zebric Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 μοιαζει καθολου με του s8 το interface? το ειδα και ξετρελαθηκα Παράθεση http://belowthebottom.bandcamp.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 μοιαζει καθολου με του s8 το interface? το ειδα και ξετρελαθηκα Δεν θα το 'λεγα, στο S8 έχει αλλάξει πολύ η Samsung. Μοιάζει πάρα πολύ με την nougat που έδωσαν στο s7 edge. Και έχει και την μείωση ανάλυσης της οθόνης! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 Και τα γαλλικά πήραν το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2017 (edited) Όπου να ναι λογικά θα έρθει και σε μας. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 31, 2017 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. April 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2017 Μολις μου ηρθε η 7 σε Αυστριακό. Το μονο που τσεκαρα πρωτα ηταν η μειωση της αναλυσης η οποια δουλευει μια χαρα. Περισσοτερες λεπτομερειες για μπαταρια κτλ σε λιγες μερες. Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2017 Και το δικό μου αυστριακης προέλευσης, και δεν είναι εχει έρθει μέχρι στιγμής. Μήπως έρχεται βάση serial number, δεν ξέρω... Εν αναμονή λοιπόν. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και το δικό μου αυστριακης προέλευσης και δεν έχει έρθει ακόμη. Μήπως έρχεται βάση serial number, δεν ξέρω... Εν αναμονή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ελέγχω σε καθημερινή βάση πλέον για την ενημέρωση, αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι μεχρι στιγμης. Μόνο μέσω ΟΤΑ κανω τις αναβαθμίσεις. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως σε Αυστριακό κινητό του φίλου πιο πάνω έχει έρθει εδώ και 3 μέρες, και στο δικό μου ίδιας προέλευσης , τίποτα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. April 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Ελέγχω σε καθημερινή βάση πλέον για την ενημέρωση, αλλά δεν μου έχει έρθει κάτι μεχρι στιγμης. Μόνο μέσω ΟΤΑ κανω τις αναβαθμίσεις. Μου κάνει εντύπωση πάντως πως σε Αυστριακό κινητό του φίλου πιο πάνω έχει έρθει εδώ και 3 μέρες, και στο δικό μου ίδιας προέλευσης , τίποτα ακόμη. στα branded(t-mobile...) είναι διαθέσιμο το update από όσο έχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2017 στα branded(t-mobile...) είναι διαθέσιμο το update από όσο έχω δει Και με τα unbranded, όπως το δικό μου, τι γίνεται? Έχουμε εικόνα στο περίπου ποτέ θα έρθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtzimitras Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 (edited) Χθες πέρασα τη νέα έκδοση του λογισμικού και δεν βρίσκω την επιλογή για γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας. Καταργήθηκε η επιλογή αυτή ?? edit: ΟΚ βρέθηκε. Edited April 10, 2017 by jtzimitras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Ερώτηση: Η αναβάθμιση έρχεται και ΟΤΑ ή μέσω του προγράμματος της Samsung στο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evripidis4 Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Όταν θα έρθει η ώρα του (ανάλογα με την χώρα προέλευσης) θα την πάρει ΟΤΑ. Αν θέλεις να περάσεις την ROM κάποιας άλλης χώρας τότε το κάνεις μέσω Odin αφού την κατεβάσεις απο το Sammobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2017 Όταν θα έρθει η ώρα του (ανάλογα με την χώρα προέλευσης) θα την πάρει ΟΤΑ. Αν θέλεις να περάσεις την ROM κάποιας άλλης χώρας τότε το κάνεις μέσω Odin αφού την κατεβάσεις απο το Sammobile. Ο ασφαλέστερος και καλύτερος τρόπος είναι μέσω ΟΤΑ, μου το έχουν πει από την ίδια την Samsung, αλλά το έχω ψάξει και εγώ αρκετά. Εκείνο όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πως σε Αυστριακό κινητό φίλου που έχει ποσταρει πιο πάνω έχει έρθει η αναβάθμιση και στο δικό μου ίδιας προέλευσης, τίποτα μέχρι στιγμής. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν το κινητό είναι branded ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harislg Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 (edited) Παίζει ρόλο που το ένα είναι branded και το άλλο όχι.... Μου ήρθε σήμερα το update σε γερμανικό (1&1) Edited April 12, 2017 by harislg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2017 Παίζει ρόλο που το ένα είναι branded και το άλλο όχι.... Μου ήρθε σήμερα το update σε γερμανικό (1&1) Σε ευχαριστώ φίλε μου. Οπότε αναμένουμε... Περίπου στο 1,5 GB απ'ότι έχω μάθει είναι το μέγεθος της αναβάθμισης. Όσοι την έχουν ήδη κατεβασει, ας μας πουν τις πρωτες εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiangoun Δημ. April 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2017 Χθες πήγα στην smartec για να αλλάξω μπαταρία στη συσκευή μου. Τελείωσαν σε 90 λεπτά. Κόστος €19,83. Η συσκευή μου παραδόθηκε άριστη. Πολύ ευγενικοί και ταχύτατοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Οπότε αναμένουμε... Περίπου στο 1,5 GB απ'ότι έχω μάθει είναι το μέγεθος της αναβάθμισης. Όσοι την έχουν ήδη κατεβασει, ας μας πουν τις πρωτες εντυπώσεις. Η ενημέρωση είναι όντως γύρω στο 1,5GB. Εγώ την έχω περάσει από τέλη Μαρτίου και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Στην αρχή "ξενίζει" λίγο στο μάτι, ειδικά στις ρυθμίσεις, και στο drop down menu, όμως μόλις την συνηθίσεις, μπορείς να αντιληφθείς το πόσο εξαιρετική δουλειά έχουν κάνει. Γενικότερα είναι ταχύτερη από την MM, έχει πολύ καλύτερη διαχείριση της RAM, και σου δίνει την αίσθηση μίας πιο Premium συσκευής. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Η ενημέρωση είναι όντως γύρω στο 1,5GB. Εγώ την έχω περάσει από τέλη Μαρτίου και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Στην αρχή "ξενίζει" λίγο στο μάτι, ειδικά στις ρυθμίσεις, και στο drop down menu, όμως μόλις την συνηθίσεις, μπορείς να αντιληφθείς το πόσο εξαιρετική δουλειά έχουν κάνει. Γενικότερα είναι ταχύτερη από την MM, έχει πολύ καλύτερη διαχείριση της RAM, και σου δίνει την αίσθηση μίας πιο Premium συσκευής. Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα. Είμαι στο περίμενε ακόμη για την 7. Αυστριακό unbranded το δικό μου, το ελέγχω σε καθημερινή βάση αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Με ΟΤΑ κάνω πάντα τις αναβαθμίσεις και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχώ ή να κάνω υπομονή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Χριστός Ανέστη, Χρόνια Πολλά σε όλη την παρέα. Είμαι στο περίμενε ακόμη για την 7. Αυστριακό unbranded το δικό μου, το ελέγχω σε καθημερινή βάση αλλά τίποτα μέχρι στιγμής. Με ΟΤΑ κάνω πάντα τις αναβαθμίσεις και δεν ξέρω αν θα πρέπει να ανησυχώ ή να κάνω υπομονή.... Θα κάνεις υπομονή. Εγώ επειδή δεν μπορούσα κάνω άλλο, πέρασα από εδώ την rom που δόθηκε για τα Σκόπια μέσω odin. Αν δεις στο link που δίνω, βγαίνει σιγά σιγά, κάθε μέρα και από μία - δύο χώρες/πάροχοι. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tampaman Δημ. April 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2017 Κι εγώ σε ισπανικό στο περίμενε. Αντε να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisVag Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Θα κάνεις υπομονή. Εγώ επειδή δεν μπορούσα κάνω άλλο, πέρασα από εδώ την rom που δόθηκε για τα Σκόπια μέσω odin. Αν δεις στο link που δίνω, βγαίνει σιγά σιγά, κάθε μέρα και από μία - δύο χώρες/πάροχοι. Δεν διαφωνώ φίλε μου, με την διαφορά όμως ότι στο συγκεκριμένο link βλέπω ότι η 7 για την Αυστρία και μαλιστα σε όλους τους διαθέσιμους τύπους, έχει δοθεί από αρχές Απριλίου, και εγώ είμαι ακόμα στο περίμενε. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxsa7 Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 καληαπερα στην παρεα παιζει κανα τζαμακι φθηνο κ σωστο η ζελατινα καλη σ λογικη τιμη κ αν υπαρχει μαγαζι π ν βαζει ακομα καλυτερα...ευ αριστω πολυ βρισκομαι αθηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
devill0 Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Έχουμε κανα νέο περί αναβάθμισης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Έχουμε κανα νέο περί αναβάθμισης? υπομονή... https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s6-edge/SM-G928F/ Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδιά θέλω λίγο την βοήθεια σας σε μια απορία. Παρατήρησα οτι οταν ανοιγω την πίσω κάμερα ακούγεται καποιες φορές ενας θόρυβος. Άλλες φορές είναι πιο εντονος και άλλες όχι. Ειλικρινά δεν θυμάμαι αν το έκανε απο την αρχή η αν τωρα ξεκίνησε. Εσεις εχετε παρατηρήσει τίποτα τέτοιο? Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts