Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει θεμα με google account synchro και δεν θελω να μπλεχτω με root κτλ

K3 note ή huawei p8 lite?

Huawei Ideos x5 > Samsung ativ s > Iphone 4 > Nexus 4 > Huawei p8 lite > Xperia z2

NOTE 4, του edge πάρα είναι μικρή η οθόνη. Θα σου κακό φανεί μετά από NOTE.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Στο μόνο που μπορείς να πας και να έχεις τόσο καλή φωτογραφια, είναι το LG G4 . Μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγω απο G3 πηγα σε Galaxy S6 και να πω την αληθεια μου πηρε 2-3 μερες να συνηθισω την μικροτερη οθονη.

Αλλα απο την στιγμη που για μενα τα Note μου φαινονται μεγαλα για τα γουστα μου πηγα στο S6 και δεν το μετανιωσα.

Το μονο που μου λειπει ειναι το ρουτ.

Καλησπέρα σας και πάλι .

Είναι ανάμεσα σε δύο κινητά ...Microsoft Lumia 640XL και Lenovo A7000.

Τι θα μου προτείνατε εσείς να πάρω από τα δύο ;

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7088&idPhone2=7086

Εγώ θα πήγαινα για το Lumia λόγω καλύτερης αυτονομίας και καλύτερης κάμερας. Μπορεί ο επεξεργαστής να μην είναι τελευταίας γενιάς αλλά δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. To Lenovo θα το κοιτούσα μόνο στην περίπτωση που υπάρχει κάποια εφαρμογή που μου είναι πραγματικά αναγκαία και δεν υπάρχει στο windows store (το οποίο ενδεχομένως να συμπληρώσει την λίστα εφαρμογών με την έλευση των windows phone 10).

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

LG G3!

Για μένα πολύ πιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο σχεδόν σε όλα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7088&idPhone2=7086

Εγώ θα πήγαινα για το Lumia λόγω καλύτερης αυτονομίας και καλύτερης κάμερας. Μπορεί ο επεξεργαστής να μην είναι τελευταίας γενιάς αλλά δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. To Lenovo θα το κοιτούσα μόνο στην περίπτωση που υπάρχει κάποια εφαρμογή που μου είναι πραγματικά αναγκαία και δεν υπάρχει στο windows store (το οποίο ενδεχομένως να συμπληρώσει την λίστα εφαρμογών με την έλευση των windows phone 10).

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Τα 1GB RAM για το Lumia θα είναι αρκετά ;

Ευχαριστώ για την απάντηση :)

Τα 1GB RAM για το Lumia θα είναι αρκετά ;

Nαι το 1 gb ειναι αρκετο για να λειτουργουν καλα τα windows phone και απο αυτα που λενε οι χρηστες του ειναι πολυ smooth και χωρις κοληματα

Γεια σας

Επειδή δεν παρακολουθώ και πολύ τις εξελίξεις θα ήθελα τη γνώμη σας

Αυτή τη στιγμή έχω το ΝΟΚΙΑ 1020. Το κινητό το χρησιμοποιώ κυρίως για φωτογραφίες και είμαι ευχαριστημένος. Έχει όμως αρχίσει να τα παίζει (μικρόφωνο, έσπασε λίγο η οθόνη).

Το ερώτημά μου είναι το εξής: υπάρχει κάποιο κινητό που να είναι ισάξιο σε ποιότητα φωτογραφίας και να έχει κάτω από 300-400 € μεταχειρισμένο ή καινούργιο, κινέζικο ή branded; ή να βρω ένα άλλο 1020?

Ευχαριστώ :)

επειδη το εχω και εγω το 1020 αν σε ενδιαφερει κυριως για τις φωτο βρες αλλο καλυτερα

Χαίρεται το κινητό μου ένα htc desire τριετίας τα φτυσε και ψάχνω κάτι καινούργιο με σκοπό να αντέξει ένα ανάλογο χρονικό διάστημα.Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και το χρειάζομαι για απλή χρήση (κυρίως μουσική και κανένα viber messager facebook και λίγο internet).Δεν σκοπεύω να κατεβάσω ούτε όλο το play store ούτε παιχνίδια κτλ.Αυτό που θέλω είναι κάτι που να τρέχει καλά αυτά και να μην βγάζει προβλήματα.Το κασέ είναι γύρω στα 250$ ή και πιο κάτω.Να σημειώσω ότι η αγορά θα γίνει από γερμανό.Ακόμα μεγάλο ρόλο παίζει το μέγεθος μιας και δεν πηγαίνω με τίποτα πάνω από 4,5".Μέχρι τώρα είχα μόνο htc και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος.Μέχρι τώρα έχω σταμπάρει το Samsung A3 και το HTC ONE MINI 2.Θα ήθελα γνώμες γι αυτά τα δύο αλλά και όποια άλλη πρόταση θα την δεχόμουν ευχαρίστως.

Καλησπέρα.

σκέφτομαι αλλαγή κινητού. Πόσο εύκολα πάς από android σε ios;

αξίζει η αλλαγή; ή θα το μετανιώσω;

Παρακαλώ για την βοήθεια σας.

Ας πούμε ότι το θέμα κόστους το προσπερνάμε.

ευχαριστώ,

Γιώργος

190 ευροπουλα μπορει και ποιο φθηνα εχει το galaxy a3 στον γερμανο 4.5 ινστες...νομιζω για την χρηση που ζητας ειναι κομπλε.
Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g,

Να σας ρωτήσω και κάτι άλλο;

Ο 4πύρινος επεξεργαστης του Lumia θα με καλυψει στις βασικές εφαρμογές όπως Facebook, Skype...και σε κανά ελαφρύ παιχνιδάκι (Subway Surfers) ;;;

Δεν ειμαι απαιτητικός χρήστης..

Edited by Kleart

Θα σε καλύψει απολύτως! Έχω το 640 με 220 εφαρμογές εγκατεστημένες και δεν "νοιώθει"...

1) Οδηγός καταναλωτή (περί εγγυήσεων) -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357763

2) Backup της rom χωρίς root -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357312.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με τα windows, σαφώς και το lumia 640XL.

Δεν θα χεις κανένα πρόβλημα γι'αυτα που ζητάς.

Tο lenovo ειναι αρκετα καλη επιλογη με αρκετα μεγαλη αυτονομια. Εχει ανάλυση 1920x1200! Αλλά αν τελικά το επιλέξεις μην κανείς update

σε lolipop 5.01 γιατί κολλάει και εχω την εντύπωση ότι ή μπαταρια τελειώνει γρηγορότερα. Αν τελικά κανείς το update σε lolipop κάνε factory reset για να λύσεις το προβλημα με τα κολλήματα. Με 4.4 τρέχει αψεγαδιαστα. Πάντως είναι πολύ καλό ταμπλέτ το συνιστω. Έχω το Α10-70F.

Edited by tsahmatsis

Φιλος μου ζητησε να του προτεινω το καλυτερο κινητο απο ελληνικη αλυσιδα καταστηματων ωστε να το παρει με δοσεις... θελει

android

οθονη 5.5 περιπου

καλη καμερα

στα 400 ευρω πανω κατω

αφου εριξα μια ματια ειμαι μεταξυ moto x play και lg g3, απο αυτα ποιο? αλλη προταση?

dum spiro spero

G4 σε LG η P8 σε Huawei η S6 σε Samsung.

Κανενα απο 2 που ανέφερες.

Κοίταξε μαγαζιά στο skroutz που να κάνουν δόσεις και εκτός κλασικών τύπου Public η Πλαίσιο.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

ευχαριστω για την απαντηση αλλα ισως δεν ημουν εγω σαφης, θελει η τελικη τιμη με τις δοσεις να ειναι στα 400, δλδ αυτα που σκεφτομαι να του προτεινω τα εχουν στα 399 με ατοκες δοσεις τωρα τα χριστουγεννα, ενω ενα lg g4 πχ ανεβαινει πανω απο 500 στα skroutzomagaza που κανουν δοσεις ενω κανει κοντα 700 στις αλυσιδες..
dum spiro spero

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...