giorgosmc Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Παιδια θελω να μου πειτε αν ειανι μυθος αυτο που λενε πως πρεπει να φορτιζεις 10 ωρες τη συσκευη στη πρωτη φορτιση ισχυεει κατι τετοιο? Για τη συγκεκριμενη συσκευη επειδη μαλον συντομα θα την αγορασω και οι περισοτεροι μαγαζατορες λενε να το φορτιζουμε 10 ωρες πρεπει να το αφησω ντε και καλα τοσο πολυ η μολης φορτισει μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Παιδια θελω να μου πειτε αν ειανι μυθος αυτο που λενε πως πρεπει να φορτιζεις 10 ωρες τη συσκευη στη πρωτη φορτιση ισχυεει κατι τετοιο? Για τη συγκεκριμενη συσκευη επειδη μαλον συντομα θα την αγορασω και οι περισοτεροι μαγαζατορες λενε να το φορτιζουμε 10 ωρες πρεπει να το αφησω ντε και καλα τοσο πολυ η μολης φορτισει μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα? Μολις φορτιση το δουλευεις κανονικα φιλε μου,οτι ναναι λενε......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Παιδια θελω να μου πειτε αν ειανι μυθος αυτο που λενε πως πρεπει να φορτιζεις 10 ωρες τη συσκευη στη πρωτη φορτιση ισχυεει κατι τετοιο? Για τη συγκεκριμενη συσκευη επειδη μαλον συντομα θα την αγορασω και οι περισοτεροι μαγαζατορες λενε να το φορτιζουμε 10 ωρες πρεπει να το αφησω ντε και καλα τοσο πολυ η μολης φορτισει μπορω να το χρησιμοποιησω κανονικα? Ούτε στην εποχή του 3310 δεν υπήρχε κάτι τέτοιο :D Edited January 3, 2016 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Κι ομως καποιοι ''σχετικοι'' και μαλιστα σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων ακομα το ''προτεινουν'' :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Σήμα απόλυτα ευχαριστημένος δεν έχει πέσει γραμμή σε καμιά κλήση που έχω κάνει αυτές τις μέρες και είναι πραγματικά εντυπωσιακό γιατί με οτι προηγούμενη συσκευή είχα ήταν σοβαρό πρόβλημα! Να μας πει καποιος πιο ψαγμενος αν αυτο εχει να κανει με αυξημενη ισχυη πομπου της συσκευης,ισως αυξημενο sar,κατι που ακουγεται για τα κινεζικα τηλεφωνα γενικως(ασχετως τι γραφουνε,και η wolksvagen εγραφε :lol:): "Το κινητό τηλέφωνο είναι ταυτόχρονα δέκτης που δέχεται το σήμα από την κεραία που βρίσκεται πλησιέστερα, αλλά και πομπός που στέλνει σήμα στην κεραία αυτή. Το πολύ σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι το κινητό λειτουργεί με μεταβλητή ισχύ. Αν η κεραία δεν είναι κοντά, άρα η ένταση του σήματος είναι χαμηλή, το κινητό ανεβάζει την ισχύ στην οποία λειτουργεί. Αν η κεραία είναι κοντά, το κινητό αντιλαμβάνεται το ισχυρό σήμα και χαμηλώνει την ισχύ λειτουργίας του σε επίπεδο πολύ χαμηλότερο." Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Να μας πει καποιος πιο ψαγμενος αν αυτο εχει να κανει με αυξημενη ισχυη πομπου της συσκευης,ισως αυξημενο sar,κατι που ακουγεται για τα κινεζικα τηλεφωνα γενικως(ασχετως τι γραφουνε,και η wolksvagen εγραφε :lol:): "Το κινητό τηλέφωνο είναι ταυτόχρονα δέκτης που δέχεται το σήμα από την κεραία που βρίσκεται πλησιέστερα, αλλά και πομπός που στέλνει σήμα στην κεραία αυτή. Το πολύ σημαντικό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι το κινητό λειτουργεί με μεταβλητή ισχύ. Αν η κεραία δεν είναι κοντά, άρα η ένταση του σήματος είναι χαμηλή, το κινητό ανεβάζει την ισχύ στην οποία λειτουργεί. Αν η κεραία είναι κοντά, το κινητό αντιλαμβάνεται το ισχυρό σήμα και χαμηλώνει την ισχύ λειτουργίας του σε επίπεδο πολύ χαμηλότερο." H jiayu.de εβγαλε καταλογο με το Sarγια της συσκευες της, το οποιο ειναι σε χαμηλα επιπεδα. Θελω να πιστευω λογω των ΜΤΚ να κυμαινεται στα ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μου είχε τύχει παλιά να έχω πονοκεφάλους στο άσχετο χωρίς κάποιο λόγο. Όταν επισκέφθηκα γιατρό μου είπε να κοιτάξω για το κινητό μου. Όντως σε μια αναζήτηση στο google βρήκα ότι η συσκευή είχε υψηλό επίπεδο sar ένα Motorola με πορτάκι ήταν δεν θυμάμαι καν μοντέλο, την ίδια στιγμή αχρηστεψα την συσκευή. Από τοτε με ότι συσκευή και αν εχω πάρει δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα και δεν έχω ξανά ψάξει κατάλογο για sar εφόσον τα επίπεδα έχουν πέσει πάρα πολύ από πριν 10 χρόνια που μου είχε τύχει αυτό! Εξακολουθώ να λέω ότι η συσκευή έχει πολύ καλή κεραία και το σήμα του είναι άριστο για τις περιοχές που έχω δουλέψει. Είμαι Αθήνα και Αγία Παρασκευή και Χολαργό 4G 3-4 γραμμές συνέχεια που το παρατηρώ! Στην περιοχή που μένω κανονικά Γιαννιτσά το έχω 3G και είμαι σχεδόν πάντα φουλ, και σε 4G που το έχω δοκιμάσει μερικές φορές δεν είχα θέμα σε εξωτερικό χώρο κύριος έγινε η δοκιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Το ακουστικο που ακουγεται πολυ χαμηλα πως το φτιαχνουμε? Με τον θειο κανουμε δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Φυσικά δες εδώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλημερα και καλη χρονια σε ολους!κατοχος κι εγω της συσκευης απο χθες και πολυ ενθουσιασμενος απο τις πρωτες εντυπωσεις.θα ηθελα να ρωτησω ,πρωτον θα ηθελα μια εφαρμογη που να μπορω ευκολα να αλλαζω τα data απο τη μια σιμ στην αλλη και δευτερον δεν μου δειχνει ποσο χρονο ομιλιας εχω το προγραμμα του whatsup (το εχω στην υποδοχη 1 και στη 2 εχω μια wind). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Νομίζω πως για το πρώτο δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το να πας στις ρυθμίσεις, κάρτες SIM. Στο ίδιο σημείο αν ορίσεις τα SMS να στέλνονται από τη SIM 1, έστω και για λίγο, λογικά θα σου δουλέψει το my what's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Νομίζω πως για το πρώτο δεν υπάρχει άλλος τρόπος πέρα από το να πας στις ρυθμίσεις, κάρτες SIM. Στο ίδιο σημείο αν ορίσεις τα SMS να στέλνονται από τη SIM 1, έστω και για λίγο, λογικά θα σου δουλέψει το my what's up. Για το πρωτο κατεβασα το dual sim control για mtk αλλα δεν δουλεψε κ για το δευτερο εκανα αυτο που λες και παλι δεν δουλευει.ισως θα μπορουσα να δοκιμαζα κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Βάλε τα όλα για λίγο να δουλεύουν από τη SIM 1. Με τέτοιες δοκιμές είχα καταφέρει να παίξει η εφαρμογή ακόμα και με το what's up στη 2η υποδοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 (edited) Βάλε τα όλα για λίγο να δουλεύουν από τη SIM 1. Με τέτοιες δοκιμές είχα καταφέρει να παίξει η εφαρμογή ακόμα και με το what's up στη 2η υποδοχή. Πετυχε φιλε μου.σε ευχαριστω πολυ! Για αυτο θελω ενα προγραμμα να τα εχω σαν widget μπροστα και να κανω πιο γρηγορα τις αλλαγες. Edited January 5, 2016 by telmakris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεται να το αλλάζεις συνέχεια. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μόνο δεδομένα στο what's up και sms/ομιλία να με ρωτάει κάθε φορά, και δουλεύει κανονικά η εφαρμογή. Για να τα αλλάζεις με widget, φοβάμαι πως δε γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Έχω την εντύπωση πως δεν χρειάζεται να το αλλάζεις συνέχεια. Εγώ αυτή τη στιγμή έχω μόνο δεδομένα στο what's up και sms/ομιλία να με ρωτάει κάθε φορά, και δουλεύει κανονικά η εφαρμογή. Για να τα αλλάζεις με widget, φοβάμαι πως δε γίνεται. Εχεις δικιο,μονο την πρωτη φορα χρειαζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisk Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα. Τελικα στο 5.1 υπαρχει κουμπι που να ενεργοποιει/απενεργοποιει τα data? Για να μη πηγαινω μεσα στο μενου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλημερα και χρονια πολλα. Τελικα στο 5.1 υπαρχει κουμπι που να ενεργοποιει/απενεργοποιει τα data? Για να μη πηγαινω μεσα στο μενου. Κατέβασε την οθόνη κάτω και πάτα το εικονίδιο της σύνδεσης σου και μετά το ενεργοποιεις, κατευθείαν δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Ποιά είναι η αίσθηση σας για την λήψη wifi; Νομίζω ότι η συσκευή έχει από τις καλύτερες κεραίες αυτήν την εποχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγώ με το απλό X5(δεν πιστεύω να έχει διαφορά), στον ίδιο χώρο αλλά όχι δίπλα στο router πιάνω 45-46mbps ενώ ένα όροφο πάνω, στο πιο απομακρυσμένο από το router δωμάτιο βλέπω 22-26mbps. Και με το ΖΤΕ router που δίνει η wind, όχι κανένα πανάκριβο με φοβερό wi-fi. Πραγματικά σε συνδεσιμότητα είναι κορυφαία τα συγκεκριμένα τηλέφωνα. Περιμένω πως και πως να μου έρθει το pro που έχω παραγγείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πράγματι το WiFi του απλού που είχα ήταν κορυφή. Τελικά μετά από δύο μέρες με το redmi note 2 πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του doogee ήταν η οθόνη που αναγνωρίζει μέχρι τρία σημεία να πατάς ταυτόχρονα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 2 σημεία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Τρεχτε ρε παιδια κανα antutu να δουμε τι λέει.... Εμένα μου βγάζει 23434, χωρίς root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πράγματι το WiFi του απλού που είχα ήταν κορυφή. Τελικά μετά από δύο μέρες με το redmi note 2 πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του doogee ήταν η οθόνη που αναγνωρίζει μέχρι τρία σημεία να πατάς ταυτόχρονα.. 2 σημεία.. Τότε θυμάμαι λάθος.. Ακόμα χειρότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πράγματι το WiFi του απλού που είχα ήταν κορυφή. Τελικά μετά από δύο μέρες με το redmi note 2 πιστεύω ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του doogee ήταν η οθόνη που αναγνωρίζει μέχρι τρία σημεία να πατάς ταυτόχρονα.. Παράθεση από Mark_K > 2 σημεία.. Τότε θυμάμαι λάθος.. Ακόμα χειρότερα.. Σκέψου κλάμα που θα κάνουν οι εξαδάκτυλοι !!! :p:lol: Καλή Χρονιά παιδιά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts