Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το bluboo picasso το πήρα, αρκετά εμφανίσιμο, ποιοτική κατασκευή. Το μόνο μειονέκτημα η κάμερα όταν έχει χαμηλό φωτισμο, αλλά το ίδιο ισχύει για όλα τα κινέζικα σε αυτές τις τιμές. Νομίζω θα την βολευει μία χαρά. Απ τα homtom προσωπικά δεν μου αρέσει το ui που εχουν.

Sent from my Onda V975m using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ευχαριστω για την βοηθεια. Ειδε το cubot p11 και της αρεσε, της το παραγγελα αν και εμενα δεν μου αρεσει καθολου.

Γιατι ξερω πως θα μου σπασει τα νευρα μεχρι να μαθει το λειτουργικο. Το ανδροιντ το ξερει καπως απο ενα ταμπλετ Teclast που της εχω φερει.

Γεια σας παιδια!Είμαι κάτοχος LG G3 k είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό..Θα ήθελα την προσωπική άποψη για να με βοηθήσει σε στο δίλημμα που έχω!Λέω να αγοράσω το G5,αξίζει να το αγοράσω ή όχι;να περιμένω για το μέλλον για G6;Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!:rolleyes:

Γεια σας παιδια!Είμαι κάτοχος LG G3 k είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό..Θα ήθελα την προσωπική άποψη για να με βοηθήσει σε στο δίλημμα που έχω!Λέω να αγοράσω το G5,αξίζει να το αγοράσω ή όχι;να περιμένω για το μέλλον για G6;Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!:rolleyes:

Κατηγορηματικά δεν αξίζει η αντικατάσταση με αυτό γνώμη μου και μιας και σου αρέσει αυτό που έχεις περίμενε για κάτι που να κρατάει η μπαταρία του τουλάχιστον.

Η LG με το G5 προσπάθησε να κάνει πολλά μαζί αλλά ναυαρχίδα δεν έβγαλε και πάλι!

μπορουσες να ρωτησεις στο επισημο φορουμ,αλλα ρωτας για το g5 ακομα δεν βγηκε καλα καλα,αλλα να σου πουμε και την προσωπικη γνωμη για το g6 που δεν το ειδαμε ουτε τι χρωμα εχει,ελεος.

:ninja:

Κατηγορηματικά δεν αξίζει η αντικατάσταση με αυτό γνώμη μου και μιας και σου αρέσει αυτό που έχεις περίμενε για κάτι που να κρατάει η μπαταρία του τουλάχιστον.

Η LG με το G5 προσπάθησε να κάνει πολλά μαζί αλλά ναυαρχίδα δεν έβγαλε και πάλι!

Όντως έχεις δίκιο...Απλώς με γοήτευσε η ιδέα ενός vr κ τα friends του G5

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν το σκέφτηκα για το foroum..σε ευχαριστώ για την άποψη σου!!!

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όντως έχεις δίκιο...Απλώς με γοήτευσε η ιδέα ενός vr κ τα friends του G5!!!

Θα προτιμούσα για το επόμενο μου:

Σαφώς καλύτερη μπαταρία με γρήγορη φόρτιση.

Fingerprint reader στην οθόνη όχι πίσω.

Πραγματική premium κατασκευή.

Μικρότερες διαστάσεις κινητό για να βολεύει, που σημαίνει με τα περιθώρια του G3 στο ναδίρ απλά μικρότερη οθόνη, μάλιστα θα έλεγα ναι σε πιο μακρόστενο σχήμα για ευκολία στο κράτημα.

Καλύτερη κάμερα ιδιαίτερα χωρίς ίχνος καθυστέρησης.

Αυτά τα ολίγα πάνω κάτω θα επιθυμούσα.

Α! γιατί όχι... ας βάλει στη συσκευασία του κινητού η LG και τη θήκη ή τον ασύρματο φορτιστή έτσι θα μπει ευκολότερα στο club των ναυαρχίδων.

εγω παλι θα προτιμουσα να μην αλλαζουν τις"ναυαρχιδες" καθε 10 μηνες,για να μην εχεις καινουργιο σαν...παλιο τηλεφωνο και ενω σκας ενα καρο ευρο για να το παρεις αν θελησεις να το δωσεις..... καταλαβαινεις τι θα παρεις σε αξια.
:ninja:

Αγαπητε επειδη θα παρεις υποδεεστερο κινητο με τα χρηματα που δινεις κανε υπομονη 12-14 μερες και παρε ενα redmi note 2 απο το vickmall θα εχεις και επτα λαμπακια να χαιρεσαι

Καλησπερα σε όλους.

Θέλω απο τις τελευταιες LG , Samsung ναυαρχίδες που εχω (ειμαι με ενα Note 4 το οποίο λογικά φεύγει αύριο) να ξαναγυρίσω σε stock android .

Προφανώς κοιτάζω τα Nexus 5x / 6p στις 32gb εκδόσεις τους.

Το "θέμα" μου στο οποίο δεν θέλω να υποχωρήσω (αλλιώς θα παω σε V10 , S7 edge) , ειναι η αποθήκευση των photo / video μου γιατι με τη γέννηση της κορούλας μου τραβάω συνεχώς.

Απο Cloud services για αποθηκευση οποτε μπαινω WiFi, γνωριζω Google drive/photos , dropbox και Amazon Cloud drive.

Πιο ακριβό απο όλα δείχνει το Dropbox me 99€/ετος για 1ΤΒ που ειναι και μοναδική επιλογή (αλλα δεν θέλω τοσα).

Ιδνική μοιαζει της amazon με απεριοριστη χωρητικότητα και 50€ το ετος , αλλα δυστυχώς δεν εχει αυτόματο ανέβασμα φωτογραφιών / βιντεο και θέλει "χέρι".

Το Google drive δειχνει ιδανικό με 22€/ετος για 100gb που μάλλον μου φτάνουν. Το μονο που με ανησυχεί , ειναι οτι στη περιπτωση του Nexus 6p και του Google photos app , αν σβησεις μια φωτο απο το κινητο , στη σβηνει και απο το Google drive/photos , σωστά ?

Η λογική μου ειναι να σβήνω φωτό απο το κινητό για να εχω ελεύθερο χώρο, αλλα να μη σβήνονται απο το cloud .

Βασικά θα ηθελα τη γνώμη οσων χρησιμοποιούν εντονα cloud services για backup , τι χρησιμοποιούν και πως.

Στη περίπτωση που ειναι δύσκολο το κομμάτι αυτό , προτείνετε μου συσκευές με πολύ καλή καμερα και βίντεο και εσοχη για microsd . Οσο πιο στοκ ρομ , τοσο πιο καλά.

Στο μυαλο μου εχω τα S7 , moto x style , Lg V10 .

Αν κατάλαβα καλά ψάχνεις cloud υπηρεσίες για την αποθήκευση φωτογραφιών ώστε να αδειάζεις το τηλέφωνο καθώς δεν δέχεται κάρτα μνήμης. Εάν αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που θέλεις κάποια cloud υπηρεσία ίσως θα ήταν προτιμότερο να αγοράσεις ένα dual usb και να τις αποθηκεύεις εκεί και να έχεις άμεση πρόσβαση πάντα χωρίς να ξοδεύεις data ή να ψάχνεις wifi. Εγώ έχω αυτό http://www.e-shop.gr/kingston-dtduo3-64gb-datatraveler-microduo-64gb-usb30-flash-drive-p-PER.345847 και το έχω μόνιμα μαζί μου με τα κλειδιά και κάνω πολύ άνετα την δουλειά μου.

Πάντως από την στιγμή που δίνεις μεγάλη βαρύτητα στις φωτογραφίες ίσως θα έπρεπε να πας σε s7 ή v10. Τα nexus έχουν και αυτά πολύ καλές φωτογραφικές δυνατότητες αλλά είναι ένα κλικ πιο κάτω από αυτά

το moto g 3 ειναι πολυ καλο και θα σε καλυψει και με 1 γκιγκα ραμ, ειναι ισαξιο με το j5 σε γενικες γραμμες

οπως ειπαν και πιο πανω το τουβλο-χ ξεχνα το :X

ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο και δεν μπορω να επιλεξω...πειτε τις αποψεις σας η και τις εντυπωσεις σαν χρηστες

απ οσο ειδα απο μπαταρια μηδενικη διαφορα πολυ μικρη για να με χαλασει το lenovo

σημαντικο για μενα το 2.2 του xiaomi που ομως σε reviews ειδα οτι και το lenovo me 1.7 ειναι βελτιστο

η χρηση μου ειναι facebook παιχνιδακια ταινιες πιο πολυ....δουλευω πολυ ιντερνετ οποτε θελω καλο σημα και στα δεδομενα αλλα και στο wifi....

πρωην κατοχος elephone p3000s

ευχαριστω εκ των προτερων!

Καλησπέρα σε όλους. Όπως γράφω στον τίτλο, το αγαπημένο μου G2 μετά από δύο πτώσεις, μέσα σε θήκη, βγήκε off. Είμαι σε δίλημμα αν πρέπει να το στείλω στο service για άλλαγη οθόνης+digitizer ή να δω για κάτι καινούριο. Υπάρχει άλλη συσκευή κάτω των 250€ στις ίδιες η κοντινές διαστάσεις, τόσο απροβλημάτιστη, ή να το πάρω απόφαση και να δώσω τα 130 στο service να τελειώνω;

Δεν θα ήθελα τέτοια λύση διότι απαιτεί πολυ "χερι"

Tι εννοείς πολύ χέρι ? Όση ώρα θέλεις να επιλέξεις να σβήσεις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει σε cloud άλλη τόση ώρα θέλει να τις επιλέξεις και για μεταφορά στο usb. Απλά στη μία περίπτωση επιλέγεις διαγραφή (cloud) στην άλλη αποκοπή και επικόλληση (usb)

Καλησπερα στην ομαδα θελω τα φωτα σας για την αγορα tablet γιατι δε τα παρακολουθω καθολου τι παιζει στην αγορα..εχετε καποιο να προτεινετε;;να ειναι οσιο πιο τουμπανο γινεται εννοω 4g,16gb και γρηγορο χωρις κολληματα

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο γιατί στην cloud περίπτωση το backup γίνεται αυτόματα και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Με την ίδια λογική μπορώ όταν γυρνάω σπίτι να τα αντιγράφω στο pc.

Θέλω κάτι πιο αυτοματοποιημενο.

Lg g4 και απο εμενα..και το s6 ειναι πολυ ωραιο..φωτο ειναι τα ιδια..μακρυα απο htc
I Want To Believe

Δουλευω αρκετα το google photos.

Οταν σβησεις απο το κινητο φωτογραφια που εχει συνχρονηστει με το google photos τοτε σβηνεται μονο απο το κινητο.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...