charlie_pace4 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 το how to get away with murder, ξεκινησε πολυ δυνατα τον δεύτερο κύκλο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 το how to get away with murder, ξεκινησε πολυ δυνατα τον δεύτερο κύκλο! Πότε ξεκίνησε; This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Προχθές στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος. Ένα επεισόδιο έχει βγει από τον δεύτερο κύκλο, δυστυχώς μόνο :-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. September 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Προχθές στην Αμερική αν δεν κάνω λάθος. Ένα επεισόδιο έχει βγει από τον δεύτερο κύκλο, δυστυχώς μόνο :-P Α, είχα την εντύπωση ότι θα ξεκινούσε αυτή την εβδομάδα... Όπως και να 'χει, θα το βλέπω από Fox. :) This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 το how to get away with murder, ξεκινησε πολυ δυνατα τον δεύτερο κύκλο! Όντως. Πολύ καλό επεισόδιο και γενικότερα μία σειρά η οποία αν και έχει τα αρνητικά της (λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι είναι παραγωγής Shonda Rhimes - βλ. Grey's Anatomy, Scandal) και δόσεις σαπουνόπερας, είναι πολύ "γρήγορη" τόσο στις εξελίξεις όσο και στη σκηνοθεσία. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Να υπενθυμίσω ότι συζητήσεις σχετικά με υπότιτλους, με αναφορές ιστοσελίδων ή συνδέσμων κ.τ.λ.π., δεν επιτρέπονται. Κατά συνέπεια ανάλογες συζητήσεις-υλικό διαγράφεται. [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 ξεκινησε και το Quantico:) .στην αρχη μου θυμισε λιγακι graceland μετα μου θυμισε λιγακι homeland στα μισα μου θυμισε λιγακι how to get away with murder και στο τελος εγινε η ΑΝΑΤΡΟΠΗ....:X Δυνατος ο πιλοτος ,και η τυπισσα τα σπαει.βαζει κατω πολλες απ τις καινουριες συμπεριλαμβανομενης και της γνωστης κλαψιαρας.:lol::lol: πιστευω θα ναι μια απ τις εντυπωσιακες σειρες για φετος,εως εφοσου ξεκινησει και το homeland:D Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baator Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Εξαιρετική η αρχή της 5ης σαιζόν Homeland! Ρεαλισμός, χωρίς βαρετές σκηνές, μπαίνεις κατευθείαν στο νόημα, σωστή αναλογία δράσης και μπλα-μπλα, νομίζω πάμε για εξαιρετική σαιζόν και πάλι! Πολύ καλή και η αλλαγή με το Βερολίνο, καλά θα 'ταν να μέναμε και λίγο Ευρώπη για αλλαγή, αλλά βλέπω πάλι σε Μέση Ανατολή να καταλήγουμε αργά ή γρήγορα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Ξέρω ότι δεν θα ρωτήσω για κάτι ποιοτικό, αλλά έχουμε καμιά ιδέα για την 5η σεζόν του 2 Broke Girls ? Όπου και να ψάξω λέει ότι ανανεώθηκε αλλά βλέπω TBA, ενώ συνήθως ο πιλότος κάθε κύκλου ήταν κάθε Σεπτέμβρη. & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 ξεκινησαν και τα πολυ καλα the good wife και το the affair αντε τωρα μενει supernatural να δουμε επιτελους λιγο φως εμμ εννοω σκοταδι:lol: Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 (edited) Εξαιρετική η αρχή της 5ης σαιζόν Homeland! Ρεαλισμός, χωρίς βαρετές σκηνές, μπαίνεις κατευθείαν στο νόημα, σωστή αναλογία δράσης και μπλα-μπλα, νομίζω πάμε για εξαιρετική σαιζόν και πάλι! Πολύ καλή και η αλλαγή με το Βερολίνο, καλά θα 'ταν να μέναμε και λίγο Ευρώπη για αλλαγή, αλλά βλέπω πάλι σε Μέση Ανατολή να καταλήγουμε αργά ή γρήγορα... Και εμένα μου φάνηκε καλό, χωρίς υπερβολές. Περιμένω κλασικά Κουιν να σπείρει!!! ☺ Στο μεταξύ τρομερή η 3η σεζόν του Ray Donovan που μόλις τελείωσε. Δύσκολα κρατάει σειρά τόσο ψηλά το επίπεδο μετά από τόσες σεζόν. Edited October 6, 2015 by junglist ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dv85 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Εξαιρετική η αρχή της 5ης σαιζόν Homeland! Ρεαλισμός, χωρίς βαρετές σκηνές, μπαίνεις κατευθείαν στο νόημα, σωστή αναλογία δράσης και μπλα-μπλα, νομίζω πάμε για εξαιρετική σαιζόν και πάλι! Πολύ καλή και η αλλαγή με το Βερολίνο, καλά θα 'ταν να μέναμε και λίγο Ευρώπη για αλλαγή, αλλά βλέπω πάλι σε Μέση Ανατολή να καταλήγουμε αργά ή γρήγορα... Όντως πολύ καλή αρχή. Μ' άρεσε αρκετά. Φαίνεται πολλά υποσχόμενη κι αυτή η σεζόν.....για να δούμε! Πάλι γυαλίζει το μάτι του Κουίν :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Στο μεταξύ τρομερή η 3η σεζόν του Ray Donovan που μόλις τελείωσε. Δύσκολα κρατάει σειρά τόσο ψηλά το επίπεδο μετά από τόσες σεζόν. +1 10 χαρακτηρες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Όντως το homeland ξεκίνησε πολύ καλά. Επίσης ακόμα καλύτερα ξεκίνησε και το Black list παιδιά... Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Καλό ξεκίνημα το arrow με ενδιαφέρον ανοικτο φινάλε. Το the league μέχρι τώρα οκ.μόνο ένα επεισόδιο ήταν εξαιρετικό. Θα δω τώρα το American horror story. ..ξεκίνησε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Δεν τρελάθηκα με το στορυ του American Horror, αλλά έχει ωραίους χαρακτήρες. Η Gaga τον πέταξε έξω πάντως κανονικά! ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 ξεκινα φαργκο νεα σεζον απο βδομαδα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Και εμένα μου φάνηκε καλό, χωρίς υπερβολές. Περιμένω κλασικά Κουιν να σπείρει!!! ☺ Για τους θαυμαστές του Κουίν: . Είναι φτιαγμένος για ρόλους δολοφόνων... Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ξεκίνησα προχθές το The Last Kingdom. Αρκετά καλός ο πιλότος του. Αν σας αρέσει το Vikings τότε σίγουρα θα σας αρέσει και αυτή σειρά. Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ξεκίνησε και το Heroes Reborn εδώ και λίγες εβδομάδες αλλά τώρα έπεσε στην αντίληψή μου. Κατεβάζω σήμερα. Επίσης μία κωμική σειρά που ξεκίνησε την προηγούμενη σεζόν αλλά δεν πρέπει να έχει αναφερθεί πολύ είναι το Fresh Off the Boat. Πολύ αστεία, και τα είδα σε δύο μέρες τα επεισόδια μέχρι τώρα (13 η πρώτη σαιζόν, 4 ως τώρα η δεύτερη) [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stakantzi Δημ. October 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2015 Ξεκίνησα προχθές το The Last Kingdom. Αρκετά καλός ο πιλότος του. Αν σας αρέσει το Vikings τότε σίγουρα θα σας αρέσει και αυτή σειρά. +1 γιαυτη τη σειρά. Πολύ προσεγμένη παραγωγή. Ο πιλότος ήταν αρκετά ποιοτικός με πολύ καλή φωτογραφία. Αν σεναριακα το πάνε καλά, νομίζω θα είναι το διαμαντάκι της σεζόν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Καλά πάει μέχρι τώρα το Big Bang Theory αλλά αυτό που είναι απίστευτο είναι το The Good Wife. Είναι απίστευτο που για 7η χρονιά έχουν να δείξουν ενδιαφέροντα πράγματα και να σε κρατήσουν σε αγωνία. (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Σήμερα θα ξεκινήσω το american horror story.εχω κατεβάσει 3 επεισόδιά,καπάκι παίζει να δω και το supernatural,3 πάλι επεισόδιά. Για να δούμε... Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Η νέα σεζόν πάει νεράκι. Εξαιρετικό το walking dead στην 6 σεζόν εξαιρετικό το Fargo στην δεύτερη σεζόν όπως και το agents of shield στην τρίτη σεζόν. Flash δεν είδα ακόμη. Το Big bang theory εχει πιασει πάτο από την 7 σεζόν και μετά. Η penny η πιο αθλια ηθοποιός της σειράς και τον Howard τον έχουν ευνουχισει τελείως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Ξέρω ότι δεν θα ρωτήσω για κάτι ποιοτικό, αλλά έχουμε καμιά ιδέα για την 5η σεζόν του 2 Broke Girls ? Όπου και να ψάξω λέει ότι ανανεώθηκε αλλά βλέπω TBA, ενώ συνήθως ο πιλότος κάθε κύκλου ήταν κάθε Σεπτέμβρη. Κάθε πέρυσι και καλύτερα εκεί στο Αμέρικα. Η 5η σεζόν του 2 Broke Girls αντί για 5, θα ξεκινήσει 12/11 και μάλιστα γράφουν " Instead, the network has decided to bring back 2 Broke Girls earlier than expected. " :blink: . Δηλαδή θα δούμε 1-2 επεισόδια, μπορεί να μην προβάλλουν κανένα για καμιά - δυο βδομάδες όπως γίνεται σε άλλες σειρές πχ Tbbt και φτάσαμε Χριστούγεννα για διακοπές. :down: & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts