Jump to content

konnos01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    69
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by konnos01

  1. Σχετικά με web radio, υπάρχει κάποιο καλό πρόγραμμα ή πρόγραμμα που να τρέχει τα αρχεία .pls ;;; Έβαλα το Mobbler αλλά δε μου φάνηκε και πολύ εύχρηστο. το πιο εύχρηστο που βρήκα και κάνω είναι να έχω το Link του σταθμού που μ αρεσει σε μορφή rar για να τα παίζει ο real player. εκτός κι αν υπάρχει πρόγραμμα που να μετατρέπει τα αρχεία .pls σε .rar (rar κατάληξη δεν έχουν τα αρχεία real player; ) άκυρο.. βρήκα ένα λινκ κάπου εδω μέσα. αν έχω απορία θα ξαναρωτήσω :)
  2. Δίκιο είχες... έπρεπε συγκεκριμένα xyz (και όχι abc... ) να τα ονομάσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ.
  3. καλημέρα σας Ελπίζω να μη με πάρετε με τις πέτρες.. έκανα ότι λέει στον οδηγό και πήρα τα δυο αρχεία από το opda. τους άλλαξα το όνομα και θέλω να υπογράψω την εφαρμογή HelloOX. όταν πάω να τρέξω το αρχείο ...sis.dat εμφανίζει στιγμιαία ένα μαύρο παράθυρο και σβήνει πάλι. τι κάνω λάθος; άλλαξα και το όνομα του αρχείου σε abc χωρίς να πειράξω καμία κατάληξη όπως τα κλειδια που πήρα αλλά δε γίνεται τίποτα.
  4. καλημέρα και καλώς σας βρήκα. προσπαθώ να ακολουθήσω τον οδηγό για να καταφέρω να πάρω πιστοποιητικό αλλά όταν γράφω username και pass με βγάζει σε μια άλλη σελίδα που φυσικά δε καταλαβαίνω τι λέει και δεν τη βρίσκω μέσα στον οδηγό. προσπαθώ να μη γράψω για απορίες και να τα κάνω όλα απο τους οδηγούς αλλα εδώ... επίσης τα συγχαρητήρια μου για τη δουλειά που κάνετε. OK!!!! θέλει hotmail τελικά. ευχαριστώ.
  5. απ΄ολα κανω. το περίεργο ειναι οτι στην αρχη δουλευουν κανονικα, και μετα σταματανε απο καμια 10ρια φορές. άσχετα αν δείχνει οτι απο πισω τρέχει η εφαρμογή.
  6. γεια σας φιλοι μου. Εχω μια απορια και καιγομαι μαλιστα. Οποιο προγραμμα και να βαλω που να απποριπτει συγκεκριμενους αριθμους, δε λειτουργει. Εχω δοκιμασει το advance call manager, to black baller, το black list αλλα τιποτα.(υπάρχουν άλλα; ) Υπαρχει περιπτωση να εχει σχεση με το δικτυο? μηπως γινεται με κωδικό αυτό; vodafon εχω και το Ν70. η συσκευη δεν ειναι vodafon live. eyxaristv
  7. ε να μη πω κ γω τη γνωμη μου; ειναι πολυ καλο το κινητο για οποιον ξερει πραγματικα τι χρειαζεται. εγω τουλαχιστον αυτα ηθελα, αυτα βρηκα και ειναι και φτηνο και γερη κατασκευη. αν ξερει κανεις, οταν αλλαζω θεματα τα εικονιδια γιατι δεν αλλαζουν? εννοιειται πως υποστηριζονται απο το θεμα αυτα.
  8. μπινια... γι αυτο κ γω εβαλα το advance call manager (σε N70)και οποιος με παιρνει εκτος λιστας τον γειωνει και εχω βρει την ησυχια μου. αμ πως... ευχαριστω πολυ :)
  9. καλησπέρα φίλοι. έχω μια σύνδεση vodafone. καινούργια. υπάρχει περίπτωση να μου έχουν δώσει κάποιο νούμερο που υπήρχε από παλιά και δε χρησιμοποιείται? όλο άσχετοι με παίρνουν και ζητάνε ασχέτους. εκτός πια και αν είναι τόσο εύκολο που όλοι το κάνουν λάθος. είπα να ρωτήσω στη voda αλλά ακόμα κ έτσι να είναι σιγά μην έλεγαν την αλήθεια...
  10. σου ερχεται μηνυμα απο το κεντρο του δικτυου σου? ή θα βαλεις το αριθμο του κεντρου σου στην blacklist (δηλαδη το νουμερο που στελνει το μηνυμα), ή θα απενεργοποιησης την ειδοποιηση κλησεων απο το δικτυο σου. ή ισως εχεις αυτο το νουμερο στην blacklist αλλα να δεν εχεισ τσεκαρει τα sms και mms. εγω που το εχω δουλευει τελεια σε ολα.
  11. ενταξει. βρηκα ποια εφαρμογη εκανε coflict. αλλα δε σας λεω.... :lol: πλακιτσα. το killer.blackballer την εκανε τη ζημια. βεβαια τωρα δεν ανοιγει η μεταβαση, αλλα δε μας χαλαει και τοσο. αλλη φορα αυτο.
  12. μπα.... δεν το χω αυτο. θα τα σβησω ολα αν ειναι εκτος απο αυτο, θα το τρεξω και θα δω τι θα γινει. για να δουμε λοιπον...
  13. κολλαει... οταν μαζευει τις πληροφοριες και λεει gathering info δειχνει την μπαρα να φορτωνει και μενει εκει. 15' το αφησα και τιποτα. η μπαρα εκει... εκτος και αν πρεπει να το αφησω καμια μερα. το εκανα απεγκατασταση, το ξαναβαλα, το εβαλα απο την καρτα στο κινητο μπας και.... αλλα τιποτα :elephant:
  14. με το AppMan πως καθαριζεις τα καταλοιπα απο προγραμματα που δεν ειναι εγκατεστημενα στο κινητο? επισης, αυτο δεν ειναι το προγραμμα που μπορεις να προσθεσεις πραγματα στην μεταβαση? αν ναι, πως γινεται κ αυτο? σας ευχαριστω πολυ
  15. επειδη ειναι πολλες οι σελιδες για να ψαξω και δε ξερω ποια λεξη κλειδι να χρησιμοποιησω για να κανω αναζητηση, μπορει κανεις να μου δωσει το link (εντος του site ειναι νομιζω) που λεει οδηγιες για το πως να ανοιξω το καπακι απο το κινητο? ολο το κινιτο εννοω :) ειναι μες την μπιχλα μεσα και θελω να το καθαρισω. merci!!
  16. καλημερα παιδες. υπαρχει καμια εφαρμογη η καμια ρυθμιση στο Ν70 που να μην επιτρεπει σε οριμσμενα νουμερα να σε καλουν; υπαρχει ισως κατι αντιστοιχο και για τα sms; αν το ρωταω σε λαθος μερος ας το μεταφερουν οι mods εκει που πρεπει ή ας το σβησουν και το ξαναγραφω αλλου. ευχαριστω τζαμπα το γραψα... το βρηκα μονος μου. ειναι ενα προγραμματακι που λεγεται Killer.Mobile.BlackBaller το οποιο κανει και για κλησεις και για sms και ειναι πολυ ευκολο. και η φαση ειναι οτι το ειχα ηδη... :) τις καλημερες μου
  17. ωραιο φαινεται το rubik αλλα ειναι σπασιμο νευρων να το λυνεις στο κινητο. ειναι μπερδεμα. τον κανονικο (3x3)τον λυνω σε 2λεπτα ενω αυτο θελει κανα 15':blink:
  18. εχω το Ν70. το οτι δε μου παιζει οσα παιχνιδια αναφερονται ως 3D φταει το παιχνιδι ή το κινιτο? λετε να κανω καμια αναβαθμηση? εχω την 2.0536.0.2. :(
  19. αυτο πως το παιρνουμε? δεν εβγαλα ακρη:(
  20. την καλησπερα μου. sorry κιολας, αλλα πως βαζουμε τραγουδια για να τα παιξει στο power mp3; δε το βρηκα :wacko:
  21. ισωσ ρωταο λιγο καθυστερημενα σχετικα με το gnubox, αλλα απ οτι καταλαβα συνδεεται το κινητο στο ιντερνετ μεσο τοu pc. εγω για να βαλω το pc (φορητος ειναι) στο ιντερνετ μεσω του κινητου, τι πρεπει να κανω? υπαρχει κανα τετοιο σκηνικο?
  22. ψαχνω να βρω για το GNUBOX διαφορα. να το κατεβασω να το εγκαταστησω κ αλλα τετοια. χρησιμοποιωντας την συνθετη αναζητηση υπαρχει η δυνατοτητα να μου εμφανιζει μονο τις σελιδες που αναφερεται και οχι ολο το post? ειναι δυσκολο να ψαξεις σε τοσες 1000αδες σελιδες. αν δε γινεται, ε τοτε θα το υποστω:O
  23. kalispera poio einai to link pou se metaferei se ola ta forum gia ta series 60? auto pou exei ksexorista efarmoges, syskeues k.a. to eixa alla ekana format kai to exasa. vlakeia rotao ksero, alla de mporo na to vro :O
  24. ολα σωστα ειναι τελικα. καθενας κανει οτι τον βολευει. ορεξη να χεις και κανεις τα παντα μ αυτο το κινητο. αφου λοιπον το FExplorer ειναι το χρησιμο πραγματακι γιατι δε το εχουν στα standar? δε τους καταλαβαινω... :blink:
  25. ξερω γω? (ε θα μου πεις, εσυ ξερεις) εκανα cut την φοτο απο κει που την ειχα και την πεταξα μεσα σε ενα φακελο που λεγεται private και ειναι στον C(μ αρεσε και το ονομα) και μετα επαψε να μου την εμφανιζει στην εκθεση. δεν εκαν τιποτα περιεργο. να σου πω την αληθεια την εψαξα μετα μονο στο κινητο. οχι στο κινητο, μεσο υπολογιστη:alien:
×
×
  • Create New...