Jump to content

Samsung Galaxy Tab S2

kanenas00
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το νημα σε ποιο απο τα απο όλα τα μοντελα αναφερεται; Σε αυτο εδώ ή στο 8";
Καμένος μέχρι το μεδούλι!

• Απαντήσεις 1,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα,στο s6 υπάρχει ή δυνατότητα βελτιστοποίησης εφαρμογών για καλύτερη μπαταρία.Υπάρχει κάτι ανάλογο στο s2;

Τελικά υπάρχει επιλογή στην εκκίνηση μετά από επαναφορά εργοστασιακών,να ζητάει η όχι Mail να συνδεθεί ωςτε να πιστοποιηθεί ο κατοχος;
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Καλημέρα σε όλους..ενδιαφέρομαι για αγορά του galaxy tab s2...βασικά είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο ipad air 2. Θα ήθελα αν είναι εύκολο την γνώμη των κατόχων του tab s2..αν είναι ευχαριστημένοι απο την γενική του χρήση και απο την διάρκεια της μπαταρίας του..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Υ.Γ. Για κινητό έχω τον galaxy note 4 και η γυναίκα μου το galaxy s4..και εικάζω πως θα μας είναι πιο χρήσιμο το galaxy tab s2 απο το ipad air 2 όσον αφορά την συνδεσιμότητα με τα κινητά μας...

Edited by Tasoss_21

Φιλε μου το εχω 10 ημερες, οθονη τελεια οπως και να το κοιταξης ,ταχυτατο ,μηδεν κοληματα, μηδεν λαγκαρισματα, μπαταρια σε εμενα ,με αρκετο διαβασμα, wifi συνεχεια ανοικτο,βαλε βγαλε εφαρμογες, ιντερνετ ,φβ, μεσσενγερ, gps, και κατι αλλα δεν τα θυμαμαι ολα 1,5-2 ημερες διαρκεια,οθονη 7εως 9+ ωρες εχω δη, δεν ξερω πως να εβαζα καποια στιγμη και φωτο,πιστευω να σε βοηθεισα
κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol:

Ναι υπάρχει. Επίσης υπάρχει και widget.

Όποτε το απενεργοποιεις και κανείς άφοβα επαναφορά εργοστασιακων και εκκίνηση,χωρίς να σου ζητάει να μπεις online έτσι;

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

@tasoss_21

Δεν θα πρότεινα ipad αν γενικώς χρησιμοποιεις android.

Samsung Galaxy A52s

Samsung Tab S2 9.7 LTE

Samsung Watch4 Classic

PCs & laptop ubuntu 22.10

Παιδιά ευχαριστώ

πολύ για τις απαντήσεις..ο μόνος λόγος που το σκέφτομαι είναι η μπαταρία..είχα το ipad air μέχρι και πριν 2 μήνες και η μπαταρία του μου έβγαζε 10 ώρες...το tab s2 λογικά είναι στο 7ωρο...μόνο αυτό με προβληματίζει λίγο αν και βλέπω να το παίρνω..έχει fast charging;;Πόση ώρα κάνει να φορτίσει πλήρως στην κανονική φόρτιση και πόσο στο fast charging;;

Ευχαριστώ και πάλι. .

Υ.Γ. Με το note 4 λογικά θα έχω καλό συγχρονισμό σε ότι χρειαστεί (φωτό, αρχεία κ.τ.λ.) με το galaxy tab s2 ..σωστά;;

Λοιπόν παιδιά το πήρα και εγώ το Tab S2 8" 4G

Με απλά λόγια εκπληκτικό ταμπλετάκι σε διαστάσεις, σε ρολάρισμα, σε ταχύτητα, διάβασμα, περιήγηση στο ίντερνετ και μπαταρία....ακόμα και σε ταινίες..Μου έκανε εντύπωση η ευκολία στο serf και στην ευκρίνεια και την ευκολία σνάγνωσης.

Οι φωτό του ακόμα και σε πολύ χαμηλό φωτισμό είνσι εκπληκτικές...εκει που το S5 χωρίς φλας βγάζει πολύ σκοτεινή φωτό σχεδόν δεν φαίνεται το S2 σου δείνει χωρίς να το περμένεις ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα...αφού προσπαθούσα στην αρχή να δω από που πέρνει φως η κάμερα ενώ πίσω υπήρχε πολύ λιγότερος φωτισμός...Το έχω ήδη 3 μέρα και μου έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι.Μαζί με το Samsung S5 duos που έχω συνεργάζονται τέλεια.

Υ.Γ. Με το note 4 λογικά θα έχω καλό συγχρονισμό σε ότι χρειαστεί (φωτό, αρχεία κ.τ.λ.) με το galaxy tab s2 ..σωστά;;

Εκτός των άλλων υποστηρίζει native wifi direct transfer μεταξύ συσκευών samsung, οπότε θα μπορείς να μεταφέρεις αστραπίσια ακόμη και μεγαλα αρχεία , χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση σε κοινό ρουτερ

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/156834-samsung-galaxy-tab-s2-9.7''-t815-lte-white?cmicc=skroutz

http://i.imgur.com/Dmjmv4M.jpg

Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον! Καλά έτσι ξαφνικά χάνονται τα web offer, δεν ξέρω πόση ώρα ήταν στα 399!

Edited by jimmy_jump24

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/156834-samsung-galaxy-tab-s2-9.7''-t815-lte-white?cmicc=skroutz

http://i.imgur.com/Dmjmv4M.jpg

Δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον! Καλά έτσι ξαφνικά χάνονται τα web offer, δεν ξέρω πόση ώρα ήταν στα 399!

Είναι τακτική του συγκεκριμένου καταστήματος φίλε μου....δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.

Βγάζει προσφορές χωρίς στοκ απόθεμα....μη στεναχωριέσαι όμως...για να το έκανε αυτό λογικά θα ακολουθήσουν και άλλες αλυσίδες γενικά.

Τρελάθηκα ρε ****το εγραφε και web offer διπλά! Μπηκα skroutz και νομιζα οτι βλεπω οτι να'ναι, ε λεω μεχρι το βραδυ θα την κρατήσει! Την ώρα που ποσταρα το λινκ υπήρχε μέσα σε πέντε λεπτά είχε τελειώσει!

:!: Ενημέρωση :!:

Επειδή η συζήτηση είχε ξεφύγει έγιναν διαγραφές μυνημάτων. Να υπενθυμίσω ότι το φόρουμ δεν είναι χώρος προσωπικών αντιπαραθέσεων και ότι το παρόν νήμα αφορά αποκλειστικά το Samsung Galaxy Tab S2. Συνεχίζουμε με τα σχετικά επί της συγκεκριμένης συσκευής

το ταμπλετακι παη σφαιρα και καθε μερα το χαιρωμε και περισσοτερο,χτες ειδα κατι που με ψιλοπαραξενεψε εκανα τεστ με το αν τυ τυ εβγαλε σκορ 48705 οκ δεν με απασχολη για κατι περισοτερο, οταν μπηκα στις πληροφοριες [info] λεη μεταξυ αλλων 8 πυρηνες αλλα απο 400-1300 ετσι πρεπη να ειναι, οταν εχει 4-1300+4- 1900 δεν θα επρεπε να αναφερη και δοκιμη σε πιο ψηλο χρονισμο :
κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol:

Oντως είναι πολύ γρήγορο θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται αφού κλειδώσει η οθόνη να μπορώ να την ξεκλείδωσω απλώς πατώντας το lock button Ευχαριστώ πολυ

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους σας.

Είμαι μεταξύ Note 4 και S2 8 LTE. Το μέγεθος του tablet με βολεύει και θέλω να το χρησιμοποιώ ώς τηλέφωνο.

Γνωρίζετε εάν μπορώ αρχικά να το χρησιμοποιώ κανονικά και ώς τηλέφωνο το S 2 και εάν ναι τι προβλήματα πιθανόν να έχω.

(Δεν εννοώ την καθημερινή μεταφορά, χρησιμοποιώ σακίδιο και Bluetooth πάντα)