Jump to content

ChrisVag

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ChrisVag

  1. Κατα την αποψη μου, μια καλή θήκη χρειάζεσαι και είσαι καλυμμένος. Επειδή έχει τις καμπύλες στις άκρες δεν θα σου κάτσει καλά. Είναι το πρώτο μου κινητό που δεν έχω βάλει τζαμακι και η αίσθηση αφής που σου δίνει είναι μοναδική!
  2. Σήμερα μού ήρθε μια νέα, μικρή αναβάθμιση μεγέθους 17,5 MB. Δεν ξέρω αν είναι συμπληρωματική της 7.0 που έλαβα πριν λίγες μέρες ή κάτι άλλο. Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα γιατί δεν περίμενα τόσο σύντομα νέο update. Έχει ιδέα κανείς που το έχει ψάξει πιθανόν, τι αφορά?
  3. Δεν νομίζω να έχει τέτοια μείωση τιμής και μάλιστα μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Θα είναι σαν να υπονομεύει η ίδια η Samsung την ναυαρχίδα της, έχοντας μάλιστα απέναντί της τον ανταγωνισμό, ειδικά από την Apple. Κριτηριο φυσικα θα αποτελέσουν οι πωλήσεις του S8, προσωπική μου όμως εκτίμηση είναι ότι μετά το πρώτο τρίμηνο του 2018 θα κινηθεί η τιμή του σε αυτά τα επίπεδα.
  4. Λίγη υπομονή παιδιά! Την ίδια ανησυχία είχα και εγώ σε unbranded Αυστριακό, και μου ήρθε το update σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την επίσημη ανακοίνωση για την συγκεκριμένη χώρα! Οι πρώτες μου εντυπώσεις θετικότατες, μιλάμε για άλλο κινητό σε εμφάνιση, διαχείριση μνήμης, ταχύτητα και μπαταρία όταν είναι σε νορμάλ και όχι υψηλή ανάλυση η οθόνη. Και δεν μπήκα καν στη διαδικασία reset της συσκευής και λειτουργεί απροβλημάτιστα. Κατά την ταπεινή μου άποψη, μην επιχειρείτε αναβαθμίσεις με odin άλλων χωρών για να αποφύγετε ενδεχόμενα προβλήματα. Θεωρώ πως μόνο μέσω ΟΤΑ είναι ο καλύτερος και ασφαλέστερος τρόπος. Υ.Γ. : Είδα χθες από κοντά σε μεγάλη αλυσιδα το S8+ και μπήκα στον πειρασμό, να το συγκρίνω δίπλα δίπλα με το δικό μας. Χωρίς υπερβολή δεν έχει να ζηλέψει τίποτα το δικό μας, από το πολυδιαφημισμένο τελευταίο μοντέλο της Sammy. Αν και 6,2" είναι ίδια στο μέγεθος, και στο πλάτος το S6+ είναι μεγαλύτερο! Σε ανάλυση οθόνης, πιστοτητα-αποδοση χρωμάτων δεν είδα καμία διαφορά. ΟΚ μπορεί να είναι καλύτερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά , αλλά 900 € είναι απλά απαγορευτικό ποσό!
  5. Δεν διαφωνώ φίλε μου, με την διαφορά όμως ότι στο συγκεκριμένο link βλέπω ότι η 7 για την Αυστρία και μαλιστα σε όλους τους διαθέσιμους τύπους, έχει δοθεί από αρχές Απριλίου, και εγώ είμαι ακόμα στο περίμενε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει....
  6. Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα. Είμαι στο περίμενε ακόμη για την 7. Αυστριακό unbranded το δικό μου, το ελέγχω σε καθημερινή βάση αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Με ΟΤΑ κάνω πάντα τις αναβαθμίσεις και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχώ ή να κάνω υπομονή....
  7. Σε ευχαριστώ φίλε μου. Οπότε αναμένουμε... Περίπου στο 1,5 GB απ'ότι έχω μάθει είναι το μέγεθος της αναβάθμισης. Όσοι την έχουν ήδη κατεβασει, ας μας πουν τις πρωτες εντυπώσεις.
  8. Ο ασφαλέστερος και καλύτερος τρόπος είναι μέσω ΟΤΑ, μου το έχουν πει από την ίδια την Samsung, αλλά το έχω ψάξει και εγώ αρκετά. Εκείνο όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως σε Αυστριακό κινητό φίλου που έχει ποσταρει πιο πάνω έχει έρθει η αναβάθμιση και στο δικό μου ίδιας προέλευσης, τίποτα μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν το κινητό είναι branded ή όχι.
  9. Και με τα unbranded, όπως το δικό μου, τι γίνεται? Έχουμε εικόνα στο περίπου ποτέ θα έρθει?
  10. Ελέγχω σε καθημερινή βάση πλέον για την ενημέρωση, αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι μεχρι στιγμης. Μόνο μέσω ΟΤΑ κανω τις αναβαθμίσεις. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως σε Αυστριακό κινητό του φίλου πιο πάνω έχει έρθει εδώ και 3 μέρες, και στο δικό μου ίδιας προέλευσης , τίποτα ακόμη.
  11. Και το δικό μου αυστριακης προέλευσης, και δεν είναι εχει έρθει μέχρι στιγμής. Μήπως έρχεται βάση serial number, δεν ξέρω... Εν αναμονή λοιπόν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το δικό μου αυστριακης προέλευσης και δεν έχει έρθει ακόμη. Μήπως έρχεται βάση serial number, δεν ξέρω... Εν αναμονή λοιπόν.
  12. Ένα έχω να σας πω παιδιά. Απλά έχουμε κινητό με ... καρύδια και όχι... καρύδια κινητό. Την περασμένη εβδομάδα γλυστρισε από τα χέρια μου και βυθιστηκε το μισό σχεδόν, από την επάνω πλευρά, σε μπωλ με νερό και υγρό πιάτων. Μιλάμε τρελάθηκα... λέω πάει αυτό ήταν. Το στεγνωσα αστραπιαια, έβγαλα sim, το άφησα κλειστό για κάνα δίωρο και αυτό ήταν! Δόξα τον Θεό λειτούργησε κανονικότατα! Περίμενα βέβαια όλες αυτές τις μέρες πριν ποσταρω, μήπως εμφανίσει κάποια δυσλειτουργια αλλά ευτυχώς τίποτα. Τέλος καλό, όλα καλά!
  13. Μόλις κατέβασα στο δικό μου (Αυστριακής προέλευσης unbranded), το update μεγέθους 282,75 Mb, οπότε είναι πολύ νωρίς για εντυπώσεις. Είναι απαραίτητο hard reset μετά την εγκατάσταση ή το αφήνουμε όπως είναι? Υ.Γ.: Σε κανένα update μέχρι σήμερα δεν έχω κάνει reset και το κινητό λειτουργεί απροβληματιστα. Απλά με έβαλε σε σκέψεις το μέγεθος της τελευταίας ενημέρωσης.
  14. Μου ήρθε σήμερα αναβαθμιση-ενημέρωση λογισμικού 58 Mb. Αυστριακης προέλευσης το δικό.μου. Έχει ιδέα κανείς τι βελτιώνει? Επίσης βλέπω το τελευταίο διάστημα, η κατανάλωση της μπαταρίας να έχει αυξηθεί με την ίδια νορμάλ χρήση που κάνω, και εκεί που το φορτιζα ανά μιάμιση μέρα, τώρα βγάζει δεν μου βγάζει 24ωρο...
  15. Σε εμένα δουλεύει κανονικά έχοντας εγκαταστήσει το τελευταίο update. Κάνε ένα restart και αν δεν γίνει τίποτα πήγαινε στις ρυθμίσεις για να δεις τις λειτουργίες των πλήκτρων. Εκτός και αν έχεις εγκαταστήσει άλλον launcher και έχεις βάλει άλλη λειτουργία στο συγκεκριμένο πλήκτρο. Υ.Γ. Έχει ιδέα κανείς τι βελτίωσε ή/και πρόσθεσε το τελευταίο update?
  16. Μόλις την εγκατέστησα στο δικό μου, Αυστριακής προέλευσης. 21,7 Mb είναι για την ακρίβεια και πήρε περίπου 10 λεπτά. Έχει ιδέα κανείς τι περιέχει ή τι βελτιώνει ακριβώς η συγκεκριμένη αναβάθμιση, και αν μετά την εγκατάσταση απαιτείται επαναφορά εργοστασιακών?
  17. Χωρίς να έχω προχωρήσει ακόμη σε φιξάρισμα μέσω του google play services για την βελτίωση της απόδοσης της μπαταρίας, παρατηρώ ότι σε κατάσταση αναμονής όταν είναι φουλ φορτισμένο μου τρώει περίπου στο 10%, και όταν φτάνει η ώρα να το ξαναφορτίσω (το βάζω σχεδόν πάντα όταν φτάνει στο 15%), το ποσοστό έφτασε για παράδειγμα σήμερα στο 27%, που το κρίνω υπερβολικό. Και εκείνο που παρατηρώ είναι ότι ενώ στις πρώτες φορτίσεις υπήρχε μια σχετικά ικανοποιητική απόδοση, όσο περνούν οι μέρες όπου υποτίθεται μετά από έναν κύκλο φορτίσεων βελτιώνεται η απόδοση, βλέπω το αντίθετο.. Πάντως με λογική πάντα χρήση με βγάζει σχεδόν 1 1/2 μέρα. Δεν ξέρω αν και κατά πόσο μετά το φιξάρισμα ή με κάποιο update διορθωθεί το πρόβλημα. Υ.Γ. Και μιας και μίλησα για αναβάθμιση, έχει κανείς σας ιδέα πότε περίπου αναμένεται η επόμενη και τι αλλαγές/διορθώσεις θα φέρει?
  18. Έχω την συσκευή λιγότερο από δύο εβδομάδες και το μόνο που έχω να πω είναι ότι είμαι καταγοητευμένος (προερχόμενος για λίγο από Lg V10). Ποιότητα κατασκευής, οθόνη, κάμερα, ταχύτητα από άλλο πλανήτη! Αυστριακής προέλευσης το δικό μου, έχω και εγώ θέμα με την μπαταρία η οποία για να είμαι ειλικρινής ενώ στην αρχή με λογική πάντα χρήση έφτανε 1,5-2 μέρες το πολύ, τώρα ίσα που κλείνω 24ωρο. Θεώρησα όπως συμβαίνει άλλωστε σε όλα τα κινητά ότι μετά από έναν κύκλο 8-10 φορτίσεων θα στρώσει, αλλά εδώ βλέπω ακολουθεί αντίστροφη πορεία... Μου ήρθε κανονικά μία αναβάθμιση σε ΜΜ με την ενεργοποίηση του κινητού και ακολούθησα όλη την προβλεπόμενη διαδικασία (reset, install, reset και στήσιμο). Διαβάζω παραπάνω τις αιτίες οπότε δεν έχω άλλη επιλογή από το να κάνω υπομονή. Υ.Γ. Επειδή έχω μπερδευτεί, μετά την αρχική αναβάθμιση σε 6.0.1. έχει έρθει και άλλη και αν ναι σε τι προέλευσης κινητά?
  19. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τις χρήσιμες πληροφορίες! Εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι ότι από την στιγμή που το ενεργοποιείς την πρώτη φορά και έρχεται η αναβάθμιση, είναι απαραίτητο και το factory reset από την στιγμή που το κινητό είναι τελείως άδειο? Ή προχωράς στην αναβάθμιση και εγκαθιστάς μετά κανονικά όλο το περιεχόμενο? Σε΄ότι αφορά τον launcher στο προηγούμενο κινητό μου είχα τον nova prime. Αξίζει να τον περάσω και σε αυτό ή να το αφήσω με τον μαμά launcher ώστε να έχω πρόσβαση σε essentials και apps του Galaxy? Υ.Γ.: Το κινητό προορίζονταν για Αυστρία, και από ότι διάβασα σε προηγούμενα post δεν έχει έρθει ακόμη η αναβάθμιση σε ΜΜ. Ισχύει και σήμερα αυτό ή υπάρχει κάποιο νεότερο. Ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια!
  20. Καλησπέρα στη παρέα και από εμένα. Από αύριο και εγώ υπερήφανος κάτοχος του κοσμήματος, και δεν βλέπω την ώρα να το παραλάβω! Μόλις αποχωρίστηκα το LG V10 (ήμουν σε δίλημμα όταν το αγόρασα ανάμεσα σε αυτό και στο S6), και θέλω να πιστεύω πως θα δικαιωθώ για την επιλογή μου. Δυο-τρεις ερωτήσεις έχω να κάνω : Με το που ενεργοποιείται το κινητό την πρώτη φορά, έρχεται κατευθείαν ειδοποίηση για αναβάθμιση σε ΜΜ ή πρέπει να γίνει μέσω PC με smart switch? Πάντως από τη Samsung που μίλησα σήμερα μου είπαν ότι είναι πιο "καθαρή και ολοκληρωμένη" η αναβάθμιση μέσω PC. Από άποψη ήχου τι λέει? Τα συνοδευτικά ακουστικά είναι καλά ή της σειράς? Και τέλος, με τζαμάκι τι γίνεται, είναι απαραίτητο ή με θήκη και εργοστασιακή μεμβράνη είσαι καλυμμένος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  21. Δεν προσέχουμε μόνο ποιούς εμπιστευόμαστε, αλλά κυρίως προσέχουμε τι λέμε. Δεν σκοπεύω να κάνω τον δικηγόρο τον παιδιών αλλά επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός και το σωστό πρέπει να λέγεται, τόσο ο @Arxontas71 με τον οποίο έχω μιλήσει μαζί του στο τηλ. ατελείωτες ώρες για το κινητό, όσο και ο @akalos, έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο με τα ποσταρίσματά τους και τα χρήσιμα link που έχουν ανεβάσει κατά καιρούς, αλλά και με pm. Για αυτό τον λόγο πιστεύω πως είναι το λιγότερο άδικο για τους ίδιους, κάποιοι να τους κουνούν μαντήλι και να τους λένε στο καλό, την στιγμή που η γενικότερη παρουσία τους στο νήμα, μόνο ως θετική και σοβαρή (και όχι σοβαροφανής, έχει διαφορά ξέρεις) μπορεί να χαρακτηριστεί, όχι μόνο από εμένα αλλά και από πολλά άλλα παιδιά εδώ μέσα. Δηλαδή γα παράδειγμα και υποθετικά μιλάμε, αν αύριο φίλε @bas ερχόταν ένα άτομο που του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη, προθυμοποιούνταν να σε βοηθήσει σε κάτι που δεν κατέχεις καλά και στα έκανε μαντάρα, θα του έλεγες δεν πειράζει βρε αδελφέ, αυτά συμβαίνουν, καλά να' μαστε? Δεν το νομίζω.. Το να κρυφτώ πίσω από μία μ@λ@κ!@ είναι το μόνο εύκολο, το δύσκολο είναι να φανείς μάγκας και να αναλάβεις την ευθύνη!
  22. +10000000 @Heriophant και δεν περιγράφω άλλο! Το μόνο που θα είχα να προσθέσω- πολύ σοβαρό και σημαντικό για εμένα- είναι πως καλοί και άγιοι όσοι επιδίδονται σε αυτού του είδους το σπορ (του ρουταρίσματος), αλλά ας κρατήσουν τα φώτα για τους εαυτούς τους! Τόσο πολύ λεπτά και ευαίσθητα ζητήματα απαιτούν αποκλειστικά και μόνο επαγγελματική προσέγγιση από ειδικούς του είδους και μόνο, επαναλαμβάνω. Στη περίπτωση αυτή αν θα συμβεί οτιδήποτε θα ξέρεις ποιον να κυνηγήσεις. Δεν το θεωρώ εξυπνάδα να αρχίσει κάποιος να αραδιάζει τα προτερήματα του root για να δείξει και καλά ότι κατέχει άριστα το αντικείμενο (δεν αντιλέγω ότι υπάρχουν πολύ καλοί γνώστες), και παράλληλα να θεωρούν ότι όσοι δεν το επιχειρούν, οι συσκευές τους είναι πολύ πίσω και δεν ξέρουν τι χάνουν, γιατί ακούστηκε και αυτό! Το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά: επηρεάζονται άνθρωποι και δεν πρέπει..
  23. Φίλε @bas με όλο τον σεβασμό και χωρίς να έχω καμία διάθεση για αντιδικία, η άποψη που εκφράζεις παραπάνω δεν έχει καμία απολυτως σχέση με τις θέσεις που έχεις διατυπώσει σε προηγούμενα post, με τις οποίες μάλιστα έχω συμφωνήσει στις περισσότερες. Σου υπενθυμίζω απλά ότι ανέφερες πως όποιος θέλει συσκευή για ρουταρισμα το V10 δεν κάνει για αυτόν. Και ξαφνικά εμφανίζεσαι υπέρμαχος.... Σορρυ αλλά δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω. Εδώ αν κατάλαβες δεν προσπαθεί κανείς να αποτρέψει κανένα να κάνει οτιδήποτε. Απλά επισημαίνονται οι κίνδυνοι με σοβαρότερο την απώλεια της εγγύησης, που έχει η διαδικασία του ρουταρισματος, και πως μπορούν να επηρεαστούν άνθρωποι που με την λογική ότι θα απογειώσουν τις επιδόσεις της συσκευής τους το επιχειρούν. Και σε ρωτώ το εξης απλο: αν κάτι στραβώσει στη πορεία και για χ λόγους αποτυχει το root και θελήσεις να επανέλθει έτσι απλά όπως λες στο stock, θα ...επιστραφεί και η εγγύηση? Σε πληροφορώ λοιπόν εγώ πως οχι, γιατί αν ο μη γένοιτο χρειαστεί η συσκευή να πάει στο σέρβις δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλαβουν! Όσο για το δεύτερο ούτε είμαι μέτοχος, ούτε κολλητός με καμία εταιρία. Η σχέση όπως ξέρεις είναι αμοιβαία, και εννοείται πως και οι δύο θέλουν και πρέπει να είναι και ικανοποιημένοι και ωφελημένοι. Γιατί λοιπόν ο κατασκευαστής να μην δίνει τα φώτα του ώστε ο χρήστης να εξελίξει την συσκευή του και να την κάνει τοπ, που στην τελική θα είναι και η καλύτερη διαφήμιση για τον ίδιο? Εκτός και αν θεωρούμε ότι κατέχουμε περισσότερο το αντικείμενο από τον ίδιο, οπότε πάσο... Αυτα, και εννοείται πάντα φιλικά και καλοπροαίρετα!
  24. Ασφαλές κριτήριο για τα αποτελέσματα του root αποτελούν οι επιδόσεις της συσκευής και τι θέματα τυχόν μπορεί να εμφανίσει, σε βάθος χρόνου και μόνο. Για εμένα προσωπικά είναι λανθασμένη η αντίληψη 'αποκτώ δικαιώματα διαχειριστή για να έχω αποκλειστικά και μόνο εγώ το κουμάντο στη συσκευή και να κάνω παπάδες"! Η συσκευή από μόνη της προσφέρει πλήρη ελευθερία για να την διαμορφώσει ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του. Δεν ειναι αλλωστε τυχαίο νομίζω που κορυφαίες εταιρείες του χώρου δεν δίνουν δικαιώματα διαχειριστή και μάλιστα σε πολύ ακριβότερα μοντέλα από το δικό μας....
×
×
  • Create New...