Tasos19s Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Παιδιά ήμουν σήμερα Ρέθυμνο και έβαλα στους χάρτες μια τοποθεσία για να με οδηγήσει. Λοιπόν η εφαρμογή της apple ειναι τραγική. Λάθος διαδρομή για τη τοποθεσια ,αργούσε να επαναπροσδιορίσει τη διαδρομή,αν ακολουθούσες τα δρομάκια στην live εικόνα τότε χάνοσουν γιατί αργούσε. Δεν έχασε το σήμα όποτε δεν είναι θέμα του δεκτή. Έβαλα μετά τα google maps και ήταν μια χαρά. Εγώ θυμόμουν ότι ήταν καλή η εφαρμογή επί εποχές 4s. Τώρα που επέστρεψα σε ιφον βλέπω ότι είναι χάλια και της google πλέον είναι καλύτερη η εφαρμογή. Sent from my iPhone using Tapatalk Google maps μονόδρομος αν χρειάζεσαι κάτι σωστό Οι χάρτες της apple από την αρχή είχαν προβλήματα και ακόμα δεν έχουν φτάσει σε σημείο να μπορείς να τους εμπιστευτείς ειδικά εδώ σε επαρχιακούς δρόμους Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Σημερα πήγε φίλος μου στην istorm Θεσσαλονίκης(Τσιμισκη) για να αλλάξει τη μπαταρία. Του είπαν πως πρέπει να κρατήσουν τη συσκευή 7-10 μέρες, αντε να το καταπιείς αυτο με δυσκολία, και για συσκευή αντικατάστασης του είπαν για mls με κουμπιά. Προφανώς δε δεχτηκε και μετα του είπαν αν θα παει Αγγλία ώστε να την αλλάξει εκεί. Εκπληκτικό ελληνικό service, ΟΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!!! Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Google maps μονόδρομος αν χρειάζεσαι κάτι σωστό Οι χάρτες της apple από την αρχή είχαν προβλήματα και ακόμα δεν έχουν φτάσει σε σημείο να μπορείς να τους εμπιστευτείς ειδικά εδώ σε επαρχιακούς δρόμους Συμφωνω αλλα σε επαρχια με βγαλαν ασπροπροσωπο.Τα Χριστουγεννα που ημουν ταξιδι μια χαρα εβρισκε δρομους σε Φλωρινα και Αμυνταιο.Θεσσαλονικη επισης,κανενα προβλημα δεν ειχα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Παιδιά μια αλλαγή μπαταρίας σε iPhone 6s κόπο κοστίζει και που; ποσό σε επίσημο αντιπρόσωπο και ποσό σε περιφερειακά καταστήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Παιδιά μια αλλαγή μπαταρίας σε iPhone 6s κόπο κοστίζει και που; ποσό σε επίσημο αντιπρόσωπο και ποσό σε περιφερειακά καταστήματα; Γύρω στα 80€ παίζει γενικά (με ΦΠΑ) σε καταστήματα. Εγώ προσωπικά άλλαξα μόνος μου με 14€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Σε istorm 80 ευρώ; Τόσα χρόνια άλλαζα και εγώ μόνος μου στο 4s αλλά στο 6s το σκέφτομαι λίγο παραπάνω να βάλω χέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Νομίζω ότι δεν συμβαίνει πάντα σε συγκεκριμένο ποσοστό πχ 30% Είσαι μήπως με 10.2.1; Μήπως διορθώθηκε κάτι; Ναι δεν συμβαινει παντα σε συγκεκριμενο ποσοστο, εμενα σπανιως να εφτανε 7% το πολυ. Απο 15% και πανω (και με 60% μου χει κλεισει) εδω και 4-5 μηνες. Και ειμαι απο αυτους,οπως εχω γραψει προσφατως, που το μοντελο τους δεν ειναι στην λιστα για δωρεαν αλλαγη μπαταριας. Οχι δεν την εβαλα γιατι φοβαμαι μην τα χειροτερεψει ακομη περισσοτερο τα πραγματα. Δεν εχω αλλαξει τιποτα, μονο του τις τελευταιες δυο μερες ᾽σαν᾽ να συνηλθε σε αυτο το κομματι. Αν το κανει και 3η νομιζω θα αρχισω να χαιρομαι, αλλα και να υποψιαζομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 Σε istorm 80 ευρώ; Τόσα χρόνια άλλαζα και εγώ μόνος μου στο 4s αλλά στο 6s το σκέφτομαι λίγο παραπάνω να βάλω χέρι! Στο istorm η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει 160 ευρώ και χρειάζεται 2-3 εργάσιμες. 70 ευρώ έχει σε καταστήματα όπως το irepair ας πούμε. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Στο istorm η αλλαγή μπαταρίας κοστίζει 160 ευρώ και χρειάζεται 2-3 εργάσιμες. 70 ευρώ έχει σε καταστήματα όπως το irepair ας πούμε. Εδώσα σήμερα το 6S στο Istorm στην Τσιμισκή στο πλαίσιο του προγράμματος αντικατάστασης της ελαττωματικής παρτίδας μπαταριών. Το ελάχιστο 7 εργάσιμες ημέρες μου ανέφεραν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Εδώσα σήμερα το 6S στο Istorm στην Τσιμισκή στο πλαίσιο του προγράμματος αντικατάστασης της ελαττωματικής παρτίδας μπαταριών. Το ελάχιστο 7 εργάσιμες ημέρες μου ανέφεραν. Αυτό είναι πονηριά της apple για να γλυτώσει από κάποιους που δεν θέλουν να αφήσουν τόσες μέρες την συσκευή τους εκεί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Ναι δεν συμβαινει παντα σε συγκεκριμενο ποσοστο, εμενα σπανιως να εφτανε 7% το πολυ. Απο 15% και πανω (και με 60% μου χει κλεισει) εδω και 4-5 μηνες. Και ειμαι απο αυτους,οπως εχω γραψει προσφατως, που το μοντελο τους δεν ειναι στην λιστα για δωρεαν αλλαγη μπαταριας. Οχι δεν την εβαλα γιατι φοβαμαι μην τα χειροτερεψει ακομη περισσοτερο τα πραγματα. Δεν εχω αλλαξει τιποτα, μονο του τις τελευταιες δυο μερες ᾽σαν᾽ να συνηλθε σε αυτο το κομματι. Αν το κανει και 3η νομιζω θα αρχισω να χαιρομαι, αλλα και να υποψιαζομαι... Τζιφος τελικα, τα ιδια παλι μου κλεινει στα 20-30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Τζιφος τελικα, τα ιδια παλι μου κλεινει στα 20-30 Τζάμπα παλεύετε αλλάξτε μπαταρία να τελειώνουν τα βάσανα σας δεν νομίζω να αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ την ψυχολογική ταλαιπωρία που τραβάτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Τζάμπα παλεύετε αλλάξτε μπαταρία να τελειώνουν τα βάσανα σας δεν νομίζω να αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ την ψυχολογική ταλαιπωρία που τραβάτε Όπως τα λες, εγώ αν δεν ήμουν στο προγράμμα, θα το είχα κάνει ήδη Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Όπως τα λες, εγώ αν δεν ήμουν στο προγράμμα, θα το είχα κάνει ήδη Sent from my iPhone using Tapatalk Ε ναι από το να είναι κάποιος με άγχος κλπ δεν υπάρχει τπτ χειρότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Τζάμπα παλεύετε αλλάξτε μπαταρία να τελειώνουν τα βάσανα σας δεν νομίζω να αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ την ψυχολογική ταλαιπωρία που τραβάτε Δεν ειναι 50 ευρω σε apple store, αλλα και να ηταν δεν τους τα χαριζω για δικο τους προβλημα. Ακομη δεν πηγα σε apple store για να δω τι θα μου πουν και εκει. Αν και εκει δεν μου το φτιαξουν, το πιο πιθανο να αλλαξω συσκευη και τα iphone ειναι πεθαμενα για μενα. Σιγουρα το αγχος εγω το περναω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Αυτό σημαίνει VoLTE? Edit: δοκίμασα κλήση και με γυρνάει σε 3G Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Τζάμπα παλεύετε αλλάξτε μπαταρία να τελειώνουν τα βάσανα σας δεν νομίζω να αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ την ψυχολογική ταλαιπωρία που τραβάτε Όπως τα λες, εγώ αν δεν ήμουν στο προγράμμα, θα το είχα κάνει ήδη Sent from my iPhone using Tapatalk +1000 Συμφωνώ , αλλάξτε μπαταρία , δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε ... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ειναι 50 ευρω σε apple store, αλλα και να ηταν δεν τους τα χαριζω για δικο τους προβλημα. Ακομη δεν πηγα σε apple store για να δω τι θα μου πουν και εκει. Αν και εκει δεν μου το φτιαξουν, το πιο πιθανο να αλλαξω συσκευη και τα iphone ειναι πεθαμενα για μενα. Σιγουρα το αγχος εγω το περναω... Η κάθε εταιρία τα δικά της θετικά και αρνητικά . Συσκευές είναι ,υπάρχουν προβλήματα παντού .. Το θέμα όμως είναι να δίνεται λύση και όχι να κάνουν τους ανήξερους... Το πρόβλημα με τις μπαταρίες θα έπρεπε να το έχει λύσει σε όλες τις συσκευές η Apple ... Πολύ λάθος αντιμετώπιση πελάτη , για μια συσκευή που ειναι απο τις ακριβότερες που υπάρχουν... Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Δεν ειναι 50 ευρω σε apple store, αλλα και να ηταν δεν τους τα χαριζω για δικο τους προβλημα. Ακομη δεν πηγα σε apple store για να δω τι θα μου πουν και εκει. Αν και εκει δεν μου το φτιαξουν, το πιο πιθανο να αλλαξω συσκευη και τα iphone ειναι πεθαμενα για μενα. Σιγουρα το αγχος εγω το περναω... λυσεις υπαρχουν. Η το φτιαχνεις μονος σου αν δεν ειναι στο προγραμμα αντικαταστασης Η το πουλας και παρε κατι αλλο. τσαμπα το μοιρολοι & το αγχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Αν οι συσκευές σας παιδιά είναι εκτός εγγύησης τότε η λύση είναι να βρείτε όσο δυνατό η καλύτερη μπαταρία να την πάρετε και το πέρασμα είναι εύκολο. Είτε σ ένα αξιόπιστο κατάστημα της περιοχής είτε από κάποιον πολύ φίλο γνώστη των συσκευών και με εμπειρία σε κάτι παρόμοιο. Να τονίσω ότι είναι εύκολη η διαδικασία αλλαγής μπαταρίας αλλά το πρόβλημα είναι κάποιος να βρει ποιοτική γιατί έξω την αγορά παίζουν πολλές μάπα κινέζικες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 (edited) Δεν ειναι 50 ευρω σε apple store, αλλα και να ηταν δεν τους τα χαριζω για δικο τους προβλημα. Ακομη δεν πηγα σε apple store για να δω τι θα μου πουν και εκει. Αν και εκει δεν μου το φτιαξουν, το πιο πιθανο να αλλαξω συσκευη και τα iphone ειναι πεθαμενα για μενα. Σιγουρα το αγχος εγω το περναω... προφανώς οχι στο apple store εκει δεν αλλάζουν καν μπαταρια αλλά ολο το κινητό....... Αν οι συσκευές σας παιδιά είναι εκτός εγγύησης τότε η λύση είναι να βρείτε όσο δυνατό η καλύτερη μπαταρία να την πάρετε και το πέρασμα είναι εύκολο. Είτε σ ένα αξιόπιστο κατάστημα της περιοχής είτε από κάποιον πολύ φίλο γνώστη των συσκευών και με εμπειρία σε κάτι παρόμοιο. Να τονίσω ότι είναι εύκολη η διαδικασία αλλαγής μπαταρίας αλλά το πρόβλημα είναι κάποιος να βρει ποιοτική γιατί έξω την αγορά παίζουν πολλές μάπα κινέζικες πας σε κάποιο μαγαζί που σου δινει και εγγύηση για την αλλαγή και καλή λειτουργία και ξεμπερδεύεις Edited February 7, 2017 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Αλλάζουν μόνο με 140€ τη μπαταρία σε επίσημο για το δικό μας Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Αλλάζουν μόνο με 140€ τη μπαταρία σε επίσημο για το δικό μας Sent from my iPhone using Tapatalk 140? :lol::lol::lol: κλαίω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Ευτυχώς υπάρχουν λύσεις έξω παιδιά, 45 ευρώ αλλαγή μπαταρίας και εγγύηση 7 μηνών. Ολα κομπλέ. :) σε εξωτερικό σερβις εννοείται. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλησπερα παιδια. Στο iphone 6s της αδερφης μου, σημερα παρατηρησαμε οτι δεν αναβει το led flash καθολου. Συγκεκριμενα οταν παταμε τη λειτουργια φακου δεν ανοιγει καν ενω οταν παταμε να βγει φωτογραφια με flash on τοτε απο το dual tone led αναβει μονο το ενα (αυτο με το ''θερμο'' φως). Εκανα soft reset αλλα παλι τιποτα. Τι μπορει να συμβαινει? Υπαρχει περιπτωση να το χαλασαν οταν ειχε γινει η αλλαγη μπαταριας? (γιατι ηταν μεσα στο προγραμμα για αντικατασταση μπαταριων) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Καλησπερα παιδια. Στο iphone 6s της αδερφης μου, σημερα παρατηρησαμε οτι δεν αναβει το led flash καθολου. Συγκεκριμενα οταν παταμε τη λειτουργια φακου δεν ανοιγει καν ενω οταν παταμε να βγει φωτογραφια με flash on τοτε απο το dual tone led αναβει μονο το ενα (αυτο με το ''θερμο'' φως). Εκανα soft reset αλλα παλι τιποτα. Τι μπορει να συμβαινει? Υπαρχει περιπτωση να το χαλασαν οταν ειχε γινει η αλλαγη μπαταριας? (γιατι ηταν μεσα στο προγραμμα για αντικατασταση μπαταριων) Ευχαριστω Πολλά είναι πιθανά. Είπες ότι έκανες με τα κουμπιά reset; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts