Jump to content

NexusNexii

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    808
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NexusNexii

  1. Αν και τα διάφορα τεστς δεν τα εμπιστευόμαστε απόλυτα, η βαθμολογία του U11 στο Dxomark είναι ενδεικτική της δύναμης του σε αυτό το τομέα.
  2. Η μητέρα μου βρέθηκε με το ίδιο θέμα με το 5x και της πήρα χθες το XZ1. Δεν θα αναλύσω εδώ τα υπερ και τα κατά του καθώς αποτελεί ιδιαίτερη επιλογή λόγω των bezels του και δεν θα το προτείνω στον οποιοδήποτε. Το θέμα είναι ότι το HDR+ της Google δεν θα το βρεις πουθενά εκτός κι αν ρουτάρεις συσκευές για google cam. Θεωρώ λοιπόν ότι μπορείς να βρεις το κινητό που έχει το hardware για να απογειωθεί με το ανάλογο λογισμικό και όχι να ζητάς συγκεκριμένα pure android, το οποίο έχει τα θετικά του αλλά το πόσο άδειο είναι δεν σε κάνει και να μη μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό αφού όλες αυτές οι συσκευές 1 με 2 αναβαθμίσεις ακόμα θα πάρουν το πολύ ό,τι και να φοράνε (με δεδομένο ότι το Mi A2 με Android One βγάζει διάφορα θέματα). Από την στιγμή που φτάνεις στα 250 για δες κανένα Mate 20 Lite και Honor 8X ασχέτως pure android.
  3. Εν τέλει το αγόρασα για τη μητέρα μου αφού στη wallet case που θέλει δεν έχει κολλήματα με design κτλ. Οι πρώτες εντυπώσεις: 1. Το IPS panel είναι υψηλής ποιότητας και δεν με ξένισε παρ'όλο που προσωπικά είμαι εθισμένος στα χρώματα των amoled. 2. Πολύ καλή απόδοση ήχου από τα stereo ηχεία. Έχουν λιγότερη ένταση από τα αντίστοιχα του 6P αλλά θεωρώ ότι είναι πιο ποιοτικά συγκρίνοντας τα στη μέγιστη τους ένταση. 3. Η κάμερα στο αυτόματο στις φωτογραφίες πράγματι είναι μέτρια (για το εκπαιδευμένο μάτι χωρίς να υπολογίζω αντίστοιχες προτάσεις σε αυτά λεφτά που πιθανόν να μην υπάρχουν) . Έπαιξα λίγο με τις manual ρυθμίσεις και η απόδοση βελτιώθηκε αισθητά. Βέβαια το συγκριτικό με το HDR+ της Google που είναι και ο λόγος που κρατάω ακόμα το 6P αδικεί το κινητό της Sony. Με λίγο πείραγμα ακόμα στο manual θα είναι εντάξει για τη μητέρα μου, η οποία βέβαια λόγω 5x και HDR έχει κάποιες απαιτήσεις. Για video κτλ θα γράψω άποψη σε άλλο ποστ. 4. Ταχύτατο φυσικά, ο 835 δεν μασάει. Overall, πολύ θετικές εντυπώσεις. Αν ξεπεράσει κάποιος το design και δεν ζητάει συγκεκριμένα πράγματα όπως ui της Xiaomi κτλ, αποτελεί πολύ καλή επιλογή με τα πάντα όλα πάνω.
  4. Σκέφτομαι σοβαρά την αγορά του για τη μητέρα μου. Είχε το Nexus 5x με απόλυτο συνδυασμό ταχύτητας και κάμερας αλλά μας την έκανε το γνωστό πρόβλημα με τη πλακέτα με το που τελείωσε η εγγύηση. Σκέφτομαι ότι το XZ1 θα την καλύψει αλλά αν γίνει καμιά στραβή με την οθόνη, ποιος την ακούει... Πρέπει να δω και δείγματα από τη κάμερα του, το ξέρω ότι η Sony θα μπορούσε καλύτερα αλλά σκοπός είναι να συγκρίνω με συσκευές στα 229 ευρώ.
  5. Θα το πάω μια βόλτα μετά τις γιορτές στο σερβις με 7 ευρώ τον έλεγχο και μετά θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ.
  6. Προχθές εκθίαζα το γεγονός ότι το Nexus 5X της μητέρας μου την έχει βγάλει 2 χρόνια χωρίς τα γνωστά προβλήματα και χθες έπεσε σε bootloop. :lol: Θα το στείλω Procordia, αν και σε περίπτωση που φταίει η πλακέτα δεν θα το επισκευάσω με τόσα λεφτά. Το fix που διάβασα σε προηγούμενες σελίδες νομίζω γίνεται με ξεκλείδωτο bootloader; Τώρα αν από τύχη είναι κάτι άλλο βλέπουμε, ο έλεγχος θα πάει στα 7 ευρώ minimum.
  7. Για αυτό που λέτε για τη Μιχαλακοπούλου εννοείται την Procordia με εξουσιοδοτημένο κέντρο για επισκευές Huawei; Θέλω να το πάω για αλλαγή μπαταρίας.
  8. Πάω κι εγώ για αλλαγή μπαταρίας. :p
  9. Έγραψες και κάτι σωστό. Να σημειώσω την ημερομηνία. :worry:
  10. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω με τίποτα να χάσω το HDR+ της Google, από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μόνο την μπαταρία μπορώ να ζηλέψω από άλλες συσκευές. Προς το παρόν δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα και έχω κλείσει 1 χρόνο και 2 μήνες.
  11. Οι τελευταίες σελίδες είναι γεμάτες με ποστς για αλλαγή μπαταρίας και ο άλλος στον κόσμο του. :lol:
  12. Να που μια φορά ένας υπάλληλος έκανε σωστά την δουλειά του και σου είπε το αυτονόητο. Δεν φτάνει που πήγε να σε προστατέψει, βάζεις και θυμωμένη φατσούλα. :lol:
  13. Ναι, μην πέσεις κάτω από P9 ή Honor 8 γιατί το G3 έβγαζε καλές φωτογραφίες για την εποχή του και συσκευές όπως το Α5 και το P9 Lite βγάζουν υποδεέστερες.
  14. Κάμερα επιπέδου 6p σε xiaomi απλώς την ξεχνάς...
  15. Σχετικά με τις χαμένες κλήσεις στο S7 που λέτε είναι το τίμημα του χαμηλού Sar που μπορεί ανα πάσα στιγμή να μην έχει καλό σήμα. Οι ρυθμίσεις κτλ συνηθίζονται μετά από κάποιο διάστημα και δεν είναι τόσο χαοτικές. Με το καλό να μεταβείτε και οι περισσότεροι στο android. :p
×
×
  • Create New...