Jump to content

tzastin007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tzastin007

  1. Καλησπερα. Θα ηθελα καποια βοηθεια για νεο κινητο.. Αν και δεν γνωριζω που μπορω να κανω την ερωτηση μου, ειπα να την γραψω εδω. Με ενδιαφερει αγορα νεου κινητου μεχρι 300 ευρω. Η αγορα θα γινει απο διαφορα οπως skroutz κτλ. Με ενδιαφερει πολυ να βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες. Να εχει αρκετα καλη μπαταρια και γενικα να εχει οσο καλο επεξεργαστη γινεται στα χρηματα αυτα. Και να ειναι οσο πιο γρηγορο γινεται. Το λογισμικό εννοειται Android. Οποια βοηθεια μπορει καποιος να μου δωσει θα το εκτιμουσα.. Ευχαριστω.
  2. Εδώ και 1 μήνα περίπου όταν ακούω μουσική στο κινητό μου παρατηρώ ότι η μουσική σταματάει μόνη της χωρίς να κάνω κάτι. Το ίδιο και στο YouTube. Έχει κανείς το ίδιο προβλημα όπως εγώ? Tι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα σε όλους σας. Εδώ και 1 μήνα περίπου όταν ακούω μουσική στο κινητό μου κάνοντας τον καθημερινό μου περίπατο παρατηρώ ότι η μουσική σταματάει μόνη της χωρίς να κάνω κάτι εγώ και το κακό είναι ότι σταματάει αρκετά συχνά. Το ίδιο συμβαίνει όταν πάω να δω και μερικά βίντεο στο YouTube. Να σας ενημερωσω ότι μουσικη ακουω απο το κινητο μου οπως ήταν οταν το αγόρασα. Δηλαδη δεν κατεβασα κανενα αλλο προγραμμα...!!! Έχει κανείς το ίδιο προβλημα όπως εγώ? Και αν το έχει τι μπορώ να κάνω για να μην έχω αυτό το πρόβλημα ? Ευχαριστώ
  4. Άντε και Καλή μου τύχη...!!! Μακάρι να κερδίσω έστω μια φορά και εγώ..!!
  5. Με ενδιαφέρει, νομιζω πως ήρθε η ώρα μου γιατι δεν εχω κερδισει ποτε...! Καλή επιτυχία λοιπον..!!!!!
  6. Μόλις έκανα αναβάθμιση σε marshmallow και παρατηρώ πως στο viber όταν έρχεται μήνυμα δεν έχει πλέον ήχο και έχει μόνο δόνηση. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ήχο?
  7. Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές. Εσείς τις κάνετε όλες τις εφαρμογές σας πάντα ενημέρωση? Ρωτάω γιατί μου έρχονται συνέχεια μηνύματα να κάνω ενημέρωση και σκέφτομαι ότι αν κάνω συνέχεια ενημερωση δεν θα μου γεμίσει την χωρητικότητα του τηλεφώνου μου ??? Και επίσης χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε ενημέρωση σε όλες τις εφαρμογές? Επίσης αν κάνω τελικά την αναβάθμιση σε marshmallow οι φωτογραφίες που έχω μέσα χάνονται?
  8. Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς επειδή το τηλέφωνό μας δεν έχει Notification Led με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να καταλαβαινουμε, όταν έρχετε μήνυμα είτε στο viber είτε γενικά στα μηνύματα..? Ευχαριστώ
  9. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κάποιες εφαρμογές στην κάρτα Micro sd ή πρέπει οπωσδήποτε να είναι στο τηλέφωνο? Και πως μπορώ να το κάνω αυτό ?
  10. Καταπληκτικό κινητό, μακάρι να το κέρδιζα. Καλή τύχη σε όλους.....
  11. Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη ωστε να μπορεις να σκαναρεις κατι που σε ενδιαφερει και μετα να σου δινει τις ανάλογες πληροφοριες ? Ας πουμε σκαναρεις μια φωτο. απο ενα εστιατοριο και να μπορει να σου λεει που βρισκεται κ.τ.λ. ???????
  12. Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς από εσάς αλλάξει Launcher στην συσκευή του και αν το αλλάξατε, πιο θεωρείτε πως είναι το καλύτερο ?
  13. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή όταν βλέπω κάτι με την κάμερα του κινητού, να μου δίνει στοιχεία, τι είναι αυτό, ή που μπορώ να το βρω, ή απο που ειναι ? Για παράδειγμα βλέπω μία εικόνα σε ένα περιοδικό το φωτογραφίζω και αυτό να μου λέει σε πιο μέρος είναι ή τι ακριβώς είναι ?
  14. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μία βοήθεια, σχετικά με το φορτιστή που αναφέρετε όλοι σας. Εγώ φορτιζω με το γρήγορο φορτιστή της συσκευασίας το τηλέφωνο μου...! Επειδη θελω και εγω να δοκιμασω να φορτισω το τηλ. με φορτιστή αργης φορτισης, η ερώτησή μου είναι: Μπορώ να χρησιμοποιήσω οποιονδήποτε φορτιστή Samsung ??? Το ρωταω, γιατι δεν έχω δικό μου παλιό και θα δανειστώ από κάποιον φίλο μου. Ρωτάω για να μην έχω κάποιο πρόβλημα και παθει κατι η συσκευή. Τι λέτε λοιπόν ? Ευχαριστώ...
  15. Καλησπέρα και από εμένα. Συμφωνώ και εγώ ότι όταν έχει καλό σήμα είναι πάρα πολύ καλός ο ήχος. Εξαιρετικός θα έλεγα και πεντακάθαρος. Και από άλλες μάρκες smartphone πολύ πολύ καλύτερος...!!! Τελικά νομίζω ότι έκανα πολύ καλά που αγόρασα το A5. Εξαιρετικό τηλ. και πανέμορφο φυσικά..
  16. Ακριβως αυτο εννοω. Θα ηθελα να ανοιγω την οθονα με tap-tap χωρις να παταω συνεχεια το hardware button και χωρις το δακτυλικο αποτυπωμα... Γινεται να το εχω αυτο και με πιο τροπο ?
  17. Καλησπερα σε ολους οσους εχουν το Α5. Ξερει κανεις αν υπαρχει δυνατοτητα να μπορω να κλεινω ή εστω να ανοιγω την οθονη του κινητου, (χτυπωντας το 2 φορες με το δακτυλο) οπως υπαρχει σε αλλα κινητα?
  18. Πιο ειναι αυτο το (Ad away) για τις διαφιμησεις που εβαλες και δεν μπορω να το βρω ? Που το βρηκες ? Και πως ακριβως λεγεται, για να το περασω και εγω ?
  19. Καλησπέρα mihalis-1Εγώ το πήρα 270€ από online κατάστημα και σκέψου ότι έξω στην αγορα εχει απο 370 και πανω. Οποτε η τιμη μαλλον καλη ειναι, αυτή τη στιγμή. Και οσο για το κινητο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΤΑΤΟ. ΟΘΟΝΑΡΑ φιλε μου και απο καμερα εγω ειμαι ευχαριστημενος. Παρτο αφοβα. Να παρεις με τον Exynos επεξεργαστη...
  20. Ευχαριστω φιλοι να ειστε καλα...
  21. Καλησπερα. Μια ερωτηση, την cache πως την καθαριζεις...? Ειμαι νεος και δεν ξερω ακομα γι αυτο ρωταω....?
  22. Καλησπέρα σε ολους. Εχω παρει και εγω το Α5 εδω και 5 μερες. Ολα ειναι οκ στο τηλ. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι μου κανει ενημερωσεις συνεχεια οταν συνδεομαι στο internet, ( π.χ. skype, word, eccel και γενικα διαφορες εφαρμογες)..? Ειναι λογικο αυτο ? Μηπως επειδη ειναι καινουριο ακομα ? Αν ξερει καποιος ας ενημερωσει...
×
×
  • Create New...