jpsplus Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) καλημέρα. εχω παρατηρησει ότι σερνεται το wifi και το 4G, όταν όμως βαλω τροφοδοσια παει σφαιρα. εχει κανεις άλλος τετοιο πρόβλημα; επισης βγαζει μαυρο μερικες φορες μετα τη ληψη φωτογραφιας όταν πηγαινω στη συλλογη. 950xl, firmware 16236-35035, software 14977-1000 Edited December 6, 2016 by jpsplus διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Το θέμα αφορά το 950 XL και όχι συγκρίσεις με άλλα κινητά... Για αυτό υπάρχει η ενότητα τεχνολογικοί διαξιφισμοί για όποιον θέλει... Συνεχίζουμε στο θέμα μας... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ξέρει κανείς να μου πει αν η dual sim συσκευή παίρνει δυο nano sim ή μια nano και μια micro; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ξέρει κανείς να μου πει αν η dual sim συσκευή παίρνει δυο nano sim ή μια nano και μια micro; Δύο Nano sim. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 6, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Ξέρει κανείς να μου πει αν η dual sim συσκευή παίρνει δυο nano sim ή μια nano και μια micro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Με τα screen protector τι γίνεται ρε παιδιά???Υπάρχει κανένα καλό που να μη περιορίζει το proximity sensor? Αγόρασα ένα με 3 ευρώ και το τηλέφωνο δεν αποκρινόταν κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Στο 950 πάντως παίρνει 2 nano φαντάζομαι και στο XL το ίδιο.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 (edited) Στο 950 πάντως παίρνει 2 nano φαντάζομαι και στο XL το ίδιο.. Έτσι όπως το δείχνει ο athanaso77, δυο nano παίρνει. Ε λογικά ναι και στο XL δεν μπορεί να είναι διαφορετικά! Ξέρεις μήπως αν και οι δυο sim υποστηρίζουν 4G; Edited December 6, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Έτσι όπως το δείχνει ο athanaso77, δυο nano παίρνει. Ε λογικά ναι και στο XL δεν μπορεί να είναι διαφορετικά! Ξέρεις μήπως αν και οι δυο sim υποστηρίζουν 4G; Ρε συ evris εγώ το έχω και σου το είπα στα σίγουρα, και από όσο ξέρω ναι και στις δυο κάρτες έχει 4g. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2016 Γεια σας, να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη φωτογραφική μηχανή; Στο μέγεθος εικόνας έχει τρεις επιλογές. JPEG (16MP), JPEG (8MP) και τρίτη επιλογή τον συνδυασμό των δύο άλλων. Ποιο προτείνετε για καλύτερες φωτογραφίες; Δεν ασχολούμαι γενικά και πολύ με το κομμάτι «φωτογραφία», ούτε είμαι απαιτητικός χρήστης. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Με τα screen protector τι γίνεται ρε παιδιά???Υπάρχει κανένα καλό που να μη περιορίζει το proximity sensor? Αγόρασα ένα με 3 ευρώ και το τηλέφωνο δεν αποκρινόταν κατά τη διάρκεια των κλήσεων. membrans ή glass, άποψη από πρόσφατους χρήστες για προστασία οθόνης ; η λογική λέει glass αλλά μπορούμε να περιμένουμε ικανοποιητική ευαισθησία εφάμιλλη της μεμβράνης ; Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 membrans ή glass, άποψη από πρόσφατους χρήστες για προστασία οθόνης ; η λογική λέει glass αλλά μπορούμε να περιμένουμε ικανοποιητική ευαισθησία εφάμιλλη της μεμβράνης ; Από ότι έχω καταλάβει πρέπει το glass να έχει κοψίματα στο πάνω μέρος έτσι ώστε να μη περιορίζει το gsensor.Υπάρχει κάποιο μέλος με που να έχει glass χωρίς προβλήματα...επίσης αν υπάρχει κάποιο link???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 εχει αναφερθει οτι το nillkin δεν εχει καποιο θεμα με το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquarius1 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 εχει αναφερθει οτι το nillkin δεν εχει καποιο θεμα με το κινητο http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Super-HD-Clear-Crystal-Phone-Screen-Protectors-For-Microsoft-Lumia-950XL-/161927991117?var=460887207032 αυτη ειχα εγω, ηταν μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Από ότι έχω καταλάβει πρέπει το glass να έχει κοψίματα στο πάνω μέρος έτσι ώστε να μη περιορίζει το gsensor.Υπάρχει κάποιο μέλος με που να έχει glass χωρίς προβλήματα...επίσης αν υπάρχει κάποιο link???? Εγώ έχω και είναι τέλειο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον σένσορα, δες στο likebrands.gr. Αυτό έχω πάρει. https://www.likebrands.gr/mobile-phone-cases/Microsoft-lumia-cases/Microsoft-Lumia-950-XL-cases/TelOne-Tempered-Glass-9H-for-Microsoft-Lumia-950-XL Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funkyjohny Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Εγώ έχω και είναι τέλειο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον σένσορα, δες στο likebrands.gr. Αυτό έχω πάρει. https://www.likebrands.gr/mobile-phone-cases/Microsoft-lumia-cases/Microsoft-Lumia-950-XL-cases/TelOne-Tempered-Glass-9H-for-Microsoft-Lumia-950-XL Νομίζω πως είναι το ίδιο με αυτό...δυστυχώς έβαλα δύο τέτοια και μου εμφάνισαν και τα δύο πρόβλημα...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arel Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Εγώ έχω και είναι τέλειο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον σένσορα, δες στο likebrands.gr. Αυτό έχω πάρει. https://www.likebrands.gr/mobile-phone-cases/Microsoft-lumia-cases/Microsoft-Lumia-950-XL-cases/TelOne-Tempered-Glass-9H-for-Microsoft-Lumia-950-XL πέραν του σένσορος λόγο πάχους glass 0,3mm η συμπεριφορά της οθόνης στη χρήση της είναι ικανοποιητική ; Παράθεση lumia 950XL DUAL - LG G4 DUAL jazzgroove.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 πέραν του σένσορος λόγο πάχους glass 0,3mm η συμπεριφορά της οθόνης στη χρήση της είναι ικανοποιητική ; Είναι τέλεια, δεν θα καταλάβεις ότι έχεις βάλει tempered glass. Είχα δοκιμάσει στο 640XL που είχα ένα απλό tempered glass αγορασμένο από eshop σε καλή τιμή, αλλά ούτε καλά μου είχε κάτσει, αλλά ούτε και η αίσθηση της αφής ήταν ικανοποιητική. Το έβγαλα και πήρα ένα της Nillkin από ebay και η διαφορά ήταν μεγάλη, αφού και τέλεια έκατσε στην οθόνη χωρίς φουσκάλες, αλλά και η αίσθηση της αφής πολύ καλή, ίσως καλύτερη από την ίδια την οθόνη του. Μου αρέσει που δεν κάνει εύκολα δαχτυλιές. Στο θέμα της αντοχής δεν έχω άποψη αφού δεν μου χρειάστηκε να το «τεστάρω» μέχρι τώρα σε ότι smartphone έχει περάσει από τα χέρια μου. Έχω ήδη παραγγείλει και για το 950XL ένα Nillkin από ebay. Σχετικά με την ερώτηση που έχω κάνει πιο πάνω για τη φωτογραφική του μηχανή, τι γνώμη έχετε; Γεια σας, να ρωτήσω κάτι σχετικά με τη φωτογραφική μηχανή; Στο μέγεθος εικόνας έχει τρεις επιλογές. JPEG (16MP), JPEG (8MP) και τρίτη επιλογή τον συνδυασμό των δύο άλλων. Ποιο προτείνετε για καλύτερες φωτογραφίες; Δεν ασχολούμαι γενικά και πολύ με το κομμάτι «φωτογραφία», ούτε είμαι απαιτητικός χρήστης. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Νομίζω πως είναι το ίδιο με αυτό...δυστυχώς έβαλα δύο τέτοια και μου εμφάνισαν και τα δύο πρόβλημα...:( Σε εμένα πάντως λειτουργεί μια χαρά και χωρίς κανένα πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 (edited) Ρε συ evris εγώ το έχω και σου το είπα στα σίγουρα, και από όσο ξέρω ναι και στις δυο κάρτες έχει 4g. Καλά μη φωνάζεις!!!! ;) Εγώ έχω και είναι τέλειο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον σένσορα, δες στο likebrands.gr. Αυτό έχω πάρει. https://www.likebrands.gr/mobile-phone-cases/Microsoft-lumia-cases/Microsoft-Lumia-950-XL-cases/TelOne-Tempered-Glass-9H-for-Microsoft-Lumia-950-XL Από δαχτυλιές πως τα πάει; Edited December 7, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλά μη φωνάζεις!!!! ;) Από δαχτυλιές πως τα πάει; Φυσιολογικά, όπως όλα τα tempered glass, καθαρίζει πολύ εύκολα με ένα πανάκι. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 "Nillkin H+Pro New Anti-Explosion Tempered Glass Protector Microsoft Lumia 950 XL" Αυτό φοράω και στα 2 XL μου και είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο που υπάρχει. :) http://www.ebay.com/itm/Nillkin-H-Pro-New-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Protector-Microsoft-Lumia-950XL-/112005835508 Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Κι εγω αυτή εχω και ειναι αποστευτη....σαν να μην φοράει τιποτα...απλα αν βάλεις θήκη θα σου σηκώνει λιγοντις άκρες στις γωνίες...οσο για τον φιλο πιο πανω για τις ρυθμίσεις..αν δεν σε ενδιαφέρει η επεξεργασία στον υπολογιστή τοτε βαλε 8 mp... Γτ χρησιμοποιειται τον pureview(δεν ειναι και 808 βεβεια)....τα 16 δεν βρισκω τον λόγο...ειναι σαν μια κάμερα της σειράς..αν περνάς απο υπολογιστή τοτε την διπλη για να έχεις το ασυμπιεστο να παιζεις Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsaras_John Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Κι εγω αυτή εχω και ειναι αποστευτη....σαν να μην φοράει τιποτα...απλα αν βάλεις θήκη θα σου σηκώνει λιγοντις άκρες στις γωνίες... Από το καλοκαίρι που πρωτοαγόρασα τα XL, στο δίκαρτο συγκεκριμένα (λόγω έντονης, ολημερίς & αχώριστης χρήσης) εκτός από το παραπάνω γυαλί έχω βάλει για προστασία και την παρακάτω transparent θήκη της Nillkin και ευτυχώς δεν μου έχει συμβεί αυτό με τις άκρες. :) http://www.ebay.com/itm/161944764535?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=460903883929&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Παράθεση ✔ Android: Xiaomi PocoPhone F1 (6/128) ✔ Xiaomi Redmi Note 8 Pro (6/128) ✔ Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC ✔ iOS: iPhone X (3/256) ✔ Microsoft LUMIA 950 XL & 950 XL Dual Sim (Black & White) ✔ Microsoft BAND 2 ✔ Other: Display Dock HD-500 Continuum/Qi DT-904/Screen Sharing HD-10/Wireless Display Adapter V3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2016 Καλημέρα, χθες εντελώς ξαφνικά και ενώ το είχα στην ασύρματη φόρτιση μου έκανε επανεκκίνηση μόνο του. Πρώτη φορά μετά δυο εβδομάδες που το έχω μου το κάνει αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts