Jump to content

Microsoft Lumia 950 XL

niotheros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νέα ενημέρωση ήρθε απόψε. Τι να παίζει?

Το απόγευμα που είχα κοιτάξει δεν.μου είχε έρθει (ελληνικό).

Edit: Τώρα που ξανατσέκαρα ήρθε και σε εμένα. Εδώ οι αλλαγες:

http://m.windowscentral.com/microsoft-pushes-windows-10-cumulative-update-14393321-pc-and-mobile

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by achillesgk

Έχει απο χθες ο λογαριασμός yahoo ξεσκίστηκε στις ειδοποιήσεις του κινητού μου για ρύθμιση του λογαριασμού. Βάζω τον κωδικό (το 'χω κάνει 15 φορές περίπου) δεν ενημερώνεται και μετά από λίγο ξανά το ίδιο μήνυμα. Τον διαγράφω τον λογαριασμό, τον ξαναδημιουργώ αλλά τίποτα. Στο pc ο λογαριασμός δουλεύει κανονικά. Τι στην ευχή γίνεται;

Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έχω & εγώ με το yahoo mail στο 950. Σου έφτιαξε;

Samsung S8

Το ίδιο πρόβλημα ακριβώς έχω & εγώ με το yahoo mail στο 950. Σου έφτιαξε;

Μπα, βλέπω να το φτιάχνω μόνος μου. (δλδ να το αφαιρέσω, μ' έχει ζαλίσει)

Δοκιμασατε αυτο που ειχε πει ενα αλλο παιδι, να μπειτε στο site του yahoo και στις ρυθμισεις του mail να επιλέξτε να αφηνει να κανουν log in μη ασφαλεις εφαρμογες;

Δοκιμασατε αυτο που ειχε πει ενα αλλο παιδι, να μπειτε στο site του yahoo και στις ρυθμισεις του mail να επιλέξτε να αφηνει να κανουν log in μη ασφαλεις εφαρμογες;

Aυτό είναι το πρόβλημα,το έκανα σήμερα και σταμάτησε.

Μπα, βλέπω να το φτιάχνω μόνος μου. (δλδ να το αφαιρέσω, μ' έχει ζαλίσει)

Έμενα έφτιαξε. Κανονικά όλα. Αλλά θα πάρει πόδι. Ήδη αλλάζω το mail μου σε υπηρεσίες & forum & μόλις ολοκληρώσω θα του κάνω μια όμορφη απενεργοποίηση.

Samsung S8

Έμενα έφτιαξε. Κανονικά όλα. Αλλά θα πάρει πόδι. Ήδη αλλάζω το mail μου σε υπηρεσίες & forum & μόλις ολοκληρώσω θα του κάνω μια όμορφη απενεργοποίηση.

Το θέμα είναι ότι η yahoo έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να προωθούνται τα μηνυματα σε άλλο mail και με εγκλωβίζει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το θέμα είναι ότι η yahoo έχει απενεργοποιήσει τη δυνατότητα να προωθούνται τα μηνυματα σε άλλο mail και με εγκλωβίζει.

Δε μπορείς να αλλάξεις το yahoo mail εκεί που το έχεις συνδέσει; Χρειάζεται λίγο χρόνο αλλά ξεμπερδεύεις. Μου έρχονταν πάρα πολλά spam & αυτό που έγινε τώρα με ώθησε στην απενεργοποίηση του.

Samsung S8

Δε μπορείς να αλλάξεις το yahoo mail εκεί που το έχεις συνδέσει; Χρειάζεται λίγο χρόνο αλλά ξεμπερδεύεις. Μου έρχονταν πάρα πολλά spam & αυτό που έγινε τώρα με ώθησε στην απενεργοποίηση του.

Δυστυχώς δεν γίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ αυτό.

Εδώ και κάποιες μέρες μου κάνει κάτι ενοχλητικό με τα email και θέλω να ρωτήσω αν το κάνει και σε εσάς:

Όταν μου έρχεται νέο email και πάω να το ανοίξω από το κέντρο ειδοποιήσεων, κάνω touch πάνω του, μου ανοίγει όμως την αλληλογραφία με το τελευταίο μήνυμα που είχα ανοικτό και όχι με αυτό που έκανα touch πάνω του. Μπορεί κάποιος να μου πει αν κάνει το ίδιο και σε εσάς. Έχω την εντύπωση πως αυτό μου συμβαίνει μετά την τελευταία αναβάθμιση στην .321

Σωστά. Πρέπει να επιτρέψεις στη yahoo να μπορείς να συνδέεσαι πχ. από τη συσκευή του τηλεφώνου. Διότι το θεωρεί ως μη ασφαλή σύνδεση. Τι να πω. Πάντως έτσι ξανασυγχρονίστηκε ο λογαριασμός.

Edited by niotheros
Απαγορεύεται η γραφή SMS

Κάπου παραπάνω αναφέρθηκε ότι το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε viber και whatsapp έχει λυθεί προ πολλού.. Γνωρίζει κανείς κάτι, γιατί έχω θεμα: δεν έρχονται ειδοποιήσεις, αντίθετα με το που ανοίξω την εφαρμογή τότε έρχονται τα μηνύματα. Δοκίμασα με τις ρυθμίσεις για background & notifications αλλά τίποτα. Επίσης το κινητό ύστερα από reset φαίνεται ότι είναι branded της cosmote. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω μια "καθαρη" έκδοση;

Ευχαριστώ!

Κάπου παραπάνω αναφέρθηκε ότι το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σε viber και whatsapp έχει λυθεί προ πολλού.. Γνωρίζει κανείς κάτι, γιατί έχω θεμα: δεν έρχονται ειδοποιήσεις, αντίθετα με το που ανοίξω την εφαρμογή τότε έρχονται τα μηνύματα. Δοκίμασα με τις ρυθμίσεις για background & notifications αλλά τίποτα. Επίσης το κινητό ύστερα από reset φαίνεται ότι είναι branded της cosmote. Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω μια "καθαρη" έκδοση;

Ευχαριστώ!

Ναι, δεν εχει θέματα. Θα έλεγα να κανεις μια επανεγκατάσταση.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση γιατί δεν μπορώ να στείλω μέσω viber βίντεο άνω των 24ΜΒ. Άλλοι (με αντροιντ) πως μπορούν να μου στείλουν πάνω από 1 λεπτό βίντεο; φταίνε τα Wphones (Microsoft), είναι περιορισμός της εφαρμογής; αν ναι στα android δεν υπάρχει αυτός;

Αυτό δεν το έχω κοιτάξει να είμαι ειλικρινής, αλλά η εικόνα που λαμβάνω είναι αρκετά καθαρή. Θέλω να πω ότι γνωστός με συσκευή της Vodafone των 100 ευρώ τραβάει βίντεο και στέλνει κατευθείαν viber. Εγώ για παράδειγμα πρέπει να κατεβάσω την ανάλυση πριν τραβήξω το βιντεο; αυτό βέβαια είναι σχετικά ανόητο διότι όταν τραβάς θέλεις να έχεις το βίντεο στην καλύτερη δυνατή ανάλυση κι όχι να πεις α, τώρα τραβάω βίντεο για viber κατεβάζω και μετά την επαναφέρω

Η συσκευή των 100€ τραβάει FHD ή 4Κ; Δεν νομίζω, αλλά στην HD ανάλυση ούτως ή άλλως το Viber θα μειώσει την ποιότητα αυτόματα και θα στείλει το βίντεο. Σε ένα tablet με android που έχω έτσι κάνει πάντως.

Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση γιατί δεν μπορώ να στείλω μέσω viber βίντεο άνω των 24ΜΒ. Άλλοι (με αντροιντ) πως μπορούν να μου στείλουν πάνω από 1 λεπτό βίντεο; φταίνε τα Wphones (Microsoft), είναι περιορισμός της εφαρμογής; αν ναι στα android δεν υπάρχει αυτός;

Η εφαρμογή είναι ακόμα σε beta στα Windows και δεν δίνει βίντεο πάνω από 24 mb όπως και δεν έχει όλες τις γλώσσες.

Φίλε μου το viber έχει περιορισμό 23mb ανά αρχείο....

Παιδιά αυτά που λέτε τα καταννοώ. Άρα λοιπόν τα δικά μας τηλέφωνα δεν κάνουν αυτόματη μετατροπή που να συμβαδίζουν με τον περιορισμό της εφαρμογής. Υπάρχει ας πούμε ρύθμιση στο viber για τέτοιο λόγο. Πάντως αυτό που σας λέω ισχύει δλδ άλλοι τραβάνε βίντεο κι άμεσα το στέλνουν μέσω viber ενώ εγώ δεν...Πέφτει κι η ανάλογη καζούρα από θέμα είτε λειτουργικού είτε δυνατοτήτων τηλεφώνου. Αντιλαμβάνεστε τι εννοώ.

Ναι. Κατεβάζεις μια εφαρμογή από το στορ και δουλεύει. Υπάρχει μια ελληνική εφαρμογή Ράδιο, αξίζει.

Ναι. Κατεβάζεις μια εφαρμογή από το στορ και δουλεύει. Υπάρχει μια ελληνική εφαρμογή Ράδιο, αξίζει.

Όντως πολύ καλή η ελληνική εφαρμογή. Κι εγώ αυτήν έχω κατεβάσει για να στηρίξουμε τον φίλο. Το μόνο που δεν έχω βρει, δεν ξέρω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, είναι να μπορώ να βλέπω κάπου όλους τους σταθμούς που έχω ως αγαπημένους.

:p

• The title was changed to Microsoft Lumia 950 XL