου ταυτότητα, λογαριασμό Δεκο, ένα επίσημο χαρτί που να γράφει το ΑΦΜ σου και αντίγραφο πληρωμής μισθοδοσίας.

Και αν έχεις καιρό να πας στην Τράπεζα πάρε μαζί σου ταυτότητα, λογαριασμό Δεκο, ένα επίσημο χαρτί που να γράφει το ΑΦΜ σου και αντίγραφο πληρωμής μισθοδοσίας.

σωστος..... :lol:

Αυτά χρειάζονται φαντάζομαι αν θες να ανοίξεις δυνατότητα e-banking όχι για να σου δώσουν αναλυτική κατάσταση κίνησης λογαριασμού..

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ πολύ!!:up:

Αυτά χρειάζονται φαντάζομαι αν θες να ανοίξεις δυνατότητα e-banking όχι για να σου δώσουν αναλυτική κατάσταση κίνησης λογαριασμού..

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ πολύ!!:up:

Μπα ... Με την ευκαιρια που θα σε δουν θα στα ζητησουν αν δεν τα εχουν στην καρτελα σου

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...