tollisth Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Λιγο κατα την φορτιση εγω εχω προσεξει υπερθεμανση αλλα τιποτα το ιδιαιτερο μιας και "φαινεται" πιο εντονα λογω αλουμινιου, οσο για την αποδοση, καμια μειωση οτι και να του εχω κανει. Την μειωση μονο στο antutu την βλεπεις που δεν εχει στανταρ σκορ, αλλα βγαζει συνεχεια αλλο σκορ, κυριως οταν ζεστενεται. Στην κανονικη χρηση, κανενα προβλημα/κολλημα. Είναι το λεγόμενο thermal throttling στο antutu (όταν ζεσταίνεται χάνει σε απόδοση για αυτό και μειώνεται το σκορ) για αυτό ρώτησα και εγώ,να σαι καλά και να χαίρεσαι αυτή την κινητήρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Είναι το λεγόμενο thermal throttling στο antutu (όταν ζεσταίνεται χάνει σε απόδοση για αυτό και μειώνεται το σκορ) για αυτό ρώτησα και εγώ,να σαι καλά και να χαίρεσαι αυτή την κινητήρα Φιλε εγω εκει που ειδα τον 810 και τρομαξα ηταν στο g flex 2 που ειχες throttling με κανονικη μετρια χρηση..εδω για το 6p δεν εχω διαβασει τπτ για θερμοκρασιες.. Προσωπικα, το antutu το θεωρω τελειως αχρηστο.. Βεβαια το κινητο δεν το εχω ακομα για να σου πω την εμπειρα μου :D , αλλα δεν πιστευω να ειναι σαν το g flex 2. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φιλε εγω εκει που ειδα τον 810 και τρομαξα ηταν στο g flex 2 που ειχες throttling με κανονικη μετρια χρηση..εδω για το 6p δεν εχω διαβασει τπτ για θερμοκρασιες.. Προσωπικα, το antutu το θεωρω τελειως αχρηστο.. Βεβαια το κινητο δεν το εχω ακομα για να σου πω την εμπειρα μου :D , αλλα δεν πιστευω να ειναι σαν το g flex 2. Φίλε δεν έτυχε να δω κανένα από τα δυο,όσες φόρες διάβασα η είδα κάποιο βίντεο για το 6p ελάχιστες φόρες είδα για throttling άλλα κάποιες φόρες αναφερόταν γι'αυτο θα με ενδιέφερε η γνώμη από τα παιδιά που το χρησιμοποιούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Σε καθημερινη κανονικη χρηση, ακομα και βαρια, δεν εχω δει καμια μειωση επιδοσεων στο 6P. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 (edited) Antutu benchmark 6.0.1 το έκανα τωρα για πλακα και μου έβγαλε. 88438. Και στο HTML 5 εβγαλε 12980. Πάντως παιδια το nexus τα σπαει.και σε μπαταρια και σε ολα του ειναι αστραπή.. Ήθελα να ανέβασω screenshot αλλα δεν μπορω να τα ανεβάσω.. https://goo.gl/photos/1DzJxJ3p48oda11x5και ενα απο προχθες..απο την μπαταριαhttps://goo.gl/photos/XYu415Sj3g281iiN9 Edited March 21, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Γνωριζετε αν την εχει καποιος Κωτσοβολος η Public τη συσκευη σε display? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Βεβαια το κινητο δεν το εχω ακομα για να σου πω την εμπειρα μου :D , αλλα δεν πιστευω να ειναι σαν το g flex 2. Δεν έχει καμία σχέση με το Flex 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Γνωριζετε αν την εχει καποιος Κωτσοβολος η Public τη συσκευη σε display? Στα public στα Χανια το εχει..λογικα το εχουν σχεδον ολα τα καταστηματα της αλυσιδας. Δεν έχει καμία σχέση με το Flex 2. Προφανως και εννοω για την θερμοκρασια του 810 (1η εκδοση με 2η εκδοση) και οχι τις συσκευες σαν συσκευες! ;) Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Προφανως και εννοω για την θερμοκρασια του 810 (1η εκδοση με 2η εκδοση) και οχι τις συσκευες σαν συσκευες! ;) Εγώ μιλάω και για τις συσκευές αλλά και για τις θερμοκρασίες τους. Όπως και να έχει όμως υπάρχει άλλος χώρος για συγκρίσεις συσκευών, ας επικεντρωθούμε εδώ στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2016 Εγώ μιλάω και για τις συσκευές αλλά και για τις θερμοκρασίες τους. Όπως και να έχει όμως υπάρχει άλλος χώρος για συγκρίσεις συσκευών, ας επικεντρωθούμε εδώ στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Θα συμφωνήσω, είναι άσκοπες οι συγκρίσεις.. Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδια πάντως το νήμα του nexus το βλεπω πολύ φτωχό.. :-( Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Μετά το nexus 5 ποτέ δεν είχαν κίνηση τα τοπικ των nexus. Πάντως εγώ όσους ξέρω και βλέπουν το κινητό, δεν το ξέρουν καν και δεν το έχουν δει ποτέ, το θεωρούν πολύ υποδυεστερο έναντι άλλων κινητών. Στην τιμή αυτή, ο κόσμος κοιτάζει να πάρει άλλα κινητά πιο γνωστά, galaxy σειρά s ή note και iPhone κυρίως πιστεύω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrGeo Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Παιδια πάντως το νήμα του nexus το βλεπω πολύ φτωχό.. :-( Καλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο πραγμα..συνηθως ο κοσμος γραφει σε φορουμ για να κραξει η να γκρινιαξει.. :lol: :p Παράθεση Ψάχνω carbon original case για το oneplus 3/3t. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Καλα αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο πραγμα..συνηθως ο κοσμος γραφει σε φορουμ για να κραξει η να γκρινιαξει.. :lol: :p Με τα nexus ποτέ δεν ήταν τέτοια περίπτωση. Τα nexus κάποτε τα αγόραζε ο κόσμος για να τα πειράξει, να τα βελτιώσει και να τα boostάρει μιας και υπήρχε μια κοινότητα (xda) με φοβερούς developers για αυτές τις δουλειές. Με τον καιρό όμως οι περισσότεροι developers απορροφήθηκαν από τις εκάστοτε εταιρίες και έτσι softwarικά οι συσκευές έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που πλέον δεν υπάρχει λόγος για πειράγματα. Οι custom kernel & roms πλέον δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό που να αξίζει να αφιερώνεις το χρόνο σου για να "πειράζεις" συνέχεια τη συσκευή σου. Και ως εκ τούτου η συζητήσεις τείνουν να γίνουν οι ίδιες και με τις υπόλοιπες android συσκευές. Αν προσθέσεις και το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός πλέον είναι πολύ δύσκολος και έχει κάνε δύσκολη την αγορά που έχει περιοριστεί κυρίως στους nexus / stock android fans, τότε καταλαβαίνεις γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα για τις nexus συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Με τα nexus ποτέ δεν ήταν τέτοια περίπτωση. Τα nexus κάποτε τα αγόραζε ο κόσμος για να τα πειράξει, να τα βελτιώσει και να τα boostάρει μιας και υπήρχε μια κοινότητα (xda) με φοβερούς developers για αυτές τις δουλειές. Με τον καιρό όμως οι περισσότεροι developers απορροφήθηκαν από τις εκάστοτε εταιρίες και έτσι softwarικά οι συσκευές έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που πλέον δεν υπάρχει λόγος για πειράγματα. Οι custom kernel & roms πλέον δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό που να αξίζει να αφιερώνεις το χρόνο σου για να "πειράζεις" συνέχεια τη συσκευή σου. Και ως εκ τούτου η συζητήσεις τείνουν να γίνουν οι ίδιες και με τις υπόλοιπες android συσκευές. Αν προσθέσεις και το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός πλέον είναι πολύ δύσκολος και έχει κάνε δύσκολη την αγορά που έχει περιοριστεί κυρίως στους nexus / stock android fans, τότε καταλαβαίνεις γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα για τις nexus συσκευές. +1000. Έχω έναν φίλο ο οποίος ήταν βαμμένος Nexusάκιας. Είχε ξεκινήσει από το Galaxy, όταν πήρα το Optimus G πήγε στο Nexus 4 στο οποίο δοκίμαζε τα πάντα εκτός του LTE και τελείωσε την καριέρα του στο Nexus 5. Με το OG, προσωπικά, δεν βρήκα το λόγο να πάω σε Nexus όταν είχα τεράστια ποικιλία σε Kernels/custom ROMS etc και την ίδια γνώμη κράτησα όταν πήρα κι εγώ το N4, Ενώ ο φίλος παράτησε το άθλημα όταν του χάλασε το N5 καθώς, κάνοντας μια έρευνα αγοράς, παρατήρησε ότι και τα Nexus ήταν στην ίδια περίπου τιμή με τα υπόλοιπα και για χάρη του modding, άφηναν στη μοίρα τους όλα τα υπόλοιπα μέρη της συσκευής και όσο φανατικός κι αν ήταν, τόνιζε πάντα τα θέματα της μπαταρίας και της κάμερας. Επομένως, προτίμησε να δώσει λίγα παραπάνω χρήματα και να πάει σε ένα "κλειδωμένο" κινητό που φαίνεται ότι του παρέχει ό,τι θέλει και να έχει και καλύτερη κάμερα/μπαταρία. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδια πάντως το νήμα του nexus το βλεπω πολύ φτωχό.. :-( Δες το διαφορετικά. Ένα νήμα γεμίζει όταν μία συσκευή έχει διάφορα προβλήματα είτε αυτό είναι κατασκευστικό ή softwarικό. Στη περίπτωση αυτή μια χαρά έχει βγει το 6P. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Με τα nexus ποτέ δεν ήταν τέτοια περίπτωση. Τα nexus κάποτε τα αγόραζε ο κόσμος για να τα πειράξει, να τα βελτιώσει και να τα boostάρει μιας και υπήρχε μια κοινότητα (xda) με φοβερούς developers για αυτές τις δουλειές. Με τον καιρό όμως οι περισσότεροι developers απορροφήθηκαν από τις εκάστοτε εταιρίες και έτσι softwarικά οι συσκευές έχουν φτάσει σε ένα επίπεδο που πλέον δεν υπάρχει λόγος για πειράγματα. Οι custom kernel & roms πλέον δεν προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό που να αξίζει να αφιερώνεις το χρόνο σου για να "πειράζεις" συνέχεια τη συσκευή σου. Και ως εκ τούτου η συζητήσεις τείνουν να γίνουν οι ίδιες και με τις υπόλοιπες android συσκευές. Αν προσθέσεις και το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός πλέον είναι πολύ δύσκολος και έχει κάνε δύσκολη την αγορά που έχει περιοριστεί κυρίως στους nexus / stock android fans, τότε καταλαβαίνεις γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα για τις nexus συσκευές. Έτσι ακριβώς είναι Γιάννη, τα είπες όλα. Πλέον το Android στις high end συσκευές έχει φτάσει σε πολύ ώριμο επίπεδο και οι custom roms είναι πραγματικά περιττό να δοκιμάζονται. Προσωπικά στο παρελθόν αφιερωνα πραγματικά πολύ χρόνο για φλασαρισματα και τωρα το κάνω μόνο σε κανένα κινεζικο, που εχει ενδεχομένως σκουπίδια ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Αν και η όλη κουβέντα είναι off topic ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα με αυτά που λέτε. Πραγματικά η διαφορά pure android με οποιοδήποτε UI εταιρείας από τις major είναι χαοτική! Επίσης σε τι υστερεί το nexus 6p ας πούμε από μία ναυαρχίδα? Μη μου πείτε sd δεν πιάνεται καν. Η κάμερα του είναι τέλεια. Καλά για nexus είναι εξωπραγματική. Κατασκευή? Δεν θα μπω σε σύγκριση. Επιδόσεις σε real use και όχι benchmarks που δεν λένε και τίποτα? Εκεί και αν δεν μπω σε συγκρίσεις. Οθόνη??? AMOLED rules και μόνο τα Samsung έχουν. Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα όχι μονταρίσματος αλλά κλειδωμένου-κλειστού λογισμικού. Το android είναι open. Θα έπρεπε να μας αφήνουν να μπορούμε έστω να έχουμε ένα ροοτ. Υπάρχουν ακόμα εφαρμογές που θέλουν root και ας μην κάνεις μονταρίσματα. Άρα από εκεί και πέρα είναι και θέμα φιλοσοφίας. Προσωπικά κλειστό οικοσύστημα θα πήγαινα μόνο iOS. Λόγους καθαρά φιλοσοφίας! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Παιδια πάντως το νήμα του nexus το βλεπω πολύ φτωχό.. :-( Λιγοι και καλοι! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Αν και η όλη κουβέντα είναι off topic ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα με αυτά που λέτε. Πραγματικά η διαφορά pure android με οποιοδήποτε UI εταιρείας από τις major είναι χαοτική! Επίσης σε τι υστερεί το nexus 6p ας πούμε από μία ναυαρχίδα? Μη μου πείτε sd δεν πιάνεται καν. Η κάμερα του είναι τέλεια. Καλά για nexus είναι εξωπραγματική. Κατασκευή? Δεν θα μπω σε σύγκριση. Επιδόσεις σε real use και όχι benchmarks που δεν λένε και τίποτα? Εκεί και αν δεν μπω σε συγκρίσεις. Οθόνη??? AMOLED rules και μόνο τα Samsung έχουν. Από εκεί και πέρα υπάρχει το θέμα όχι μονταρίσματος αλλά κλειδωμένου-κλειστού λογισμικού. Το android είναι open. Θα έπρεπε να μας αφήνουν να μπορούμε έστω να έχουμε ένα ροοτ. Υπάρχουν ακόμα εφαρμογές που θέλουν root και ας μην κάνεις μονταρίσματα. Άρα από εκεί και πέρα είναι και θέμα φιλοσοφίας. Προσωπικά κλειστό οικοσύστημα θα πήγαινα μόνο iOS. Λόγους καθαρά φιλοσοφίας! Θα συμφωνησω και εγώ με τον Κώστα έχοντας περάσει από τις περισότερες ναυαρχιδες θα πω ότι όσα core να βάλεις όση ραμ ότι specs το smoothness του pure δεν το φτάνει κανείς, πολλοί συμφορουμιτες πήραν το Nexus και το έδωσαν γιατί απλά βαρέθηκαν το pure που αν δεν έχεις διάθεση νά ασχοληθεις η αλήθεια είναι ότι είναι βαρετό όμως την χαρά του πειραγματος δεν την προσφέρει σε τέτοιο βαθμό κανένα άλλο άσε που πολλοί σε high end συσκευές παλεύουν ακόμα με 5.1 ενώ εσύ είσαι στην Ν ;) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Αν και η όλη κουβέντα είναι off topic ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα με αυτά που λέτε. Όσον αφορά τη διαφωνία σου, μη με παρεξηγήσεις αλλά είναι αδιάφορη γιατί πρόκειται απλά για την προσωπική σου άποψη. Αν ξαναδιαβάσεις το post μου θα δεις ότι δεν εκφέρω τη γνώμη μου αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα, είτε αρέσει... είτε δεν αρέσει σε κάποιους. Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που λες... έχουμε όντως βγει off topic και συμφωνώ να επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Το ένα μέρος της διαφωνίας μου είναι προσωπικό. Το άλλο είναι αντικειμενικό. Το προσωπικό έχει να κάνει μόνο με την προτίμηση ανοιχτού ή κλειστού λογισμικού. Το τι είναι το 6P σαν specs και απόδοση είναι αντικειμενικό. Απλώς τα nexus δεν τυγχάνουν της ίδιας πολιτικής marketing όπως τα άλλα των major εταιρειών τα οποία και για αυτό τον λόγο πουλάνε παραπάνω. Διαφήμιση και πάλι διαφήμιση. Η πραγματικότητα που λες λοιπόν στηρίζεται(δεν με βγάζω απ'έξω) κατά κύριο λόγο στην προβολή και όχι στο τι πραγματικά είναι ένα τηλέφωνο. Τέσπα όπως συμφώνησες και εσύ. Ξεφεύγουμε από το θέμα του νήματος στο οποίο μιλάμε για το 6P. Το κινητό είναι από κάθε άποψη κινητάρα! Προσωπικά είναι το καλύτερο κινητό που έχω αγοράσει ποτέ. Κανένα άλλο κινητό δεν με ώθησε να το πω αυτό κατά την αγορά του. Ούτε το Galaxy Nexus, ούτε το S4 ούτε το G2 ούτε το G3. Σε όλα έβρισκα αρνητικά ακόμα και από την πρώτη στιγμή. Μεγαλύτερα ή μικρότερα στο κάθε ένα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Όσον αφορά τη διαφωνία σου, μη με παρεξηγήσεις αλλά είναι αδιάφορη γιατί πρόκειται απλά για την προσωπική σου άποψη. Αν ξαναδιαβάσεις το post μου θα δεις ότι δεν εκφέρω τη γνώμη μου αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα, είτε αρέσει... είτε δεν αρέσει σε κάποιους. Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που λες... έχουμε όντως βγει off topic και συμφωνώ να επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Δεν καταλαβαινω τοτε γιατι η δικια σου γνωμη πρεπει να ειναι και η σωστη. Σαφως και εχει δικιο ο Κωστας. xda ακομα γινεται χαμος με developers ειδικα για το nexus το δικο μας. Το αν εδω στην Ελλαδα δεν εχει αρκετους πλεον χρηστες αυτης της συσκευης ειναι αλλο θεμα οπως οικονομικο κλπ. Δεν ειναι κ φτηνο κινητο για nexus. Επισης πολλα παιδια πλεον βαρεθηκαν να πειραζουν ειτε γιατι δεν θελουν να μενουν ενημερωμενοι ωστε αν γινει κατι να το φτιαξουν μονοι τους ειτε γιατι δεν τους αρεσει το καθαρο android πια. Αυτο ομως δεν αλλαζει την χρηση του nexus για αυτους που το εχουν. Παντα θα υπαρχει κοσμος που θα πειραζει το nexus. Kαι μην κοιτας μονο το xda,υπαρχουν κ αλλες κοινοτητες με ακομα καλυτερο υλικο για την συσκευη μας. Και για να κλεισω το pure android δεν το φτανει κανενα ui εταιρειας. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Δεν καταλαβαινω τοτε γιατι η δικια σου γνωμη πρεπει να ειναι και η σωστη. Ποιος είπε κάτι τέτοιο; :blink: Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό σας και διαβάστε με τα μάτια ανοιχτά και χωρίς παρωπίδες! Δεν υπάρχει λόγος να γεμίζουμε το θέμα με άσχετα μηνύματα, δεν είπε κανείς ότι η συσκευή δεν είναι καλή και δεν υπάρχει λόγος να δικαιολογείτε στον οποιονδήποτε τα χρήματα που δώσατε για να την αγοράσετε. Απολαύστε τη συσκευή σας λοιπόν και αφήστε και κάποιους να παραθέτουν κάποια πραγματικά γεγονότα (και όχι απόψεις)... Όσοι είχαν nexus παλαιότερα γνωρίζουν ότι πλέον η κινητικότητα στις κοινότητες των developers δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή, τόσο σε ποσότητα και κυρίως σε ποιότητα. Δεν ασχολείται πια ο κόσμος με το πραγματικό developing στις nexus συσκευές, τι να κάνουμε τώρα, αυτό είναι πραγματικότητα είτε σας αρέσει είτε όχι. Κατά τα άλλα δε νομίζω ότι αναφέρθηκε πουθενά ότι το 6P δεν είναι από τις πιο αξιόλογες συσκευές της αγοράς. Είναι αστείο να βλέπεις ότι καμιά φορά και τα αυτονόητα δεν είναι κατανοητά. Ως εκ τούτου κλείνουμε την κουβέντα εδώ και συνεχίζουμε στα της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2016 Όσον αφορά τη διαφωνία σου, μη με παρεξηγήσεις αλλά είναι αδιάφορη γιατί πρόκειται απλά για την προσωπική σου άποψη. Αν ξαναδιαβάσεις το post μου θα δεις ότι δεν εκφέρω τη γνώμη μου αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα, είτε αρέσει... είτε δεν αρέσει σε κάποιους. Κατά τα άλλα ισχύει αυτό που λες... έχουμε όντως βγει off topic και συμφωνώ να επανέλθουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο. Καλά το ποστ σου ήταν καθαρά προσωπική σου γνώμη (που μας αφήνει αδιάφορους ) και όχι το τι πραγματικά συμβαίνει όλα τα φορουμς και κοινότητες έχουν δεκάδες ρομς που ασχολούνται με το Nexus ίσως θα έπρεπε να δείς και παραπέρα από το XDA ,και το έχουμε πει πολλές φορές τα νεξους είναι για ειδικό κοινό δεν είναι για όλους δόξα το θεό υπάρχουν πολλές συσκευές να τις ανοιγεις να μπαινεις fb Instagram κλπ και να είσαι ευχαριστημένος Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts