tzotol Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 (edited) Κ μένα μια χαρά είναι με google chrome! Τελικά θήκες πήρα την σιλικόνη https://www.e-smartbuy.gr/eshop/tablet-accessories/περιφερειακά-101-iντσών/toptech-lenovo-tab-2-a10-70-a10-70f-10-1-black-θήκη-σιλικόνης-proion και την τύπου βιβλίου https://www.e-smartbuy.gr/eshop/tablet-accessories/περιφερειακά-101-iντσών/θηκη-folio-cover-smart-stand-lenovo-tab-2-a10-70-a10-70f-10-1-red-oem-4221-proion. Η συγκεκριμένη θήκη book είναι βολική στη χρηση, δεν προσθετει πολύ όγκο στο ταμπλετ. Κ η σιλικονης ειναι ωραία γιατί δεν γλυστραει το ταμπλετ. Πήρα κ τις δυο να τις αλλαζω. Edited March 5, 2017 by tzotol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Και εγώ την πρώτη έχω. Καλό το "βιβλίο" τελικά; Tapatalks & Galaxy S7 edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Και εγώ την πρώτη έχω. Καλό το "βιβλίο" τελικά; Tapatalks & Galaxy S7 edge Το μνμ μου δε το βλέπω ολοκληρο πανω. Περίεργο. Ναι ωραίο το βιβλιο. Οταν κλεινεις τη θήκη κλειδώνει κ το ταμπλετ κ σβήνει η οθόνη, όταν την ανοιξεις ανοίγει η οθόνη. Γινεται κ σταντ το φυλλο που παει πανω στην οθονη. Είχε κ μια αλλη αλλά ηταν πιο παχιά. Δε θα βόλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Το μνμ μου δε το βλέπω ολοκληρο πανω. Περίεργο. Ναι ωραίο το βιβλιο. Οταν κλεινεις τη θήκη κλειδώνει κ το ταμπλετ κ σβήνει η οθόνη, όταν την ανοιξεις ανοίγει η οθόνη. Γινεται κ σταντ το φυλλο που παει πανω στην οθονη. Είχε κ μια αλλη αλλά ηταν πιο παχιά. Δε θα βόλευε. Ωραίες λειτουργίες αυτές η αλήθεια είναι. Αυτό που λες με ενδιαφέρει. Αν κάνει παχιά και πιο βαριά τη συσκευή. Tapatalk & Galaxy S7 edge Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Λίγο βαρος παραπανω είναι αλλά αφού το μπορω εγώ που είμαι γυναικα εσύ θα το βρίσκεις πιο ελαφρύ πιστεύω. Είναι πλαστικό σκληρό το πίσω μέρος οποτε λογικό να είναι λίγο πιο βαρύ. Απο πάχος όμως μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Καλησπέρα, λοιπον σαν πεισματαρα κ περίεργη που ειμαι , πήρα tempered glass το οποίο σε 10 το πολύ λεπτα το είχα σπάσει :-P κράταγε φυσαλίδες, δεν εστρωνε καλά, μάζεψε κ σκόνη οποτε με νευριασε κ το έσπασα :lol: θα το αφήσω χωρίς τπτ. Για μεμβράνη δεν το συζητώ γιατί αν με εκνευρισει μπορεί να σπασω κ το ταμπλετ :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Το ίδιο ακριβώς έπαθα και εγώ. Συν το ότι δεν άκουγε το touch πολλές φορές! Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Α δεν ειμαι η μόνη :lol: το touch δεν προλαβα να το δω. :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Λοιπόν έβαλα πριν από λίγο το ταμπλετ για φόρτιση μετά από 10 ώρες κ 33 λεπτά οθόνη!!! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Αυτα ειναι!!!Με λολλιποπ εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ναι lollipop 5.0.1. Μετά από πολλές φορτίσεις έφτασε τόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Ναι lollipop 5.0.1. Μετά από πολλές φορτίσεις έφτασε τόσο. Κι εγω.Η κιτ κατ παραπαλιωσε και δεν την μπορω οπτικα. Βγηκε για καποια lte μοντελα κι η 6.0.1 λιγο που διαβασα στο xda ,αλλα δεν διαβαζω και τα καλυτερα... Αν μια μερα εχω ορεξη να την φλασαρω να σας πω εντυπωσεις και να σας φτιαξω οδηγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Γιατί τι διαφορά έχει η kit kat; ευχαριστούμε, εγώ δεν τα αλλάζω. Τα αφήνω όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 (edited) Λοιπόν έβαλα πριν από λίγο το ταμπλετ για φόρτιση μετά από 10 ώρες κ 33 λεπτά οθόνη!!! :-) Πολύ καλό tablet , το έχω αρκετό καιρό και είμαι υπερευχαριστημένος ! Πολύ καλή οθόνη και από μπαταρία κορυφή ! :happy: Το έχω σε θήκη τύπου "Folio Book case" και είναι τέλειο. Έχω πάρει την μαύρη και την σκούρο μπλε :happy: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-for-10-1-Lenovo-TAB-2-A10-A10-70-2015-Tablet-PC-/221867262386?var=&hash=item33a851c1b2:m:mnDGva4w4w4pIZKv7glyKMA http://i.ebayimg.com/images/g/sXcAAOSwT6pV4X1c/s-l500.jpg Edited March 7, 2017 by Didimos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Πολύ καλό tablet , το έχω αρκετό καιρό και είμαι υπερευχαριστημένος ! Πολύ καλή οθόνη και από μπαταρία κορυφή ! :happy: Το έχω σε θήκη τύπου "Folio Book case" και είναι τέλειο. Έχω πάρει την μαύρη και την σκούρο μπλε :happy: http://www.ebay.com/itm/Ultra-Slim-Leather-Case-Cover-for-10-1-Lenovo-TAB-2-A10-A10-70-2015-Tablet-PC-/221867262386?var=&hash=item33a851c1b2:m:mnDGva4w4w4pIZKv7glyKMA http://i.ebayimg.com/images/g/sXcAAOSwT6pV4X1c/s-l500.jpg Καλημέρα, α πήρες κ συ δυο. Κ εγώ έλεγα ότι ειμαι παράξενη που πήρα τρεις:-P μια σαν τη δική σου μαύρη κ μια μαύρη σιλικόνης την οποια χρησιμοποιω μαζί με sleeve θήκη μαύρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Εγω εχω μια trust που ειναι γενικα για 10αρι ταμπλετ,αλλα μου κρυβει την καμερα και τα ηχεια,οποτε παραγγειλα αυτη http://m.ebay.co.uk/itm/Infiland-Lenovo-A10-Tab-2-10-1-Inch-Tablet-Case-Cover-Premium-Vegan-360-2-1XK-/301935059570?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Ο λόγος που έβγαλα και εγώ τη universal που είχα. Κάλυπτε κάμερα και ηχεία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Και εγώ περιμένω να παραλάβω αυτήν. http://www.ebay.com/itm/191810803638?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=490840991458 Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Μου βγαζει κατι μηνυματα για Updates. Εχω την εκδοση 4. Ειναι για την εκδοση 5 το γνωστο Update ή εχουμε κατι νεοτερο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Είμαι κατα ενθουσιασμενη με το ταμπλετακι, στο 10% μπαταρία οθόνη 11 ώρες κ 15 λεπτα!!! Προχθες στο 10% ηταν οθόνη 10 ώρες κ 33 λεπτα! :D :D :D ----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μου βγαζει κατι μηνυματα για Updates. Εχω την εκδοση 4. Ειναι για την εκδοση 5 το γνωστο Update ή εχουμε κατι νεοτερο; Εγώ έχω την 5.0.1 κ μου λεει για update αλλά δεν το έχω κανει. Αφού ειναι ok το ταμπλετ μου δεν το πειραζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Είμαι κατα ενθουσιασμενη με το ταμπλετακι, στο 10% μπαταρία οθόνη 11 ώρες κ 15 λεπτα!!! Προχθες στο 10% ηταν οθόνη 10 ώρες κ 33 λεπτα! :D :D :DΜε τί χρήση; Χωρίς παιχνίδια, να υποθέσω; Candy crash, κτλ, κτλ... Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 μετα απο εναμιση χρονο εντονης και απαιτητικης συμβιωσης (κυριολεκτικα του εχω πιει το μεδουλι....) αρχισαν τα πρωτα σημαδια κοπωσης της συσκευης, βγαζει sot περιπου στις 8+ ωρες :p :p :p :lol: :lol: :lol: ακομα και τωρα που εχει αρχισει και πεφτει η μπαταρια τετοια αυτονομια οι υπολοιποι ουτε στα ονειρα τους. πιo vfm ταμπλετα δεν υπαρχει Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Με τί χρήση; Χωρίς παιχνίδια, να υποθέσω; Candy crash, κτλ, κτλ... Κυρίως παιχνίδια, sims freeplay, fishdom. Κ επεισόδια είχα δει απο σειρές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Καλησπέρα, έβαλα κάρτα micro sd στο ταμπλετ κ μετεφερα καποιες εφαρμογές κ απο τοτε μόλις ανοιγα το ταμπλετ μου έλεγε Warning Application has been moved completed Μετεφερα παλι τις εφαρμογές στο ταμπλετ κ δεν το βγάζει. Σας έχει τύχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Ειναι λογικο να χανει κοντα στο 10% χωρις wifi μεσα σε 24 ωρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts