michpan Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Κι εμένα χθες ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση (Σλοβακία).. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Τι διαολο μονο σε μενα δεν εχει ερθει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Ούτε κι εδώ τίποτε ακόμη (Ουγγαρία). Όταν,με το καλό έρθει τι προτείνετε για την αναβάθμιση: OTA ή από τον υπολογιστή; Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2016 Παιδια στον δρομο ειναι κι ερχονται για εσας! Προς ενημερωση σας εγω την εκανα την αναβαθμιση OTA!:) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδια στον δρομο ειναι κι ερχονται για εσας! Προς ενημερωση σας εγω την εκανα την αναβαθμιση OTA!:) Μεσω του αλλου γαλαξια μαλλον ερχεται γιατι ακομα τιποτα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Μεσω του αλλου γαλαξια μαλλον ερχεται γιατι ακομα τιποτα ... Δικιο εχεις!:) Μην νομιζεις οτι θα δεις τρελλες διαφορες!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Έχω περάσει τον 6.0 πολύ καιρό τώρα. Έχω ελληνικό cosmote. Την πέρασα μέσω ΟΤΑ, αφού είχα κάνει πριν και μετά reset. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα και έχω δει μικρή βελτίωση της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2016 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα, είναι σαν να μην έχω κάνει αναβάθμιση.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα, είναι σαν να μην έχω κάνει αναβάθμιση.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Οντως και σε μενα,δεν ειδα μεγαλες διαφορες,ασημαντες θα ελεγα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raven77 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Τωρα ηρθε και την κατεβαζω. Να κανω reset πριν η δε χρειαζεται κι αν ναι πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Τωρα ηρθε και την κατεβαζω. Να κανω reset πριν η δε χρειαζεται κι αν ναι πως γινεται; Google hard reset Samsung tab s2. Έκανα πριν και μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Τα wifi variants, gps έχουν; Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Εχω ενα θεματακι με το otg οταν συνδέω στικακι usb ενω το διαβάζει δεν το δειχνει στο filemanager πως μπορω να το δω;; κατέβασα κατι προγράμματα αλλα τίποτα.. Το στικακι είναι ntfs δεν εχω κανει ροοτ το ταμπλετ.. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα wifi variants, gps έχουν; Ναι έχουν κανονικά, άσχετο το λογισμικό εχει σχέση καμία σχέση η πιοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Με es file explorer pro το otg παίζει μια χαρά. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Με es file explorer pro το otg παίζει μια χαρά. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Μολις το δοκίμασα, μια χαρά! Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Τωρα ηρθε και την κατεβαζω. Να κανω reset πριν η δε χρειαζεται κι αν ναι πως γινεται; Εγώ δεν έκανα.. Και δεν έχω κανένα θέμα. Θα σου πρότεινα να κάνεις μόνο αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά μετά την αναβάθμιση.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Εγώ δεν έκανα.. Και δεν έχω κανένα θέμα. Θα σου πρότεινα να κάνεις μόνο αν δεις ότι κάτι δεν πάει καλά μετά την αναβάθμιση.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Κι εγω δεν εκανα,και δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα!;) Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosal Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Το skype εξακολουθεί να είναι δυσλειτουργικό; Εμένα μου απορροφούσε άπειρα mΑh σε αναμονή, χωρίς χρήση, οπότε το απεγκατέστησα. Αν διαπιστώσει κάποιος ότι με κάποια αναβάθμιση το έχουν διορθώσει, ας το γράψει εδώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s Samsung Tab S2 9.7 LTE Samsung Watch4 Classic PCs & laptop ubuntu 22.10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Χαιρετω την παρεα :) Το παρηγγειλα, ειναι στο δρομο το s2 8.0 T710 :) 2 γρηγορες ερωτησεις: 1) λεω παρω αυτο το προστατευτικο http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/membranes-othonis/membrani-othonis-samsung-galaxy-tab-s2-8-sbs-tascreenglasstabs28/prod7810873pp/ Τι λετε...? 2) Το T710 θα ερθει με android 5. Λογικα ομως θα εχει βγει η αναβαθμιση για android 6. Να την κανω μολις το ανοιξω χωρις να σκαλισω-εγκαταστησω τιποτα? Η' δε τρεχει καστανο? Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Και 2 γρήγορες απαντήσεις: 1) 20 Ευρώ για μεμβράνη vs γυαλιού είναι πολλά. Δεν την έχω δοκιμάσει για να ξέρω. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι με χρήση του cover του η προστασία οθόνης είναι περιττή. Οπότε κατά τη γνώμη μου σκέψου για το cover πρώτα (που είναι έξοδο αλλά τ' αξίζει) και έπειτα το κάτι άλλο. 2) Σου έρχεται με το καλό και ανοίγεις για αναβάθμιση ώστε να δεις αν έχει έρθει για τη χώρα που προορίζεται η συσκευή. Αν ναι, προχώρα πρώτα με την αναβάθμιση και μετά με το στήσιμο. Αν όχι, ναι μεν θα έρθει αλλά δεν υπάρχουν ημερομηνίες για το πότε-που (στο "για Ουγγαρία" δικό μου ακόμη τίποτε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 1) Η "μεμβρανη" που κακος αναφερουν στο site....ειναι γυαλι. Εχω ομως παραγγειλει και το original book cover της Samsung. Ειναι περιτο ενα tempered glass ? 2) Το tabletακι φανταζομαι οτι θα ειναι Ελληνικο γιατι θα το παρω απο e-shop....Στην Ελλαδα ηρθε η αναβαθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Φιλε μου εχω t810 δηλαδή το 9.7 το tempered glass το πήρα απο σκρουτζομαγαζο καπου στην πάνορμου 9.99€ και την θηκη με cover 10€ και είμαι ευχαριστημένος, εχω πολονικο δεν εχει ερθει σε εμενα ακομη η αναβαθμιση αλλα το ταμπλέτακι παει σφαίρα να μην το ματιασω οπότε αμα θέλεις την γνώμη μου για το mm μην κολας θα σου έρθει η θα την βάλεις χειροκίνητα και θα είσαι οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Ίσως OK αφού είναι γυαλί. Σε κινητά ακόμη και με cover πάντοτε βάζω - σε tablet με book cover όχι αλλά ο καθένας όπως το σκέφτεται. Υπόψη ότι στη δική μας περίπτωση πρόκειται για το ελαφρύτερο tablet (χωρίς τη θήκη βέβαια ή άλλη προστασία). Για τη MM μπορείς να δεις εδώ http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-T710/ ενδεικτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periptero Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 Πολωνικο ειναι τελικα...αρα εν αναμονη κι εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εννοείται το wifi εχει καλύτερη αυτονομία!Αν εχει samsung κινητο το Sidesync θα σου λυσει τα χέρια. λειτουργει με το ΝΟτε 3? link? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts