Jump to content

asxetos13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    201
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About asxetos13

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

asxetos13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά. Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει στο πίσω μέρος του tcl 10pro κάτι σημαδάκια σε ορισμένα σημεία παρόλο που δεν μου έχει πέσει κάτω, παρά μόνο μια φορά που το τσέκαρα και ήταν οκ. Επίσης του φοράω θήκη και γενικά το προσέχω αρκετά. Με βάση πάντως αυτά που βλέπω θεωρώ ότι είναι κάποια "αστοχία" του υλικού γιατί μοιάζει σαν να σκάει το χρώμα στα σημεία που παρατηρούνται αυτά τα μικρά σημάδια. Αν γνωρίζει κανείς κάτι περαιτέρω ή έχει παρόμοια εμπειρία γιατί είναι πραγματικά περίεργο.
  2. Παιδιά να ρωτήσω: μου πέταξε χθες το κινητό μια ειδοποίηση με ένα sos μέσα σε ένα κυκλάκι και ζητούσε αποδοχή των όρων για κάτι που δεν πολυκαταλάβαινα.. Ωστόσο, πάτησα το κεντρικό κουμπί και εξαφανίστηκε και αν και το έψαξα μετά δεν κατάφερα να το ξαναβρώ. Έχει κανείς ιδέα τι είναι και αν ναι πού μπορώ να το βρώ?
  3. Για την κάμερα έκανα μια παρατήρηση απλώς. Άλλωστε πολλές φορές ο αριθμός των mpixels δεν λέει όλη την αλήθεια. Εμένα με χάλασε το μέγεθος.Μιλάμε για σοβαρή αύξηση σε μήκος και πλάτος αλλά και στο βάρος. Στο κάτω κάτω βγάλε 2 μοντέλα ως ναυαρχίδες: ένα μικρότερο και φθηνότερο και ένα μεγαλύτερο και ακριβότερο. Με 550 ευρώ δε δεν πας πουθενά. Για αυτό και το tcl 10 pro το θεωρώ από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει στα 269€...Μια φορά γίνονται αυτά δυστυχώς. Συν ότι το Α52 /72 της samsung είναι αρκετά αναβαθμισμένα σε παρόμοια τιμή.
  4. Παρουσιάστηκε σήμερα το tcl 20 pro μαζί με το tcl 20L. Αν και διατηρεί τον ωραίο σχεδιασμό, θεωρώ ότι το παράκανε μεγάλο. Άλλωστε είναι επιρρεπείς οι κινέζοι ως προς αυτά.... Επίσης, η διάταξη των καμερών πίσω δεν με ενθουσιάζει. Tέλος, παρατήρησα ότι έχει ρίξει τα mpixels της βασικής κάμερας σε σχέση με το 10 pro. Τα πλήρη χαρακτηριστικά εδώ: https://www.gsmarena.com/tcl_20_pro_5g-10855.php Και ένα πρώτο βίντεο που βρήκα:
  5. Όχι ούτε εγώ μιλάω για αλλαγή. Απλά όπως είχα ξαναγράψει αναρωτιόμουν αν θα ξαναπαρουσιαζόταν τέτοια ευκαιρία να παίρνεις την ναυαρχίδα ουσιαστικά μιας εταιρείας κοντά σε τιμές μεταξύ 250-300 ευρώ. Και από ό,τι βλέπω μια φορά είναι του Αϊ-Γιαννιού...:cool::cool: Με τέτοια επιπλέον χαρακτηριστικά (καλύτερος επεξεργαστής, αδιαβροχοποίηση, dust resistance) μπαίνουν όρια σε μια μελλοντική πτώση της τιμής του 20 pro..
  6. https://www.phonearena.com/news/tcl-20l-20-pro-5g-specs-design-features-leak_id131334 500 ευρώ λέει ότι θα κοστίζει το pro..550 υπολογίζω εγώ γιατί πάντα είναι πιο πάνω οι τιμές από τις προβλεπόμενες. Και επειδή βλέπω και πολλές αναβαθμίσεις δύσκολο να πέσει κάτω από 400 ευρώ για μένα, άντε 380 ευρώ το μέγιστο... Θέλω να δω και τις διαστάσεις πάντως της συσκευής γιατί στο 10 είχαν πετύχει έναν πολύ αρμονικό συνδυασμό.
  7. Eπιβεβαιώνω έχω πάθει την πλάκα μου με το tcl 10 pro και όντας πρώην κάτοχος διάφορων midrange συσκευών samsung. Mάλιστα σε μερικές περιπτώσεις είχα παρατηρήσει και κάποια μικροσημαδάκια ήδη από το άνοιγμα της συσκευής, πράγμα απαράδεκτο για εταιρεία σαν τη samsung. Επιπλέον, έχω ξεγνοιάσει από τον πολύ ενοχλητικό τρόπο που εστιάζουν οι κάμερες στα samsung (θόλωμα, ξεθόλωμα και πάλι θόλωμα κτλ). Όσο για τις πτώσεις, επιβεβαιώνω και εγώ ότι βγήκε άθικτο σε μια περίπτωση που της έπεσε της αδερφής μου από τα χέρια τις προάλλες. Βέβαια φορούσε τη θήκη που είχε μέσα στο κουτί η οποία απέκτησε κάτι σημαδάκια. Για να δούμε τι θα είναι και το καινούργιο μοντέλο που έρχεται.. Ελπίζω σε καλή τιμή γιατί ας είμαστε ειλικρινείς με γύρω στα 450 ευρώ αρχική δεν το αγοράζεις εύκολα.... Διστάζεις. Υ.Γ: Eπουδενί τα tcl δεν είναι alcatel (θυγατρική) ακόμα και εμφανισιακά να το πάρεις. Το θέμα είναι αν πάρει μερίδιο μην αρχίσει και τσιμπάει τις τιμές προς τα πάνω σαν τη huawei και τη xiaomi. Γιατί δεν το κρύβω ότι ένας λόγος που αγόρασα τη συσκευή είναι το ότι δεν ήξερα αν θα βρω κάτι παρόμοιο στο μέλλον σε τέτοια τιμή (269-299 ευρώ). Για αυτό περιμένω να δω και την τιμή του tcl 20 pro σε 10 μέρες.
  8. "Η TCL έστειλε προσκλήσεις σε δημοσιογράφους για ένα παγκόσμιο event το οποίο θα λάβει χώρα στις 14 Απριλίου 2021. Είναι προφανές ότι περιμένουμε την παρουσίαση νέων smartphones με δυνατότητα σύνδεσης 5G. Το event αυτό θα γίνει μέσω live streaming, όπως επιτάσσει η εποχή του κορωνοϊού, με τις περισσότερες πληροφορίες να συνηγορούν ως προς το ότι θα δούμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια των μοντέλων TCL 20 Pro 5G, 20L και το 20S. Πολλοί θεωρούν ότι αυτή θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την TCL να μας δώσει επιπρόσθετες πληροφορίες για τα concept μοντέλα της, όπως είναι τα smartphones με rollable οθόνες. Δεν έχει γίνει σαφές εάν θα συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά ένα livestreaming event είναι καλό για να δούμε τα νεότερα από τα όσα ετοιμάζει η TCL για το μέλλον των smartphones. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρήσουμε ότι η TCL είναι έτοιμη να παρουσιάσει μία ολοκληρωμένη πρόταση στο πεδίο των rollable οθονών, αλλά καλό θα ήταν να δούμε ένα update πάνω στα σχέδιά της." Από ότι φαίνεται σύντομα θα δούμε και την επόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας (tcl 20 pro). Πάντως ως κάτοχος tcl 10 pro θεωρώ ότι η εταιρεία έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, απρόσμενα καλή. Μένει να δούμε την τιμή.Αν είναι έξυπνοι οφείλουν να παίξουν γύρω στα 380 ευρώ αρχικά και όχι 450 που είχε το 10pro όταν βγήκε. Κρίμα να χαραμίζονται τόσο καλά δουλεμένες συσκευές λόγω λάθος τιμιολογιακής πολιτικής.
  9. Παιδιά κάθε φορά που ανοίγω για πρώτη φορά μες στη μέρα το viber (με δεδομένα ή wifi), μου έρχεται αυτόματα ειδοποίηση να συγχρονίσω το λογαριασμό μου με το google drive για να δημιουργηθεί αντίγραφο ασφαλείας. Εγώ όμως δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. Υπάρχει τρόπος να μην το ξαναδώ το συγκεκριμένο μήνυμα?? Γιατί καταντά σπαστικό μετά από κάποια στιγμή.....
  10. Βασικά ήθελε ενημέρωση μια άλλη εφαρμογή (σύστημα android web version) για να ξεκολλήσει και να κάνει και του chrome... Επίσης, σήμερα παρατήρησα ότι το αριστερό πλαϊνό κουμπί από εκεί που σε έβγαζε στο google αν το παράγεις τώρα σου βγάζει φωνητικές εντολές αν καταλαβαίνω και καλά. Τέλος, ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την άμεση βοήθεια μέχρι στιγμής σε ό,τι πρόβλημα αντιμετώπισα.
  11. Αυτό όμως που θα βοηθήσει??Εγώ λέω ότι λέει ότι υπάρχει διαθέσιμη νέα έκδοση και δεν την ενημερώνει για κάποιο λόγο... Αυτό που λες απλώς θα σβήσει το ιστορικό περιήγησης πλήρως...
  12. Παίδες έχει παρατηρήσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα σε καινούργια συσκευή?? Έχω αρχίσει και αγχώνομαι μην είναι μόνιμο το bug..
  13. Ναι αλλά όλες οι άλλες εφαρμογές ενημερώνονται κανονικά και αυτές που είναι τις google. Μόνο η συγκεκριμένη δεν ενημερώνεται παρόλο που σου δίνει τη δυνατότητα να πατήσεις το πλαίσιο που λέει ενημέρωση. Ελπίζω να φτιάξει και να μην είναι μόνιμο bug...
×
×
  • Create New...