stefan_city Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Όποιος και αν έχει κονέ και μπορεί να βρει συσκευές, ας στείλει σε όσους ενδιαφέρονται (μεταξύ των οποίων κι εγώ, για αντικατάσταση του N6). Sent from neXus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Όποιος και αν έχει κονέ και μπορεί να βρει συσκευές, ας στείλει σε όσους ενδιαφέρονται (μεταξύ των οποίων κι εγώ, για αντικατάσταση του N6). Sent from neXus Παρομοίως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Γιατι εχω την εντυπωση πως οταν γραφω μηνυμα, η ενδειξη του γραμματος που εμφανιζεται οτι πατησα κτλ, εχει μια Α καθυστερηση? Σαν εφέ να το πω, δεν ξερω. Γενικα, δεν φαινεται να πηγαινει γρηγορα οταν γραφεις μηνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NexusNexii Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Γιατι εχω την εντυπωση πως οταν γραφω μηνυμα, η ενδειξη του γραμματος που εμφανιζεται οτι πατησα κτλ, εχει μια Α καθυστερηση? Σαν εφέ να το πω, δεν ξερω. Γενικα, δεν φαινεται να πηγαινει γρηγορα οταν γραφεις μηνυμα. Δοκίμασε να αλλάξεις πληκτρολόγιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 οσοι εχετε βαλει την 7,1 είστε ευχαριστημένοι ? μπαταρια με ενδιαφερει βασικα να είναι οκ, επισης αν κανω ρουτ δεν χανω εγγύηση ετσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 καταπληκτική προσφορά απο την vodafone 200 κομματια στα 160ε ποθ εχουν φύγει σε φίλους και γνωστούς....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Λοιπόν πήγα στη vodafone. Και το δικό μου κονε είναι ο υπεύθυνοι του καταστηματος. Μου είπε το εξης.... Βγάζοντάς πρόσφορες χωρίς να έχουν συσκευές!!! Ουτε λέει διαφήμιση θα το παίξουν. Τώρα να θέλει να παραγγείλει nexus 6p δε έχει!!!!! Οποτε αφήστε το. Ίσως κάτι να γίνει για huawei P8 κάτι για 149 ευρώ μου είπε Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Λοιπόν πήγα στη vodafone. Και το δικό μου κονε είναι ο υπεύθυνοι του καταστηματος. Μου είπε το εξης.... Βγάζοντάς πρόσφορες χωρίς να έχουν συσκευές!!! Ουτε λέει διαφήμιση θα το παίξουν. Τώρα να θέλει να παραγγείλει nexus 6p δε έχει!!!!! Οποτε αφήστε το. Ίσως κάτι να γίνει για huawei P8 κάτι για 149 ευρώ μου είπε Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για P9 στα 150 θα άξιζε,για P8 δύσκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asteras84 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 http://s10.postimg.org/rjz1x5hax/Screenshot_20161023_051152.png ξερει κανεις τι παιζει? τελικα ειναι bug της 7.0 συμφωνα με http://www.androidauthority.com/nexus-6p-battery-problem-725519/. Στην 7.1 λενε οτι φτιαχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Λοιπον επειδη το εψαξα και εγω ΠΟΛΥ παραπανω (2-3 ωρες τηλεφωνα) το θεμα με την προσφορα. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΝΕ. Αποτελεσμα, ο επιμενων νικα. Μην περιμενει κανεις οτι θα τον παρουν τηλεφωνο να τον ειδοποιησουν επειδη ειναι ομορφος να παει να παρει ενα Nexus 6p στα 159 ευρω. Θελει επιμονη και τυχη φυσικα για οποιον θελει να παρει την συσκευη ΧΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ 160 ΕΥΡΩ. Πρεπει να παρει το τηλεφωνακι του, να ανοιξει το σιτε της voda και να αρχισει να περνει τηλεφωνο τα καταστηματα ΕΝΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΑ. Ετσι ισως να βρει.....αλλα θελει κοπο δεν ειναι ολα ευκολα στη ζωη. Εγω παντως ετσι βρηκα μετα απο 50 τηλεφωνηματα!!! Η ευκολη λυση πληρωνεται...... Οποιος θελει ευκολα μπορει να υπαρξουν και στις αγγελιες με καπελο......50-100-150 ευρω το κομματι!!! Edited October 31, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δηλαδή τι τους ρωτούσες; Από την προσφορά την αυριανή αν έχουν κάποιο κομμάτι; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Οχι ακριβως. Τους ελεγα εχετε διαθεσιμο η αλλιως θελω να παραγγειλω ενα nexus 6p γινεται?? Χωρις να τους πω για προσφορα τιποτα αρχικα...... Εεεε μετα απο καμια 50αρια τηλεφωνα καποιος ειχε.....και μετα του ειπα και για την προσφορα!!!;);););) Αυριο το πρωι που ξεκιναει η προσφορα θα μου το στειλει σπιτι μου με αντικαταβολη. Θα σου πει καποιος καλα τρελος εισαι και καθοσουνα και ασχολιοσουν σημερα τοσες ωρες με το θεμα...... Εεεε μα τι να κανουμε την συσκευη την θελω και οταν θελεις κατι ΕΙΔΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ πρεπει να προσπαθεις ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. Edited October 31, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexxkidd Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Οχι ακριβως. Τους ελεγα εχετε διαθεσιμο η αλλιως θελω να παραγγειλω ενα nexus 6p γινεται?? Χωρις να τους πω για προσφορα τιποτα αρχικα...... Εεεε μετα απο καμια 50αρια τηλεφωνα καποιος ειχε.....και μετα του ειπα και για την προσφορα!!!;);););) Αυριο το πρωι που ξεκιναει η προσφορα θα μου το στειλει σπιτι μου με αντικαταβολη. Θα σου πει καποιος καλα τρελος εισαι και καθοσουνα και ασχολιοσουν σημερα τοσες ωρες με το θεμα...... Εεεε μα τι να κανουμε την συσκευη την θελω και οταν θελεις κατι ΕΙΔΙΚΑ ΤΣΑΜΠΑ πρεπει να προσπαθεις ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ. Σωστός..!Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Για να καταλάβω αυτο με την πρόσφορα στα 160 ευρώ του 6p ειναι χωρις συμβόλαιο;;; Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ναι, μονο Η συσκευή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Παίρνει εφαρμογή για ράδιο fm η δουλεύει μόνο με ίντερνετ; Παράθεση Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Παίρνει εφαρμογή για ράδιο fm η δουλεύει μόνο με ίντερνετ; Δεν έχει FM. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Ναι, μονο Η συσκευή Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ποιο κατάστημα ηταν να πάρουμε και εμείς κανένα Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaNtErAz Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Δεν ξέρω αν είδατε αλλά έχει εξαφανιστεί από παντού! Στο Skroutz το έχουν μόνο 3 καταστήματα και αυτό στα 509 και μάλλον είναι ξεχασμένα... Τι έχει παιχτεί;;; http://www.skroutz.gr/s/7557550/Huawei-Nexus-6P-32GB.html Παράθεση :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Έχει σταματήσει η παραγωγή του Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Και προσπαθουν να προοθησουν το πίξελ 510 το παλιό? Ασ πάρω το νεο με 650 καλύτερα... Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Δεν ξέρω αν είδατε αλλά έχει εξαφανιστεί από παντού! Στο Skroutz το έχουν μόνο 3 καταστήματα και αυτό στα 509 και μάλλον είναι ξεχασμένα... Τι έχει παιχτεί;;; http://www.skroutz.gr/s/7557550/Huawei-Nexus-6P-32GB.html Ότι και να χει παιχτεί οποιος το πάρει στα 159 ευρώ παίρνει ακόμα και σήμερα που μιλάμε πρώτος αναβαθμίσεις επίσημες, μία από τις καλύτερες κατα γενική ομολογία κάμερες όπως και ηχεία της αγοράς και οθόνη amoled παρακαλώ!! Edited November 1, 2016 by akis44 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Αν ηταν 5,5 τοτε θα ηταν το ιδανικό τηλέφωνο. Αν και απο όσο παρατήρησα το s3 που χρεισιμοποιω εδώ και 3 μέρες έχει καλύτερο σήμα απο το nexus 6p που ειχα Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis44 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Σαυτο εχεις δικιο.....οτι ειναι παντοφλιτσα ειναι.....αλλα δε μπορει να τα χουμε και ολα!!!:p:lol: Δε σου χαριζουν γαιδαρο και του κανεις οδοντιατρικο τεστ!!!:wacko::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastermind21 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 καλημερα , με αφορμη την προσφορα της vodafone ηθελα να κανω μια ερωτηση ισως καποιος ξερει. Επικοινωνησα με ενα καταστημα και μου ειπαν οτι πρεπει να δωσω μια προκαταβολη (επειδη περιμενουν παραλαβες την πεμπτη), με βαση ομως τη ζητηση και την μικρη διαθεσιμοτητα υπαρχει κατι που να μου πιστοποιει οτι εντελει εαν δωσω προκαταβολη και κατι παει στραβα θα παρω εστω τα χρηματα μου πισω η θα με αναγκασουν να κανω καποια αγορα με τα χρηματα που εχω ηδη δωσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts