soublaki-3 Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 αν καταλαβα καλα δε μπορεις να εχεις τη χρεωση με το ενα λεπτο αν κανεις 2gether δλδ αν κανω 8α τη χασω τοτε για πιο λογο το κανουν? προτιμω να κουβαλαω 2 τηλ τοτε αν και αυτοι χανουν ετσι παντως εγω βαρεθηκα με τη vodafone αν και πολλα χρονια σε αυτην Βάλε έναν αντάπτορα. Μπορεί κάποιος να γράψει τις συσκευές που υποστηρίζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. May 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2007 Και προώθηση στην κύρια κάνει μόνο όταν ανοιχτή η δεύτερη γραμμή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargazer Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Σε N80 το δοκίμασε κανείς; Η vodafone λέει δεν υποστηρίζεται.. Παράθεση Tech Ministry -> http://techministry.gr TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargazer Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ενημερώνω για κάθε ενδιαφερόμενο πως η συσκευή υποστηρίζει την sim κανονικά, άσχετα με το τι λέει η vodafone. Παράθεση Tech Ministry -> http://techministry.gr TechMinistry: Thessaloniki's Hackerspace Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ενημερώνω για κάθε ενδιαφερόμενο πως η συσκευή υποστηρίζει την sim κανονικά, άσχετα με το τι λέει η vodafone. Πόσο καιρό την χρησιμοποιείς την υπηρεσία με το Ν80? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis72 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 θα ήθελα να ρωτήσω αν το lg kg920 (η απλή συσκευή όχι η live) υποστηρίζει την υπηρεσία vodafone2gether Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnynorth Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω - αν ξέρει κάποιος : έχω 2 sim κάρτες vodafone CU, γίνεται να έχω αυτά τα 2 νούμερα σε μία sim κάρτα στο VF2gether? (Δηλαδή και τα δύο νούμερα να είναι καρτοκινητά CU?) Και επίσης αν έτσι θα μπορώ να έχω κανονικά τα 250 δωρεάν λεπτά/εβδομαδα όπως τώρα, με 2,5 Ευρώ προς τα άλλα κινητά CU? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ναι, γίνεται να χεις δύο καρτοκινητά στην ίδια sim, αλλά δεν ξέρω για την προσφορά αν την χάνεις ή όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnynorth Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ναι, γίνεται να χεις δύο καρτοκινητά στην ίδια sim, αλλά δεν ξέρω για την προσφορά αν την χάνεις ή όχι... eyxaristw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 eyxaristw... Η προσφορά που λες ισχύει και σε 2gether! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Εχθές πήγα στην Vodafone και έκανα ενεργοποίηση το vodafone 2 gether 1ον ξέρει κανένας πόσες μέρες θέλει να ενεργοποιηθεί 2ον πως ακριβός λειτουργεί 3ον πως γίνετε να ενεργοποιείσο την υπηρεσία όταν με παίρνει κάποιος τηλ και το έχω κλειστό να έρχεται μετά μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RiHos Δημ. October 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2007 Πληροφορίες για το Vodafone 2gether θα βρεις εδώ. Καλά όταν το ενεργοποίησες δεν ρώτησες τους υπεύθυνους? :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxtak Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παίζει κανονικά και με Κ750i (branded kai non-branded) και με W800i ;) Εβαλα σημερα το 2gether που παιζει με το Κ750i (που θελω να δουλεψω) αλλα Δεν μπορω να βρω την επιλογη για εναλλαγη των αριθμων και αναγκαζομαι να βαζω την sim σε ενα Τ610 για να αλλαζω αριθμο.. μηπως υπαρχει καποια λυση??? Thanks..;)..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Εβαλα σημερα το 2gether που παιζει με το Κ750i (που θελω να δουλεψω) αλλα Δεν μπορω να βρω την επιλογη για εναλλαγη των αριθμων και αναγκαζομαι να βαζω την sim σε ενα Τ610 για να αλλαζω αριθμο.. μηπως υπαρχει καποια λυση??? Thanks..;)..;) Μια χαρά δουλεύει στο Κ750i και σε σκέτη και σε vodafone συσκευή. Στο μενού της συσκευής πρέπει να εμφανίζεται το εικονίδιο της sim κάρτας με την αναγραφή vodafone together. Σε vodafone live συσκευή είναι το 3ο εικονίδιο στην 3η σειρά. Στις μη branded συσκευές είναι το 3ο εικονίδιο στην πρώτη γραμμή (τέρμα δεξιά πάνω). Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxtak Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μια χαρά δουλεύει στο Κ750i και σε σκέτη και σε vodafone συσκευή. Στο μενού της συσκευής πρέπει να εμφανίζεται το εικονίδιο της sim κάρτας με την αναγραφή vodafone together. Σε vodafone live συσκευή είναι το 3ο εικονίδιο στην 3η σειρά. Στις μη branded συσκευές είναι το 3ο εικονίδιο στην πρώτη γραμμή (τέρμα δεξιά πάνω). Thanks...;).. εβλεπα "Ψυχαγωγια"(που γραφει το τριτο πανω εικονιδιο) και δεν το ανοιγα..και εψαχνα αλλου... Thanks και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas129 Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 πριν περίπου 1 μήνα και κάτι μέρες, έκανα μια καινούργια σύνδεση στη vodafone με την προυπόθεση να κάνω διακοπή στην παλιά σύνδεση που είχα. Απο το κατάστημα που έκανα αυτη την διαδικασία, μου έγινε πρόταση να μπώ στο πακέτο vodafone2gether. Δέχτηκα. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι ακόμα και σήμερα δεν μου έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμα 2gether. Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπαν ότι αυτον τον καιρό υπάρχει πρόβλημα στην εταιρία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλα το περίεργο είναι ότι στους λογαριασμούς πληρώνω το πάγιο της υπηρεσίας. Σας παρακαλώ δώστε μου μια σχετική λύση αν φυσικά υπάρχει ....:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2007 πριν περίπου 1 μήνα και κάτι μέρες, έκανα μια καινούργια σύνδεση στη vodafone με την προυπόθεση να κάνω διακοπή στην παλιά σύνδεση που είχα. Απο το κατάστημα που έκανα αυτη την διαδικασία, μου έγινε πρόταση να μπώ στο πακέτο vodafone2gether. Δέχτηκα. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι οτι ακόμα και σήμερα δεν μου έχουν ενεργοποιήσει το πρόγραμμα 2gether. Επικοινώνησα με το κατάστημα και μου είπαν ότι αυτον τον καιρό υπάρχει πρόβλημα στην εταιρία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλα το περίεργο είναι ότι στους λογαριασμούς πληρώνω το πάγιο της υπηρεσίας. Σας παρακαλώ δώστε μου μια σχετική λύση αν φυσικά υπάρχει ....:worry: Η VODAFONE πρέπει να σου δώσει λύση εμείς λίγο δύσκολο. Βασικά να τους πάρεις στο 13830 και να τους βρίσεις για το πάγιο της υπηρεσίας που πληρώνεις χωρίς να έχεις την υπηρεσία και να ζητήσεις να σου πιστωθεί το πάγιο (μικρή η αξία) αλλά δε θα πληρώνεις για κάτι που δεν έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 ...και μου είπαν ότι αυτον τον καιρό υπάρχει πρόβλημα στην εταιρία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλα το περίεργο είναι ότι στους λογαριασμούς πληρώνω το πάγιο της υπηρεσίας. ...πλακα-πλακα αυτο συμβαινει...δεν ξερω αν εχει σχεση..αλλα εχθες εβαλα το κινητο μου στην 2η γραμμη και μου εβγαλε υστερα απο λιγο card error..το ιδιο σκηνικο το εκανε αλλες 2-3 φορες...:wacko:...δεν το ειχε κανει ποτε αυτο.... ...κατα τα αλλα...παρτους τηλεφωνο....και φυσικα ζητα να σου επιστρεψουν τα χρηματα...:) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2007 Η VODAFONE πρέπει να σου δώσει λύση εμείς λίγο δύσκολο. Βασικά να τους πάρεις στο 13830 και να τους βρίσεις για το πάγιο της υπηρεσίας που πληρώνεις χωρίς να έχεις την υπηρεσία και να ζητήσεις να σου πιστωθεί το πάγιο (μικρή η αξία) αλλά δε θα πληρώνεις για κάτι που δεν έχεις. Αμα δεν τους βρισει δεν θα την πιστωσουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. December 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2007 Αμα δεν τους βρισει δεν θα την πιστωσουν? 3 μήνες περίμενα πριν κανα χρόνο για να μου πιστώσουν για κάτι χρεώσεις που είχαν παραδεχτεί ότι ήταν λάθος, μόνο όταν βγήκα από τα ρούχα μου έγινε η πίστωση!!!! Βέβαια πριν ένα μήνα σε κάτι άλλες χρεώσεις, που επίσης ήταν λάθος, αντέδρασαν άμεσα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Ginete na exw mia karta vodafone CU kai mia karta wind F2G me auth thn yphresia? Kai an ginete tha mporw na xrhsimopoiw tis yphresies kai apo ta 2 noumera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo19742001 Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Ginete na exw mia karta vodafone CU kai mia karta wind F2G me auth thn yphresia? Kai an ginete tha mporw na xrhsimopoiw tis yphresies kai apo ta 2 noumera? Δε γίνεται τα νούμερα πρέπει να ανήκουν στον ίδια εταίρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2008 Στο K610 είναι συμβατό; Γιατί το site να μην πω για τι είναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Οχι δεν ειναι συμβατη η υπηρεσια. Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anvoulgaris Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν το 2gether λειτουργεί στο Κ800i το απλό, όχι το Vodafone live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts