Jump to content

linosmas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    Samsung A52s 5G

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

linosmas's Achievements

  1. Τελικά βλέπω ότι ανοίγει σε όλες τις κλήσεις, ανεξαρτήτως κάμερας. Δεν ξέρω τι σημαίνει όμως.
  2. Καλησπέρα παιδιά. Το έχω περίπου 2 βδομάδες. Εξαιρετικό. Σήμερα κατα τη διάρκεια βιντεοκλήσης στο messenger στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης άναβε ένα πράσινο λεντάκι. Νομίζω ότι εμφανίστηκε μετά την αναβάθμιση σε 12. Ξέρει κανείς τίποτα?
  3. Καλησπέρα παιδιά. Έχετε μήπως παρατηρήσει ότι ο δέκτης του ραδιοφώνου είναι πιο αδύναμος σε σχέση με άλλα κινητά?
  4. Φίλε μου, δες μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή σου. Στη δική μου, η οθόνη έχει τόση ευαισθησία, που βλέπω αντίδραση ακόμα και "επαγωγικά". Δηλ. νομίζω μερικές φορές ότι δεν πρόλαβα να την αγγίξω. Και με τζαμάκι προστασίας από πάνω.
  5. Αποκλείεται να ακούς ήχους ειδοποίησης με handsfree ή με bluetooth. Για ξανακοίτα το.
  6. Εχει προσέξει κανείς αν ακούγονται ήχοι ειδοποιήσεων (SMS, viber, messenger) με τα ακουστικά "κουμπωμένα"? Στο J7, με το που πήρε Pie, σταμάτησαν να ακούγονται. Update: Δυστυχώς κι εδώ τα ίδια.
  7. Θα πας ρυθμίσεις, πατάς το μεγεθυντικό φακό, δηλ. αναζήτηση, γράφεις οθόνη κλειδώματος, πας χαμηλά ειδοποιήσεις, μετά προβολή στυλ και τσεκάρεις το σύντομες. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν σας ενοχλεί όσο εμένα η απουσία ηχητικών ειδοποιήσεων όταν έχετε τα ακουστικά, κάντε το παράπονο στη Samsung, στο τηλ. 2106897691. Το καταγράφουν και το προωθούν.
  8. Με την πάι έχουν αλλάξει ένα σωρό πράγματα. Αρχίζω από τα πιο ενοχλητικά: 1. Δεν ακούγεται ήχος SMS με τα ακουστικά συνδεδεμένα, 2. Δεν υπάρχει previw του σμσ ή του μέιλ στην οθόνη κλειδώματος όπως παλιά. Παρακαλείται όποιος βρίσκει λύσεις για τα διάφορα θέματα, να ενημερώνει. Έχω ώρες που ψάχνω. Στο νετ γίνεται πανικός από αγανακτισμένους χρήστες... Ωπα, το 2 το βρήκα: στις ρυθμίσεις οθόνης κλειδώμτος - προβολή στυλ - σύντομες. Update: Τελικά δεν υπάρχει τρόπος να αλλάξει το νο 1. Κανένας ήχος ειδοποίησης (sms, messenger, viber etc) από τα ηχεία αν υπάρχουν ακουστικά. Επιλογή της google.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Φοβάμαι ότι το oreo ίσως δεν είναι τόσο ωραίο. Έχω δυο ενοχλητικά ζητήματα: Το πρώτο: Όταν ανάβω το τηλέφωνο, μάλλον δε βλέπει αμέσως την κάρτα μνήμης. Τα εικονίδια των εφαρμογών που είναι εγκατεστημένα στην SD εμφανίζονται μετά από 1 - 1,5 λεπτό, ενώ στο μεταξύ δείχνει το προεπιλεγμένο εικονίδιο της SD. Το δεύτερο, που με πείραξε πιο πολύ, είναι ότι η σωτήρια εφαρμογή πλοήγησης HereWeGo, κρασάρει μόλις ξεκινήσει. Ελπίζω αμφότερα να διορθωθούν σύντομα. Το HereWeGo διορθώθηκε με απεγκατάσταση, καθάρισμα όλων των σχετικών αρχείων και επανεγκατάσταση, μετά από υπόδειξη της τεχνικής υποστήριξής τους.
  10. Εχεις δίκιο φίλε μου. Ετσι ακριβώς είναι. Γμτ και ανησύχησα... Ευχαριστώ.
  11. Παιδιά πεστε μου σας παρακαλώ, γιατί δεν ακούγεται ήχος όταν ανοίγω βίντεο από τη "συλλογή" ενώ ακούγεται κανονικά όταν ανοίγει κατευθείαν από "τα αρχεία μου"?
  12. Ήρθε ενημέρωση. Και νομίζω ότι αυξήθηκε ο ελεύθερος χώρος μετά την εγκατάσταση.
  13. Κρίμα που δεν έχει κουμπί "like" το forum...
  14. Γιατί, αρνήθηκε ποτέ κανείς ότι η σέλφι κάμερα φτιάχτηκε για να "βγάζουν κυρίως οι χαζογκόμενες στην τουαλέτα της καφετέριας"? Προφανέστατα γι' αυτό φτιάχτηκε. Ή ακόμα και για τον Ομπάμα με την πρωθυπουργό της Δανίας: https://mashable.com/2013/12/10/obama-funeral-selfie/#O1a1ENIhHiqa Πολύ θα διασκέδαζε ο σχεδιαστής - κατασκευαστής αν του λέγαμε "εγώ φαίνομαι στη σέλφι αλλά ο πύργος του Αϊφελ είναι θολός". Κάπου μπερδεύεσαι φίλε μου.
×
×
  • Create New...