mavrios Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Είδα ότι έχω tsmc cpu, επομένως; Επομενως εισαι απο τους τυχερους απ'οτι λενε οι πανταχου γνωστες ... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στα - 1, χειρότερο σήμα (εχει και το παλιό και τα σύγκρινε άμεσα μαζί)....οχι τραγικά αλλα διαφορα υπάρχει χειροτερο σημα με τους διακοπτες στο ιδιο on/off ? γιατι οταν κλεισω το 4G (cote) εχω πολυ καλυτερο σημα γενικοτερα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Επομενως εισαι απο τους τυχερους απ'οτι λενε οι πανταχου γνωστες ... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χειροτερο σημα με τους διακοπτες στο ιδιο on/off ? γιατι οταν κλεισω το 4G (cote) εχω πολυ καλυτερο σημα γενικοτερα! δηλαδη ειναι καλυτερος βαση αυτονομιας η βαση επιδοσεων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Πως βλέπεις τι επεξεργαστή έχεις και γιατί έχουν δυο ειδών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Πως βλέπεις τι επεξεργαστή έχεις και γιατί έχουν δυο ειδών; Γιατί δεν μπορούσε να καλύψει όλη την παραγωγή μόνο μια εταιρία και πήραν επεξεργαστή απο 2 Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argic Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 (edited) Γιατί δεν μπορούσε να καλύψει όλη την παραγωγή μόνο μια εταιρία και πήραν επεξεργαστή απο 2 το βλέπεις με δωρεαν εφαρμογη απο app store Battery Memory System Status Monitor το δικό μου απο USA έχει τον TSMC δες και εδώ http://www.idownloadblog.com/2015/10/08/samsung-tsmc-a9-iphone-6s-battery/ Edited October 12, 2015 by argic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Lirum Device info Lite - System Monitor λέγεται η εφαρμογή που βλέπεις τι επεξεργαστή έχει η συσκευή, πηγαίνοντας στο Home βλέπεις το Model. N71AP=Samsung και Ν71mAP=TSMC. Εμένα έχει της Samsung, το οποίο σημαίνει οτι είναι πιο γρήγορο αλλά λιγότερο ενεργειακά αποδοτικό. Σε γενικές γραμμές όμως αυτά είναι λεπτομέρειες. Η συσκευή ικανοποιεί τις προσδοκίες μας πιστεύω. Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Οταν το φορτιζω με τον φορτιστη του ιπαδ, απο πισω εαν το ακουμπησω με το δακτυλο και το κουνησω λιγο ειναι σαν να με γαργαλαει το δακτυλο το... ρευμα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Οταν το φορτιζω με τον φορτιστη του ιπαδ, απο πισω εαν το ακουμπησω με το δακτυλο και το κουνησω λιγο ειναι σαν να με γαργαλαει το δακτυλο το... ρευμα... Το ποιο πιθανόν είναι πως δε κάνει καλή γείωση η πρίζα, δες το και αλλού. Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Οταν το φορτιζω με τον φορτιστη του ιπαδ, απο πισω εαν το ακουμπησω με το δακτυλο και το κουνησω λιγο ειναι σαν να με γαργαλαει το δακτυλο το... ρευμα... Είχα αυτό το πρόβλημα για χρόνια με τον iMac και το κινητό μου σε συγκεκριμένη πρίζα στο δωμάτιο. Δεν είχε γείωση τελικά η πρίζα. Βάλε σε άλλη πρίζα η σε άλλο σπίτι και θα δεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Οταν το φορτιζω με τον φορτιστη του ιπαδ, απο πισω εαν το ακουμπησω με το δακτυλο και το κουνησω λιγο ειναι σαν να με γαργαλαει το δακτυλο το... ρευμα... Προσοχή πρόκειται για διαρροή ρεύματος. Δοκιμασέ το με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι και στη συνέχεια πήγαινες το για έλεγχο σε τεχνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Προσοχή πρόκειται για διαρροή ρεύματος. Δοκιμασέ το με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι και στη συνέχεια πήγαινες το για έλεγχο σε τεχνικό. Δεν έχει καμία διαρροή. Η πρίζα δεν έχει γείωση το έχω πάθει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Καλημέρα από Θησείο Acropolis by -NetRaider||- HDR HDR by -NetRaider||- Edited October 13, 2015 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 ωραια φωτο , ωραια αναλυση!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Θα βγω κανα βράδυ, με night cap, από πρόχειρες δοκιμές πάει πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Πολυ καλη λειτουργια το διπλο touch στο κεντρικο κουκπι που σου κατεβαζει την οθονη μεχρι τη μεση αλλα παρατηρησα οτι δεν πιανει παντα με τη μια, αρκετα συχνα χρειαζεται να το ακουμπω και τρεις και τεςςερις φορες φορες μεχρι να το κανει. Και σε εσας ετσι ειναι; Btw, το λευκο χρυσο ειναι κουκλι!!! Edited October 13, 2015 by hraklhs57 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλημερα.εχω ψαξει σε ολα τα μεγαλα. Sites και δεν εχω βρει ακομα το sar.μπορει καποιος που το εχει να διαβασει και να μου το γραψει,ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Κοντα στο οριο οπως και τα προηγουμενα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Επομενως εισαι απο τους τυχερους απ'οτι λενε οι πανταχου γνωστες ... ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χειροτερο σημα με τους διακοπτες στο ιδιο on/off ? γιατι οταν κλεισω το 4G (cote) εχω πολυ καλυτερο σημα γενικοτερα! yap όλα ίδια αλλά σταθερά μια γραμμή λιγότερη (εκεί που είχε 2 γραμμές έχει ένα με το παλιό από δίπλα να έχει δύο, εκεί που έχει όμως καλό σήμα δεν υπάρχει διαφορά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Κάτι ήξερε η apple που κράταγε τόσο καιρό χαμηλά τα μεγκαπίξελς, όταν γενικά τα χαρακτηριστικά ανεβαίνουν θέλει δουλειά πολύ για να μπορέσεις να τα διαχειριστείς σωστά και αποτελεσματικά. iPhone 6s: Με το ζόρι μπήκε στη δεκάδα του DxOMark http://techblog.gr/mobile/iphone-6s-camera-not-as-good-as-android-6322/ Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλημερα παιδια αγορασα σημερα και εγω το iPhone 6S ! Ρε παιδια μια ερωτηση και σορυ αν εχει ειπωθει ηδη. Η δονηση του κινητου ειναι και σε εσας τοση σιγανη;;;; Ειχα προηγουμενως το iPhone 5S και οταν καποιος εστελνε SMS ή επαιρνε τηλ δονουταν το συμπαν, τωρα με αυτο οταν το εχω στο παντελονι η στο γραφειο δεν ακουγεται με τιποτα πρεπει να ακουμπας το κινητο για να νιωθεις τη δονηση! Εχετε το ιδιο προβλημα ή μηπως εχει καποιο προβλημα το δικο μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValsamisEl Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλημερα παιδια αγορασα σημερα και εγω το iPhone 6S ! Ρε παιδια μια ερωτηση και σορυ αν εχει ειπωθει ηδη. Η δονηση του κινητου ειναι και σε εσας τοση σιγανη;;;; Ειχα προηγουμενως το iPhone 5S και οταν καποιος εστελνε SMS ή επαιρνε τηλ δονουταν το συμπαν, τωρα με αυτο οταν το εχω στο παντελονι η στο γραφειο δεν ακουγεται με τιποτα πρεπει να ακουμπας το κινητο για να νιωθεις τη δονηση! Εχετε το ιδιο προβλημα ή μηπως εχει καποιο προβλημα το δικο μου; ειναι διαφορετικη λογο taptic engine Παράθεση iOS Engineer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasmarkoglou Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) ειναι διαφορετικη λογο taptic engine 900 ευρω και οχι δονηση? :mad::mad::mad: δλδ και σε σενα ετσι σιγανη ειναι; Edited October 14, 2015 by stendor Αφαίρεση άσχημων εκφράσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ValsamisEl Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 (edited) 900 ευρω και οχι δονηση? :mad::mad::mad: δλδ και σε σενα ετσι σιγανη ειναι; δονηση ειναι βρε... απλα αλαξανε τον μηχανισμο! αμα πας στις ρυθμησεις στους τονους εχει να λαξεις το pattent και μαλιστα να φτιαξεις και το δικο σου! δοκιμασε επιλογες εκει και κανε την οπως σε βολευει εσενα Edited October 14, 2015 by stendor Αφαίρεση άσχημων εκφράσεων. Παράθεση iOS Engineer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Καλημερα.εχω ψαξει σε ολα τα μεγαλα. Sites και δεν εχω βρει ακομα το sar.μπορει καποιος που το εχει να διαβασει και να μου το γραψει,ευχαριστω πολυ Μα καλά, γύρισες όλα τα μεγάλα websites και δεν το βρήκες. Στο myphone.gr, και συγκεκριμένα στο παρόν νήμα, γιατί δεν έριξες μια ματιά;:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. October 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2015 Μα καλά, γύρισες όλα τα μεγάλα websites και δεν το βρήκες. Στο myphone.gr, και συγκεκριμένα στο παρόν νήμα, γιατί δεν έριξες μια ματιά;:wacko: δεν εχεις και αδικο φιλε μου δεν μου εκοψε.Αφησα το αγαπημενο μου site τελευταιο και το βρηκα ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts