Jump to content

vagnest

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagnest

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 15

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

vagnest's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. και εγω πέρασα πολωνία αλλα μου δείχνει πορτογαλία.. ποιος ξερει τι παιζει..
  2. Αν είναι δυνατόν... ολα σχεδόν ενημερώθηκαν και μόνο το Germany (DBT) που έχω παίζει να έμεινε....
  3. Καλημέρα παιδιά, απο το Σάββατο που μου ήρθε μια αναβάθμιση 390+ ΜΒ σε DBT συσκευή επιβεβαιώνω ότι λύθηκε το θέμα με το drain απο Σύστημα Android..
  4. Μάλλον θα έχεις ελβετικό(AUT).. και σε έναν φίλο μου δεν του ήρθε ακόμη..
  5. Θεωρώ ότι η μπαταρία θα φανεί σε 3 μέρες όταν και θα αρχισει η βελτιστοποίηση εφαρμογών.. Λίγη υπομονή και το βλέπεις..
  6. Καλησπέρα παιδιά.. Σήμερα πέρασα και γω την 6.0.1 DBT.. Εντάξει το τηλ πλέον είναι αλλού!! Το αποτυπωματα ούτε που καταλαβαίνεις πότε πιάνει και ανοιγει το κιν.. ταχυτατο.. Μια ερώτηση μόνο.. Η λειτουργία Now on tap (αν τη λέω σωστά) της google δουλεύει σε μάς?? γιατί κάτι δοκίμασα αλλα πατώντας συνεχομενα το home button ανοίγει απλα τις καρτέλες του googler now..
  7. http://www.ebay.co.uk/itm/FULL-CURVED-3D-TEMPERED-GLASS-SCREEN-PROTECTOR-FOR-SAMSUNG-GALAXY-S6-EDGE-PLUS-/151826519993?hash=item235990d7b9:g:SbwAAOSw14xWQ1fm Παιδιά έχει πάρει κανεις αυτό ή κατι αντιστοιχο tempered glass για το edge plus??
  8. Πατάς συνεχόμενα στην οθόνη (σαν να θες να διαχειριστείς τις οθόνες ή να προσθέσεις widget) και μετά πάς στην τέρμα αριστερά οθόνη που έχει αυτο το briefing και ξετικάρεις το κουτάκι που έχει τέρμα πάνω..
  9. Πάντως παιδιά εγώ για αρχή βλέπω την μπαταρία του edge plus μου να μη μας τα λέει καλα.. βέβαια να πω ότι έχω το κινητό από Παρασκευή και έκανε λίγες φορτισεις προς το παρων.. εννοώ λοιπόν ότι τώρα που είμαι στο 12% έχω γράψει οθόνη 2.30 ωρες..και να πεις ότι έκανα καμιά βαριά χρηση..οχι.... έχω όμως ανοιχτό συνέχεια το WiFi και τα δεδομένα αλλά τις περισσότερες ώρες είμαι σε μέρος με wifi.. ούτε παιχνιδια, κάνα 15λεπτο κλησεις, λίγο σερφαρισμα fb, instagram κτλ.. ελπίζω με τον καιρό να στρωσει..
  10. Παιδιά σε καινούργιο edge plus το φλας και ο αισθητήρας καλύπτονται απο μεμβράνη ή όχι?? γτ σαν να βλέπω μια φουσκάλα εκεί..
  11. Καλημέρα παιδιά.. Αυριο θα παραλάβω το S6 edge plus σε χρυσο... Εχει κάποιος υπόψιν κάποια απλη θηκη (οχι flip cover) διάφανη που να μην προσδίδει όγκο και παράλληλα να προστατευει πλήρως την κάμερα όταν είναι ξαπλωμένο το κινητο??? Κάποιος που έχει κάποια και είναι ευχαριστημένος...
  12. Όπου το βάλεις εσύ φίλε μου.. Βαλ'το κάπου για να το βρείς..
  13. Πάντως αν δείτε στο bestprice το s6 edge plus gold, το έχει σε πολύ καλή τιμή.. 693 ευρώ...
  14. http://www.amazon.com/Samsung-Galaxy-S6-Plus-Unlocked/dp/B0147EVKCQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1443001810&sr=1-1&keywords=galaxy+s6+edge+plus 639 ευρώ το gold... πολύ καλά νομίζω... Χωρίς εγγύση ευρ. αντιπροσωπείας όμως ε??
  15. http://www.ebay.co.uk/itm/Quick-Circle-Smart-Window-View-Slim-Wallet-Flip-Smart-Case-Cover-for-LG-G3-UK-/121397528212?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item1c43db4694 Παιδιά αυτή την έχει δοκιμάσει κανείς?? Αξίζει??
×
×
  • Create New...