vtag Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Ποιες θήκες αξίζουν για το 2;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 καλημερα μου ρθε το κουπονι για 429 δολλαρια απο geek το ευρωπαικο 64αρι αξιζει? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 καλημερα μου ρθε το κουπονι για 429 δολλαρια απο geek το ευρωπαικο 64αρι αξιζει? Φυσικα αξιζει, προχωρα... Εγω εκτος απροοπτου θα το εχω μεσα στην εβδομαδα και θα κανω μια μικρη παρουσιαση, συγκρινοντας και με τα αλλα κορυφαια κινεζικα (εχω το mi note pro και περιμενω το meizu mx5), αλλα και με τον προκατοχο του opo. Το καλυτερο θα μεινει... ΥΓ Αν εχεις κανεις καποια θηκουλα για το op2 που του περισσευει/ δε τη χρειαζεται, ας μου κανει ενα πμ να την αγορασω. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Πάντως στο xda ακόμα δεν γράφονται τα καλύτερα. Κακογραμμένη oxygen και με battery drain στο stand by. Ακόμα δεν έχουν βγει και custom rom,μόνο ή cm αλλά χωρίς fingerprint και αλλά... Μέχρι τώρα δεν μου δίνει το bang του πρώτου oneplus one. Edited September 1, 2015 by vadergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Πάντως στο xda ακόμα δεν γράφονται τα καλύτερα. Κακογραμμένη oxygen και με battery drain στο stand by. Ακόμα δεν έχουν βγει και custom rom,μόνο ή cm αλλά χωρίς fingerprint και αλλά... Μέχρι τώρα δεν μου δίνει το bang του πρώτου oneplus one. Η αληθεια ειναι πως κι εγω αρνητικα προκατειλημμενος παω να το δω (ειδικα εχοντας πληρωσει ενα σεβαστο ποσο για να φερω την κινεζικη εκδοση), αλλα εντυπωσιαστηκα απο τα τελευταια κινεζικα flagships (ιδιαιτερα με το mi note pro), κι ηθελα να εχω ολοκληρωμενη αποψη απο τα καλυτερα κινεζικα της εποχης. Για να δουμε... Στα συν για μενα οτι ειναι δικαρτο και το metal trim περιμετρικα της συσκευης (κι η συνολικα αναβαθμισμενη ποιοτητα κατασκευης). Edited September 1, 2015 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Πάντως στο xda ακόμα δεν γράφονται τα καλύτερα. Κακογραμμένη oxygen και με battery drain στο stand by. Ακόμα δεν έχουν βγει και custom rom,μόνο ή cm αλλά χωρίς fingerprint και αλλά... Μέχρι τώρα δεν μου δίνει το bang του πρώτου oneplus one. αν δεν κυκλοφορουσε ο kernel source δεν θα το επαιρνα υπομονη για custom ενα μηνα εχει που βγηκε;) Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Είχα αγοράσει πέρσυ ένα OPO και μόλις μου ήρθε invite από την Oneplus για το Two (στο site είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ το 64ρι)! Ο Μ Ω Σ ! ! ! Το invite μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μέσα από το email ΜΟΥ και να αγοραστεί μέσα από τον λογαριασμό ΜΟΥ στο oneplus.net. Η διάρκειά της είναι ΜΟΝΟ 24 ώρες. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το Two, αλλά -έτσι όπως είναι η πρόσκληση- δεν μπορώ να τη μεταβιβάσω σε όποιον ενδιαφέρεται. Έχει κανείς ιδέα πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η πρόσκληση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmc Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Από ότι φαίνεται η αρχικές προσκλήσεις δεν μεταβιβάζονται. γνωρίζει κάποιος αν το Geekbuing θα δεσμεύσει τα χρήματα άμεσα ή όταν θα στείλει τa opo2 μετά τις 21/09? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Είχα αγοράσει πέρσυ ένα OPO και μόλις μου ήρθε invite από την Oneplus για το Two (στο site είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ το 64ρι)! Ο Μ Ω Σ ! ! ! Το invite μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μέσα από το email ΜΟΥ και να αγοραστεί μέσα από τον λογαριασμό ΜΟΥ στο oneplus.net. Η διάρκειά της είναι ΜΟΝΟ 24 ώρες. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το Two, αλλά -έτσι όπως είναι η πρόσκληση- δεν μπορώ να τη μεταβιβάσω σε όποιον ενδιαφέρεται. Έχει κανείς ιδέα πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η πρόσκληση; Το αγοράζεις και συνεννοείσαι με κάποιο παιδί εδώ να το δώσεις στην τιμή αγοράς ή το βάζεις αγγελία (με καπέλο ή χωρίς) Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Του g3 η οθόνη είχε καλύτερη απόδοση του λευκού και καλύτερη ανάλυση, η παλέτα χρωμάτων όχι δεν είναι ανωτερη. Αν συγκρίνεις όμως με του g4, ναι, υστερεί αρκετά. Για να μην παρεξηγηθώ, αρκουντως καλή είναι η οθόνη του op2 (επιτέλους έδωσαν και σοβαρό digitizer και το touch είναι οκ), απλά δε μπορεί να θεωρηθεί on par με συσκευές ανώτερου τιμολογιακου segment. Απολύτως λογικό, από κάπου έπρεπε να γίνει ένα price cut, γιατί κατά τα άλλα δίνει "πολύ hardware". .. Με το καλό να παραλαβεις, θα το ευχαριστηθείς Θα συμφωνήσω στην οθόνη. Είναι αρκετά χλωμή μπορώ να πω. Και έχει μέτρια φωτεινότητα. Η ποιότητα κατασκευής είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το 1, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων εφάμιλλος του TouchID σε ταχύτητα και ποσοστό αναγνώρισης (98-100% κυμαίνεται). Η παρουσίαση θα ανέβει σε λίγες μέρες. Αν υπάρχουν απορίες let me know ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους! Είχα αγοράσει πέρσυ ένα OPO και μόλις μου ήρθε invite από την Oneplus για το Two (στο site είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ το 64ρι)! Ο Μ Ω Σ ! ! ! Το invite μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο μέσα από το email ΜΟΥ και να αγοραστεί μέσα από τον λογαριασμό ΜΟΥ στο oneplus.net. Η διάρκειά της είναι ΜΟΝΟ 24 ώρες. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για το Two, αλλά -έτσι όπως είναι η πρόσκληση- δεν μπορώ να τη μεταβιβάσω σε όποιον ενδιαφέρεται. Έχει κανείς ιδέα πώς μπορεί να αξιοποιηθεί η πρόσκληση; Τυχερέ! Πως και σου ήρθε πρόσκληση? Είσαι τοσο ενεργό μέλος στο φόρουμ τους? Εγώ 2 One έχω πάρει αρχές Οκτώβρη και Νοέμβρη και ακόμα τίποτα!!!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Θα συμφωνήσω στην οθόνη. Είναι αρκετά χλωμή μπορώ να πω. Και έχει μέτρια φωτεινότητα. Η ποιότητα κατασκευής είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με το 1, ο αισθητήρας αποτυπωμάτων εφάμιλλος του TouchID σε ταχύτητα και ποσοστό αναγνώρισης (98-100% κυμαίνεται). Η παρουσίαση θα ανέβει σε λίγες μέρες. Αν υπάρχουν απορίες let me know ;) Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο greek review αν και έχουμε πάρει μια γεύση (όχι και τόσο καλή θα έλεγα, όσον αφορά τις προσδοκίες) από τα ξένα μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Τυχερέ! Πως και σου ήρθε πρόσκληση? Είσαι τοσο ενεργό μέλος στο φόρουμ τους? Εγώ 2 One έχω πάρει αρχές Οκτώβρη και Νοέμβρη και ακόμα τίποτα!!!!! :( Εγώ το είχα αγοράσει τέλος Ιουλίου. 1-2 post έχω κάνει στο forum τους. Και δεν έχω γραφτεί στις λίστες αναμονής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fteo Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Περιμένουμε με ανυπομονησία το πρώτο greek review αν και έχουμε πάρει μια γεύση (όχι και τόσο καλή θα έλεγα, όσον αφορά τις προσδοκίες) από τα ξένα μέσα. Ορίστε: OnePlus Greece: OnePlus Two Review Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Πολύ αναλυτικό review από το αξιόπιστο notebookcheck http://www.notebookcheck.net/OnePlus-2-Smartphone-Review.149481.0.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Ορίστε: OnePlus Greece: OnePlus Two Review Δε θέλω να αδικήσω τα παιδιά που κάνουν μια πολύ καλή προσπάθεια με σημαντικά άρθρα και έχουν βοηθήσει πολλούς κατόχους oneplus (και εμένα φυσικά) αλλά δεν έχω δει ένας πλήρες ελληνικό review με βιντεάκια, φωτογραφίες κτλ. σαν να έχω το κινητό στα χέρια μου όπως αυτό. Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν έχω θίξει κάποιον με τα λεγόμενα μου. Edited September 2, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis24 Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Ορίστε: OnePlus Greece: OnePlus Two Review Και θέλεις να πιστέψω σαν αξιόπιστο και αντικειμενικό ένα site που γράφει: «Έλληνες αφoσιωμένοι στην OnePlus και τα προιόντα της» :X :down: Πιο βαμμένοι πεθαίνεις. :down: Περιμένω την παρουσίαση του myphone.gr όπως ΠΑΝΤΑ πριν την αγορά νέας συσκευής και κυρίως αυτής, που δεν μπορώ να την δω από κοντά. Και ναι, όπως έγραψε το παιδί από πάνω η παρουσίαση του OnePlus One που έκαναν εδώ: http://www.myphone.gr/d/oneplus/one.363/review/ είναι η πληρέστερη που διάβασα όταν το πήρα. Παράθεση “Bitcoin is Cash with Wings” - Charlie Shrem :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosmc Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 (edited) Πως τσεκάρουμε την θέση μας στην λίστα? Edited September 2, 2015 by manosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Από τον σύνδεσμο που σου έστειλαν, θα κατέβεις τέρμα κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 μου ηρθε προσκληση.μπορουμε να αγορασουμε με paypal η θελει ματσακωνιες?αγορασε κανεις να μας πει τελικη τιμη με μεταφορικα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 μου ηρθε προσκληση.μπορουμε να αγορασουμε με paypal η θελει ματσακωνιες?αγορασε κανεις να μας πει τελικη τιμη με μεταφορικα? Και σε εσένα ήρθε;;; Ποτέ αγόρασες το One? ήσουν ενεργό μέλος στο φόρουμ τους?? Μου φαίνεται θα μείνω τελευταίος!!!!:lol:D:cry::!::blink::(:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Και σε εσένα ήρθε;;; Ποτέ αγόρασες το One? ήσουν ενεργό μέλος στο φόρουμ τους?? Μου φαίνεται θα μείνω τελευταίος!!!!:lol:D:cry::!::blink::(:mad: γραφτηκα νωρις στις προσκλησεις,αγορασα 2 Oneplus οταν βγηκαν και που και που γραφω... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 μου ηρθε προσκληση.μπορουμε να αγορασουμε με paypal η θελει ματσακωνιες?αγορασε κανεις να μας πει τελικη τιμη με μεταφορικα? Αν έχεις λεφτά σε paypal balance 420€ (σκέτη συσκευή 64gb & απλά μεταφορικά). Αν δεν έχεις, θέλει μοντα για να βάλεις λεφτά από κάρτα στο paypal balance και είναι περίπου 15€ έξτρα φεσι Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Αν έχεις λεφτά σε paypal balance 420€ (σκέτη συσκευή 64gb & απλά μεταφορικά). Αν δεν έχεις, θέλει μοντα για να βάλεις λεφτά από κάρτα στο paypal balance και είναι περίπου 15€ έξτρα φεσι τον ηπιαμε δηλαδη.δε νομιζω να τα σκασω. παντως βλεπω 380 περιπου δολλαρια το 64ρι..ειναι δυνατον να ειναι 420 ευρω? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Οι προσκλήσεις μπορούν να δοθούν σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts