Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλημέρα. Λοιπόν από τότε που έκανα την τελευταία αναβάθμιση στο κινητό την 2.2.0 δεν έχω σήμα χάνεται συνέχεια,αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα; Όχι δεν είναι φυσιολογικό... έκανες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την αναβάθμιση; Όχι.. Μια χαρά είναι το κινητό. Έχει πάντως μια δυσκολία στο δεκτή του ειδικά αν είναι σε περιοχή με χαμηλό σημα Ισχύει αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1971 Δημ. December 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2015 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα τελικα αξιζει να το παρω το τηλ η θα φαω φολα. Τα λεφτα ειναι και πολλα και βγαινουν και δυσκολα πλεον. Το θελω και για φωτο αλλα και για παιχνιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα τελικα αξιζει να το παρω το τηλ η θα φαω φολα. Τα λεφτα ειναι και πολλα και βγαινουν και δυσκολα πλεον. Το θελω και για φωτο αλλα και για παιχνιδια. Χρόνια πολλά και.σε.σένα. Παιχνίδια δεν παίζω ούτε χρησιμοποιώ τα κινητά μου για φωτο οπότε για αυτά δεν μπορώ να σου πω. Για Όλα τα άλλα ενα είναι σίγουρο.Είναι συσκευή τούμπανο Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 31, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα τελικα αξιζει να το παρω το τηλ η θα φαω φολα. Τα λεφτα ειναι και πολλα και βγαινουν και δυσκολα πλεον. Το θελω και για φωτο αλλα και για παιχνιδια. Στο θέμα των παιχνιδιών δεν έχεις θέμα. Όσον αφορά τις φωτογραφικές δυνατότητες όμως υπάρχουν καλύτερες επιλογές. Διάβασε εδώ ξεκινώντας από το τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mtop Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα τελικα αξιζει να το παρω το τηλ η θα φαω φολα. Τα λεφτα ειναι και πολλα και βγαινουν και δυσκολα πλεον. Το θελω και για φωτο αλλα και για παιχνιδια. Φίλε μου το ο κινητό είναι τουμπανο εγώ παίζω ,modern combat 5 κ τα σπάει όλα πριν είχα το oppo r5s k συνέχεια κολλαγε με είχε σπάσει τα νεύρα κ τώρα πήρα op2 από διπλανό φόρουμ μτχ κ είμαι μια χαρά Ευχαριστώ παιδιά για την επισήμανση δε το ήξερα, Καλή πρωτοχρονιά --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί μαζί με τα greeklish. Δες εδώ και την αντίστοιχη ανακοίνωση. Edited December 31, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 (edited) Χρόνια πολλά. Ψάχνω να βρω πως μπορώ να αλλάξω χρώμα στα εικονίδια στο status bar μέσω xposed. Υπάρχει κάποιο Modul? Edit : βρήκα τελικά. Για όποιον ενδιαφέρεται flat style bar indicator. Πολύ καλό. Αλλάζεις και τα εικονίδια. Edited December 31, 2015 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Ξαφνικά το κινητό μηδενιζει τον ήχο κλήσης ο οποίος δεν μπορεί να αυξηθεί όσο και αν πατάω το volume up η μέσα από το μενού και ο μόνος τρόπος είναι να κάνω reset. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_master Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Ξαφνικά το κινητό μηδενιζει τον ήχο κλήσης ο οποίος δεν μπορεί να αυξηθεί όσο και αν πατάω το volume up η μέσα από το μενού και ο μόνος τρόπος είναι να κάνω reset. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? όχι , δεν μου το κάνει Παράθεση Mi Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση. Ξαφνικά το κινητό μηδενιζει τον ήχο κλήσης ο οποίος δεν μπορεί να αυξηθεί όσο και αν πατάω το volume up η μέσα από το μενού και ο μόνος τρόπος είναι να κάνω reset. Έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα? Θα συνιστουσα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Λίγη κινητικότητα στο θεμα βλέπω....Ή είμαστε λίγοι αυτοί που το έχουμε η είμαστε υπερευχαριστημενοι και δεν υπάρχει κάτι να ποσταρουμε Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimaras Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλά τα λες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος για root στην μαμα ρομ ?Υπάρχει καποιο αξιοπιστο toolkit ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Λίγη κινητικότητα στο θεμα βλέπω....Ή είμαστε λίγοι αυτοί που το έχουμε η είμαστε υπερευχαριστημενοι και δεν υπάρχει κάτι να ποσταρουμε Τώρα που το λες, κάποιες φορές ανοίγει ο φακός στο άσχετο. Έχει τύχει σε κανέναν από σας αυτό; Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς otg από type c σε usb θηλυκό; Μέχρι στιγμής 3 πήρα δεν δουλεύει κανένα. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς otg από type c σε usb θηλυκό; Μέχρι στιγμής 3 πήρα δεν δουλεύει κανένα. Το έχω ακούσει ξανά οτι δεν λειτουργεί το OTG με type c. Εγώ πάντως ένα κλασικό OTG micro usb (3 ευρώ απο άμαζον) που είχα που το χρησιμοποιώ μαζί με τον converter της ΟΡ μου διαβάζει το φλασάκι κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Με το ανταπτορακι της op κι εμένα παίζει κανονικά. Απλά θέλω ένα χωρίς ανταπτορακι. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZConstantine Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς otg από type c σε usb θηλυκό; Μέχρι στιγμής 3 πήρα δεν δουλεύει κανένα. Και εγώ το ίδιο τίποτα, δε δίνει ρεύμα, θέλει τα δικά του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Λίγη κινητικότητα στο θεμα βλέπω....Ή είμαστε λίγοι αυτοί που το έχουμε η είμαστε υπερευχαριστημενοι και δεν υπάρχει κάτι να ποσταρουμεΜαλλον ειμασται λιγοι απο οτι φαινεται γιατι οι ποιο πολλοι εχουν παρει το one και εμειναν σε αυτο οποτε πιστευω το μεγαλο μπαμ θα ελεγα θα γινει με το 3 οταν βγει παντως το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο και δεν εχω κανενα παραπονο εδω και ενα μηνα που το εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Πετάει το κινητό, άνετο ειναι χωρίς προβλήματα ... Τι να γράψεις... Root εύκολο θα ήθελα αλλά δεν με πολυνοιάζει.... Και έτσι καλό ειναι Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Η αληθεια ειναι, πως καποιος που εχει το one, δεν πολυαξιζει να παει στο 2, αλλα καλυτερα απευθειας στο 3. Δεν εχει και καμια μεγαλη αλλαγη το 1 απο το 2, εκτος τον cpu/gpu και ram, που και με το 1, κανεις οτι θελεις χωρις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Πετάει το κινητό, άνετο ειναι χωρίς προβλήματα ... Τι να γράψεις... Root εύκολο θα ήθελα αλλά δεν με πολυνοιάζει.... Και έτσι καλό ειναι Πανεύκολο είναι το root. Η διαδικασία για unlock bootloader --> TWRP --> Root είναι τυφλοσούρτης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Μήπως έχει θέμα εγγύησης; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Γεια σας και απο μενα Παρελαβα το τηλεφωνο πριν κανα μηνα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αν και περιμενα περισσοτερα(βλ καλυτερα σπεκς αυτην την στιγμη στην αγορα) ισως ομως φταιει οτι ερχομαι απο νεξους οπου ειχα κορυφαια συμπεριφορα. Εκει που μενω σχετικα απογοητευμενος ειναι στην μπαταρια οπου τα αποτελεσματα ειναι μετρια, με το ζορι βγαζω 3+ ωρες sot κι ενω εχω root greenify,εχω βαλει και το gservice fix, δοκιμαζω και kernels(ak,boefla) και παρολα αυτα το λειτουργικο android, play services κλπ ειναι παραπανω απο την οθονη! Ειναι λογικα τα νουμερα; Γιατι βλεπω κατι 5+ sot και απογοητευομαι! Καθε βοηθεια δεκτη Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 13, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Μήπως έχει θέμα εγγύησης; Όχι κανένα... επανέρχονται όλα το ίδιο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skaros1 Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Δεν είναι μία είναι τρεις οι οποίες όλες κατασκευάζονται στην Κίνα. Υπάρχει το μοντέλο Α2001 για την Κίνα, το Α2003 για Ευρώπη και Ασία και το Α2005 για Αμερική και η διαφορά τους είναι οι υποστιριζόμενες μπάντες. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να βρεις εδώ αναλυτικά.[/quote και απο που μπορουμε να παρουμε το A2003 ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ μοντελο ? σε ολα τα site βρισκω την κινεζικη εκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts