snapp Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Μετά το φλασαρισμα της τελευταία ς σταθερης έκδοσης και ένα πολύωρο σεταρισμα της συσκευής μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι καταπληκτικό. Σε σύγκριση με χθες όπου είχα ,πολύ μεγάλη θερμοκρασία σε ανησυχητικό βαθμό ,πλήρη φόρτιση μπαταρίας σε πάνω από 230 ώρες και μία επανεκκίνηση τώρα οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές,καμία επανεκκίνηση και πλήρης φόρτιση σε λιγότερο από δύο ώρες. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι ΒΕΤΑ εκδόσεις έχουν τις περισσότερες φορές bugs. Εύχομαι να το χαρείς τώρα! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2017 Evris εξαρτάται και από τον φορτιστή που χρησιμοποιείται. Π.χ. ο φορτιστής στα 950 είναι της τάξης των 3Α (3 Αμπερ). Από τη στιγμή που η χωρητικότητα είναι 3000mAh ή διαφορετικά 3Αh, ο χρόνος φόρτισης είναι 1 ώρα περίπου. Χονδρικά καθώς παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο και δεν γίνεται και απόλυτα ομαλά. Αν χρησιμοποιούσες φορτιστή (θεωρητικά) της τάξης του 1Α θα χρειάζονταν 3 ώρες περίπου. Το XL έχει κι αυτό 3Ah αλλά έχει 3340mAh! Στο 830 είχα φορτιστή στα 1,5Ah. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 Σχεδόν ένας μήνας με το 950xl και είμαι ευχαριστημένος. Θέλω να ξεκαθαρίσω όμως κάτι. Ήξερα εξαρχής τι θα πάρω οπότε πράγματα που δεν με ενδιέφεραν δεν με απασχολούν. Το κινητό το χω κυρίως για τηλέφωνο, μήνυμα, net και κάποιες ψιλοεφαρμογές. Στα 270 ευρώ που είχε, νομίζω η επιλογή είναι άριστη. Εκπληκτική οθόνη, δυνατή κάμερα, βολικό μέγεθος και κανένα σοβαρό πρόβλημα που να μ' έχει απασχολήσει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Αυτό που ψάχνω ακόμα είναι ένας φορτιστής αυτοκινήτου και hands free της προκοπής. Άν κάποιος έχει μείνει ευχαριστημένος απο κάποιο προϊόν ας στείλει ένα μήνυμα. -Έχω γράψει και στο σχετικό νήμα για αξεσουάρ εδώ και καιρό- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 (edited) επιμένει να μην μπορεί να συγχρονίσει τα σημειωματάρια του one note. Βέβαια είναι αρκετά αλλα από την άλλη σε οποιαδήποτε άλλη android συσκευή ο συγχρονισμός είναι ακαριαίος.τωρα αναγκαστικά έκλεισα κάποια και άφησα μόνο ένα μοας και έτσι συγχρονιστεί. Από μπαταρία οκ...ηθελα παραπάνω αλλα νομίζω ότι αυτό μπορεί να βελτιωθεί .Να τονίσω πως και το 640xl που είχα είχε ακριβός το ίδιο θέμα στο one note . ......950XL..what else Σε φωτο που τράβηξα σήμερα πριν από λίγο δεν με άφησε ικανοποιημενο.τραβαει γρήγορα αλλα σε συνθήκες εσωτερικού φωτισμου χμ πολύ θόρυβο οι φωτο που βγάζει . Μπορεί να βελτιώνετε σημαντικά στο χειροκινητο αλλα για γρήγορη φωτο και ξανά στην τσέπη δεν ενθουσιάζει. ......950XL..what else --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 16, 2017 by niotheros Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 επιμένει να μην μπορεί να συγχρονίσει τα σημειωματάρια του one note. Βέβαια είναι αρκετά αλλα από την άλλη σε οποιαδήποτε άλλη android συσκευή ο συγχρονισμός είναι ακαριαίος.τωρα αναγκαστικά έκλεισα κάποια και άφησα μόνο ένα μοας και έτσι συγχρονιστεί. Από μπαταρία οκ...ηθελα παραπάνω αλλα νομίζω ότι αυτό μπορεί να βελτιωθεί .Να τονίσω πως και το 640xl που είχα είχε ακριβός το ίδιο θέμα στο one note . ......950XL..what else Σε φωτο που τράβηξα σήμερα πριν από λίγο δεν με άφησε ικανοποιημενο.τραβαει γρήγορα αλλα σε συνθήκες εσωτερικού φωτισμου χμ πολύ θόρυβο οι φωτο που βγάζει . Μπορεί να βελτιώνετε σημαντικά στο χειροκινητο αλλα για γρήγορη φωτο και ξανά στην τσέπη δεν ενθουσιάζει. ......950XL..what else --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Υποτίθεται ότι ενημερώθηκε και πριν 2 μέρες το OneNote.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Δεν ξέρω τι γίνεται και γιατί δεν μπορεί.Αν κάνω μία αλλαγή από την ταμπλέτα με αντροιντ θα την δω άμεσος σχεδόν στο λάπτοπ.Αν κάνω από το κινητό με win 10 δεν θα την δω άμεσα.Ακομα συγχρονίζει κάποια από χθες. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 επιμένει να μην μπορεί να συγχρονίσει τα σημειωματάρια του one note. Βέβαια είναι αρκετά αλλα από την άλλη σε οποιαδήποτε άλλη android συσκευή ο συγχρονισμός είναι ακαριαίος.τωρα αναγκαστικά έκλεισα κάποια και άφησα μόνο ένα μοας και έτσι συγχρονιστεί. Από μπαταρία οκ...ηθελα παραπάνω αλλα νομίζω ότι αυτό μπορεί να βελτιωθεί .Να τονίσω πως και το 640xl που είχα είχε ακριβός το ίδιο θέμα στο one note . ......950XL..what else Σε φωτο που τράβηξα σήμερα πριν από λίγο δεν με άφησε ικανοποιημενο.τραβαει γρήγορα αλλα σε συνθήκες εσωτερικού φωτισμου χμ πολύ θόρυβο οι φωτο που βγάζει . Μπορεί να βελτιώνετε σημαντικά στο χειροκινητο αλλα για γρήγορη φωτο και ξανά στην τσέπη δεν ενθουσιάζει. ......950XL..what else --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. συνθήκες εσωτερικού φωτισμου χμ πολύ θόρυβο οι φωτο που βγάζει . Δε νομιζω...η καμερα κανει εξαιρετικη διαχειριση θορυβου και στο αυτοματο. Για τι iso Μιλαμε τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Αν θυμάμαι καλά περίπου στο 640 iso. Έχουν πολυ θόρυβο ......950XL..what else Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Για το OneNote δες μήπως χρειάζεται να κάνεις sign in από τον browser για επαλήθευση Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Για το OneNote δες μήπως χρειάζεται να κάνεις sign in από τον browser για επαλήθευση Sent from mTalk Δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι τέτοιο . Συγχρονίζει πάρα πολύ αργά . Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν νομίζω να χρειαστεί κάτι τέτοιο . Συγχρονίζει πάρα πολύ αργά . Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έκανα μόλις τώρα μία δοκιμή ... Άνοιξα μία σελίδα στο προσωπικό μου σημειωματάριο από το τάμπλετ και σχεδόν άμεσος εμφανίστηκε στο κινητό. Άνοιξα μία άλλη σελίδα στο σημειωματάριο της δουλειάς και ακόμα δεν εμφανίστηκε στο κινητό. Αυτό νομίζω έχει να κάνει με το ότι το σημειωματάριο της δουλειάς είναι πάρα πολύ μεγάλο σε όγκο και αργεί για αυτό τον λόγο να το συγχρονίσει. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι αλλο Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα,Κλείνει σε όλους το κινητό οταν φτάνει η μπαταριά στο 5% η μονο στο δικό μου το κανει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Καλησπέρα,Κλείνει σε όλους το κινητό οταν φτάνει η μπαταριά στο 5% η μονο στο δικό μου το κανει; Έλα ρε φίλε, είπα κι εγώ μόνο σε εμένα το κάνει; Απλά είπα μην γράψω ξανά και το νομίζουν σαν πρόβλημα. Οπότε καταλαβαίνεις πως ναι και σε εμένα όταν φτάνει στο 5% ΣΒΗΝΕΙ..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Έλα ρε φίλε, είπα κι εγώ μόνο σε εμένα το κάνει; Απλά είπα μην γράψω ξανά και το νομίζουν σαν πρόβλημα. Οπότε καταλαβαίνεις πως ναι και σε εμένα όταν φτάνει στο 5% ΣΒΗΝΕΙ..... Εντάξει τουλάχιστον δεν είναι πρόβλημα του κινητού..Βλακεια όμως αυτό..Φεύγει που φεύγει γρήγορα η μπαταρία χανουμε αλλο ενα 5%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Εντάξει τουλάχιστον δεν είναι πρόβλημα του κινητού..Βλακεια όμως αυτό..Φεύγει που φεύγει γρήγορα η μπαταρία χανουμε αλλο ενα 5%. Μπορεί σε κάποιο update να το διορθώσουν..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Μπορεί σε κάποιο update να το διορθώσουν..... Μπα, πάντα έτσι ήταν και μάλλον θα μείνει. Επειδή δεν κάνει η πλήρης ξεφωρτιση της μπαταρίας Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. January 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2017 Μπορεί σε κάποιο update να το διορθώσουν..... Δεν είναι καλό να τελειώνει εντελώς η μπαταρία χαλάει πιο γρήγορα, γι'αυτό το κάνει για προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 (edited) Δεν είναι καλό να τελειώνει εντελώς η μπαταρία χαλάει πιο γρήγορα, γι'αυτό το κάνει για προστασία. Το ωραίο είναι ότι σβήνει στο 5% αλλά όταν το πατάς να ανοίξει πάλι, δεν ανοίγει! Το 830 (που είχα) έσβηνε στο 2%, αλλά όταν το πατούσες να ανοίξει άνοιγε κανονικά!!! ;) Άντε βρες άκρη.... :confused: Edited January 18, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σήμερα προσπάθησα το πρωί να κάνω κάποια τηλέφωνα για δουλεια και αναγκαστικά το είχα ανοιχτή ακρόαση γιατί δεν δούλευε το ηχείο...κατάαβα ότι κάτι δεν πάει καλά γιατί δεν εσβυνε η οθόνη όταν το έβαζα στο αφτί. Έκανα εοανεκκινηση και έστρωσε. ......950XL..what else Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomco1984 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την μπαταρία κατά την διάρκεια της φόρτισης. Ενώ φορτίζει κανονικά στο 82% σταματάει και δεν προχωράει. Απότομα το έβγαλε. Κάποια βοήθεια παρακαλώ. Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την μπαταρία κατά την διάρκεια της φόρτισης. Ενώ φορτίζει κανονικά στο 82% σταματάει και δεν προχωράει. Απότομα το έβγαλε. Κάποια βοήθεια παρακαλώ. Sent from mTalk Νομίζω πως έπαθε το ίδιο κάποιος φίλος εδώ (o james). Του σταματούσε στο 60% αν θυμάμαι και τελικά έφταιγε η μπαταρία. Την άλλαξε και ήταν οκ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ρεεεε τι γινεται δεν φορτιζει γρηγορα, εχει πολυ θορυβο στο αυτοματο σε νυχτερινες,κανει επανεκιννησεις,χανονται οι φωτο απο επαφες,καποιοι συγχρονισμοι σερνονται,η μπαταρια δε βγαζει?μερα και στο 5% σβηνει[το 640 xl παει 1% και σβηνει]εφαρμογη γιουτιουμπ εχει? η και εδω μεσω εξπλορερ? και αλλα που δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη,ηθελα να αλλαξω το τιμιο 640xl αλλα εχω τρομοκρατηθει λιγο.:):):):):) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ρεεεε τι γινεται δεν φορτιζει γρηγορα, εχει πολυ θορυβο στο αυτοματο σε νυχτερινες,κανει επανεκιννησεις,χανονται οι φωτο απο επαφες,καποιοι συγχρονισμοι σερνονται,η μπαταρια δε βγαζει?μερα και στο 5% σβηνει[το 640 xl παει 1% και σβηνει]εφαρμογη γιουτιουμπ εχει? η και εδω μεσω εξπλορερ? και αλλα που δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη,ηθελα να αλλαξω το τιμιο 640xl αλλα εχω τρομοκρατηθει λιγο.:):):):):) Φίλε μου καλημέρα θα σου απαντήσω μόνο στα τρία ερωτήματα σου 1) μπαταρία: οφείλεται καθαρά σε θέμα διαχείρισης εγώ το έχω γυρίσει σε 3g και έχω καλύτερα αποτελέσματα... (εμένα δεν με ενδιαφέρει το 4g) 2)κάμερα: όλα τα λεφτά σ αυτή την κάμερα είναι το software κατέβασε το pro shot και δες που φτάνει η συσκευή σου... 3) YouTube ( διαμάχη με την Google) δεν έχει αλλά......... Έχει pro tube metro tube που σου κάνουν την δουλειά και κατεβαζεις και ότι σου κάνει κεφι!!!!!! Εκπληκτικό το 640 xl για τα λεφτά του αλλά το 950 xl είναι άλλο πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Καλημέρα η pro shot πως αλλιώς λέγεται;;; ......950XL..what else Τελικά την βρήκα την εφαρμογή άκυρο το ποστ μου.ελπθζω να είναι καλύτερες οι φωτο με αυτό. ......950XL..what else Edited January 20, 2017 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Τελικά την βρήκα την εφαρμογή άκυρο το ποστ μου.ελπθζω να είναι καλύτερες οι φωτο με αυτό. ......950XL..what else Δωρεάν? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 (edited) Δωρεάν? Sent from my MI MAX using Tapatalk Όχι κανονικά με πληρωμή. Δεν ήμουν ευχαριστημένος με την μαμά κάμερα και ήθελα κάτι καλύτερο. Έκανα και κάποιες μικρές δοκιμές και έβγαλε καλύτερες φωτο. Υπάρχει η δυνατότητα στον edge για ζουμ και αναδίπλωση κειμένου; Ή εναλλακτικά μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον browser που να τα έχει αλλά και να είναι καλύτερος από τον edge? Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 20, 2017 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts