Jump to content

gilandre

Members
  • Δημοσιεύσεις

    64
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gilandre

  1. Μήπως κάποιος βρήκε λύση με τον ασύρματο γνήσιο φορτιστή? Δεν κάνει ταχυφορτιση. Τον αγόρασα πρόσφατα και δεν ξέρω αν με την 11 δούλευε.
  2. Ακριβώς.παντα με τον γνήσιο φορτιστή του.
  3. Καλησπέρα. Μετά το Android 12 αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ταχεία φόρτιση. Γνωρίζει κανείς κάτι?
  4. gilandre

    Meizu MX5

    Ψάχνω για οθόνη απο mx5. Αν κάποιος έχει έχει ας μου γράψει σε μήνυμα. Τιμή λογική.
  5. Πιστεύεις αξίζει η αλλαγή απο s6 edge plus σε mi note 2? Το σκέφτομαι και εγώ. Εχεις πάρει τη global?
  6. Έχεις δίκιο. Δεν το είχα προσέξει. Χρησιμοποιώ εφαρμογή. Σε ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλησπέρα. Γνωρίζει καποιος αν σε nougat Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το δαχτυλικο? Τις περισσότερες φορές ζητάει κωδικό pin.
  8. Καλησπέρα. Το έχει βγάλει το gearbest προσφορά 386 για λίγες μέρες. Όχι το global αλλά λέει ότι έχει ελληνικό μενού. Αξίζει πιστεύετε?
  9. gilandre

    Meizu MX6

    Σήμερα παρέλαβα και εγώ το mx6 από vickmall. Παρότι φοράει global rom δεν έχει μέσα προεγκαταστημενο το play Store. Προσπάθησα να το εγκαταστήσω μέσα από το App store που έχει μέσα (Google installer) αλλά τίποτα. Γνωρίζει κάποιος κάτι?
  10. gilandre

    Meizu MX6

    Εδώ και λίγες μέρες έχω στα χέρια μου το mx6. Πραγματικά υπέροχη συσκευή. Στις εισερχομενες κλήσεις αναβοσβήνει το φλας .υπάρχει κάποια επιλογή απενεργοποίησης μέσα στην συσκευή ή το κάνει μόνιμα?
  11. gilandre

    Meizu Pro 5

    Οκ. Σε ευχαριστώ.
  12. gilandre

    Meizu Pro 5

    Πέρασε κάποιος την 5.1.8.0 ?είναι όλα Οκ?
  13. gilandre

    Meizu PRO 6

    Το flosmall από ότι βλέπω είναι καλό καταστημα. Και με χρέωση στα μεταφορικά πολύ γρήγορη παραλαβή. Την global την βάζουν αυτοί στο flosmall η είναι προεγκαταστημενη ?
  14. gilandre

    Meizu PRO 6

    Θα μπορούσε κάποιος από τους κατόχους της συσκευής να κάνει μια σύγκριση με το pro 5? Αξίζει η μετάβαση στο pro6? Η μπαταρία του είναι ικανοποιητική? Υπάρχει κάποιο θέμα με τις Ρομ? Έχει βγει επίσημη global με κανονικά ελληνικά όπως το pro 5? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.....
  15. gilandre

    Meizu Pro 5

    Ευχαριστώ πολύ φίλος.
  16. gilandre

    Meizu Pro 5

    Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να μεταδίδουμε την οθόνη του pro 5 σε κάποια οθόνη? Όχι smart TV. Κάποιο ανταπτορα ίσως από type c to hdmi. Και όχι μόνο για μετάδοση αρχείων.
  17. gilandre

    Meizu Pro 5

    Φιλαράκο το τηλέφωνο είναι ήδη G. Δεν χρειάζεται να γυρίσεις κάτι.
  18. gilandre

    Meizu Pro 5

    Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση σπασμενης οθόνης τι μπορεί να κάνει?
  19. gilandre

    Meizu MX5

    Όλα οκ τελικά. Ολοκλήρωσε.
  20. gilandre

    Meizu MX5

    Καλησπέρα. Έχω ένα mx5 με Rom A. Θέλω να το γυρίσω σε G γιατί το πουλάω και Χρειάζεται ελληνικά. (μισά ελληνικά δηλαδή). Γνωρίζω για την μέθοδο 1 ότι γίνεται σχετικά απλά. Μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να δώσει κάποιες ποιο αναλυτικές οδηγίες?
  21. Καλησπέρα. Παρέλαβα και εγώ ένα MEIZU mx4 pro από vickmall. Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή δεν διαβάζει την σιμ. Σαν να μην υπάρχει μέσα. Έκανα εργοστασιακές αλλά τίποτα. Για να μην μπω στην διαδικασία επιστροφής γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι? Φοράει 4.5.7Ι .
  22. gilandre

    Meizu MX5

    Όταν έχεις flyme 5 και Α περνάς κατευθείαν την G και την τρέχεις ή χρειάζεται άλλη διαδικασία? Αν μπορεί κάποιος να δώσει λινκ τελευταίας G που να περιέχει ελληνικά.
  23. gilandre

    Meizu MX5

    Όσο είχα εγώ την συσκευή δεν με πείραζε. Την έχω δώσει στην γυναίκα μου και θα με ενδιέφερε. Πως γίνεται αυτό με το global?
  24. gilandre

    Meizu MX5

    Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει έκδοση με ελληνικά σε flyme 5 με Α Ρομ?
×
×
  • Create New...