Jump to content

megamak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by megamak

  1. Καλησπέρα σας μετά απο καιρό! (6230 ftw :P) Υπάρχει κάποιος τρόπος να ανακτήσω τα Ελληνικά που χάθηκαν μετά απ'το update στην τελευταία έκδοση? Διάβασα τον αντίστοιχο οδηγό (όπου αλλάζεις το product code) και έκανα την αλλαγή του, αλλά το επόμενο βήμα είναι να κάνω αναβάθμιση, την οποία και έχω ήδη κάνει. Δοκίμασα να βάλω να κάνει update αλλά δεν έγινε κάτι. Οπότε υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το κάνω μόνος μου? Στο site της Nokia λέει απλά να το πας σε ένα Nokia Center να στη βάλουν, δε λέει κάποιον manual τρόπο. Edit: Άκυρο, κοίταξα λίγο παραπάνω εδώ στο φόρουμ και τελικά κατέβασα τα αντίστοιχα για το ελληνικό product code (0559299 για 5800 red) αρχεία (7 στον αριθμό) με το NaviFirm+ 1.6, τα έβαλα στο φάκελο C:\ProgramData\Nokia\Packages\rm-356\ και έκανα εκ νέου software update μέσω του Phoenix 2011.14.004.45945. Συγκεκριμένα πας στο μενού File-> Open Product και επιλέγεις το rm-356, μετά στο Connections: βάζεις usb1, μετά στο μενού Flashing -> Firmware Update, στο product code επιλέγουμε το αντίστοιχο και πατάμε Update Software. (Το έγραψα λεπτομερώς αν το χρειαστεί κάποιος)
  2. Όντως έχει βελτιώσεις τελικά!! Νομίζω ότι θα το τιμήσω...
  3. Έχει καμία ουσιώδη διαφορά, ή δεν αξίζει...??
  4. Απ'όσο ξέρω, μέχρι 512 ΜΒ κάρτα μνήμης υποστηρίζει...
  5. Έχω στο http://briefcase.pathfinder.gr/megamak... :cool: Ό,τι κατεβάσεις το μετονομάζεις από zip σε jar...
  6. Ρε φιλε κατεβασα μερικα παιχνιδια,αλλα δεν τα βλεπει το Nokia PC Suite.Σε τι μορφη ειναι;Μηπως δεν ειναι για το 6230; Πρεπει να κανω κατι και δεν το ξερω.Συνηθως τα παιχνιδια εχουν δυο αρχεια Jad και Jar.Αυτα τα ζιπακια σου ειχαν ενα σωρο αλλα,εκτος αυτα! Κάνε αυτό που σου είπε ο babis21! Αν έχεις το NOKIA PC Suite δε χρειάζονται τα αρχεία jad, μόνο το jar χρειάζεσαι!!
  7. Πήγαινε στα options του παιχνιδιού και ενεργοποίησε τους ήχους! Λογικά... :rolleyes: Επίσης, πήγαινε και στις Εφαρμογές->Παιχνίδια->Ρυθμίσεις εφαρμογών και ενεργοποίησε τους ήχους! Τώρα αν και πάλι δε παίζει, τότε απλά το παιχνίδι δε θα έχει ήχους!! :p
  8. Απλά το ξαναβάζω, επειδή ήταν στο τέλος της προηγούμενης σελίδας, και μπορεί μερικοί να μην το είδαν... :rolleyes:
  9. Εγώ προσωπικά έχω την τελευταία έκδοση του PC Suite και δε μου ζητάει τα αρχεία *.jad. Στον φάκελο έχω μόνο τα αρχεία jar, και κάνει κανονικά την εγκατάσταση, χωρίς κανένα πρόβλημα!! Τέλος πάντων όμως, κάπου εδώ στο forum(δε θυμάμαι που ακριβώς! :O ) κυκλοφορεί ένας jad generator (του δίνεις το jar αρχείο, και σου δημιουργεί το κατάλληλο jad), σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις προβλήματα!!
  10. Χρησιμοποιείς το πρόγραμμα Nokia Application Manager απ'το Nokia PC Suite, το οποίο μπορείς να προμηθευτείς απ'το site της Nokia!!
  11. Παιδιά, έχω ανεβάσει πολλά ενδιάφέροντα (κατά τη γνώμη μου) παιχνίδια στο http://briefcase.pathfinder.gr/megamak!! Μπείτε και κατεβάστε αβέρτα!!! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Enjoy...!!!
  12. Γεια σας παίδες!! Έχω ανεβάσει αρκετά παιχνίδια που πιθανώς να σας ενδιαφέρουν στο http://briefcase.pathfinder.gr/megamak!! Όποιος θέλει μπαίνει και κατεβάζει!! Enjoy...!!! :rolleyes: :rolleyes: :) :shifty:
  13. Χαίρετε σε όλους!! Είμαι καινούργιος στο site, και ευελπιστώ να με μυήσετε!! Λοιπόν, όποιος μπορεί ας μου στειλει στο mail μου (megamak@remalia.net) μερικά url που αφορούν διάφορα προγράμματα και παιχνίδια για το NOKIA 6230!! Ευχαριστώ προκαταβολικά!! Εις το επανιδείν!! :rolleyes:
×
×
  • Create New...