hackertom Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Samsung Galaxy Note 5 Duos (SM-N9208) 64GB Silver Titan Υπάρχει πουθενά διαθέσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Φίλε μου νομίζω το μοναδικό το έχω εγώ. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Το 2ο εγω...!!! ;) Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έλα ρε? . Τo silver? Duos? Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το εχει σε 64 gb.. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έλα ρε? . Τo silver? Duos? Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το εχει σε 64 gb.. Ω ναι...απο 6 Δεκεμβρη το εχω:D και μαλιστα την ειχα πατησει με τις sim( σελιδα 11) Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά SOS, μόλις παρέλαβα ένα SM-N9208, τελικά υποστηρίζει ελληνικά παντού (και στο πενάκι) ή να το γυρίσω πίσω; Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. January 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Παιδιά SOS, μόλις παρέλαβα ένα SM-N9208, τελικά υποστηρίζει ελληνικά παντού (και στο πενάκι) ή να το γυρίσω πίσω; Εμένα φίλε μου δεν υποστηρίζει ελληνικά το πενάκι μόνο αγγλικά και κινέζικα. Τα υπόλοιπα ελληνικά κανονικά. Έχω το SM-N9208 twaian έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkmet Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 ευχαριστώ, το γύρισα πίσω και περιμένω το 920 Παράθεση Konstantinos Metaxas - 6972727220 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diphone Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ειναι να μου φερουν ενα απο ντουμπαϊ, ξερει κανεις να μου πει εαν θα εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας και τι να προσεξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. January 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2016 Ειναι να μου φερουν ενα απο ντουμπαϊ, ξερει κανεις να μου πει εαν θα εχω καποιο προβλημα συμβατοτητας και τι να προσεξω; Απλά να κοιταξεις να ειναι το μοντελο N920C Τιποτα αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 καλησπερα και απο μενα. εχω ενα φιλο στο dubai και του ζητησα να μου φερει το εν λογο τηλεφωνο. μου ειπε οτι υπαρχουν δυο εκδοσεις η Ν 9208 KAI 920 cd. τελικα μετα απο τοσα post που διαβασα συμπαιρενω οτι η 920 cd ειναι η εκδοση που τα εχει ολα. σωστα? βοηθηστε για να του πω πια να μου φερει. ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Έλα ρε? . Τo silver? Duos? Και νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που το εχει σε 64 gb.. Σήμερα το παρήγγειλα και εγώ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 καλησπερα και απο μενα. εχω ενα φιλο στο dubai και του ζητησα να μου φερει το εν λογο τηλεφωνο. μου ειπε οτι υπαρχουν δυο εκδοσεις η Ν 9208 KAI 920 cd. τελικα μετα απο τοσα post που διαβασα συμπαιρενω οτι η 920 cd ειναι η εκδοση που τα εχει ολα. σωστα? βοηθηστε για να του πω πια να μου φερει. ευχαριστω! Ναι...την 920CD θα παραγγειλεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ναι...την 920CD θα παραγγειλεις.. ευχαριστω φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Ναι...την 920CD θα παραγγειλεις.. επισης ηθελα να ρωτησω απο καποιον που εχει το εν λογο τηλεφωνο οι καρτες sim δουλευουν και οι δυο σε 4g lte συγχρονος? και αν γενικα ειναι ευχαριστιμενοι με το εν λογο τηλεφωνο?δηλαδη αξιζει τα λεφτα του η να παρω καποιο αλλο δικαρτο.ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros_kall Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μολις το ανοιξα ολα μια χαρα.το μονο που παρατηρησα εινει οτι μπηκε κατευθειαν.δεν ηταν οπως ολα τα samsung που ζητανε στην αρχη ρυθμησεις.και δευτερο ηταν στο 6% η μπαταρα.το κηνητο ειναι απο το ιραν.και δεν λεει οτι ειναι 920cd leei 920c. οποτε αυτο σημαινει οτι καποιος το ειχε στα χερια του πριν....για μενα θεωρειται μεταχειρισμενο...απο την στιγμη που εχει ανοιχτει απο τριτο ατομο...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ninakos9 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Παιδια εχει παραγγειλει κανεις απο το http://www.eglobalcentral.eu/ πληρωνεις τελωνεια ειναι αξιοπιστο πουλαει μαιμου η οριτζιναλ. ευχαριστω εκ των προτερν θελω να το παραγγειλω 599 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airmiller72000 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπερα μπορειτε να αναφερεται τις διαφορες οπως και θετικα αρνητικα καθε εκδοσης? Το ξερω οτι εχουν αναφερθει και τα εχω διαβασει ολα αλλα νομιζω οτι ειναι θολο το τοπιο παλι. Ευχαριστω πολυ. Με εκτιμηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 παιδιά καλημέρα σήμερα έμαθα ότι θα μου στείλουν το note 5 από την Αμερική και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε σας παρακαλώ να μου πείτε εάν ξέρετε έχει ελληνικά; πιο μοντέλο πρέπει να ζητήσουν για να έχει μενού ελληνικό; σας ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 παιδιά καλημέρα σήμερα έμαθα ότι θα μου στείλουν το note 5 από την Αμερική και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε σας παρακαλώ να μου πείτε εάν ξέρετε έχει ελληνικά; πιο μοντέλο πρέπει να ζητήσουν για να έχει μενού ελληνικό; σας ευχαριστώ πολύ.. Να ζητήσει το N920C για μονόκαρτο ή το N920CD για δίκαρτο. Unlocked gsm international μοντέλο. Φούλ ελληνικό μενού παντού και στο πενάκι. Και 4g κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Να ζητήσει το N920C για μονόκαρτο ή το N920CD για δίκαρτο. Unlocked gsm international μοντέλο. Φούλ ελληνικό μενού παντού και στο πενάκι. Και 4g κανονικά. Σ ευχαριστώ πολύ φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolai Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 (edited) Καλησπέρα έχει βρει κανείς την έκδοση 920CD με 64 GB; Edited February 14, 2016 by gnikolai Γραμματικά λάθη Παράθεση Don't ask, what your country can do for you! Ask what you, can do for your country! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παρήγγειλα κι εγώ το N920CD (32gb) από eglobalcentral.eu στα 585 ευρώ. Ακόμη δεν έχω ενημέρωση για το πότε θα μου έρθει. Θα ενημερώσω όταν φτάσει :) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Παρήγγειλα κι εγώ το N920CD (32gb) από eglobalcentral.eu στα 585 ευρώ. Ακόμη δεν έχω ενημέρωση για το πότε θα μου έρθει. Θα ενημερώσω όταν φτάσει :) Θα κάνει όσο σου λέει (6-8 εργάσιμες). Το δικό μου με βάση το tracking number έφτασε σήμερα το πρωί Ελλάδα... Αναμένουμε :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. February 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2016 Θα κάνει όσο σου λέει (6-8 εργάσιμες). Το δικό μου με βάση το tracking number έφτασε σήμερα το πρωί Ελλάδα... Αναμένουμε :happy: παιδια καλησπερα. αυτη η εταιρια απο που ειναι? ευρωπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts