argi_7 Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 ....Στην v5.24,οταν θα βγει στα ράφια θα εχουν γινει αλλαγές στο SOFTWARE και ΟΧΙ στο HARDWARE !- αυτο εννοει μάλλον ο φίλος πριν.... αλλά που ειναι το κακό να πάρεις και την έκδοση v1 :) , και στα καπάκια πήγαινέ το στην ΝΟΚΙΑ για αναβάθμιση σε τελευταία εκδοση! Όσο για το 6230i , αν και δεν νομίζω οτι θα βγεί ποτέ .... εγώ ειμαι της αποψης οτι για κάποιον καινούργιο αγοραστή , θα ήταν καλύτερα να κοιτάξει μπροστά και να πάει προς smartphones, π.χ. το ΝΟΚΙΑ 3230 (Symbian OS v8.0a,Series 60 2nd Edition,Ψηφιακή Κάμερα 1,3 megapixels (1,23 megapixels effective).Μέγιστη Ανάλυση Φωτογραφιών: 1280 x 960 pixels (JPEG/24-bit)! Σύντομα θα κυκλοφορήσει και θα πάει πολύ καλά πιστεύω.... http://www.myphone.gr/devices/preview-118.html ;) το 3230 εχει symbian 7.αλλα παντος εχεις δικιο για την στροφη προς τα smart phone Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Ερώτηση μάλλον με το όχι ως απάντηση αλλά τη ρίχνω: Αν βάλω επιλεγμένη γλώσσα τα αγγλικά, υπάρχει τρόπος να εισάγω Ελληνικούς χαρακτήρες στις επαφές και στα SMS; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnos01 Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 stis epafes de ksero. alla gia ta sms nai. energopoieis to elliniko t9 kai... tsoup!! etoimo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Δύσκολο στη χρήση του. Δεν μπορώ να γράψω όπως πριν :worry: Μάλλον είναι κι αυτό στη wish list για την επόμενη αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
birdland Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 megamak σε ευχαριστώ πολύ.Δούλεψε μια χαρά.Αν και τα όλα τα παιχνίδια που φόρτωσα δεν τρέχουν και πολύ καλά(μισές οθόνες,άλλες πολύ μικρές κλπ) εν τούτης το πρόγραμμα που μου είπες είναι το κατάλληλο.Και πάλι ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Εγκατέστησα παιγνίδια του από το site του megamak αλλά όταν παίζω δεν έχω ήχο.Τι κάνω λάθος?Ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmysr6 Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Καλημέρα, Έχω πάρει το 6230 κι έχω κάποιες ερωτήσεις: Πως μπορώ να δω την version του software/firmware που έχει? Όταν πάω να μετακινήσω για παράδειγμα μια εικόνα στην κάρτα μνήμης μου την τοποθετεί στην κάρτα μνήμης και δεν μου δίνει επιλογή να την βάλω σε κάποιο φάκελο που έχω φτιάξει μέσα στην κάρτα μνήμης.Γίνεται με κάποιο τρόπο αυτό? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Καλημέρα, Έχω πάρει το 6230 κι έχω κάποιες ερωτήσεις: Πως μπορώ να δω την version του software/firmware που έχει? Όταν πάω να μετακινήσω για παράδειγμα μια εικόνα στην κάρτα μνήμης μου την τοποθετεί στην κάρτα μνήμης και δεν μου δίνει επιλογή να την βάλω σε κάποιο φάκελο που έχω φτιάξει μέσα στην κάρτα μνήμης.Γίνεται με κάποιο τρόπο αυτό? Ευχαριστώ To firmware mporeis na to deis pliktrologontas *#0000# Gia tin deferi erwtisi..psakse to kala...mporeis na to valeis se opoiodipote fakelo... Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Καλημέρα, Έχω πάρει το 6230 κι έχω κάποιες ερωτήσεις: Πως μπορώ να δω την version του software/firmware που έχει? Όταν πάω να μετακινήσω για παράδειγμα μια εικόνα στην κάρτα μνήμης μου την τοποθετεί στην κάρτα μνήμης και δεν μου δίνει επιλογή να την βάλω σε κάποιο φάκελο που έχω φτιάξει μέσα στην κάρτα μνήμης.Γίνεται με κάποιο τρόπο αυτό? Ευχαριστώ Η μετακίνηση αρχείων γίνεται απλά μάλλον θα έχεις την 5,24 και θα πρέπει να πατήσεις Επιλογές-Άνοιγμα Φακέλου και μετά το κεντρικό κουμπί για επιλογή του εσωτερικού φακέλου της MMC. Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounoupi Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 xmmmm.....stin vodafone etsi mou eipan.......3 FORTISEIS TWN 14 WRWN! .....oloi asxetoi! anyway den tha to fortisw alli fora 14 ores! thanks!!! Αν ο ήχος κλήσης που έχεις είναι στην κάρτα η μπαταρία θα σου κρατάει το πολύ 3 μέρες. Μετακίνησε το αρχείο στο τηλέφωνο και θα δεις τη διάρκεια της μπαταρίας να διπλασιάζετε... φιλικά Νικος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KCB Δημ. February 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2005 Πήρα κι εγώ το 6230 (με την 5.24) και σαν πρώτη παρατήρηση έχω να πω ότι έχει καταπληκτική αίσθηση στο πληκτρολόγιο. Εχω όμως και δύο παρατηρήσεις, ας μου πει κάποιος αν είναι προβλήματα: 1. Αφού πατήσω το on και ανάψει η οθόνη μεσολαβούν γύρω στα 10 δευτερόλεπτα μέχρι να μου ζητήσει το pin! 2. O φωτισμός του πληκτρολογίου είναι λίγο περίεργος , τα κεντρικά πλήκτρα, ειδικά το 8 φωτίζονται έντονα αλλά τα πλευρικά και ιδίως τα 3,6,9 δείχνουν σαν να μην φωτίζονται. Το πήγα κατευθείαν σε μια Alpha Copy σήμερα και μου είπαν ότι δεν είναι πρόβλημα αλλά αν θέλω να το πάω στα κεντρικά αλλιώς αυτοί θα μου το κρατούσαν 15-20 μέρες. 2 ημερών κινητό προτίμησα να μην το δώσω αλλά αν διορθώνονται τα παραπάνω ας πάω και στα κεντρικά... Παράθεση KCB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 1. Αφού πατήσω το on και ανάψει η οθόνη μεσολαβούν γύρω στα 10 δευτερόλεπτα μέχρι να μου ζητήσει το pin! Εχεις δίκιο και εγω το παρατήρησα μετα την αναβάθμιση σε 5,24 Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megamak Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Εγκατέστησα παιγνίδια του από το site του megamak αλλά όταν παίζω δεν έχω ήχο.Τι κάνω λάθος?Ή χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Πήγαινε στα options του παιχνιδιού και ενεργοποίησε τους ήχους! Λογικά... :rolleyes: Επίσης, πήγαινε και στις Εφαρμογές->Παιχνίδια->Ρυθμίσεις εφαρμογών και ενεργοποίησε τους ήχους! Τώρα αν και πάλι δε παίζει, τότε απλά το παιχνίδι δε θα έχει ήχους!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxyp Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Παιδιά ωραίο το τηλεφωνάκι μας αλλα ένα πράγμα μου την έχει σπάσει...Να μην έχει ρύθμιση φωτεινότητας?Γιατί έτσι?Τέσπα..Και 2 ερώτησεις:έχει παρατηρήσει κανείς στις φωνητικές εντολές που μπορείς να δώσεις ειναι και 2 που λενε:δείκτης μπαταρίας/σήματος με ήχο..Τι ακριβώς σημαίνει αυτο?Επίσης θέλω να αναβαθμίσω το λογισμικό..Τι πρέπει να κρατάω μαζί μου?Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Παιδιά ωραίο το τηλεφωνάκι μας αλλα ένα πράγμα μου την έχει σπάσει...Να μην έχει ρύθμιση φωτεινότητας?Γιατί έτσι?Τέσπα..Και 2 ερώτησεις:έχει παρατηρήσει κανείς στις φωνητικές εντολές που μπορείς να δώσεις ειναι και 2 που λενε:δείκτης μπαταρίας/σήματος με ήχο..Τι ακριβώς σημαίνει αυτο?Επίσης θέλω να αναβαθμίσω το λογισμικό..Τι πρέπει να κρατάω μαζί μου?Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά... Kalhmera , Gia to prwto den xerw, gia to deytero , na exeis kanei backup sto t/f kai na exeis thn apodeixh agoras mazi soy... Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adis Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 kserei kaneis ti allous tipous arxeion ipostirizei (an ipostirizei) to 6230 ektos apo mp3 aac gif jpg 3gp amr kai mid an ta peraso stin mmc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 το 3230 εχει symbian 7.αλλα παντος εχεις δικιο για την στροφη προς τα smart phone egw ixa symbian kai ime poli apetitikos apo ena kinito ( ixa 6600 , sx1 ) & perasan poles siskeves apo ta xeria mou.. ine poli kales san siskevis apo tin apopsi oti me ta katalila apps trexis sxedon ta pada & ektelis oti ergasia 8es.. apo tin ali mou spasan ta nevra me ta kolimata kai ta pola format p 8elan an tixon ke pernouses kana mapa app.... twra me to 6230 exw vri tin igia mou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 egw ixa symbian kai ime poli apetitikos apo ena kinito ( ixa 6600 , sx1 ) & perasan poles siskeves apo ta xeria mou.. ine poli kales san siskevis apo tin apopsi oti me ta katalila apps trexis sxedon ta pada & ektelis oti ergasia 8es.. apo tin ali mou spasan ta nevra me ta kolimata kai ta pola format p 8elan an tixon ke pernouses kana mapa app.... twra me to 6230 exw vri tin igia mou... αμα εισαι προσεκτικος ειναι ολα οκ.εγω εχω 3650,6600,6630 και δεν εχω κανενα παραπονο απο εφαρμογη.λιγα και καλα app Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sercreep Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 1. Αφού πατήσω το on και ανάψει η οθόνη μεσολαβούν γύρω στα 10 δευτερόλεπτα μέχρι να μου ζητήσει το pin! Εχεις δίκιο και εγω το παρατήρησα μετα την αναβάθμιση σε 5,24 5.24 έχω και εγώ αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.Κάνει γύρω στα 4 secs μέχρι να μου ζητήσει Pin. :!: Παράθεση The greatest risk of all is to take no risk at all... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Πήγαινε στα options του παιχνιδιού και ενεργοποίησε τους ήχους! Λογικά... :rolleyes: Επίσης, πήγαινε και στις Εφαρμογές->Παιχνίδια->Ρυθμίσεις εφαρμογών και ενεργοποίησε τους ήχους! Τώρα αν και πάλι δε παίζει, τότε απλά το παιχνίδι δε θα έχει ήχους!! :p οΚ Ευχαριστώ.Δεν φανταζόμουν ότι μερικά παιγνίδια δεν έχουν ήχο.Πρώτη φορά ασχολήθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manospalin Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Παιδιά ωραίο το τηλεφωνάκι μας αλλα ένα πράγμα μου την έχει σπάσει...Να μην έχει ρύθμιση φωτεινότητας?Γιατί έτσι?Τέσπα..Και 2 ερώτησεις:έχει παρατηρήσει κανείς στις φωνητικές εντολές που μπορείς να δώσεις ειναι και 2 που λενε:δείκτης μπαταρίας/σήματος με ήχο..Τι ακριβώς σημαίνει αυτο?Επίσης θέλω να αναβαθμίσω το λογισμικό..Τι πρέπει να κρατάω μαζί μου?Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά... Οι εντολές για το σήμα και τη μπαταρία είναι για να σου δίνουν μια "ηχητική εικόνα" της κατάστασης της μπαταρίας και του σήματος. Εϊναι χρήσιμα όταν χτησημοποιείς κάποιο hands free έτσι ωστε να μην χρειάζεται να κοιτάξεις την οθόνη... :cool: Παράθεση Nokia 5110, 3210, 8210, Samsung M-100, Nokia 7210, 7650, 6600, Siemens Sx1, Nokia 6230, 6680, N70, Qtek S200, Nokia N80, Qtek 9000, Nokia N93, N95 8GB, samsung Omnia, iphone 3g, 3gs , 4, 4s, 5, 6+, 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Γεια σας παιδες. Επιτελους μετα απο τοσο καιρο...ξανα εδω!!! Καποτε ειχε πει καποιος πως με την 5.24 ο,τι τραγουδι εχεις στην ΜΜC θα στο παιζει ως ηχο κλησης ασχετα με την μαρκα της MMC. Την πρωτη μερα που εβαλα την 5.24 το δοκιμασα και δουλευε. Τις προαλλες που το δικιμασα, αντι του μπ3 που ειχα βαλει ως ηχο κλησης, επαιζε το nokia tune.Μερικες φορες μαλιστα αντι του nokia tune ειτε δεν επαιζε τιποτα,ειτε εκανε κατι κρακ-κρακ κλπ. Τι λετε να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ramidakos Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Megamak, ευχαριστώ πολύ για τον σύνδεσμο με τα παιχνίδια. Μια ερώτηση: έχω το PC-MA700. Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω παιχνίδια στο κινητό με το συγκεκριμένο BT? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Γεια σας παιδες. Επιτελους μετα απο τοσο καιρο...ξανα εδω!!! Καποτε ειχε πει καποιος πως με την 5.24 ο,τι τραγουδι εχεις στην ΜΜC θα στο παιζει ως ηχο κλησης ασχετα με την μαρκα της MMC. Την πρωτη μερα που εβαλα την 5.24 το δοκιμασα και δουλευε. Τις προαλλες που το δικιμασα, αντι του μπ3 που ειχα βαλει ως ηχο κλησης, επαιζε το nokia tune.Μερικες φορες μαλιστα αντι του nokia tune ειτε δεν επαιζε τιποτα,ειτε εκανε κατι κρακ-κρακ κλπ. Τι λετε να ειναι? 3 pragmata mporei na sumvainoun file... 1)To firmware mporei na min 'ekatse' kala sto kinito sou! 2)H karta mnimis sou den einai kai apo tis kaluteres (kai grigores) kai to kinito otan duskoleutei na vrei ton Hxo , paizei ton nokia tune- kai se mena to kanei auto 1 stis toses(eite logo argis kartas,eite logo pollon arxeion s'autin) 3)exei provlima to kinito ( to 'krak -krak' pou les einai periergo ) :!: ...kati akousa sto 9volto , kukloforei i kainourgia ekdosi (v5.26) _gia rikse mia matia pros ta kei..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngaita Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 gia sou , psaxnw kai egw na katebasw paixnidia se ena 6230 , mporeis na mou peis apo pou mporw ? Παράθεση NGAITA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts