Jump to content

tzastin007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tzastin007

  • Ημ. Γέννησης 06/10/1972

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tzastin007's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλησπερα. Θα ηθελα καποια βοηθεια για νεο κινητο.. Αν και δεν γνωριζω που μπορω να κανω την ερωτηση μου, ειπα να την γραψω εδω. Με ενδιαφερει αγορα νεου κινητου μεχρι 300 ευρω. Η αγορα θα γινει απο διαφορα οπως skroutz κτλ. Με ενδιαφερει πολυ να βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες. Να εχει αρκετα καλη μπαταρια και γενικα να εχει οσο καλο επεξεργαστη γινεται στα χρηματα αυτα. Και να ειναι οσο πιο γρηγορο γινεται. Το λογισμικό εννοειται Android. Οποια βοηθεια μπορει καποιος να μου δωσει θα το εκτιμουσα.. Ευχαριστω.
  2. Εδώ και 1 μήνα περίπου όταν ακούω μουσική στο κινητό μου παρατηρώ ότι η μουσική σταματάει μόνη της χωρίς να κάνω κάτι. Το ίδιο και στο YouTube. Έχει κανείς το ίδιο προβλημα όπως εγώ? Tι μπορώ να κάνω ? Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα σε όλους σας. Εδώ και 1 μήνα περίπου όταν ακούω μουσική στο κινητό μου κάνοντας τον καθημερινό μου περίπατο παρατηρώ ότι η μουσική σταματάει μόνη της χωρίς να κάνω κάτι εγώ και το κακό είναι ότι σταματάει αρκετά συχνά. Το ίδιο συμβαίνει όταν πάω να δω και μερικά βίντεο στο YouTube. Να σας ενημερωσω ότι μουσικη ακουω απο το κινητο μου οπως ήταν οταν το αγόρασα. Δηλαδη δεν κατεβασα κανενα αλλο προγραμμα...!!! Έχει κανείς το ίδιο προβλημα όπως εγώ? Και αν το έχει τι μπορώ να κάνω για να μην έχω αυτό το πρόβλημα ? Ευχαριστώ
  4. Άντε και Καλή μου τύχη...!!! Μακάρι να κερδίσω έστω μια φορά και εγώ..!!
  5. Με ενδιαφέρει, νομιζω πως ήρθε η ώρα μου γιατι δεν εχω κερδισει ποτε...! Καλή επιτυχία λοιπον..!!!!!
  6. Μόλις έκανα αναβάθμιση σε marshmallow και παρατηρώ πως στο viber όταν έρχεται μήνυμα δεν έχει πλέον ήχο και έχει μόνο δόνηση. Ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω ήχο?
  7. Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές. Εσείς τις κάνετε όλες τις εφαρμογές σας πάντα ενημέρωση? Ρωτάω γιατί μου έρχονται συνέχεια μηνύματα να κάνω ενημέρωση και σκέφτομαι ότι αν κάνω συνέχεια ενημερωση δεν θα μου γεμίσει την χωρητικότητα του τηλεφώνου μου ??? Και επίσης χρειάζεται κάθε φορά να κάνουμε ενημέρωση σε όλες τις εφαρμογές? Επίσης αν κάνω τελικά την αναβάθμιση σε marshmallow οι φωτογραφίες που έχω μέσα χάνονται?
  8. Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανείς επειδή το τηλέφωνό μας δεν έχει Notification Led με ποιο τρόπο μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να καταλαβαινουμε, όταν έρχετε μήνυμα είτε στο viber είτε γενικά στα μηνύματα..? Ευχαριστώ
  9. Ξέρει κανείς αν μπορώ να βάλω κάποιες εφαρμογές στην κάρτα Micro sd ή πρέπει οπωσδήποτε να είναι στο τηλέφωνο? Και πως μπορώ να το κάνω αυτό ?
  10. Καταπληκτικό κινητό, μακάρι να το κέρδιζα. Καλή τύχη σε όλους.....
  11. Καλησπερα σε ολους. Ξερει κανεις αν υπαρχει εφαρμογη ωστε να μπορεις να σκαναρεις κατι που σε ενδιαφερει και μετα να σου δινει τις ανάλογες πληροφοριες ? Ας πουμε σκαναρεις μια φωτο. απο ενα εστιατοριο και να μπορει να σου λεει που βρισκεται κ.τ.λ. ???????
  12. Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς από εσάς αλλάξει Launcher στην συσκευή του και αν το αλλάξατε, πιο θεωρείτε πως είναι το καλύτερο ?
×
×
  • Create New...