lefkaditis Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 (edited) Σε 3η γενιά εννοείς; με ποια εταιρεία? Cosmote Η+ με data sim ,μετρηση τώρα: ping 77ms/20,51/4,43Mbps Edited April 23, 2016 by lefkaditis Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Cosmote Η+ με data sim ,μετρηση τώρα: ping 77ms/20,51/4,43Mbps Εννοείς ότι κάνει μετάβαση από band1 wcdma σε band 8 LTE? ?? Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Εννοείς ότι κάνει μετάβαση από band1 wcdma σε band 8 LTE? ?? Μηπως σε 3G κεραια με 900Mhz προσπαθει να μπει ή σε 2G-GSM 900Mhz? Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτησω ποιο πρόγραμμα μου δείχνει σε ποια μπάντα είμαι συνδεμένος.Μιλω για android.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Καλησπέρα.Θα ήθελα να ρωτησω ποιο πρόγραμμα μου δείχνει σε ποια μπάντα είμαι συνδεμένος.Μιλω για android.ευχαριστω καλημέρα! εγω αυτό δουλευω https://play.google.com/store/apps/details?id=cellmapper.net.cellmapper Υ.Γ σχετικα με την αργη απαντηση, καλλιο αργα παρα ποτε...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Το LG V20 H990N καλυπτει ΟΛΕΣ τις 2,3 και 4G μπαντες ΟΛΩΝ των εταιριων στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 22, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Το LG V20 H990N καλυπτει ΟΛΕΣ τις 2,3 και 4G μπαντες ΟΛΩΝ των εταιριων στην Ελλαδα?Ναι έχει την 20 στα 800mhz, την 3 στα 1800mhz και την 7 στα 2600mhz. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Η 900mhz δεν δουλεύει πλέον δλδ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 23, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Η 900mhz δεν δουλεύει πλέον δλδ? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλημέρα. Για 4g μιλάμε φίλε μου ούτε μπάντες 3, 7, 20. Η 900αρα σε 2g και 3g. Στον παρακάτω πίνακα στην σελίδα μου είναι πιο ξεκάθαρα. http://mobilemaps.freesite.host/el/2g-3g-4g-bands.html Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2018 καλησπερα, α ωραια ευχαριστω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSpairous Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Θέλω να πάρω το Sharp Aquos SH N-01 σε sim-free έκδοση από Ιαπωνία αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλεύει το 4G στη cosmote. Στο willmyphonework.net μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζεται, αλλά στη περιγραφή που έχει στο μαγαζί και στη σελίδα του κατασκευαστή γράφει ότι υποστηρίζει : LTE 4G (FDD-LTE): Band 1 (2.0 GHz) and Band 19 (800 MHz). http://sharp.cheeseus.org/device/161/Aquos-Mobile-SH-N01 Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν θα λειτουργεί κανονικά το 4G στην Cosmote στην Ελλάδα? ευχαριστώ. α έχω περιθώριο μόνο 1.5 να το αποφασίσω....:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. April 30, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Θέλω να πάρω το Sharp Aquos SH N-01 σε sim-free έκδοση από Ιαπωνία αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλεύει το 4G στη cosmote. Στο willmyphonework.net μου βγάζει οτι δεν υποστηρίζεται, αλλά στη περιγραφή που έχει στο μαγαζί και στη σελίδα του κατασκευαστή γράφει ότι υποστηρίζει : LTE 4G (FDD-LTE): Band 1 (2.0 GHz) and Band 19 (800 MHz). http://sharp.cheeseus.org/device/161/Aquos-Mobile-SH-N01 Γνωρίζει κάποιος σίγουρα αν θα λειτουργεί κανονικά το 4G στην Cosmote στην Ελλάδα? ευχαριστώ. α έχω περιθώριο μόνο 1.5 να το αποφασίσω....:OΔεν θα παίζει. Πάρε και άλλο. 3,7,20 θέλεις για Ευρώπη. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrSpairous Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις υπόψη σπυ κάποιο link που να ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τα bands και τα frequencies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις υπόψη σπυ κάποιο link που να ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τα bands και τα frequencies? https://en.m.wikipedia.org/wiki/LTE_frequency_bands Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Ζητα και απο την willmyphonework.net να το διορθωσει. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε ευχαριστώ για την απάντηση, έχεις υπόψη σπυ κάποιο link που να ξεκαθαρίζει τα πράγματα με τα bands και τα frequencies? πιο ξεκαθαρα απο αυτο? http://mobilemaps.freesite.host/el/2g-3g-4g-bands.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Δεν θα παίζει. Πάρε και άλλο. 3,7,20 θέλεις για Ευρώπη. Send by ASUS Zenfone 3 Ultra 6.8" by Tapatalk +38, 1 για Ευρώπη Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Για να έχει 4G+ μία συσκευή πρέπει να υποστηρίζει τις μπάντες 3, 7, και 20 στη Cosmote; Έχω παραγγείλει το Motorola one και αν και είναι ευρωπαϊκό φαίνεται ότι δεν έχει την 20. Να ακυρώσω την παραγγελία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Πέρα απο αυτό πρέπει να έχει και το κατάλληλο configuration που υποστηρίζει η cosmote, ώστε να έχει 4g+. Κοινως οποιαδήποτε συσκευή αγορασμένη απο εξωτερικό και μη επίσημα υποστηριζόμενη απο το δίκτυο της cosmote είναι ρίσκο αν θα παίξει.. με πιο πιθανό να μην παίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Πέρα απο αυτό πρέπει να έχει και το κατάλληλο configuration που υποστηρίζει η cosmote, ώστε να έχει 4g+. Κοινως οποιαδήποτε συσκευή αγορασμένη απο εξωτερικό και μη επίσημα υποστηριζόμενη απο το δίκτυο της cosmote είναι ρίσκο αν θα παίξει.. με πιο πιθανό να μην παίζει Νομίζω ότι πωλείται και από Cosmote+Germano.. Υπάρχει περίπτωση να έχει 4G+ χωρίς την 20 μπάντα; Edited December 31, 2018 by CPR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/wifi_calling.html ρώτησε τους τότε αν ειναι συμβατή και με ποιο firmware πρέπει να έχει πάνω Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Πήρα τηλέφωνο στην Cosmote και άφησα ερώτημα στο τεχνικό τμήμα. Θα με καλέσουν πίσω να μου απαντήσουν. Το ερώτημα ήταν αν το Motorola one dual που πουλάει ο Γερμανός υποστηρίζει 4G+ γιατί όπως λένε οι προδιαγραφές του κινητού έχει μόνο την Β3 και Β7 μπάντα. Τους ρώτησα λοιπόν αν η έλλειψη της Β20 μπάντας επηρεάζει το 4G+ ή και κάπου αλλού σχετικά με την λήψη του κινητού. Αναμένουμε απάντηση λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 31, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Η 20αρα είναι πολύ χρήσιμη για εσωτερικό χώρο και για απομακρυσμένες περιοχές και πλέον την χρησιμοποιεί παντού. Καλό είναι να την έχεις. Edited January 1, 2019 by XP130TD Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 Πήρα τηλέφωνο στην Cosmote και άφησα ερώτημα στο τεχνικό τμήμα. Θα με καλέσουν πίσω να μου απαντήσουν. Το ερώτημα ήταν αν το Motorola one dual που πουλάει ο Γερμανός υποστηρίζει 4G+ γιατί όπως λένε οι προδιαγραφές του κινητού έχει μόνο την Β3 και Β7 μπάντα. Τους ρώτησα λοιπόν αν η έλλειψη της Β20 μπάντας επηρεάζει το 4G+ ή και κάπου αλλού σχετικά με την λήψη του κινητού. Αναμένουμε απάντηση λοιπόν. Η έλλειψη κάποιας συχνότητας δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να κάνει CA (carrier aggregation ή αλλιώς 4G+) με τις άλλες 2 συχνότητες (Β3+Β7). Απλά στις περιοχές που το CA γίνεται μόνο με (B3+B20), δεν θα βλέπεις 4G+ γιατί δεν θα μπορεί το κινητό σου να πιάσει την B20 Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν να είναι κατάλληλο το modem της συσκευή σου για 4G+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2018 (edited) Σε εσωτερικό χώρο να πω την αλήθεια δεν με απασχολεί πολύ γιατί θα έχω WiFi. Αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως δεν έχω 4G+ λόγω της έλλειψης της Β20. Η έλλειψη κάποιας συχνότητας δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να κάνει CA (carrier aggregation ή αλλιώς 4G+) με τις άλλες 2 συχνότητες (Β3+Β7). Απλά στις περιοχές που το CA γίνεται μόνο με (B3+B20), δεν θα βλέπεις 4G+ γιατί δεν θα μπορεί το κινητό σου να πιάσει την B20 Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν να είναι κατάλληλο το modem της συσκευή σου για 4G+ Σε ευχαριστώ πολύ φίλε τώρα ξεκαθαρίζουν κάπως τα πράγματα στο μυαλό μου σχετικά με το θέμα γιατί όσο και να το έψαχνα στο διαδίκτυο δεν έβρισκα άκρη. Πώς θα βρω αν υποστηρίζει το μόντεμ του Motorola one dual το 4G+ ? Είναι στο πρόγραμμα του Android one (αν και δεν πρέπει να παίζει ρόλο). Edited January 1, 2019 by XP130TD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts