Stinger Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 που ακριβώς ρε μαν είδες ότι λέω ότι δεν με καίει? διαβαζεις η απλά κοιτάς μια στα γρήγορα? Και αναφέρομαι στο βάθος χρόνου που κρατάω τις συσκευές μου. Το τηλέφωνο έφυγε για πίσω. Όλα αυτά που λέτε μου τα έχουν πεί και οι κινέζοι και στο uk. Η οθόνη τρεμόπαιζε και με τελείως καπακωμένους τους αισθητήρες. Και στις 2 φορές μου ζήτησαν να στείλω πίσω. Δεν παραπονιέμαι για αυτό. Ειδικά απο την στιγμή που δείχνουν after sales support. Ειδικά έχοντας δουλέψει εδώ σε 2 μεγάλα και ξέροντας πως δουλεύουν. Αν βγάζεις στατιστική στα 10-20 χιλιάδες τηλέφωνα απο 10 χρήστες, απλά κάτι κάνεις λάθος. Λυπάμαι που σου χαλάω το γράφημα αλλά είχα 2 στα 2. Για το dual sim πραγματικά αν δεν έρθει ξανα συσκευή (έτσι όπως πάει σε 9 με 11 μέρες), να δοκιμάσω με 2 κάρτες πραγματικά δεν ξέρω. Για το upgradeability προσωπικά δεν αγχώνομαι γιατί μπορώ να φύγω απο miui σε μεγάλος βάθος χρόνου (μετά απο 2 χρονάκια αν μας έχει ξεχάσει η xiaomi). Πιο πολύ με ενοχλεί που δεν έρχεται με li-ion μπαταρία και θα αναγκαστώ να την αλλάξω λίγο πιο γρήγορα. Αλλά σε αυτή την τιμή και αυτό όχι απλά το καταπίνω, είναι σαν να μην υπάρχει καν. Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις τι γράφεις, ...Το screen flicker. Απίθανο η όχι, δεν ξέρω πως σου ακούγεται και πραγματικά δεν με καίει κιόλλας πως το ακούς... Κι επειδή γίνεσαι εριστικός και έχουν περάσει οι εποχές που καθόμουν να αποδείξω στα φόρουμς πως η γη γυρίζει καλή συνέχεια από μένα. Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Μείνετε στο θέμα παρακαλώ και αφήστε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 επιτέλους το παρέλαβα...και είναι τούμπανο! :) πάμε για στήσιμο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 επιτέλους το παρέλαβα...και είναι τούμπανο! :) πάμε για στήσιμο...;) Καλορίζικο, όταν το δοκιμάσεις πες μας εντυπώσεις από φωτ. μηχανή και GPS σε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Για το GPS που το δουλεύω τώρα μια εβδομάδα μπορώ να πώ ότι δουλεύει τέλεια, με πολύ γρήγορο κλείδωμα Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 και η φωτογραφική για τα δικά μου δεδομένα, μια χαρά φαίνεται...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 και η φωτογραφική για τα δικά μου δεδομένα, μια χαρά φαίνεται...:) Ημέρα και νύχτα; Το 32 άρι με Sony έχεις αγοράσει αν θυμάμαι; Δεν μας λέτε αναλυτικά ρε παιδιά όσοι το αγοράσατε να έχουμε μια συνολική εικόνα, με το σταγονόμετρο μας τα λέτε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Ημέρα και νύχτα; Το 32 άρι με Sony έχεις αγοράσει αν θυμάμαι; Δεν μας λέτε αναλυτικά ρε παιδιά όσοι το αγοράσατε να έχουμε μια συνολική εικόνα, με το σταγονόμετρο μας τα λέτε... :lol: Καλα λεει ρε παιδια ο φιλος!Πειτε κι αλλες εντυπωσεις να μαθουμε! Στις ποσες μερες γινεται η παραλαβη του κινητου μετα την παραγγελια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Καλα λεει ρε παιδια ο φιλος!Πειτε κι αλλες εντυπωσεις να μαθουμε! Στις ποσες μερες γινεται η παραλαβη του κινητου μετα την παραγγελια? Λοιπόν όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα posts, το κινητό γενικά τα σπάει !!! Η γενικότερη συμπεριφορά του είναι πάρα πολύ καλή (GPS,Wifi Signal, Ποιότητα οθόνης, Ποιότητα κατασκευής) Τώρα όσο αναφορά ποιότητα φωτογραφιών με την Camera, νομίζω ότι τα κριτήρια του καθενός είναι διαφορετικά, για εμένα προσωπικά η Camera είναι πάρα πολύ καλή, με απίστευτα γρήγορα Focus, για άλλον ο οποίος γνωρίζει περισσότερα από ποιότητα φωτογραφίας μπορεί να του φανούν απλά καλές ή αρκετά καλές. Η διάρκεια της μπαταρίας και πάλι έχει να κάνει με την χρήση που κάνει ο καθένας μας. Για τα δικά μου δεδομένα χρήσης (Wifi, Bluetooth, GPS όλοι την ημέρα ανοικτά) , με ελάχιστη έως και καθόλου χρήση 4G ή Gaming, αλλά με πολύ χρήση Browsing, Email, Social Media μου βγάζει άνετα την ημέρα. Το βράδυ που το φορτίζω είναι συνήθως μεταξύ 45%-35% διαθέσιμη. Όσο για το πόσο κάνει για να έρθει η συσκευή, αυτό έχει να κάνει με την τύχη σου περισσότερο, συνήθως τώρα τελευταία κάνει περίπου 12-16 ημέρες, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις με τα Ελληνικά ταχυδρομεία, γιατί δυστυχώς στα Ελληνικά Ταχυδρομείο ή καλύτερα στο τελωνείο κολλάει αρκετές ημέρες. Και κάτι τελευταίο !! Με την χθεσινή Developer Rom 5.10.29 το κινητό πραγματικά τα σπάει από άποψη ταχύτητας, πραγματικά σαν να είναι άλλο κινητό, όσο για το Score που μου έβγαλε σήμερα το πρωί με ιδανικές συνθήκες μέτρησης (πλήρως φορτισμένο, και όλες οι εφαρμογές κλειστές, και με την τελευταία Version του Antutu 5.7.3) είναι πραγματικά απίστευτες [ATTACH]64494[/ATTACH] Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 λοιπόν οι φωτογραφίες την ημέρα είναι φανταστικές...ωραία απόδοση χρωμάτων, γρήγορο autofocus γενικά δεν συνάντησα κανένα πρόβλημα... οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο με ελλιπή φωτισμό παρουσιάζουν λίγο θόρυβο..όχι κάτι που ενοχλεί αλλά πιθανότατα να μην οφείλεται στο φακό και να είναι θέμα software (υποθέτω δεν γνωρίζω σίγουρα και ακόμα δεν έχω πειραματιστεί με άλλες εφαρμογές) βίντεο μία από τα ίδια... selfie έχουν λίγο παραπάνω θόρυβο (σε συνθήκες πάντα εσωτερικού χώρου) Ανακαιφαλαίωση: όλα είναι τέλεια σε εξωτερικό χώρο με άπλετο φωτισμό, γενικά έχουμε λίγο θόρυβο σε ελλιπή φωτισμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 ερώτηση σε κατόχους: μου κολάει η ώρα στα widget του καιρού (όχι το μαμά)...Δηλαδή ανοίγω οθόνη και η ώρα στο widget έχει μείνει πίσω, ώσπου να κάνω refresh...κάνω κάτι λάθος...? Το μαμά της ώρας και του καιρού δουλεύει μαι χαρά... (δοκίμασα με trasnparent weather και android weather) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 ...και η λύση τελικά είναι να βάλεις τις εφαρμογές καιρού στην λίστα με τα auto start..:) Πλέον δουλεύουν ρολόι τα widgets :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Το 4g που υποστηρίζει είναι 1800 και 2600 η υποστηρίζει και την 2100?Η 800 καταλαβαίνω πως όχι. Επειδή το νήμα είναι μεγάλο , υπάρχει stable ευρωπαϊκή / ελληνική rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Υπαρχει σε ολους ενα περιεργο τριξιμο στη συσκευη? καθε φορα που το ακουμπαω κατω να το αφησω, η το χτυπαω ελαφρια με το δαχτυλο απο πισω ακουγεται ενα αρκετα εκνευριστικο τριξιμο σαν κατι να παιζει μεσα στο κινητο..Γενικα ειναι μια καλης ποιοτητας συσκευη αλλα αυτο αρχιζει και με ενοχλει αρκετα...Κατι παιζει στην πανω δεξια γωνια. Δεν ξερωαν εινια τα κουμπια γιατι το κανει και οταν τα κραταω :wacko: Ισως το δαχτυλιδη της καμερας η το φλασ?? Αν υπαρχει σε ολες τις συσκευες θα το καταπιω αλλα αν το εχω μονο εγω σκεφτομαι να το ψαξω για αντικατασταση Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Υπαρχει σε ολους ενα περιεργο τριξιμο στη συσκευη? καθε φορα που το ακουμπαω κατω να το αφησω, η το χτυπαω ελαφρια με το δαχτυλο απο πισω ακουγεται ενα αρκετα εκνευριστικο τριξιμο σαν κατι να παιζει μεσα στο κινητο..Γενικα ειναι μια καλης ποιοτητας συσκευη αλλα αυτο αρχιζει και με ενοχλει αρκετα...Κατι παιζει στην πανω δεξια γωνια. Δεν ξερωαν εινια τα κουμπια γιατι το κανει και οταν τα κραταω :wacko: Ισως το δαχτυλιδη της καμερας η το φλασ?? Αν υπαρχει σε ολες τις συσκευες θα το καταπιω αλλα αν το εχω μονο εγω σκεφτομαι να το ψαξω για αντικατασταση ο φακός της κάμερας μάλλον,δεν είναι ελάττωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 χμμ μαλιστα το εχεις και συ δηλαδη..:confused::confused: Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 H cm 12.1 που έχει βγει είναι καλη/σταθερή? Είναι εύκολο να την περάσεις και μετά αν επιθυμείς να επιστρέψεις στην επίσημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Για 1ο build ειναι απιστευτα σταθερη...ελάχιστα bug εχει και γενικα ειναι πιο smooth απο miui...καλα για ταχυτητα δεν το συζηταω καν..Η μπαταρια ειναι καλυτερη σε μενα...προς το παρων το μονο που ειναι "χοντρο" bug ας το πουμε εινια οτι δεν δουλευει ο φακος απο τα toggles Αλλα νομιζω με αλλη εφαρμογη ανοιγει κανονικα...Στην καμερα παντως ειναι μια χαρα το φλας..πριν την περασεις κανεις ενα backup στην recovery και οποτε θες σε 3 λεπτα εχεις γυρισει στην στοκ Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Από xda την βρήκες την cm ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Ναι εχει thread κανονικα..Πρεπει να περασεις TWRP πρωτα και φλασαρεις κανονικα οπως ολες τις συσκευες...Υπαρχει και η Mokee στο ιδιο tread αλλα δεν την εχω δοκιμασει και γενικα δεν πρεπει να εχει διαφορες απο cm...Αποτι λεει ο κινεζος θα την υποστηριξει κανονικα και εβαλε και μια φωτο με cm13 δηλαδη android 6 Marshmallow...:lol: Την δουλευει δηλαδη, να δουμε Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Πρέπει να έχω κάποια έκδοση miui συγκεκριμένα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Οχι φιλε..δεν εχει καμια σχεση με την miui...Οταν φλασαρεις αλλη ρομ σβηνεις τα παντα απο τη συσκευη..Δεν εχει σημασια απο τι προερχεσαι..μονο custom recovery χρειαζεται..αν γενικα ειναι η 1η φορα που φλασαρεις κατσε διαβασε καποια πραγματα για το τι γινεται ακριβως και μετα προχωρα...δεν ειναι τπτ :cool: Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Δεν είναι η πρωτη φορα αλλα διάβασα κάτι κάπου γιαυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agpol07 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Και κάτι τελευταίο !! Με την χθεσινή Developer Rom 5.10.29 το κινητό πραγματικά τα σπάει από άποψη ταχύτητας, πραγματικά σαν να είναι άλλο κινητό, όσο για το Score που μου έβγαλε σήμερα το πρωί με ιδανικές συνθήκες μέτρησης (πλήρως φορτισμένο, και όλες οι εφαρμογές κλειστές, και με την τελευταία Version του Antutu 5.7.3) είναι πραγματικά απίστευτες [ATTACH]64494[/ATTACH] Μαν πως την περασες? γιατί εχω μπερδευτει λιγο με το mi4c. edit άκυρο το έκανα.. Edited November 1, 2015 by agpol07 εύρεση λύσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 έσκασε και στο σκρουτζ με εξωγηινη τιμη βεβαιως. εχω τρεις ερωτησεις μιας και θελω να το πάρω. ειδοποιήσεις πως πάνε? μπαταρίας ολα ανοιχτα μέρα βγάζει άνετα? κάποιο θεμα σοβαρο έχετε βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts