b16b Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Εγώ το έχω απενεργοποίηση όταν το είχα ανοιχτό και πολλά συνεχόμενα τηλεφωνήματα κολλούσε το κινητό μετά αργούσε να ανοίξει η οθόνη εκτος αν το έφτιαξαν.. Sent from mTalk Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 http://imgur.com/K7zjxVO Αν πας στις ρυθμίσεις-> αφή έχει την επιλογή σίγασης εισερχόμενων κλήσεων όταν τοποθετούμε το τηλέφωνο με την οθόνη προς τα κάτω. Αυτό στα ΝΟΚΙΑ, δεν θυμάμαι αν το έχουν τα x50. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ένα ένα τα ανακαλύπτω τα «καλούδια» της συσκευής μας. Είχα γράψει πως είχα λίγο πρόβλημα με τη μικρή γραμματοσειρά, όπου δεν μπορούσα να δω καλά το νούμερο μιας επαφής π.χ. και πως δεν ήθελα να πειράξω από τις ρυθμίσεις>οθόνη>μέγεθος κειμένου, επειδή όταν το δοκίμασα, μου τα άλλαξε όλα στην αρχική οθόνη και μάλιστα τα πλακίδια από τέσσερις σειρές που τα είχα μου τα έκανε τρεις. Έτσι βολευόμουν με το να έχω ενεργοποιημένο τον μεγεθυντικό φακό, όπου με διπλό tap στην οθόνη γίνεται μεγέθυνση. Όμως ανακάλυψα και έναν άλλο, μόνιμο τρόπο μεγέθυνσης των γραμμάτων/νούμερων μόνο στην οθόνη. Στις ρυθμίσεις>διευκόλυνση πρόσβασης, όπου υπάρχει και ο μεγεθυντικός φακός, πιο κάτω έχει περισσότερες επιλογές>κλίμακα κειμένου, όπου μεγαλώνει μόνο το κείμενο και όχι τα πάντα στην οθόνη. Πολύ βολικό για μένα τουλάχιστον, ακόμη και για browsing. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Ένα ένα τα ανακαλύπτω τα «καλούδια» της συσκευής μας. Είχα γράψει πως είχα λίγο πρόβλημα με τη μικρή γραμματοσειρά, όπου δεν μπορούσα να δω καλά το νούμερο μιας επαφής π.χ. και πως δεν ήθελα να πειράξω από τις ρυθμίσεις>οθόνη>μέγεθος κειμένου, επειδή όταν το δοκίμασα, μου τα άλλαξε όλα στην αρχική οθόνη και μάλιστα τα πλακίδια από τέσσερις σειρές που τα είχα μου τα έκανε τρεις. Έτσι βολευόμουν με το να έχω ενεργοποιημένο τον μεγεθυντικό φακό, όπου με διπλό tap στην οθόνη γίνεται μεγέθυνση. Όμως ανακάλυψα και έναν άλλο, μόνιμο τρόπο μεγέθυνσης των γραμμάτων/νούμερων μόνο στην οθόνη. Στις ρυθμίσεις>διευκόλυνση πρόσβασης, όπου υπάρχει και ο μεγεθυντικός φακός, πιο κάτω έχει περισσότερες επιλογές>κλίμακα κειμένου, όπου μεγαλώνει μόνο το κείμενο και όχι τα πάντα στην οθόνη. Πολύ βολικό για μένα τουλάχιστον, ακόμη και για browsing. Έλα ρε φίλε, είσαι θεός!!! Τώρα μόλις είδα πόσο σημαντικό είναι αυτό που έγραψες για το 640 XL μου. Επιτέλους βλέπω στον explorer. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Έλα ρε φίλε, είσαι θεός!!! Τώρα μόλις είδα πόσο σημαντικό είναι αυτό που έγραψες για το 640 XL μου. Επιτέλους βλέπω στον explorer. Το 640XL LTE το τίμησα για ενάμισι χρόνο και δεν θα το έδινα παρόλο που «αγκομαχούσε» με τα 10άρια, αλλά τα 8GB εσωτερικής μνήμης ήταν και ο βασικότερος λόγος που πήγα στο 950XL. Στο 640XL LTE μετά την επετειακή αναβάθμιση, η γραμματοσειρά γενικά μου είχε μεγαλώσει από μόνη της, οπότε δεν χρειάστηκε να ψάξω για τρόπο μεγαλύτερης γραμματοσειράς. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Έλεγα να κάνω και εγώ την δοκιμή και να πάρω το 950XL και να δοκιμάσω τα Windows 10 σε mobile συσκευή. Είμαι κάτοχος OnePlus 3 και σκεφτόμουν να το δώσω και να πάρω το 950XL. Ποια είναι η γνώμη σας αξίζει σε αυτή την μετάβαση? Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Έλεγα να κάνω και εγώ την δοκιμή και να πάρω το 950XL και να δοκιμάσω τα Windows 10 σε mobile συσκευή. Είμαι κάτοχος OnePlus 3 και σκεφτόμουν να το δώσω και να πάρω το 950XL. Ποια είναι η γνώμη σας αξίζει σε αυτή την μετάβαση? Τσουκ.... Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Έλεγα να κάνω και εγώ την δοκιμή και να πάρω το 950XL και να δοκιμάσω τα Windows 10 σε mobile συσκευή. Είμαι κάτοχος OnePlus 3 και σκεφτόμουν να το δώσω και να πάρω το 950XL. Ποια είναι η γνώμη σας αξίζει σε αυτή την μετάβαση? Έχεις "τρέλα" για φωτογραφίες; Η ερώτηση μου προς απάντηση σου...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Όχι νομίζω σε αυτό με καλύπτει και το OP3 Έχεις "τρέλα" για φωτογραφίες; Η ερώτηση μου προς απάντηση σου...... Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Όχι νομίζω σε αυτό με καλύπτει και το OP3 Με τις αγοροπωλησίες που γίνονται πλέον με τόση ευκολία εδώ αλλά και δε "διπλανό" φόρουμ, εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο, να το δουλέψεις πχ 1 μήνα και μετά αν δεν σου κάνει, το πουλάς και πιθανότατα να μην έχεις χάσει ούτε ένα €. Στην κάμερα δύσκολα θα σε ξανακαλύψει το op3.....:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Τόσο πίσω είναι η κάμερα του OP3 σε σχέση με του 950XL? Το λεω γιατι πριν είχα το S6 και δν είδα μεγάλες διαφορές σχεδόν ίδιες ήταν Με τις αγοροπωλησίες που γίνονται πλέον με τόση ευκολία εδώ αλλά και δε "διπλανό" φόρουμ, εγώ θα σου έλεγα να πάρεις ένα μεταχειρισμένο, να το δουλέψεις πχ 1 μήνα και μετά αν δεν σου κάνει, το πουλάς και πιθανότατα να μην έχεις χάσει ούτε ένα €. Στην κάμερα δύσκολα θα σε ξανακαλύψει το op3.....:) Παράθεση 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaos2000 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ουαου με την κλίμακα κειμένου!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 (edited) Τόσο πίσω είναι η κάμερα του OP3 σε σχέση με του 950XL? Το λεω γιατι πριν είχα το S6 και δν είδα μεγάλες διαφορές σχεδόν ίδιες ήταν Δυστυχώς ή ευτυχώς η κάμερα του 950(xl) είναι που είναι μπροστα. Δεν έχει κάτι το μεμπτό η κάμερα του OP3 αν δεν ασχολείσαι ιδιαίτερα με manual και γενικά έχεις μια ιδέα από ρυθμίσεις. Θα συμφωνήσω πως μόνο κερδισμένος θα βγεις αν προτιμήσεις από αγγελία ένα 950(xl). Τόσο φτηνά που παίζει ίσως βγεις και κερδισμένος χρηματικά. :p Το λέω πλέον παντού: Αν κάποιο android είχε την κάμερα του 950(xl) δεν θα το πουλαγα πο-τέ. Το λες και κατορθωμα. ;) Edited November 23, 2016 by x_vagos_x Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα, πολύ ησυχία στο νήμα. Τι έγινε, δεν έχουμε πλέον προβλήματα, ή πουλήσατε όλοι τα 950 και έχω μείνει μόνος μου :) Ερώτηση: είχα ρωτήσει πάλι, παράγγειλα από Ebay έναν αντάπτορα USB type-C για micro USB για να μπορώ να φορτίσω το lumia μου κυρίως στην εργασία μου εάν χρειαστεί με οποιονδήποτε άλλον USB φορτιστή. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος; Θα υπάρχει κάποιο θέμα γενικά, εκτός του ότι μπορεί η φόρτιση να είναι πιο αργή σε σχέση με τον δικό του ταχυφορτιστή; Ο USB φορτιστής που θα χρησιμοποιώ θα είναι από κάποιο smartphone. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermippou Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Στο 950 xl που έχω, οι φώτο στο εικονίδιο των επαφών είναι χαμένες,ενώ στο 930 της γυναίκας μου φαίνονται κανονικά.Και τα δυο τηλέφωνα έχουν την ίδια ενημέρωση,γνωρίζει κανείς το γιατί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Στο 950 xl που έχω, οι φώτο στο εικονίδιο των επαφών είναι χαμένες,ενώ στο 930 της γυναίκας μου φαίνονται κανονικά.Και τα δυο τηλέφωνα έχουν την ίδια ενημέρωση,γνωρίζει κανείς το γιατί. Δεν είναι θέμα συσκευής. Όσοι λογαριασμοί outlook έχουν μεταφερθεί στους καινούργιους σερβερ έχουν σβηστεί τα εικονίδια των επαφών και τα περάσαμε από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Εντάξει αυτό το να με ενημερώνει στα αθλητικά για τα αγαπημένα, πότε ξεκινάει το ματς και στο τέλος να μου δείχνει και το αποτέλεσμα, με ξεπερνάει!!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα, πολύ ησυχία στο νήμα. Τι έγινε, δεν έχουμε πλέον προβλήματα, ή πουλήσατε όλοι τα 950 και έχω μείνει μόνος μου :) Ερώτηση: είχα ρωτήσει πάλι, παράγγειλα από Ebay έναν αντάπτορα USB type-C για micro USB για να μπορώ να φορτίσω το lumia μου κυρίως στην εργασία μου εάν χρειαστεί με οποιονδήποτε άλλον USB φορτιστή. Το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος άλλος; Θα υπάρχει κάποιο θέμα γενικά, εκτός του ότι μπορεί η φόρτιση να είναι πιο αργή σε σχέση με τον δικό του ταχυφορτιστή; Ο USB φορτιστής που θα χρησιμοποιώ θα είναι από κάποιο smartphone. Φορτίζει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εχω και το 640 LTE και είμαι πολυ ευχαριστημένος με το τηλέφωνο. Βλέποντας την σημερινή προσφορά αποφάσισα να παω σε κάτι καλύτερο και το πήρα απο τον γερμανο.Για αρχή βλέπω ότι δεν ανοίγει με double tap ισχύει αυτό η έχει λυθεί με update.Επισης έχει κάποιο led για φόρτιση ειδοποιήσεις η Όπως κλασικά το 640 Όχι αλλα μονο την glass screen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Εχω και το 640 LTE και είμαι πολυ ευχαριστημένος με το τηλέφωνο. Βλέποντας την σημερινή προσφορά αποφάσισα να παω σε κάτι καλύτερο και το πήρα απο τον γερμανο.Για αρχή βλέπω ότι δεν ανοίγει με double tap ισχύει αυτό η έχει λυθεί με update.Επισης έχει κάποιο led για φόρτιση ειδοποιήσεις η Όπως κλασικά το 640 Όχι αλλα μονο την glass screen? Το διπλό χτύπημα για να ξυπνήσει η οθόνη δουλεύει κανονικά..... Μόνο την glance για πληροφορίες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 Το διπλό χτύπημα για να ξυπνήσει η οθόνη δουλεύει κανονικά..... Μόνο την glance για πληροφορίες.το δοκιμασα και δεν δουλευει θελει καποια ρυθμιση η εκδοση λειτουργικου ειναι η 10.0.10586.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 το δοκιμασα και δεν δουλευει θελει καποια ρυθμιση η εκδοση λειτουργικου ειναι η 10.0.10586.0 Είδες μήπως έχει κάποια αναβάθμιση; Έχεις ενεργοποιήσει τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις>εξατομίκευση>οθόνη κλειδώματος; Στο δικό μου 950XL στην αρχή όταν το πήρα δεν την είχε, επειδή έπρεπε να ενεργοποιήσω τη λειτουργία από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavag Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 οχι δεν εχει επιλογη ,περιμενω για update του λογισμικου λογικα .Αν και μου γραφει η συσκευη σας εναι ενημερωμενη περιεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 το δοκιμασα και δεν δουλευει θελει καποια ρυθμιση η εκδοση λειτουργικου ειναι η 10.0.10586.0 Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού είναι 10.0.14393.448, οπότε έχεις να κάνεις αρκετά update.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. November 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2016 παιδες για να περαστουν οι επαφες απο google contacts ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος πλεον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts