periptero Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Επειδη ψηνομαι κι εγω να αγορασω το συγκεκριμενο... Βρηκα το dual sim σε χρωμα gold στο seven spots. Ειναι η πιο φθηνη τιμη στην Ελλαδα αυτη τη στιγμη, ΑΛΛΑ... Λενε στα specs οτι ειναι το j500h. Τα αλλα Ελληνικα sites εχουν το j500f Συμφωνα ομως με αυτο http://www.phonemore.com/samsung-galaxy-j5/models/448 το κινητο ειναι 3G ΑΛΛΑ στο seven το πουλανε για 4G. Αν οντως ειναι ετσι, θα πεσει πολυ μπινελικι... Τελικα καναμε την "διαφορά" παλι :D Μεσα σε 5 μερες μετα την αναρτηση που εκανα εδω.... Απο J500H εγινε J500F Αποσυρανε τα 3G (H) ? Διορθωσανε τυπογραφικο λαθος (τραγικο αν συνεβει και δεν το νομιζω) ? .... δεν θα το μαθουμε ποτε Παντος τωρα δινουν αυτο που πρεπει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ήθελα κάποιος που το έχει αν μπορεί να μου πει τι χώρο αφήνει διαθέσιμο για εφαρμογές. Π.χ το Xperia P μέσα από τις ρυθμίσεις βλέπω δίνει 1.97gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisksts Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 εκεί στο βελάκι έχει μια επιλογή για αλλαγή κύκλου ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ημερομηνία πως αλλάζεις ομως; εκεί στο βελάκι έχει μια επιλογή για αλλαγή κύκλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Ήθελα κάποιος που το έχει αν μπορεί να μου πει τι χώρο αφήνει διαθέσιμο για εφαρμογές. Π.χ το Xperia P μέσα από τις ρυθμίσεις βλέπω δίνει 1.97gb Καπου 4.5 gb...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Συνήθως όταν είμαι συνδεδεμένος, βγάζει Η (3G ?) και σε άλλες περιπτώσεις Ε. Το σύμβολο του 4G ποιο είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) 4G η LTE.... Στο J5 το εμφανιζει σαν 4G Edited December 10, 2015 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Καλησπέρα παιδια.Συγνωμη για το off topic,μεχρι το Α5 το windget καιρού της μαμας του ηταν σουπερ.Απο το j,s5 neo,s6 και μετα εχουν αυτη την βλακεια.Ξερετε αν μπορω να το βρω καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο. Αυτο που θελεις μπορεις να το βαλεις ειτε μεσω xwidget η zooper. Edited December 10, 2015 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetos13 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 παιδια εγω τις μονο ενδειξεις που εχω δει ειναι το 3G και το Η+ οταν χρησιμοποιω δεδομενα...συνδεση cosmote εχω πληροφοριακα..ενδειξη 4G δεν εχω δει..εχω καποιο προβλημα???απο κανονικο καταστημα το εχω αγορασει...οχι σκρουτζμαγαζο.. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 παιδια εγω τις μονο ενδειξεις που εχω δει ειναι το 3G και το Η+ οταν χρησιμοποιω δεδομενα...συνδεση cosmote εχω πληροφοριακα..ενδειξη 4G δεν εχω δει..εχω καποιο προβλημα???απο κανονικο καταστημα το εχω αγορασει...οχι σκρουτζμαγαζο.. ευχαριστω εκ των προτερων Εκεί ξαναπαντηθει νομίζω. Πρέπει να το αιτηθεις στο πάροχο σου για να το ενεργοποιήσουν. Τουλάχιστον στην βονταφον έτσι ήταν σε μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_hantz Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Aυτο που σου προτεινα πριν 2 ποστ το δοκιμασες; Το δοκίμασα αλλά τζίφος...Μήπως φταίει η οθόνη που είναι πανηγυρτζιδικη;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Λογικα θεμα αισθητηρα ειναι και οχι οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Το δοκίμασα αλλά τζίφος...Μήπως φταίει η οθόνη που είναι πανηγυρτζιδικη;; Τι θέμα έχει η οθόνη; Είναι πάρα πολύ καλή εμένα μου αρέσει πολύ.Amoled είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yperkatanalotis Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) Το δοκίμασα αλλά τζίφος...Μήπως φταίει η οθόνη που είναι πανηγυρτζιδικη;; Μήπως εννοείς την θήκη πανηγυρτζιδικη;; αν ναι τότε δεν λειτουργεί το on off οθόνης. Όπως και σε άλλα samsung θέλει την αυθεντική s view θηκη. Edited December 11, 2015 by yperkatanalotis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0lQnS3aiCYE Εδω ειναι σαν να λεει οτι οποιος δινει τοσα λεφτα για s6 ειναι :X:X:X:X:X:X:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 Το κινητό πόση ραμ έχει ελεύθερη χωρίς να τρέχει τίποτα από πίσω; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 (edited) Το κινητό πόση ραμ έχει ελεύθερη χωρίς να τρέχει τίποτα από πίσω; Περιπου 750 mb Και με αρκετες εφαρμογες αφηνει και 400 mb ελευθερα. Το S5 neo που ειχα με 2gb ram ειχε λιγοτερη ελευθερη ραμ. Edited December 12, 2015 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linosmas Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 4G η LTE.... Στο J5 το εμφανιζει σαν 4G Ευχαριστώ φίλε. Στη Θεσσαλονίκη πάντως δεν το είδα ακόμα. Θα ρωτήσω τη Vodafone μήπως θέλει ενεργοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2015 Ευχαριστώ φίλε. Στη Θεσσαλονίκη πάντως δεν το είδα ακόμα. Θα ρωτήσω τη Vodafone μήπως θέλει ενεργοποίηση. http://www.vodafone.gr/portal/4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=0lQnS3aiCYE Εδω ειναι σαν να λεει οτι οποιος δινει τοσα λεφτα για s6 ειναι :X:X:X:X:X:X:lol: Η αλήθεια δεν απέχει και πολύ... Απλά κινητά σαν το J5 βγάινουν σπάνια και μπορεί κατά λάθος :lol: Έχουν περάσει πολλά κινητά από τα χέρια μου, από ναυαρχίδες και mid range. Αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση που υστερεί με αυτά στην απόδοση δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, τουλάχιστον με την χρήση που κάνω εγώ. Δεν έχω messengers και social media apps εκτός από hangouts και το χρησιμοποιώ για browsing και κάνα παιχνίδι ευκαιριακά τύπου unblock kings ή Quizdom. Aλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση εκτός της μπαταρίας είναι πόσο smooth και αλαγκάριστο είναι, και με Nova φυσικά πετάει όσο λίγα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Καλημέρα. Σε εμφανιση το μπερδεύει κανεις με το s6 το μαυρο.το μεταλλο ειναι χλιδα.Ειχα τα αλφα5 και εχω μια ιδεα.Η απομονωμένη μπαταρια ομως σου δινει ελευθερία. Καμερα πολυ καλη,τρεχει ολα τα πλοηγησης που του εχω πανω,φωτεινοτητα τρομερη και γενικα απροβληματιστο.Χθες εβγαλα φωτο με μηλο6s φιλου και του j ηταν καλυτερα.Τα παραπανω λεφτα ειναι πεταμενα λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Πραγματικά παιδιά συμφωνώ. Μεγάλη κίνηση από την samsung που σε αυτη την τιμη προσφερει αυτο το κινητο. Την εκμεταλευτηκαμε αρκετοί από ότι βλέπω :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Έχει HDR στην κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. December 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2015 Λοιπον κατεβασα εφαρμογη καιρου,μεσα απο εκει ελεγε να κατεβασουμε κατι αλλα και στο τελος εσβησε το κινητο και δεν ανοιγε οτι και αν πατουσα....το ειχα παθει κ στο νοτε και στο s3 αυτο.Μαπα η εφαρμογη.Εβγαλα την μπαταρια.Ανοιξε,απεγκατασταση κ ολα καλα.Αν ηταν ενσωματωμενη η μπαταρια τι θα γινοταν?καλη η πολυτελεια του μεταλλου αλλα πλουτιζουν τα σερβις....HDR δεν εχει η καμερα (κουφο),αλλα με αλλη εφαρμογη λυθηκε το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts