pashos Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μολις εβαλα και εγω την marshallow σε στοκ opo2. Επειδη εχω το κινητο απο την μερα και το χρησιμοποιώ παρα πολυ, παρατηρησα τα εξής. Φοβερα πιο γρηγορο, εφαρμογες internet γενικα παει πολυ πιο καλα. Επισης δεν ξέρω εαν κανω λαθος αλλα παρατηρω πως η οθονη ειναι πιο ζωντανη, τα χρώματα, το πρωτο που με εκανε εντυπωση και για μενα το πιο βασικο γιατι το κινητο προσωπικά μονο εκει υστερεί. Το fingerprint οντως φυσαει καμια σχεση με πριν. Για την μπαταρια δεν ξερω θα σας ενημερωσω σε κανα 2 μερες αλλα γενικα πιστευω κανανε πολυ καλη δουλεια εκει στην oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μολις εβαλα και εγω την marshallow σε στοκ opo2. Επειδη εχω το κινητο απο την μερα και το χρησιμοποιώ παρα πολυ, παρατηρησα τα εξής. Φοβερα πιο γρηγορο, εφαρμογες internet γενικα παει πολυ πιο καλα. Επισης δεν ξέρω εαν κανω λαθος αλλα παρατηρω πως η οθονη ειναι πιο ζωντανη, τα χρώματα, το πρωτο που με εκανε εντυπωση και για μενα το πιο βασικο γιατι το κινητο προσωπικά μονο εκει υστερεί. Το fingerprint οντως φυσαει καμια σχεση με πριν. Για την μπαταρια δεν ξερω θα σας ενημερωσω σε κανα 2 μερες αλλα γενικα πιστευω κανανε πολυ καλη δουλεια εκει στην oneplus. Είσαι απο τους τυχερούς ,το βρισίδι πάει σύννεφο στο νήμα για την 3 στο φόρουμ της oneplus Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 διαβαστε λιγο πριν αναπαραγετε οτι ναναι Αυτος που ξεκινησε το θεμα να τεσταρει διαφορους φορτιστες usb type c εγραψε οτι αυτος του oneplus του εκανε ζημια στο chromebook pixel απολυτα φυσιολογικο για μενα απο τη στιγμη που ο φορτιστης αυτος δεν κανει για συσκευες high speed charge(τουλαχιστον εγω δεν εχω δει πουθενα να λεει οτι κανει) Αυτο λοιπον δεν σημαινει οτι ειναι κακος φορτιστης και θα κανει ζημια στις συσκευες της oneplus Αυτός που ξεκίνησε το θέμα χρησιμοποίησε άλλο usb c cable και έπαθε τη ζημιά, όχι της oneplus. Δεν μιλάει για φορτιστή, αλλά για το καλώδιο, ότι επειδή δεν τηρεί τις προδιαγραφές μπορεί να κάνει ζημιά...γνωστό εδώ και πολύ καιρό το θέμα. Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Είσαι απο τους τυχερούς ,το βρισίδι πάει σύννεφο στο νήμα για την 3 στο φόρουμ της oneplus Την έχω βάλει και εγώ εδώ και τρεις μέρες και πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Το κινητό είναι αισθητά πιο γρήγορο ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων δουλεύει τέλεια και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug. Επίσης να πω ότι την έβαλα με dirty flash πάνω από root oxygen 2.2.1 ενώ δεν προτείνεται αλλά δεν είχα κανένα θέμα. Από μπαταρία δεν μπορώ να πω με σιγουριά,φαίνεται λίγο καλύτερα αλλά θα φανεί μέσα στη βδομάδα. Αυτά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έχει Marshmallow? Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έχει Marshmallow? Ναι oxygenos 3.0 community build είναι βασισμένη σε Mm 6.0.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Και μενα η μπαταρία μια χαρα μου φαίνεται οπως ηταν πριν. Εχω μια απορια με βγαζει συνέχεια να ενημερωσω της υπηρεσιες google play, μπορω απενεργοποιησω τις ενημερωσεις? Απο το google store και τις ρυθμίσεις δεν εβγαλα ακρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Και μενα η μπαταρία μια χαρα μου φαίνεται οπως ηταν πριν. Εχω μια απορια με βγαζει συνέχεια να ενημερωσω της υπηρεσιες google play, μπορω απενεργοποιησω τις ενημερωσεις? Απο το google store και τις ρυθμίσεις δεν εβγαλα ακρη. http://www.androidapksfree.com/apk/google-play-services-apk-latest-version-download/ Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έβαλα και εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα τη beta. Σαν daily driver δουλεύει μια χαρά, δεν έχω κάποιο παράπονο. Η μπαταρία μου φαίνεται βελτιωμένη σε σχέση με πριν, ενώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δουλεύει άριστα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. :) http://i.imgur.com/OUq4IWj.png http://i.imgur.com/RWsRfsj.png Ερώτηση προς αυτούς που έχουν περάσει τη beta, σας βγάζει και εσάς ότι το oxygen τραβάει πολύ μπαταρία; Σήμερα μου εμφανίστηκε πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Έβαλα και εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα τη beta. Σαν daily driver δουλεύει μια χαρά, δεν έχω κάποιο παράπονο. Η μπαταρία μου φαίνεται βελτιωμένη σε σχέση με πριν, ενώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δουλεύει άριστα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. :) http://i.imgur.com/OUq4IWj.png http://i.imgur.com/RWsRfsj.png Ερώτηση προς αυτούς που έχουν περάσει τη beta, σας βγάζει και εσάς ότι το oxygen τραβάει πολύ μπαταρία; Σήμερα μου εμφανίστηκε πρώτη φορά. να το δικό μου http://s20.postimg.org/ehvnidort/Screenshot_20160404_205238.png http://s20.postimg.org/qih3j3w6h/Screenshot_20160404_205252.png Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Έβαλα και εγώ τη προηγούμενη εβδομάδα τη beta. Σαν daily driver δουλεύει μια χαρά, δεν έχω κάποιο παράπονο. Η μπαταρία μου φαίνεται βελτιωμένη σε σχέση με πριν, ενώ ο αισθητήρας αποτυπωμάτων δουλεύει άριστα. Ελπίζω να συνεχίσουν έτσι. :) http://i.imgur.com/OUq4IWj.png http://i.imgur.com/RWsRfsj.png Ερώτηση προς αυτούς που έχουν περάσει τη beta, σας βγάζει και εσάς ότι το oxygen τραβάει πολύ μπαταρία; Σήμερα μου εμφανίστηκε πρώτη φορά. Ευχαριστώ φίλε.το κατεβάζω στο κινητο και το περναω? Δεν εχω ιδεα και το κινητο δεν ειναι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Ή λειτουργία διόρθωση χρωμάτων τι ακριβώς κάνει ? Λίγο που δοκίμασα, νομίζω αφαιρεί το κόκκινο χρώμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonzacha Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα στην παρεα! Θελω την συμβουλη σας σχετικα με την αγορα νεου κινητου. Ημουν κατοχος του oneplus one και σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και με την συσκευη και με το support της oneplus απλα το τελευταιο διαστημα μου εκανε νερα σε θεματα μπαταριας(δεν φορτιζε πληρως, ξεφορτιζε γρηγορα) και το εδωσα. Πηρα το meizu mx4 pro απο το οποιο γενικα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος πιστευα θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες απο το one αλλα ειναι σαφως κατωτερο και θελω να το δωσω. Εδω σας χρειαζομαι! Ειμαι αναμεσα στο 1+2 και το g4. Γενικα σχετικα με το θεμα της υπερθερμανσης του πολυσυζητημενου 810 τι εχετε να πειτε? Ζεσταινεται γενικα η συσκευη? Εχει λαγκ στην καθημερινη χρηση και γενικα οσοι το εχετε ειστε ευχαριστημενοι? Για το g4 εχω διαβασει οτι εχει θεματα με bootloop(δεν ξερω γενικα τι ειναι) και εχει και κατωτερο επεξεργαστη και μικροτερη ραμ. Ποιο θα μου προτεινατε να επαιρνα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Εμένα δεν μου ζεσταίνεται παρα μονο λίγο όταν το ζοριζω πολυ.Απο διάφορα γραφομενα βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι καλύτερο του Τζι 4.Επίσης επεσε η τιμή του απο 4 στα 350 Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα στην παρεα! Θελω την συμβουλη σας σχετικα με την αγορα νεου κινητου. Ημουν κατοχος του oneplus one και σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και με την συσκευη και με το support της oneplus απλα το τελευταιο διαστημα μου εκανε νερα σε θεματα μπαταριας(δεν φορτιζε πληρως, ξεφορτιζε γρηγορα) και το εδωσα. Πηρα το meizu mx4 pro απο το οποιο γενικα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος πιστευα θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες απο το one αλλα ειναι σαφως κατωτερο και θελω να το δωσω. Εδω σας χρειαζομαι! Ειμαι αναμεσα στο 1+2 και το g4. Γενικα σχετικα με το θεμα της υπερθερμανσης του πολυσυζητημενου 810 τι εχετε να πειτε? Ζεσταινεται γενικα η συσκευη? Εχει λαγκ στην καθημερινη χρηση και γενικα οσοι το εχετε ειστε ευχαριστημενοι? Για το g4 εχω διαβασει οτι εχει θεματα με bootloop(δεν ξερω γενικα τι ειναι) και εχει και κατωτερο επεξεργαστη και μικροτερη ραμ. Ποιο θα μου προτεινατε να επαιρνα ? έχω ακριβώς το ίδιο δίλημμα. Γενικά η oxygen του oneplus two τρέχει καλά; Αν δεν κολλάει το κινητό και έχει μία καλή κάμερα, νομίζω θα το προτιμήσω κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Καλησπερα στην παρεα! Θελω την συμβουλη σας σχετικα με την αγορα νεου κινητου. Ημουν κατοχος του oneplus one και σε γενικες γραμμες ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και με την συσκευη και με το support της oneplus απλα το τελευταιο διαστημα μου εκανε νερα σε θεματα μπαταριας(δεν φορτιζε πληρως, ξεφορτιζε γρηγορα) και το εδωσα. Πηρα το meizu mx4 pro απο το οποιο γενικα δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος πιστευα θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες απο το one αλλα ειναι σαφως κατωτερο και θελω να το δωσω. Εδω σας χρειαζομαι! Ειμαι αναμεσα στο 1+2 και το g4. Γενικα σχετικα με το θεμα της υπερθερμανσης του πολυσυζητημενου 810 τι εχετε να πειτε? Ζεσταινεται γενικα η συσκευη? Εχει λαγκ στην καθημερινη χρηση και γενικα οσοι το εχετε ειστε ευχαριστημενοι? Για το g4 εχω διαβασει οτι εχει θεματα με bootloop(δεν ξερω γενικα τι ειναι) και εχει και κατωτερο επεξεργαστη και μικροτερη ραμ. Ποιο θα μου προτεινατε να επαιρνα ? Και εγω στο ιδιο διλλημα ειμαι. Προτιμω ομως το G4 γιατι θεωρω οτι εχει σοβαροτερη υποστηριξη. Ειναι λιγο αστειο να εχει βγει 7-8 μηνες το 1+2 και ακομα να υπαρχουν σοβαρα θεματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Περασα κι εγω δυο μερες την beta πανω απο root 2.2.1 και δουλευει εξαιρετικα, δυο κλιλ πιο γρηγορη κι ενα κλικ νομιζω πιο καλη η μπαταρια αν και ειναι νωρις ακομη! Αντε και stable! Ερώτηση προς αυτούς που έχουν περάσει τη beta, σας βγάζει και εσάς ότι το oxygen τραβάει πολύ μπαταρία; Σήμερα μου εμφανίστηκε πρώτη φορά. Κι εμενα μου το βγαζει παντα πρωτο σε καταναλωση.! Επισης ειχα κι ενα θεμα ενοσω φορτιζα με αλλον φορτιστη (samsung με adaptor σε type c),ενω ηταν συνδεδεμενο και το λαμπακι αναμενο στη μεση της βραδιας σταματησε να φορτιζει! Θα το ξαναδοκιμασω μηπως απλως κουνηθηκε το βυσμα ή κατι τετοιο! Και εγω στο ιδιο διλλημα ειμαι. Προτιμω ομως το G4 γιατι θεωρω οτι εχει σοβαροτερη υποστηριξη. Ειναι λιγο αστειο να εχει βγει 7-8 μηνες το 1+2 και ακομα να υπαρχουν σοβαρα θεματα. Βασικα δεν εχει κανενα θεμα, το κινητο πεταει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου, αν θέλετε να συγκρίνετε / πάρετε γνώμες για διάφορες συσκευές απευθυνθείτε στον κατάλληλο χώρο... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Ας επανέλθουμε στα του OnePlus 2 και μόνο, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Να θυμίσω ότι εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου, αν θέλετε να συγκρίνετε / πάρετε γνώμες για διάφορες συσκευές απευθυνθείτε στον κατάλληλο χώρο... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Ας επανέλθουμε στα του OnePlus 2 και μόνο, ευχαριστώ. ναι έχεις δίκιο. Οπότε κάνω ένα rephrase της ερώτησης. Δεδομένου των τιμών που υπάρχουν για άλλα highend κινητα (m9, g4 κτλ) τα οποία πάνω κάτω, είναι κοντά στα 345 του Oneplus two, θεωρείται ότι αξίζει η αγορά του εν λόγω κινητού σε αυτά τα λεφτά? Εμένα με καίει το πόσο smooth είναι η Oxygen OS, το αν υπερθερμαίνεται η συσκευή και η κάμερα. Είναι αρκετά καλή; Γενικά μετά από τόσους μήνες, θα την προτείνατε σε κάποιον χρήστη που δίνει βάση σε απροβλημάτιστη εμπειρία (με stock) και να είναι future proofed? ευχαριστώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 6, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μιας και ρωτάς τη γνώμη μου... πλέον όχι, η συσκευή δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να δώσει (όπως έκανε ο προκάτοχός του όταν βγήκε). Και το γεγονός ότι άργησε τόσο να εμφανιστεί η 6.0 το θεωρώ μεγάλο ατόπημα της εταιρίας η οποία προωθεί μόλις τρεις συσκευές. Πέρα από αυτό όμως... δεν υπάρχει κάποιος τομέας που ξεχωρίζει το OnePlus 2 και μιας και έθιξες το θέμα της σύγκρισης με άλλες συσκευές, το G4 υπερτερεί παντού κατά τη δική μου γνώμη που έχω τη δυνατότητα να τα συγκρίνω κατ' ιδίαν, πόσο μάλλον στην τιμή που το βρίσκεις σήμερα. Αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη με την οποία κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι άλλοι όχι, γιαυτό σου είπα να ανοίξεις ένα θέμα στο σωστό μέρος για να πάρεις περισσότερες απόψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Μιας και ρωτάς τη γνώμη μου... πλέον όχι, η συσκευή δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο να δώσει (όπως έκανε ο προκάτοχός του όταν βγήκε). Και το γεγονός ότι άργησε τόσο να εμφανιστεί η 6.0 το θεωρώ μεγάλο ατόπημα της εταιρίας η οποία προωθεί μόλις τρεις συσκευές. Πέρα από αυτό όμως... δεν υπάρχει κάποιος τομέας που ξεχωρίζει το OnePlus 2 και μιας και έθιξες το θέμα της σύγκρισης με άλλες συσκευές, το G4 υπερτερεί παντού κατά τη δική μου γνώμη που έχω τη δυνατότητα να τα συγκρίνω κατ' ιδίαν, πόσο μάλλον στην τιμή που το βρίσκεις σήμερα. Αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη με την οποία κάποιοι συμφωνούν και κάποιοι άλλοι όχι, γιαυτό σου είπα να ανοίξεις ένα θέμα στο σωστό μέρος για να πάρεις περισσότερες απόψεις. ναι κατάλαβα. Όχι εντάξει, λίγο πολύ ξέρω τι με ενοχλεί στα άλλα κινητά που παίζουν σε αυτή την τιμη (g4, Z3 το UI, M9 η κάμερα κτλ), απλώς το OnePlus two με έψηνε επειδή είναι δίκαρτο και ήθελα να δω μετά από 10 μήνες που κυκλοφορεί, αν με τα updates έγινε πιο smooth, αν φτιάξανε τα θέματα που είχε με την κάμερα που ήταν software related κτλ. Γι' αυτό είπα να ρωτήσω εδώ γιατί ήθελα μόνο απόψεις για το OPO2. Αλλά θα φτιάξω μάλλον και θεματάκι όπως μου πρότεινες :) Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πολύ ησυχία έπεσε. Λύθηκαν όλα τσ προβλήματα; μωρέ μπράβο :P Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Πολύ ησυχία έπεσε. Λύθηκαν όλα τσ προβλήματα; μωρέ μπράβο :P Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :respect: για την κινητάρα μας! Είναι πιστόλι... :kill: :shoot: :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarkosVL Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Προσκυνώ απλά χαχαχαχαχα Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 Εγώ έβαλα την exodus εδώ και αρκετό καιρό και απλά απογειωσε το τηλέφωνο Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts