Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το P9 Lite ειναι εξισου καλο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχθες ξεχασα τη τσαντα μου σε ταξι και μαζι με τα χαρτια μου το iPhone 5s και το ipad μου:( Ακομα δεν εχουν βρεθει τα εχω κανει lock sto icloud και εδωσα το ιμει και στη Vodafone και στην αστυνομια. Παραπανω από €500 δε δινω για κινητο γιατι πρεπει να αγορασω και ipad. Η ερωτηση μου είναι το se μου βγαινει 450 για το 64gb και το iphone6 480 στα 16. Τι προτείνετε? το 5s μου ηταν 32.

Το γνωρίζω το θεμα της ταχύτητας όμως είναι πιο σημαντικο από το μέγεθος. Το se εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το 6s. Σκέφτομαι αν η διαφορα ταχύτητας είναι εμφανης. Απo to 5s μου σιγουρα είναι.

κοίταξε, σίγουρα θα έχει διάφορα.

επίσης, εφόσον θα πάρεις και iPad, τοτε το "μικρο" se ίσως είναι η καλύτερη επιλογή!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Στα 150+ ευρώ δεν υπάρχει αντίπαλος για το redmi note 3 pro από Κίνα....;)

πάντα οπου βλέπω demakhs ξέρω οτι θα διαβάσω για το pro και δε μπορω παρα να συμφωνησω!

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Γίνομαι γραφικός κ κουραστικός, αλλα θέλω να βοηθήσω τον κόσμο..;)

Είναι πραγματικά κρίμα να δώσει κάποιος 150 ευρώ και να παιρνει κινητά με τα "μισά" χαρακτηριστικά & να μην πάρει αυτό το τηλέφωνο με τα απίστευτα χαρακτηριστικά κ εξαιρετική εμπειρία χρήσης, του οποίου βελτιώθηκε και το κομμάτι του software της κάμερας (με τα συνεχή updates που δίνει Xiaomi), το μοναδικό στο οποίο υποτίθεται οτι χωλαινε συνολικά η συσκευή, οπότε και κατεληξε να αποτελεί πλεον ένα μικρό "υπερόπλο"...;)

Demakhs ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Εdit

Επειδή καλοβλέπω (κυρίως λόγω τιμής και άμεσης αγοράς) το Honor 4x που έδωσα λινκ και πιο πάνω, με την εγγύηση τί παίζει; Έχουν καλό service εδώ τα huawei;

Edited by Novalis

Υπάρχουν 2-3 θέματα, πριν το δικό σου,που περιέχουν τα 200 κ 150 ευρω, στα οποία έχει απαντηθεί το ερώτημα σου...;)

Να κοιτάξεις κινητά με snapdragon επεξεργαστές καθώς έχουν συνήθως μεγαλύτερη κοινότητα.

Καλές επιλογές είναι τα κινητά της oneplus καθώς και το zuk. Παίζουν κοντά στο budget σου. Θα προσθέσω και το xiaomi Redmi note 3 pro καθώς πιστεύω ότι και με αυτό θα ασχοληθούν ιδιαίτερα στο μέλλον.

Πάντως εκεί κοντά στα χρήματα που θες, παίζει και το Nexus 5x. Τα Nexus είναι ότι καλύτερο για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με Custom roms

Edited by Xander

Αν του φτάνουν τα 10-11GB του 5x, που μένουν ελεύθερα στην μικρή έκδοση που βρίσκεται σε αυτό το μπάτζετ, το οποίο δεν έχει sd card για επέκταση του αποθηκευτικού χωρου, ναι είναι καλή συσκευή με πολύ καλη κάμερα.

Η μεγάλη έκδοση ξεφεύγει.

Και επειδή μπορεί να πάει να ξαναδεί εκεί που του πρότεινα αρχικά και να μην ξανα-καταλαβει :ninja:, xiaomi redmi note 3 pro τον "οδηγούσα" κ εγώ..:D

Καλησπέρα!!!

Εδώ και καιρό ψάχνω να βρώ ένα αξιόπιστο κινητό με τις εξής προδιαγραφές:

1) Να είναι Dual sim

2) Nα έχει ξεχωριστή θέση για κάρτα sd

3) Nα είναι μέχρι 5'' οθόνη

4) Να έχει τουλάχιστον 2giga RAM

5) Να έχει τουλάχιστον 16 giga εσωτερικό χώρο

6) Να είναι οκταπύρηνο με ένα γρήγορο επεξεργαστή

7) Να είναι αξιόπιστο σε εφαρμογές, όπως το gps (χρησιμοποιώ sygic) και να βγαζει ικανοποιητικες φωτογραφιες.

8) Μπαταρια τουλαχιστον 3000mA (να κρατάει τουλαχιστον μια μέρα....)

9) Να έχει ράδιο και οπωσδήποτε 4G

10) Τιμή έως 200 ευρώ και

11) Θα ήθελά επίσης να υπάρχει στην Ελλάδα.

Ευχαριστώ πολύ!!!

Huawei P8 lite?

Δύσκολος είσαι εσύ :p

Τα για 200, καλύπτεις τα περισσότερα από αυτά ομως..

Δεν είμαι και πολύ καλός στις προτάσεις αλλά καλύτερα πες ποιες είναι οι προτεραιότητες σου.. Θα χρειαστεί να κανεις καποιες θυσιες λογικά.

Για παράδειγμα, είναι απαραίτητο να είναι dual sim οπωσδήποτε;

Σχετικά με το 6, μην μετράς πυρηνες ;) δεν χρειάζεται να είναι 8 για να είναι γρήγορος ο επεξεργαστής.

Καλημέρα, ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεφώνου απο 50-60€ και εχω υπόψιν το ZTE BLADE Q2 και το vkworld F1. Και τα δυο απο ελλαδα. Ειναι πανω κατω τα ιδια με τις εξης διαφορες: Μπαταρια zte :1200mAh, vkworld:1850. Ram zte : 0,5 gb. Vkworld :1gb. Οθονη zte : 4'. Vkworld 4,5. Αποθηκευτικος χωρος zte : 4gb. Vkworld 8gb. Σαφως για κινητα της ιδιας τιμης το vk φαίνεται καλυτερο, αλλα θα επρεπε να εμπιστευτω μια τετοια μαρκα ή να προτιμήσω το zte;

Huawei P8 lite?

Δύσκολος είσαι εσύ :p

Τα για 200, καλύπτεις τα περισσότερα από αυτά ομως..

Δεν είμαι και πολύ καλός στις προτάσεις αλλά καλύτερα πες ποιες είναι οι προτεραιότητες σου.. Θα χρειαστεί να κανεις καποιες θυσιες λογικά.

Για παράδειγμα, είναι απαραίτητο να είναι dual sim οπωσδήποτε;

Σχετικά με το 6, μην μετράς πυρηνες ;) δεν χρειάζεται να είναι 8 για να είναι γρήγορος ο επεξεργαστής.

Το Huawei P8 lite δέχεται ή δεύτερη sim ή sdcard.

Για τους πυρήνες μπορεί να έχεις δίκιο.

Οπωσδήποτε dual sim και ξεχωριστή θεση για sdcard.

Σκέφτομαι το Lenovo P70.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμιά γνώμη παιδιά;

Ευχαριστώ, αλλά το Redmi 3 δεν έχει αυτόνομη SDcard.

Edited by tolisB

Ειμαι αναμεσα στο Samsung A5 2016 και Huawei P9 Lite.

Ποιο θα μου προτεινατε να παρω και γιατι ? Ποση διαφορα εχουν τα δυο αυτα κινητα ?

Το Huawei δεν το ειχα ποτε και δεν ξερω αν αξιζει, σε συγκριση με το Samsung A5 2016 παντα...!!!

Με ενδιαφερει να ειναι γρηγορο και να βγαζει καλες φωτογραφιες...!!!

Τι λετε λοιπον ποιο απο τα δυο ?

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...