mikele123 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δεν νομιζω να υπαρχει κινητο που να αντεχει το θαλασσινο νερο Αλλο το βγαινω στην βροχη και μιλαω χωρις αγχος και αντε να μου πεσει σε κανα κουβα με νερο και αλλο το αλμυρο νερο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Δυστυχως κανενα τηλεφωνο δεν ειναι αδιαβροχο σε θαλασσινο νερο, οποτε ουτε και το Ζ5. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Από αυτά που αναφέρεις Εγώ θα πήγαινα στο honor 4x λόγω του ότι υποστηρίζει 4g και φυσικά λόγω αξιοπιστίας. Ο περιορισμός είναι τα 8gb χώρου, αλλά υποστηρίζει 2 κάρτες SIM + sd card. Δες Επίσης και το ΖΤΕ blade A570. Εφόσον θα μιλάς τόσες ώρες, επιβάλλεται να έχεις hands-free . Για το voip που αναφέρεις, δεν γνωριζω λεπτομέρειες, νομίζω ότι κάποιο app θα πρέπει να χρησιμοποιείς, αλλά λογικά κινητά του 2015 θα το υποστηρίζουν. Οπότε για το voip ας σου πει κάποιος που γνωρίζει σίγουρα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost6146 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Για κινητο φτηνο κατω απο 100ευρω kazam 345l τα κανη ολλα αυτα που θελης { εκτος απο 2 σιμ }το εχω ενα χρονο δεν με εχει απογοητευση σφαιρα πηγαινη εχει ολα τα αλλα κινητα θελουν 150 και βαλε για σου τα δωσουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Αν πιστεύεις ότι θα χρειαστείς dual sim η/και κάρτα μνήμης τότε τι να το κάνεις το 5χ αν και η κάμερα του είναι καλύτερη ειδικά σε απαιτητικά σημεία όπως το βράδυ. Το "μειονέκτημα" του x play είναι ότι δεν έχει δακτυλικό αισθητήρα αν το βρίσκεις σημαντικό. Το μειονέκτημα του moto g4 plus είναι ότι δεν έχει nfc (αν κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί για πληρωμές μέσω κινητού) και ότι έχει θέματα υπερθέρμανσης όπου δεν έχω δει ως τώρα αν διορθώθηκαν μέσω κάποιου update. Ο επεξεργαστής του 5χ είναι δυνατότερος αν και παλαιότερος, οι επιδόσεις του 5χ πρέπει να είναι ίσως και 40% πάνω από τα άλλα δύο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Τελικά του παράγγειλα το lumia 550 δεν ήθελε τόσο μεγάλο λέει προφανως ειναι υποδεεστερο το 640 αλλα στο μεγεθος εχεισ δικηο. Και εγω λογω μεγεθουσ τωρα θα αγοραζα 550 και ας εχει κουσουρια. Στο κατω κατω για πολλουσ και για μενα μετραει να ειναι βολικο στο χερι στια απλες καθημερινες χρησεις. Καλη αγορα κανατε να το ευχαριστηθει ο φιλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
britgreek Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θέλω δίκαρτο γιατί θα μπουν δύο sim (μια Ελλάδας και μια Αγγλίας), ενώ σε άλλα θα μπουν sim Κύπρου και Ελλάδας. Το θέμα με την υποστήριξη voip δεν είναι τόσο απλό, γιατί αρκετές συσκευές έχουν κλείδωμα ως προς τους αριθμούς voip και δεν λειτουργούν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Εγω εχω το 550 απο το Πασχα και ολα καλα. Τα windows 10 τα χειριζομαι ευκολα και η μπαταρια με χρηση του gps και του wifi για 2-3 ωρες αντεχει 1,5 με 2 μερες. Χωρις αυτα ανοιχτα μου εχει βγαλει και 3 μερες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Ευχαριστώ παιδιά!! Δε θέλω να δώσω 500 ευρώ μόνο για το GPS. Ψάχνω για ολοκληρωμένο πακέτο που να έχει πολύ καλό GPS. :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Και εγω για v10 θα σου ελεγα.οθοναρα,φοβερη φωτογραφια! I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toumpouss Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Αν πιστεύεις ότι θα χρειαστείς dual sim η/και κάρτα μνήμης τότε τι να το κάνεις το 5χ αν και η κάμερα του είναι καλύτερη ειδικά σε απαιτητικά σημεία όπως το βράδυ. Το "μειονέκτημα" του x play είναι ότι δεν έχει δακτυλικό αισθητήρα αν το βρίσκεις σημαντικό. Το μειονέκτημα του moto g4 plus είναι ότι δεν έχει nfc (αν κάποια στιγμή στο μέλλον χρειαστεί για πληρωμές μέσω κινητού) και ότι έχει θέματα υπερθέρμανσης όπου δεν έχω δει ως τώρα αν διορθώθηκαν μέσω κάποιου update. Ο επεξεργαστής του 5χ είναι δυνατότερος αν και παλαιότερος, οι επιδόσεις του 5χ πρέπει να είναι ίσως και 40% πάνω από τα άλλα δύο. Για το dual sim δεν καιγομαι αλλα παντα ηθελα να εχω συνεχεια την δευτερη καρτα μεσα(δεν την χρησιμοποιώ πολυ) επισης αν παω για nexus θα παω σιγουρα για το 16 λογο τιμης και οσο light χρηστης και να εισαι ε 10 gb ειναι λιγα, αλλα σιγουρα αυτο το 40% δυναμη επεξεργαστη υπερκαλύπτει τις αλλες δυο επιθυμιες μου οποτε εκλεισα στο nexus θα περιμενω μεχρι τις 12 του μηνα να δω αν το αμαζον κανει καμια καλη προσφορα και αν οχι εχω φυγει για το nexus. Ευχαστιστω ολους για τις απαντησεις σας ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις ειδα το μοτο g4 plus το 16g ομως να κανει 235 αν στο prime day του amazon παει 180-200 λετε να αξιζει περισσοτερο απο το nexus στα 220? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr1gorious Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 :thanks: μαλλον λειπουν ολοι σε διακοπες και ερημωσε το φορουμ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 Για ποιον λογο να μην προτιμήσεις το χιαομι ρεδμι νοτε 3 προ??? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2016 G4 G5 V10 χρησιμοποιούν την ίδια κάμερα. Το S7 δε θα το επέλεγα λόγω του 4:3 κάδρο του και των λιγότερων MP. Για τα G4 G5 έχουν ακουστεί πολλά προβλήματα, για το V10 κανένα. Στάλθηκε από το LG V10 μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Με μικροτερη μνημη (απο το ht7 pro) αλλα μαλον καλυτερο σημα ειναι το ht17 της homtom Συνεννοησου με την Ελληνικη αντιπροσωπεια γι αυτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αν περιμένεις λίγο να δούμε τι και εάν βρεθεί λύση για την υπερθέρμανση που παρουσιάζει και ενοχλεί πολύ την κάμερα (Τώρα καλοκαίρι με τόση ζέστη και να θες σε κάποια βόλτα να τραβήξεις φώτο και να lagάρει απίστευτα η εφαρμογή της κάμερας). Αν όμως δεν σου είναι απαραίτητο το dual sim/κάρτα μνήμης τότε το 5χ είναι πιο καλό και δοκιμασμένο και ας είναι λίγο ακριβότερο εφόσον ισχύσουν αυτές οι τιμές που λες. Υπάρχει και η λύση της cloud αποθήκευσης και usb stick για το 5χ αλλά λίγο περιοριστικά και μπελαλίδικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Ευχαριστώ παιδιά!! Δε θέλω να δώσω 500 ευρώ μόνο για το GPS. Ψάχνω για ολοκληρωμένο πακέτο που να έχει πολύ καλό GPS. :wink: Οκ έχουμε και λέμε τότε, p9, one plus 3, g5, z5 compact, lg v10, mate 8, Huawei nexus 6p, z5 premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr1gorious Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αυτο γλυκοκοιτάζω τωρα και δειχνει να ειναι το καλυτερο που μπορω να παρω στα χρηματα που κανει με προβληματιζει ομως το γεγονος οτι δεν θελω ισως και δεν ξερω να ασχολειθω με ρομ , μπουστ και διαφορες τεχνικες ρυθμισεις που ισως χρειαζετε για να λειτουργήσει σωστα , μπηκα στο σχετικο θεμα εδω στο φορουμ και προβληματιστηκα λιγο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 να επαναφερω το θεμα για να μην ανοιξω αλλο οσο πιο κατω απο 100Ε γινεται. Μικρη χρηση, το πολυ κανενα Gps σπανια και καμια φωτο τη μερα να μην ειναι εντελως θολη. Απλα να μην χαλασει σε 6 μηνες και μου το φερουν στο κεφαλι. Το εψηνα για Blueboo (η οπως λεγεται) αλλα διαβαζω για αρνητικα σχολια Και 5 και κατω ιντσες αν γινεται γιατι βλεπω κατι 5.5 που δεν θα τα επαιρνα ουτε εγω (προς το παρον) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Αν δεν έχεις πρόβλημα με το αγγλικό μενού, παραγγελνεις από εδώ με την Global Rom (προσοχή, όχι την multi.. :cry:), του φυτευεις ένα Ελληνικό πληκτρολόγιο, π.χ. SwiftKey και δεν ξανά-ασχολείσαι... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Η καμερα του S7 (edge μου), ειχε πολυ καλυτερες all around επιδοσεις σε σχεση με το G4, ιδιαιτερα σε νυχτερινες ληψεις, οπου τα μεγαλυτερα pixels εδειχναν την αξια τους. Αν η καμερα του V10 ειναι ανταξια/αντιστοιχη/ενδεικτικη του G4, τοτε στον τομεα φωτογραφικη κατ' εμε νικητης ειναι το S7. Το dual camera setup του G5, φαινεται να κανει καλη δουλεια, αλλα δεν με πειθει να αξιζει τα λεφτα του. Επομενως γνωμη μου ειναι να παρεις ή V10 για να εχεις ενα... απροβληματιστο G4 ;) ή να δωσεις κατιτις παραπανω και πας σε S7. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Μήπως το έχεις σε θήκη και σου δημιουργεί πρόβλημα? Στάλθηκε από το Nexus 6P μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asede Δημ. July 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2016 Δες το huawei p9 lite στα 194 ευρώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 (edited) να επαναφερω το θεμα για να μην ανοιξω αλλο οσο πιο κατω απο 100Ε γινεται. Μικρη χρηση, το πολυ κανενα Gps σπανια και καμια φωτο τη μερα να μην ειναι εντελως θολη. Απλα να μην χαλασει σε 6 μηνες και μου το φερουν στο κεφαλι. Το εψηνα για Blueboo (η οπως λεγεται) αλλα διαβαζω για αρνητικα σχολια Και 5 και κατω ιντσες αν γινεται γιατι βλεπω κατι 5.5 που δεν θα τα επαιρνα ουτε εγω (προς το παρον) Πάντως το bluboo picasso που έχω φέρει για γνωστό μου ρολάρει εδώ και μερικούς μήνες πολύ καλά χωρίς πρόβλημα. Νομίζω περίπου στα 60€ δεν θα βρεις κάτι καλύτερο σε εμφάνιση, χαρακτηριστικά και αξιοπιστία. Εναλλακτικά μπορεί να πάρεις κάποιο homtom αλλά προσωπικά το ui τους δεν μου αρέσει. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited July 12, 2016 by zananiro The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zep Δημ. July 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2016 Καλημέρα σε όλους, Φίλος ενδιαφέρεται για κινητό από ελληνική αγορά έως 260 ευρώ με καλή μπαταρία, gps και κάποια sensors λέει. Τι θα μπορούσα να του προτείνω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts