Jump to content

ChrisVag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ChrisVag

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

ChrisVag's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κατα την αποψη μου, μια καλή θήκη χρειάζεσαι και είσαι καλυμμένος. Επειδή έχει τις καμπύλες στις άκρες δεν θα σου κάτσει καλά. Είναι το πρώτο μου κινητό που δεν έχω βάλει τζαμακι και η αίσθηση αφής που σου δίνει είναι μοναδική!
  2. Σήμερα μού ήρθε μια νέα, μικρή αναβάθμιση μεγέθους 17,5 MB. Δεν ξέρω αν είναι συμπληρωματική της 7.0 που έλαβα πριν λίγες μέρες ή κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα γιατί δεν περίμενα τόσο σύντομα νέο update. Έχει ιδέα κανείς που το έχει ψάξει πιθανόν, τι αφορά?
  3. Δεν νομίζω να έχει τέτοια μείωση τιμής και μάλιστα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα είναι σαν να υπονομεύει η ίδια η Samsung την ναυαρχίδα της, έχοντας μάλιστα απέναντί της τον ανταγωνισμό, ειδικά από την Apple. Κριτηριο φυσικα θα αποτελέσουν οι πωλήσεις του S8, προσωπική μου όμως εκτίμηση είναι ότι μετά το πρώτο τρίμηνο του 2018 θα κινηθεί η τιμή του σε αυτά τα επίπεδα.
  4. Λίγη υπομονή παιδιά! Την ίδια ανησυχία είχα και εγώ σε unbranded Αυστριακό, και μου ήρθε το update σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση για την συγκεκριμένη χώρα! Οι πρώτες μου εντυπώσεις θετικότατες, μιλάμε για άλλο κινητό σε εμφάνιση, διαχείριση μνήμης, ταχύτητα και μπαταρία όταν είναι σε νορμάλ και όχι υψηλή ανάλυση η οθόνη. Και δεν μπήκα καν στη διαδικασία reset της συσκευής και λειτουργεί απροβλημάτιστα. Κατά την ταπεινή μου άποψη, μην επιχειρείτε αναβαθμίσεις με odin άλλων χωρών για να αποφύγετε ενδεχόμενα προβλήματα. Θεωρώ πως μόνο μέσω ΟΤΑ είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος. Υ.Γ. : Είδα χθες από κοντά σε μεγάλη αλυσιδα το S8+ και μπήκα στον πειρασμό, να το συγκρίνω δίπλα δίπλα με το δικό μας. Χωρίς υπερβολή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το δικό μας, από το πολυδιαφημισμένο τελευταίο μοντέλο της Sammy. Αν και 6,2" είναι ίδια στο μέγεθος, και στο πλάτος το S6+ είναι μεγαλύτερο! Σε ανάλυση οθόνης, πιστοτητα-αποδοση χρωμάτων δεν είδα καμία διαφορά. ΟΚ μπορεί να είναι καλύτερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά , αλλά 900 € είναι απλά απαγορευτικό ποσό!
  5. Δεν διαφωνώ φίλε μου, με την διαφορά όμως ότι στο συγκεκριμένο link βλέπω ότι η 7 για την Αυστρία και μαλιστα σε όλους τους διαθέσιμους τύπους, έχει δοθεί από αρχές Απριλίου, και εγώ είμαι ακόμα στο περίμενε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει....
  6. Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα. Είμαι στο περίμενε ακόμη για την 7. Αυστριακό unbranded το δικό μου, το ελέγχω σε καθημερινή βάση αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Με ΟΤΑ κάνω πάντα τις αναβαθμίσεις και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχώ ή να κάνω υπομονή....
  7. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Οπότε αναμένουμε... Περίπου στο 1,5 GB απ'ότι έχω μάθει είναι το μέγεθος της αναβάθμισης. Όσοι την έχουν ήδη κατεβασει, ας μας πουν τις πρωτες εντυπώσεις.
  8. Ο ασφαλέστερος και καλύτερος τρόπος είναι μέσω ΟΤΑ, μου το έχουν πει από την ίδια την Samsung, αλλά το έχω ψάξει και εγώ αρκετά. Εκείνο όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως σε Αυστριακό κινητό φίλου που έχει ποσταρει πιο πάνω έχει έρθει η αναβάθμιση και στο δικό μου ίδιας προέλευσης, τίποτα μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν το κινητό είναι branded ή όχι.
  9. Και με τα unbranded, όπως το δικό μου, τι γίνεται? Έχουμε εικόνα στο περίπου ποτέ θα έρθει?
  10. Ελέγχω σε καθημερινή βάση πλέον για την ενημέρωση, αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι μεχρι στιγμης. Μόνο μέσω ΟΤΑ κανω τις αναβαθμίσεις. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως σε Αυστριακό κινητό του φίλου πιο πάνω έχει έρθει εδώ και 3 μέρες, και στο δικό μου ίδιας προέλευσης , τίποτα ακόμη.
  11. Και το δικό μου αυστριακης προέλευσης, και δεν είναι εχει έρθει μέχρι στιγμής. Μήπως έρχεται βάση serial number, δεν ξέρω... Εν αναμονή λοιπόν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το δικό μου αυστριακης προέλευσης και δεν έχει έρθει ακόμη. Μήπως έρχεται βάση serial number, δεν ξέρω... Εν αναμονή λοιπόν.
  12. Ένα έχω να σας πω παιδιά. Απλά έχουμε κινητό με ... καρύδια και όχι... καρύδια κινητό. Την περασμένη εβδομάδα γλυστρισε από τα χέρια μου και βυθιστηκε το μισό σχεδόν, από την επάνω πλευρά, σε μπωλ με νερό και υγρό πιάτων. Μιλάμε τρελάθηκα... λέω πάει αυτό ήταν. Το στεγνωσα αστραπιαια, έβγαλα sim, το άφησα κλειστό για κάνα δίωρο και αυτό ήταν! Δόξα τον Θεό λειτούργησε κανονικότατα! Περίμενα βέβαια όλες αυτές τις μέρες πριν ποσταρω, μήπως εμφανίσει κάποια δυσλειτουργια αλλά ευτυχώς τίποτα. Τέλος καλό, όλα καλά!
  13. Μόλις κατέβασα στο δικό μου (Αυστριακής προέλευσης unbranded), το update μεγέθους 282,75 Mb, οπότε είναι πολύ νωρίς για εντυπώσεις. Είναι απαραίτητο hard reset μετά την εγκατάσταση ή το αφήνουμε όπως είναι? Υ.Γ.: Σε κανένα update μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει reset και το κινητό λειτουργεί απροβληματιστα. Απλά με έβαλε σε σκέψεις το μέγεθος της τελευταίας ενημέρωσης.
  14. Μου ήρθε σήμερα αναβαθμιση-ενημέρωση λογισμικού 58 Mb. Αυστριακης προέλευσης το δικό.μου. Έχει ιδέα κανείς τι βελτιώνει? Επίσης βλέπω το τελευταίο διάστημα, η κατανάλωση της μπαταρίας να έχει αυξηθεί με την ίδια νορμάλ χρήση που κάνω, και εκεί που το φορτιζα ανά μιάμιση μέρα, τώρα βγάζει δεν μου βγάζει 24ωρο...
  15. Σε εμένα δουλεύει κανονικά έχοντας εγκαταστήσει το τελευταίο update. Κάνε ένα restart και αν δεν γίνει τίποτα πήγαινε στις ρυθμίσεις για να δεις τις λειτουργίες των πλήκτρων. Εκτός και αν έχεις εγκαταστήσει άλλον launcher και έχεις βάλει άλλη λειτουργία στο συγκεκριμένο πλήκτρο. Υ.Γ. Έχει ιδέα κανείς τι βελτίωσε ή/και πρόσθεσε το τελευταίο update?
×
×
  • Create New...