vagnest Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αν είναι δυνατόν... ολα σχεδόν ενημερώθηκαν και μόνο το Germany (DBT) που έχω παίζει να έμεινε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αν είναι δυνατόν... ολα σχεδόν ενημερώθηκαν και μόνο το Germany (DBT) που έχω παίζει να έμεινε.... Χε χε χε. Ομοιοπαθής.. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilandre Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Καλησπέρα. Γνωρίζει καποιος αν σε nougat Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το δαχτυλικο? Τις περισσότερες φορές ζητάει κωδικό pin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Αν κλειδώνεις την συσκευή με εφαρμογή και όχι με το power button γίνεται αυτό στη nougat Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilandre Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Έχεις δίκιο. Δεν το είχα προσέξει. Χρησιμοποιώ εφαρμογή. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Έχω κουραστεί να περιμένω την ΟΤΑ. Λέω να την περάσω "χεράτα". Μια βοήθεια παρακαλώ. Είχα στην έκδοση 6 την έκδοση VGR (Vodafone, όταν το αγόρασα). ΜΕτά με odin, πέρασα την EUR (ελληνική unbranded). Τώρα από αυτές που κυκλοφόρησαν στο sammobile, ποια προτείνετε να περάσω για πλήρη συμβατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Ελβετια, Αυστρια, Κυπρος... Γενικα με τις Ευρωπαικες δεν θα εχεις θεμα. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Πως μπορώ να τσεκάρω χώρα προέλευσης του κινητού;; Κάπου διάβασα για κάποια ψηφία στο ιμει που δείχνουν την χώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Ο απλουστερος τροπος ειναι η εφαρμογη Phone Info. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tp Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Καλησπέρα σας, μια φίλη έχει το S6 edge+ και ξαφνικά από ότι μου είπε κάνει δόνηση και ανάβει η οθόνη, μετά σβήνει και το κάνει συχνά η συνεχεια το ίδιο, ξέρει κανένας ποια εφαρμογή μπορεί να το κάνει; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Η μονη σιγουρη λυση να αρχισει να αφαιρει εφαρμογες. Μετα αν δεν φτιαξει factory reset... Και αν παραμεινει τοτε θα ειναι hardware και θα θελει service... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Σήμερα αγόρασα μια συσκευή s6 edge plus κσι ηθελα να βάλω tempered glass . Απο skroutz πιο να πάρω που να είναι ωραίο και ποιοτικό ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Σήμερα αγόρασα μια συσκευή s6 edge plus κσι ηθελα να βάλω tempered glass . Απο skroutz πιο να πάρω που να είναι ωραίο και ποιοτικό ? Κατα την αποψη μου, μια καλή θήκη χρειάζεσαι και είσαι καλυμμένος. Επειδή έχει τις καμπύλες στις άκρες δεν θα σου κάτσει καλά. Είναι το πρώτο μου κινητό που δεν έχω βάλει τζαμακι και η αίσθηση αφής που σου δίνει είναι μοναδική! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Εννοείς θήκη S view (Book style cover)? Προτεινεις κάποια καλή σε ποιότητα? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εμείς με χώρα προέλευσης Vietnam δε θα δούμε φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εμείς με χώρα προέλευσης Vietnam δε θα δούμε φως. Βιετναμ ειναι η χωρα κατασκευης. Χωρα προλεσευσης ειναι το CSC Code. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Βιετναμ ειναι η χωρα κατασκευης. Χωρα προλεσευσης ειναι το CSC Code. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστός... Ισπανία τότε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Έχει κάτι σημαντικό η 7 έκδοση έτσι ώστε να την βάλω με odin ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Αλλαζει σχεδον τα παντα.... Εμφανισιακα, ρυθμισεις κλπ.... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioths1 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 καλησπερα παιδια..εχει παρει κανεις nougat σε γερμανικο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Γερμανικο εχω και τιποτα.... Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Εχει αλλαξει καποιος μπαταρια; Πηρα μια για να την εχω και εκανα μια ερευνα... 40€ μου ειπαν στα i-repair. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Στην Smartec κοστιζει η αντικατασταση περιπου στα 15 ευρω , αρκει η συσκευη να βρισκεται στην εγγυηση, διτοιτ κανουν καποιο επαναπρογραμματισμο τον οποιο δεν χρεωνουν εαν βρισκεσαι στην εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Δυστυχως ειμαι επαρχια και η μονες επιλογες ειναι i-repair και απλα καταστηματα που αναλαμβανουν και επισκευες. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Παντως υποκλινομαι στην καμερα του κινητου. Νυχτερινη ληψη με κανενα πειραγμα.... Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts